ooo bol bol su icmissin cok iyi menun de guzel canimParfümün Menüsü
Sabah 9:00 iki tane eti form arasına kaşar (kağıt gibi inceydi kaşar)
Öğle 12:30 2 servis kaşığı kadar patates graten 4 tane ceviz büyüklüğğnde vejeteryan köfte
(yazarken aklıma geldi, işyerimde buzdolabına soğuk limonata koydum içmeyiii unuttum) neyse helal ettim içene
Ara 14:00 6-7 tane ekşi çilek
Akşam 17:30 3 küçük etli biber dolması, 2 yk yoğurt 1 tane wasa sade
Spor: 30 dk koşu bandı 3.9 km/h
Onun dışında 5.563 adım tamanladım
Su : 3 litre
2 kahve 1 yeşilçay (şekersz).
Tatli dolu bir gun olmus canimKizlar menum:
Bugun yemek yarismasinda bol kosturmali gecti. Biz arkadasimla son anda corbayla girmistik ama kazanamadik. Yine de grubumuzdan bi abla ikinci oldu cok mutlu olduk :)
Sabah 10:30
1dilim ekmek, 4kasik menemen, yarim kk peynir
Oglen 14:30
1kase corba, hoşbeş gofret 1tane, 1kutu ice tea
Ara ogun 17:00
1bardak taze sıkılmış armut,elma ve portakal karisimi meyve suyu, 4kasik höşmerim tatlısı, 3kaju,2badem
Aksam yok kizlar yatmadan yarim saat once yogurt kuru yapcam ama yagli yogurtla olur mu yoksa yarin yagsiz alip mi baslayim?
3lt su
1fincan yesil cay
Yarim saat yürüyüş + bol koşturmacali bir gun
Menu guzel olmus spor da guzel bence. Bugun veremedigin kilonun payini da haftaya vereceksin umarim9.takimdaki arkadaş birinci olmamış kızlar 2.Takımdan bi arkadas 1 . olmuş.
Benimde menüm gelsin
Sabah 8.00 1 haşlanmış yumurta peynir yeşillik domates salatalık 2 dilim ekmek
Öğlen 13.00 yarım kepçe çorba haşlanmış et 4 kaşık kapuska 2 dilim ekmek
Ara 16.00 3 form bisküvi nescafe
Akşam 19.00 4 kaşık menemen 2 dilim ekmek
Yatmadan yoğurt pul biber limon kürü yenecek
Ekmekler mayasız ekmekti ama kendime ekmek yapmayı düşünüyorum hazır almaktan iyi olur sanırım.
Su 2.5 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş 50 jamping jack 10 dak evede koşmaca koridorda aşağı yukarı ve 30 yarım mekik yapıcam.
Günaydın kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 77.0
Bu Hafta: 76.7
Fark: 300 gr
Benim için güzelll birşey 76 yı görmek, 300 gr daha elvedaaa
Günaydin, hayirli cumalar kizlar
Bugün yogunum, kilomu bildirip islerimi halledecegim sonrada insallah gecmise bakacagim.
Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 67,5
Bu hafta: 66,9(bir daha 67 yi görmemeyi diliyorum)
Fark: -0,600
Ortalama: 0,89%
Mesaj sayisi: 150
Parfym tebrik ederim gülüm ortalaman 0,40%
Kilo veren herkesi simdiden tebrik ediyorum
Veremeyenlerde hic üzülmesinönümüzde yeni bir hafta var ve sizin güzel seyler basaracaginiza inaniyorum
Gunaydin
Kilomu 68 diye yazmisim sok oldum
Gecen haftaki kilom 58,8
Bu hafta 58,0
Fark -0,8
Yuzde 1,36
Msj sayim 93
Tebrik ederim canim ayrica saglik olsun gayet ii kilo vermissin
Hayirli cumalar
Aynen cnm cok Güzell
Tebrikler sekerler
Yinede hergun gelmeye calis sekerim
Ben 6 sonra durumun farkina varanlardanim hemen onlemimi aldim
Waowww kac kiloymuskii
Aslinda herkes cok.guzel kilolar vermia ama yuzde az cikiyor püff
Güzel olmuş canım.Parfümün Menüsü
Öğle 12:30 2 servis kaşığı kadar patates graten 4 tane ceviz büyüklüğğnde vejeteryan köfte
(yazarken aklıma geldi, işyerimde buzdolabına soğuk limonata koydum içmeyiii unuttum) neyse helal ettim içene
Abur cubur biraz kaçmış galiba.Kizlar menum:
Bugun yemek yarismasinda bol kosturmali gecti. Biz arkadasimla son anda corbayla girmistik ama kazanamadik. Yine de grubumuzdan bi abla ikinci oldu cok mutlu olduk :)
1bardak taze sıkılmış armut,elma ve portakal karisimi meyve suyu, 4kasik höşmerim tatlısı, 3kaju,2badem
Aksam yok kizlar yatmadan yarim saat once yogurt kuru yapcam ama yagli yogurtla olur mu yoksa yarin yagsiz alip mi baslayim?
