Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hesabıma göre 2,4 lt çıktı, bunu içersem wc de yaşamaya başlayabilirim

Bendensin
Zayiflamak istiyorsan bunu yapmalisin kuzum. Merak etme ben iciyorum bak bi sure sonra bunyen alisacak bu duruma. Dusunsene kilo vermen icin temel ve basit bi sart var o da bol su icmek. Sen yemeklerden ondanhbundan kendini kisiyorsun bi suru spor yapiosun ama temel sarti gerceklestirmiosun. Su icersen daha verimli olur bu emeklerin

Haklısın gülüm. Bundan sonra 2,4 olmasada en azından 2 lt içmeye gayret göstereceğim

Ben içiyorum 2 lt illaki bazen 2.5.
1 . olan arkadaşın sirrini okudum az önce rus diyeti uygulamış ilk akrep uygulamisti şimdi onun takimindakiler sırayla uyguluyolar. Oruç tutalım daha iyi ben çok tasvip etmiyorum o tarz diyetleri.

Bence de bu zamana kadar saglikli bi sekilde kilo verip son 3-4 kilo icin acele etmeye riske girmeye gerek yok.. takim olarak yavas ama emin adimlarla ilerlemeyi tercih ediyoruz. Hih !

Kızlar eliptik bisikletim sizlere ömür nazar değdi ceryan bağlantısında bir sorun var bu şekilde de uzun süre kullanamıyorum, zorluk derecesi yüksek ayarda olduğu için çabuk yoruyor beni. Üfff ya illa bir aksilik olacak, siftah yapamadan hevesimi kursağımda bıraktı

Daha yeni aldın garantisi var yada değiştirirler.

Hay Allah. Teknik servis cozer bence hemen aramalisin

Kizlaar gunaydin..dun biraz spor yaptim,sonra da yogurt kürü. . Bi tartildim 66.3 , 400 gram gitmis..bu kadar etkili midir yahu?

Ooo massallah. Ben yogurt kurunu ilk yaptigimda 69.7 idim sabah tartildim 68.5 olmustum soka girmistim resmen. Sanirim vucuttaki odemi de atiyor. Cunku 1 gecede oyle yag yakma olayi olur mu bilemedim
Maşallah W wemba ve _choco_ sizde iyi gitmiş.
Bende niye birşey olmuyor herkes eksik çıkar ben fazla, adalet mi bu
Bende denemiştim birara bendende gitmedi
Haftanin birincisi sirrini aciklamis ya rus diyeti yapmis bu hafta. Ama toplam 33 kilo vermis ya cok iyi deil mi

Toplam iyi de rus diyeti olmayaymış iyiymiş. Ben sabit şeyler yiyemiyorum, hurmayı bile 1 gün becerebildim. Geçtim 1 hafta :0
Hesabıma göre 2,4 lt çıktı, bunu içersem wc de yaşamaya başlayabilirim

Bendensin

Hepimiz kadar tuvalet arkadaşın olacak.

Kuzumm yaa üzülme hemencecik düzelirr inşallah.

Hiç hevesini filanda kaçırma bakıyımm

Değiştirmesi sorun değil 2 sene garantisi var canım ama o değişene kadar yine beklemek zorundayım o beni sinir ediyor. Müsadenizle somurtmak istiyorum
Tamam biraz somurtabilirsin
Bende ebruya katılıyorum mary kate güzel

Maşallah W wemba ve _choco_ sizde iyi gitmiş.

Bende denemiştim birara bendende gitmedi

Hepimiz kadar tuvalet arkadaşın olacak.
Herkesin bünyesi farklı olduğu için bize belki fayda etmiyordur yoğurt kürü? Bir kaç gün devam edeyim de ona göre sonuç belli olur zaten.

Tuvalet ile arkadaş ilişkisi kuracağım hiç aklıma gelmezdi pembem

Kuzumm yaa üzülme hemencecik düzelirr inşallah.

Hiç hevesini filanda kaçırma bakıyımm
Motivasyon depomu fullediğin için teşekkür ederim kuzum
Çok tatlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…