- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
ayy ne güzel bir rakam tebrik ediyorum bundan 2,5 yıl önce bende hep 65-67 arası gidip geliyordum hatta 62 yi görmüşlüğüm bile varSaol canim eline saglik ,cuma günleri cok onmli oldugu icin yarin paylasirim zaman kaybetmek istemiyorum hic,bu sabah ewdeki tartimda 66.6 yigördüm yillar sonra 66 bni daha da heweslendirdi ,65e yani hedefim e cok az kaldi..insallah yarin sabah yine bi tuvalet problemi yasamazsam iyi sonuclar gorucem..hepinizi öpüyorum..
Yarin kilonu mutlaka paylas, ben menülerin icin demistim.Saol canim eline saglik ,cuma günleri cok onmli oldugu icin yarin paylasirim zaman kaybetmek istemiyorum hic,bu sabah ewdeki tartimda 66.6 yigördüm yillar sonra 66 bni daha da heweslendirdi ,65e yani hedefim e cok az kaldi..insallah yarin sabah yine bi tuvalet problemi yasamazsam iyi sonuclar gorucem..hepinizi öpüyorum..
Azmini hevesini yitirmezsen sende bu rakamlara ulasirsin canimayy ne güzel bir rakam tebrik ediyorum bundan 2,5 yıl önce bende hep 65-67 arası gidip geliyordum hatta 62 yi görmüşlüğüm bile var
Bahanelere son vermissin önemli olan da bu. Bundan sonra leslieyi devamli yapmaya özen gösterirsen güzel sonuclar alirsin diye düsünüyorum. Ilk bakisti cogu egzersiz videosu basit gelebilir ama hareketleri tam anlamiyla uyguladigimizda cok verimli olabilirler, denemekte fayda var :)burda sizlerin leslie sansone yaptığınızı görüyordum bir keresinde 5 dakika yapayım diye bakmıştım çok sıkıcı gelmişti dün sabah akşam 2 mil yaptım o bile beni zorladı süpermiş gerçekten evde spor yapamıyorum tamamen bahanemmiş
Azmini hevesini yitirmezsen sende bu rakamlara ulasirsin canimimkansiz diye birsey yok
Bahanelere son vermissin önemli olan da bu. Bundan sonra leslieyi devamli yapmaya özen gösterirsen güzel sonuclar alirsin diye düsünüyorum. Ilk bakisti cogu egzersiz videosu basit gelebilir ama hareketleri tam anlamiyla uyguladigimizda cok verimli olabilirler, denemekte fayda var :)
Disarda yürümek daha güzel, artik esin gelince imkanin olursa cikarsin. Leslie yi bende diyete basladigim zamanlarda yapmistim, benim pek hosuma gitmedi cünkü ben jillianciyimdışarıda yürüyüşe başlayacaktım ama eşim bu hafta yurt dışında çocuklar evde yanlız bırakamam bende bu hafta leslie ile başlayayım dedim enerjisi hoşuma gitti 2mil yapıyorum o bile benim gibi spora alışkın olmayan vücuda iyi geldi
evet ya dışarda yürümek gibisi yok inşallah hayırlısıyla eşim bir dönsünde hem arkadaşta var birlikte yürüyeceğim daha keyifli olur bakayım jillian nasılmış daha eğlenceli ise onuda yapmaya çalışırımDisarda yürümek daha güzel, artik esin gelince imkanin olursa cikarsin. Leslie yi bende diyete basladigim zamanlarda yapmistim, benim pek hosuma gitmedi cünkü ben jillianciyimsanirim bana biraz daha hoplamali ziplamali olmasi gerekiyor :)
Gözümden kaçtı sanırım gerçi sayfasına girip bakmadım mejaj yazmismi diye. Evet cerene söyledim hatırladım şimdi efsun takımdan ayrı kalmak istemiyorum yazmıştı.Sen grupta ki bir kisiye odaklan :)
@eliflider bak bunu da yapabilirsin hareketlere alisana kadar
Yogunsan yazmayayim dedin mi hatirlamiyorum ama efsun döndügünde ceren de burdaydi ve ona izinini istedigi kadar uzatabilecegini ve yogun dönemi gecince dönmesini söyledigini biliyorum.