3lt su
1fincan yesil cay
Güzel olmuş menün canımMenüm;
saat:09:30 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, domates,salatalık,biber
saat 14:00 nescafe
saat 16:00 her birinden 2 dili elma, armut,portakal
saat 17:30 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 sulu kase tas kebabı
saat 20:00 nescafe
1 saat yürüyüş, 3 litre su
Neyyy baklavamii hazır ziplamaya baslamisken 50 jamping jack yap bakiim sen.Menum..
sabah 7.30
1 dilim tambugday ekm.
1 dilim peynir,1 yumurta
3 zeytin
donates salatalik
Ara 10.00
yesil cay
kahve
Öğle 14.00
2 lahmacun adana usulu minik lahmacunlardan.avuc kadar
Ara 16.00
kahve
1 adet baklava
Aksam 19.00
2 dilim tam bugday
kiymali yumurta
donates salatalik biber
1 kasik keren tohumu
1 dilim peynir
Birazdan yogurt kurunu yapcam
Su 1 bucuk litre
Spor yapmadim bas sağlığına gelenler vardi hep vaktim olmadi birazdan ziplayi.im falan diyorum,yaparsam spor yazarim kizlar
Biraz oyle oldu sayin sevgilim sagolsun bide yemis yemis bana sonunu birakmis sen zaten yemezsin diyoAbur cubur biraz kaçmış galiba.
Aa teşekkür ederim haftaya da ben seni tebrik ederim insallah guzel rakibem :)Sevgili yeni rakibem P pembe_dizi tebrik ediyorum sen kazandin bu hafta ben sabit kaldım.
Çok haklısın canım da her 15 dakikada bir gitmek sıkıcı, işim hep yarım kalıyor :)Ben de surekli wc ye gidiyorum. Ama her gittiginde sevinmelisin cunku suyla birlikte eriyen yaglar da atiliyor vucuttan
Beğendim :)10.00- 1 haslama yumurta- 3 zeytin - yarim kk peynir- 2 minik lokma balli bugday ekmegi
Ara- maydonoz ve nane- 1 kucuk elma
15.00- 2 yarim kabak dolmasi ve yogurt-1 dilim bugday ekmegi
19.00- yarim kabak dolmasi ve bol yogurt
Az once cayla beraber 2 tane kepekli tam bugday biskuvi
2.5 lt su+ 80 yarim mekik farkli versiyonlarda(kopru yaparak yanlara dogru vs.)+ yarim saat jogging- birazdan bel eritme hareketleri yapixam
Tamam canım sağolasın, yatmadan önce yiyeceğim yoğurdumu, yapılış şekline uyalımda ona göre de sonuçlar alalım. Senin tarife uyuyor benim ekmek :))) Tam tahıllı mı emin olamadım, baktım google'den ama benzemetemedim :) sana iyi gelmiyor demek ki, sen yarın yine wasalarına dön :)Poğaça nın dışında güzell, zaten sporun yeterli bugün için planladıgın, yarın daha dikkatli beslenirsen kapatırsın arayı
Yoğurda gelince heryerde gece yatmadan yazıyo özellikle, uyuyan metobolizma uyanıyo uyku arasında yoğurtla diye düşünüyorum. Uykuya geçmeden ye.
Siyah ekmek diyoruz bizde. %60 kepek gerisi çekirdek tohum karışımı, azda buğday unu var. Tam tahıllı ekmek olamaz değilmi Türkçesi
Ben 2 gündür siyah ekmek tüketiyorum, wc sorunlarım başladıı.. Ne mutluydum be Wasa larımla
Teşekkür ederim canımPoğaça harici güzel olmuş canım.
Beğendim menünü sporunu suda iyi.
Limonatayı iyiki de unutmuşsun boş yere kalori alacaktın :) şekerli şekerli ıyyyy :)))Parfümün Menüsü
Sağlık olsun, bir daha ki sefere de siz kazanırsınız :)Kizlar menum:
3lt su
1fincan yesil cay
1 haftada o kadar kiloyu nasıl veriyorlar anlamadım :/9.takimdaki arkadaş birinci olmamış kızlar 2.Takımdan bi arkadas 1 . olmuş.
