Menünü beğendim canım. Yaz geldi sayılır kızartma tam yaz yemegiydi eskiden bende fırında yapıyorum herşeyi kızartma yapacak gibi doğrayıp yağlı kagida serip firinliyorum üstüne az yağlı domates sosu süper oluyo.Bugun canim kizartma yemek istedi karisik sebze kizartmasi. Hem de nasil. Icinizden kocaman bi HAAYIIIIRRR gecti biliyorum. Benim de oyle :-D neyse ben de yanmaz tavaya 1 kasik zeytinyagi koydum ve patates, patlican , kabak, biber kavurdum. Uzerine de sarimsakli domates sosu yaptim ayni tavada. Belki de kizartma yapsam bu kadar guzel ve hafif olmayacakti. Harikaydi
Haftasonu diye kendimizi salmayalim idealimizi unutmayalim dostlar
Menumu paylasayim
Sabah yarim litre su ve bir kucuk elma ile basladim
11.30- has. Yumurta- peynir- 2 zeytin- domates- biber
Ara- 1 hosbes gofret
18.00- sebze kavurmam 1 porsiyom ve yogurt
3 tatli kasigi sutlu tatli
2 lt su- 50 jumping yarim saat karin ve bel eritme egzersizleri yaptim aklima ne gelirse
Evet yağlı o yüzden yarım yedim :)Guzel olmus aksam yemeginin saati bence cok ideal. Katmerin ne kadar yagli bisey oldugunu biliyorummmm.
2 tabak kısır yemişsin ama akşam bişey yemediğin için görmezden geleceğim kankim güzel olmuş.Menum kizlar..
sabah 9.00
2yumurta 2dilim tam bugday ekmegi
4zeytin ,2 dilim peynir
domates salatalik biber
Ara 11.00
kahve
Ogle aksam birlikte
14.00
2 tabsk kisir
salgam
Saat 15 Kahve
saat 17 spor sonrasi soda limon
saat 20.00 yesil cay
Birazdan bi avuc fistik yicem
2 litre su bitti daha icicem
2 mile leslie,6 dakika kol eritme,10 dakika zumba
Tühh ya üzülme gülüm ya inşallah tamiri uzun zaman almaz.Kızlar eliptik bisikletim sizlere ömürnazar değdi ceryan bağlantısında bir sorun var bu şekilde de uzun süre kullanamıyorum, zorluk derecesi yüksek ayarda olduğu için çabuk yoruyor beni. Üfff ya illa bir aksilik olacak, siftah yapamadan hevesimi kursağımda bıraktı
Mary Kate Portfoy çokkk güzell hem sade hem şık 1 numara diyorum
Ben her gittiğim yerde önce temiz tuvalet varmı diye kontrol ediyorum, su içtiğimin iki katı wc yolundayım:)Tuvaletle arkadaş olcan tabi yavrum ben nasıl zor şartlarda içiyorum suyu bilsen ameliyata girsem uzun sürse çıkamıyorum tuvaletim gelirse düşün mesanem artık ne kadar büyük bilmiyorum
Yarım katmeri daha sonraki öğünlerde hafif yediğin için görmedim bileeeMenümü yazayım artık yemek faslı bitti.
Sabah 9.30
Yarım katmer haşlanmış yumurta peynir domates salatalık biber 2 zeytin
Ara 12.00 yarım greyfurt azcık çekirdek
Ara 15.00 4 form bisküvi nescafe
Akşam 17.30 tavuk sarma içinde 1 kaşık pilav vardı salata sadece limonlu
Ara 19.30 yarım portakal
Su 2 oldu daha içiyorum 2 yeşil çay
Spor 30 dk yürüyüş 50 jamping jack
Yatmadan yoğurt kürü yiycem
Kızatmayı ben fırında öneririm canım, yağlı fırın kağıdı serip üstüne doğradığın sebzeleri çok az sıvıyağla grill kısmında pişirirsen tadından yenmezBugun canim kizartma yemek istedi karisik sebze kizartmasi. Hem de nasil. Icinizden kocaman bi HAAYIIIIRRR gecti biliyorum. Benim de oyle :-D neyse ben de yanmaz tavaya 1 kasik zeytinyagi koydum ve patates, patlican , kabak, biber kavurdum. Uzerine de sarimsakli domates sosu yaptim ayni tavada. Belki de kizartma yapsam bu kadar guzel ve hafif olmayacakti. Harikaydi
Menumu paylasayim
Ara- 1 hosbes gofret
2 lt su- 50 jumping yarim saat karin ve bel eritme egzersizleri yaptim aklima ne gelirse
Wembacımm tam okurken güzell olmuş menüsü diyodum içimden bir avuç fıstığı gördümMenum kizlar..