Ayrica efsun dün buraya girmis
Menü payasimini yarın yada oburgun farketmez ama kilonu bildir yarın.Sagolun canlarim iyi olmaya calisiyorum..ama inanin sizi ozledim yaa..lliste yaptiniz mi iddiayla ilgili?zey zey yeni eslesmeler yapti mi ?bn yarin baslayim mi menu paylasimima tekrar ,cok yorgunum
Sende hoşgeldin daneste sende menü paylaşmaya başlayın artık kilonuz inincede listeye yazariz takımdan uzak kalmayın harekete ihtiyacı var takımımızın.Kızlar merhaba. Bayağı ara vermişim. Çok hantallaştım. Ama havaların düzelmesiyle araziye çıkmaya başladık, bunun sayesinde de spora tekrar başladım. Gruptan ayrı kalınca olmuyor. Düzen tutmuyor. Tartılıp menülerimin kontrolünü tekrar ele alma vakti geldi. Yeni üyelere hoş geldiniz demek istiyorum.
Kilo vermedim maalesef. Bir ana önce aranıza dönmek istiyorum.
HosgeldinKızlar merhaba. Bayağı ara vermişim. Çok hantallaştım. Ama havaların düzelmesiyle araziye çıkmaya başladık, bunun sayesinde de spora tekrar başladım. Gruptan ayrı kalınca olmuyor. Düzen tutmuyor. Tartılıp menülerimin kontrolünü tekrar ele alma vakti geldi. Yeni üyelere hoş geldiniz demek istiyorum.
Allah kavustursun canim. Spor icin kendine bir arkadas bulursan iyi olur, daha zevkli oluyor ve zamanin nasil gectigini anlayamiyorsun...evet ya dışarda yürümek gibisi yok inşallah hayırlısıyla eşim bir dönsünde hem arkadaşta var birlikte yürüyeceğim daha keyifli olur bakayım jillian nasılmış daha eğlenceli ise onuda yapmaya çalışırım
Yorum yapmayacagimGözümden kaçtı sanırım gerçi sayfasına girip bakmadım mejaj yazmismi diye. Evet cerene söyledim hatırladım şimdi efsun takımdan ayrı kalmak istemiyorum yazmıştı.
Yarın yorum yaparız artık.Hosgeldin
Allah kavustursun canim. Spor icin kendine bir arkadas bulursan iyi olur, daha zevkli oluyor ve zamanin nasil gectigini anlayamiyorsun...
Yorum yapmayacagim Eki Görüntüle 1496315
Çocuk kovulmayı bile göze alıp geliyorsa habireegüzelliğin başını döndürmüş elemanın
kızlar buraya yazdıktan sonra tekrar geldi desemmmCocuk sansliymis
Kiz seni kara carsafa bürümek lazim, yoksa sizin kapiyi daha cok asindirirlar
Tamam balim atarim, acelesi yok ama kendini strese sokmani istemem
hoşbuldum gogom bomba gibi döndümBizde seni özledik canım hoşgeldin.
.
Sen çok rağbet görüyorsun canım, kendini komşulara kaptırırsan yandıkkızlar buraya yazdıktan sonra tekrar geldi desemmm
buraya geleli 1 hafta bile olmadı görücü cıktı zaten
hoşbuldum gogom bomba gibi döndüm
yarın tartı boyumun ölçüsünü vermez umarım buraya geldik geleli komşular tanıdık olunca her gün ya davet ediyolar ya kendileri bişeyler getiriyolar elleriyle besliyolar beni
Ekmek ve patates olmasaymış daha iyi olurmuş sanırımDünkü menüm
Kahvaltı yapamadım yeşil elma yedim, kahvaltıdan daha iyi geldi
Öğlen
2 parmak kadar balık, 5-6 dilim patates (ikisi de suda pişmiş)
2 dilim ekmek
Akşam
Et-patates yemeği (sulu, az yağlı) 5-6 küp patates o kadar da et + 2 dilim ekmek
1 l kadar su
Spor sadece squatla yarım kaldı..