Benimde menüm gelsin
Ekmekler mayasız ekmekti ama kendime ekmek yapmayı düşünüyorum hazır almaktan iyi olur sanırım.
Su 2.5 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş 50 jamping jack 10 dak evede koşmaca koridorda aşağı yukarı ve 30 yarım mekik yapıcam.
Düzenli olmuş canımMenüm;
saat:09:30 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, domates,salatalık,biber
saat 14:00 nescafe
saat 16:00 her birinden 2 dili elma, armut,portakal
saat 17:30 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 sulu kase tas kebabı
saat 20:00 nescafe
1 saat yürüyüş, 3 litre su
Söylenecek birşey yok cezan kesilmiş zaten wembam :)Menum..
sabah 7.30
1 dilim tambugday ekm.
1 dilim peynir,1 yumurta
3 zeytin
donates salatalik
Ara 10.00
yesil cay
kahve
Öğle 14.00
2 lahmacun adana usulu minik lahmacunlardan.avuc kadar
Ara 16.00
kahve
1 adet baklava
Aksam 19.00
2 dilim tam bugday
kiymali yumurta
donates salatalik biber
1 kasik keren tohumu
1 dilim peynir
Birazdan yogurt kurunu yapcam
Su 1 bucuk litre
Spor yapmadim bas sağlığına gelenler vardi hep vaktim olmadi birazdan ziplayi.im falan diyorum,yaparsam spor yazarim kizlar
Ayy inşallah :)Bu hizla önümüzde ki hafta falan yani
Amiiinnnn canımmm68 den 64 küsüre düşmüş ve mezun oluyor şimdi, darısı bizlere :)
Kesinlikle katılıyorum sanaKızlar çok hızlı giden kilolar yine hızlı bir şekilde iki katı geri gelir. O yüzden detox olaylarını pek sevmem ben. Dr 'lar akşama kadar söylüyor ayda 1-2 kilo verilmesi en sağlıklısı. Bir haftada yağdan gitmesii imkansz su gider ödem iner kas gider. Halsizlik ve vitaminszlikten kaynaklanan bağışıklık sistemi çökmesi sık sık ağır gribal enfeksiyon oluşmasına sebep olur. O yüzden ne tek yönlü beslenme nede detox olayı pek ilgimi çekmez . Gidince tam gtsin yağdan gitsn istiyorsak önce sabırlı ve pozitif düşünceli olmalıyız, özgüven tam olmalı. Sık sık ve az yemek, bol su ve spor ile imkansz değil.
Bugünkü menüm
Saat 06:00
1 bardak ılık su
Sabah 08:30
4 yk yoğurt
2 tk müsli
Öğle 11:30
2 dilim ekmek (siyah ve değişik çekirdekli - belli bir ismi var mı bunun kızlar)
Labne
Ara 14:00
1 elma
Ara 16:15
1 tane kinder süt dilimi
Akşam 18:00
2 poğaça
2 yk yeşil mercimek salatası
4 yk cacık (ırı salatalıklı, koyu kıvamlı)
Yatmadan yarım saat önce:
Yoğurt + limon + pul biber
(Bunu acaba daha erken yesek birşey olur mu?)
1,5 lt su, 1 fincan detoks çayı
Spor: şimdilik 3 km yürüyüş
30 jumping jack, 30 mekik (zeynebim dizim ağırıyor squat yerine mekik çekeceğım ceza olarak) ve yarım saat eliptik yapılacak.
Menünü beğendim canım10.00- 1 haslama yumurta- 3 zeytin - yarim kk peynir- 2 minik lokma balli bugday ekmegi
Ara- maydonoz ve nane- 1 kucuk elma
15.00- 2 yarim kabak dolmasi ve yogurt-1 dilim bugday ekmegi
19.00- yarim kabak dolmasi ve bol yogurt
Az once cayla beraber 2 tane kepekli tam bugday biskuvi
2.5 lt su+ 80 yarim mekik farkli versiyonlarda(kopru yaparak yanlara dogru vs.)+ yarim saat jogging- birazdan bel eritme hareketleri yapixam
Menün başarılıParfümün Menüsü
Sağlık olsun canım..Kizlar menum:
3lt su
1fincan yesil cay
Menün güzel9.takimdaki arkadaş birinci olmamış kızlar 2.Takımdan bi arkadas 1 . olmuş.
Benimde menüm gelsin
Su 2.5 lt
Teşekkürler canım :-*Ayy inşallah :)
Amiiinnnn canımmm
Tam tahıllı ekmek canım.
Yaptığın spor poğaçayı eritmiştir
Canım benimkinin içi de çekirdekli birde daha kara gibi gözüküyor. Resim bulursam eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?