sabah 9.00
4zeytin ,2 dilim peynir
domates salatalik biber
Ara 11.00
kahve
Ogle aksam birlikte
14.00
2 tabsk kisir
salgam
Saat 15 Kahve
saat 20.00 yesil cay
Himm olmazsa bi dahakine oyle denerim. Zaten cok nadir yapiyorum en son ne zaman yaptigimi hatirlamiyorum bile.Tühh ya üzülme gülüm ya inşallah tamiri uzun zaman almaz.
Ben her gittiğim yerde önce temiz tuvalet varmı diye kontrol ediyorum, su içtiğimin iki katı wc yolundayım:)
Yarım katmeri daha sonraki öğünlerde hafif yediğin için görmedim bileeeSporunla yakmışsındır zaten.
Kızatmayı ben fırında öneririm canım, yağlı fırın kağıdı serip üstüne doğradığın sebzeleri çok az sıvıyağla grill kısmında pişirirsen tadından yenmez
Menünde hem sütlü tatlı hem gofret gördüm canımm ya.
Wembacımm tam okurken güzell olmuş menüsü diyodum içimden bir avuç fıstığı gördümçok yağlı onlarda çok kalori var..
Evet kuzum kankimHayatım kankin kimdi senin?
Geçerli mazereti varsa ertesi gün yapılan menü bildirimlerini kabul ediyorum ama sen istiyorsan kankine yinede ceza verebilirsin :)))
Edit: baktım şimdi, işin zor balım
Oy kuzum kiyamam sana sen hic somurtma hep gulDeğiştirmesi sorun değil 2 sene garantisi var canım ama o değişene kadar yine beklemek zorundayım o beni sinir ediyor. Müsadenizle somurtmak istiyorum
Sabahki katmerden sonra biskuviler olmasa iyi olurmuş rakibem ama sporunla yakmışsındır diye dusunuyorum. :)Menümü yazayım artık yemek faslı bitti.
Sabah 9.30
Yarım katmer haşlanmış yumurta peynir domates salatalık biber 2 zeytin
Ara 12.00 yarım greyfurt azcık çekirdek
Ara 15.00 4 form bisküvi nescafe
Akşam 17.30 tavuk sarma içinde 1 kaşık pilav vardı salata sadece limonlu
Ara 19.30 yarım portakal
Su 2 oldu daha içiyorum 2 yeşil çay
Spor 30 dk yürüyüş 50 jamping jack
Yatmadan yoğurt kürü yiycem
Sabah patates kizartmasi yemiş bir pembe olarak vicdan azabi cektim bu yazidan sonraBugun canim kizartma yemek istedi karisik sebze kizartmasi. Hem de nasil. Icinizden kocaman bi HAAYIIIIRRR gecti biliyorum. Benim de oyle :-D neyse ben de yanmaz tavaya 1 kasik zeytinyagi koydum ve patates, patlican , kabak, biber kavurdum. Uzerine de sarimsakli domates sosu yaptim ayni tavada. Belki de kizartma yapsam bu kadar guzel ve hafif olmayacakti. Harikaydi
Menumu paylasayim
Ara- 1 hosbes gofret
Bu saatten sonra bisey yeme bence canim, 2tabak kisir da aksam yemegi olmadigindan bana gore sorun degil.Menum kizlar..