Kaç aydır spor yapıyorum diye reglim geç olmaya başlamıştı, alışmıştım artık..
Bu ay spor yapmayınca normale döndü, 1-2 güne başlaması lazım, gecikmesin diye şimdilik spor yapmicam..
İlk günlerini atlatıp başlarım
Bende ayrıldığım kiloma dönmeye çalışıyorum ama buraya başlamadan kuralları okudum. öyle bi kural yok diye biliyorum.Ya kızlar 60 kiloyum şuanda. Gecen yıl sağlıklı zayıflama macerama başladığım kiloma geri döndüm..tek yaptığım yemek ve uyumakti bu donem..simdi liste dışı geleyim gelmesine de o konuda başka bir sorun var. Genel zorunlu kurallarda 1 ay içinde veremezsem diskalifiye oluyorum.. Aslında çokta önemli değil liste falan..bi selam vereyim demiştim sadece ozlendiniz yani
HoşgeldinKizlar ankaraya dondum ben,gecmisi okuyamadim tabi,yarin kilo bildirimi yapcam..grsrz
Bende persian zumba tanory yazarsan çıkıyor. tavsiye ederim 30' ve 50' lık ikincr yapışında hareketleri öğrenmiş oluyorsun.kızlar yaa zumba yapan varmı aranızda yapabilen daha doğrusu =)) ben video izleyerek yapayım dedim ben hareketi anlayana kadar şarkı bitti=))
burda sizlerin leslie sansone yaptığınızı görüyordum bir keresinde 5 dakika yapayım diye bakmıştım çok sıkıcı gelmişti dün sabah akşam 2 mil yaptım o bile beni zorladı süpermiş gerçekten evde spor yapamıyorum tamamen bahanemmiş
Bende hoplamalı zıplamalı seviyorum diğer türlü zorunluluk gibi görev gibi oluyor, eğlenemiyorsun..Disarda yürümek daha güzel, artik esin gelince imkanin olursa cikarsin. Leslie yi bende diyete basladigim zamanlarda yapmistim, benim pek hosuma gitmedi cünkü ben jillianciyimsanirim bana biraz daha hoplamali ziplamali olmasi gerekiyor :)
Kızlar merhaba. Bayağı ara vermişim. Çok hantallaştım. Ama havaların düzelmesiyle araziye çıkmaya başladık, bunun sayesinde de spora tekrar başladım. Gruptan ayrı kalınca olmuyor. Düzen tutmuyor. Tartılıp menülerimin kontrolünü tekrar ele alma vakti geldi. Yeni üyelere hoş geldiniz demek istiyorum.
Spor dediğin zevk vermeli ki devam edesin. Ben müziksiz de spor yapamam :)Bende hoplamalı zıplamalı seviyorum diğer türlü zorunluluk gibi görev gibi oluyor, eğlenemiyorsun..
Sürdün müü bidikletini?
Hadi bakalim gözün aydin canimcim hemen bugun deneme ama olur mu
Tadini bilmedigimden yorum yapamicamm
Her zaman ayni tepkileri vermez vucut tatlım
Hosgeldin cnm listeye olmasanda gel takima uzakta kaldikca veremiceksin anlasilan
Tatlim gecmis olsun ve hosgeldin.
ancak paylasim yetersizliginden diskalifiye edildin bilgin olSun.
E yanii gec olmus gunaydin tatlim
Ooo yeni bisi degil yani
bagisiklik sistemin ii degil o zaman
Gecmis olsun narincim, saglik tabi herseyden daha önemli ama keske haber verseydin... Ölüm durumunda bile haber veren arkadaslarimiz var - sagolsunlar...
Evet kuzum ben yürüyüse ciktigimda hep cebime koyuyorum telefonu o adimlarimi tikir tikir sayiyor. Ayni zamanda kac km yürüdügünü, kac kalori yaktigini ve süre olarak ne kadat aktif oldugunu da gösteriyor.