sabah 9.00
4zeytin ,2 dilim peynir
domates salatalik biber
Ara 11.00
kahve
Ogle aksam birlikte
14.00
2 tabsk kisir
salgam
Saat 15 Kahve
saat 20.00 yesil cay
Vala tebrik ederim parfumcum :) harikasinParfümün Bugünkü menüsü gelsin
Sabah 10:30
4 yk müsli (şekersiz) 1 bardak süt 3 yk yoğurt 1 kahve
Ara 12:00
2 çilek 3 kuru erik
Öğle ve Akşam birlikte yedim 16:30
misafirlikteydim
3 yk süzme mercimek çorbası
2 yk pilav
2 ceviz büyüklüğünde fırında et
3 yk yeşil salata
2 lahana dolması
1 tatlı kaşığı sütlaç
Su 1 litre ancak içebildim uyuyana kadar yarım litre daha gider.
Spor 30 dk yürüyüş 4 km/h
Birazda mekik çekerim
Kızlar börek çörek kurabiyee hiçbirini yemedimm şekersiz çay içtimiyikide yemedim ohhh yoksa pişman olurdum.
Evet bu hafta iddiasız bir bakalım sonuçlar ne olacak kankim.bu hafta iddiasız devam edelim o halde :)
canım herkes öyle yapıyor tıkır tıkırda eriyor anlamadımki Fatmissde öyleydi
sağol canım :)
sağol canım :)
vala bende hemen etkilemiyor
rus diyeti sırf yumurta olan diyetti dimi
benimki manyetik :) hemen değiştir geç olsun güç olmasın
Sen bizi bırakmak mı istiyorsun yoksa?Canlarim yeni okuyabildim geçmişi. aThéah su yogurt kürü bazi arkadaslara yaramamis,bbunyeler farkli tabi,choco cok iyi vermis ya bu kurle,masallah veren herkese..buarada annem geldi memleketten ve ewe 1 farkli kisi girince cok zorlasiyo diyet yaa..aslinda destekliyo beni cunku cok farkli gordu beni ama yine de ikram ediyo yediklerinden ve kiyamiyo,kklasik anne iste:) .. kizlar 65 hedefle baslamistim bn ,mmezun olmak icin 65.0 mi olmaliyim ?
Süper paylaşım olmuş kankim, ellerine sağlıkkanki günaydın egzersizleriEki Görüntüle 1499731
Haklısın canım şimdiden önlemimi almam lazım.Bu sorun ilerde buyuyebilir hamilelik doğum falan etkiliyor.
Kacla baslamitin ona bakalım vermen gereken kilonun yüzde 80 ini verirsen oluyo.
Baktım 71.4 le baslamissin 66 olursan mezun olabilirsin.
Ama ben bu şirine bayldıııım
Leg raises çok etkili ben yapıyorum karnım yanıyor.
ALLAH yardımcımız olsun gülüm, doğumdan sonra farketti mi peki?Benim de oyle malesef ve cocuklugumdan beri. Ne kadar zor oldugunu biliyorum
Canım artık haftaya bulur alırız inşallah, üzülsem de faydası yok.Tühh ya üzülme gülüm ya inşallah tamiri uzun zaman almaz.
Ben her gittiğim yerde önce temiz tuvalet varmı diye kontrol ediyorum, su içtiğimin iki katı wc yolundayım:)
Yarım katmeri daha sonraki öğünlerde hafif yediğin için görmedim bileeeSporunla yakmışsındır zaten.
Kızatmayı ben fırında öneririm canım, yağlı fırın kağıdı serip üstüne doğradığın sebzeleri çok az sıvıyağla grill kısmında pişirirsen tadından yenmez
Menünde hem sütlü tatlı hem gofret gördüm canımm ya.
Wembacımm tam okurken güzell olmuş menüsü diyodum içimden bir avuç fıstığı gördümçok yağlı onlarda çok kalori var..
Menün güzel canımda nescafe yanına bişeyler mi ekleseydin acaba?