Tesekkür ederim kuzum, kendimi zaptedebilecegimi sanmiyorum ama yarin tarti da fazla da cikmak istemem. Kendime 5 dakika siniri koydum :)
Tesekkürler kankim :)
Su az olmus canim ya
aynen tatlımm
bakalım deniycem artık
kızlar cok özür diliyorummm bu eve taşındıgımızdan beri aksilikler sorunlar bizim yakamızı bırakmadı hayr olur inşallah daha okuyamadım geçmişi
gelen internetçi cocuk bana bakıp duruyodu baya genç biriydi babam kovdu geri geldi abi alt komşunun telefonunu size baglamışım diye 3 kere kovdu geri geldi ama yapamadı teknik servise bildirdik artık cumartesi yeni gelip yaptılarda hemen girdim haber vermek için
telefonum arızalandı ordanda giremedim
babamın tabletinden giricektim oda arızalandı mı
neler neler daha kızlar....
şükür artık geldim çok özledim siziii
Güle güle kullan canım. İncecik olursun inş.
Tatlım yoğurt şişlik veriyorsa laktos alerjin olabilir. Başka süt mamüllerini de dene bakalım yine şişlik olacakmı, en çokta süt ve yoğurtla belli olur:)
İçine sevdiğin baharatlardan kat öyle dene.
Yeni kankicimm senin ekmek dediğin beyaz ekmek mi?
Çocuk kovulmayı bile göze alıp geliyorsa habireegüzelliğin başını döndürmüş elemanın
Güzel olmuş canım menün. Bende tekrar jillian a basloycam yarin tartı günü gexsinde.
Bizde seni özledik canım hoşgeldin.
Sorun değil canım elbette gelebilirsin sohbet menü paylaşmak. Eğer katilmaya devam edip bir daha habersiz gitmiycem dersen paylaşım da yazıp diğer takım kaptanlarının hepsi evet derse listeye donebilirsin. Ama takimdan habersiz gitmoyceni gormemiz lazım.
Bizim.kurallardami yaziyo onu duzeltcektik yaa unuttum bak.
Amin canım inşallah sizinkide çıksın. Bizimki bayaa sürpriz oldu.
Kankiim geldinmi hoşgeldin ozlettin kendini .
Resim degisik olunca takima yeni biri mi geldi acaba dedim bir an
Ben yarin böyle tartilmayi düsünüyorum
Canim hosgeldin nasilsin?
Ekmek ve patates olmasaymış daha iyi olurmuş sanırım
Bende ayrıldığım kiloma dönmeye çalışıyorum ama buraya başlamadan kuralları okudum. öyle bi kural yok diye biliyorum.
Hoşgeldin
Bende persian zumba tanory yazarsan çıkıyor. tavsiye ederim 30' ve 50' lık ikincr yapışında hareketleri öğrenmiş oluyorsun.
Birde dans workout 30mins aerobics
Evet çok hemde çok sıkıcı.
Leslie walk to the radio hits var bu daha haareketli zumba kadar olmasada dene derim
Bende hoplamalı zıplamalı seviyorum diğer türlü zorunluluk gibi görev gibi oluyor, eğlenemiyorsun..
Sürdün müü bidikletini?
Hoşbuldumsen de hoşgeldin
Aynen.. Bir keresinde 1 ay grip oldum geçmek bilmedi, doktora gittim vitaminler, iğneler derken zor atlattım..
Ama o vitaminlerden sonra artık eskisi gibi sık hastalanmıyorum, hafif üşütmüş gibi oluyorum ama yorgan döşek yatmıyorum çok şükürBayaa oldu ama, yeniden bir vitaminlenmem lazım galiba
Biliyorum cnm az oldu
iyiymiş o zaman, ben de bi denerim :) sağol canımm
Hoşgeldinnn fıstıkkk :)
Doğru biz kanki olduk ama daha konuşamadıkk
Evet cnm beyaz ekmek, kendim evde yapıyorum..
Ben jillianı hiç bitiremedim ama 20 gün kadar yapmışlığım var, niyeyse hiç yararını görmedim desem yeridir.
Sevdiğim tek tarafı bütün vücudumu çalıştırması.. kendimi çok iyi, enerjili hissetiriyordu..
Ben mi yalnış yapıyorum ne, sorunu ne anlamadım kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?