Ceza vermişler zaten. Baklavanın tek iyi yanı akşam olmadan yenmesi olmuş
Beim görümcemde aynı dert var azdırıyormuş canım yaa. Oda bazen limon suyu yoğurt- bazende sade yoğurt yer ama illaki yer yatmadan ve işe yarıyor diyor
2 hafta oncede 4 gun yapmistim ama sonuc alamamistim yogurt kurunden... eliptik bisiklet ve yeme duzenime bagliyorum ben kanki :)
Sen de aksam abartmana ragmen guzel kilo vermissin tebrikler :)
Olabilir canim sivilcelerim kurumaya basladi çünkü :) vucut butun vitaminleri depolamis demek :)
Ben hic oyle tek duze beslenme uygulayamiyorum cok zevksiz :)
Sen her cuma cumartesi bi abarti yaşıyon zaten... süt dilimi,pogaca... oohhh iyisin vala :) dizin iyilessinde bi 50 jumping jackta benden :)
Benim günüm wc de geciyor desem yeridir :)
Cok iyi olmus canim
canim guzel olmus menun
tebrik ederim arkadasinizi :)
Aburcubur gunu olmus
Menun sporun super
Cok guzel olmus canim :)
Baklava.. ben yersem devami gelir 1 taneyle kalman guzel bisey
Boyle bi sorun varsa hic uygulama canim
cok iyi super tebrikler
Hıı bende bende :)) ruhumuz genc bizim :)
Sabah 11:00
4catal patates kizartmasi, 3dilim kasar peyniri, 1haslanmis yumurta,3dilim kepek ekmegi, 1tatli kasigi bal,1tatli kasigi kaymak, sekersiz cay.
Ara ogun 15:00
1dilim karpuz. (Ay dilimi seklinde)
Ara ogun 17:30
Yesil cay, 1avuc tuzsuz fistik, 4 portakal cubugu malesef cikolata kapliydi
Aksam 20:45
1kase yogurt. İcinde zerdecal,zencefil,tarcin karisimi.
2,5lt su
1,5saat yürüyüş.
Parfümün Bugünkü menüsü gelsin
Sabah 10:30
4 yk müsli (şekersiz) 1 bardak süt 3 yk yoğurt 1 kahve
Ara 12:00
2 çilek 3 kuru erik
Öğle ve Akşam birlikte yedim 16:30
misafirlikteydim
3 yk süzme mercimek çorbası
2 yk pilav
2 ceviz büyüklüğünde fırında et
3 yk yeşil salata
2 lahana dolması
1 tatlı kaşığı sütlaç
Su 1 litre ancak içebildim uyuyana kadar yarım litre daha gider.
Spor 30 dk yürüyüş 4 km/h
Birazda mekik çekerim
Kızlar börek çörek kurabiyee hiçbirini yemedimm şekersiz çay içtimiyikide yemedim ohhh yoksa pişman olurdum.
Cnm walla aliskanlik yaptiniz bana,birakabilir miyim ?ama hedefe ulasmak ne bilim insani motive eder mutlu eder,zaten bence 65 son durak olmamali,yeni hedef belirleriz hep birlikte :)Kızlar eşim eliptik bisikletimi değiştirmek için aldığımız yere gitti ama başka kalmadığı için değiştirememiş. Mecburen geri vermek durumunda kalmış. Artık haftaya başka bir yerden alacağız. Şans işte
Evet bu hafta iddiasız bir bakalım sonuçlar ne olacak kankim.
Anlamadım ki bende kimi sabah sporunu tavsiye ediyor kimi etmiyor, kafam karıştı benimde.
Sen bizi bırakmak mı istiyorsun yoksa?
Süper paylaşım olmuş kankim, ellerine sağlık
Haklısın canım şimdiden önlemimi almam lazım.
Ama ben bu şirine bayldıııım
Leg raises çok etkili ben yapıyorum karnım yanıyor.
ALLAH yardımcımız olsun gülüm, doğumdan sonra farketti mi peki?
Canım artık haftaya bulur alırız inşallah, üzülsem de faydası yok.
Herkes tuvalet derinde :)
Kızlar menülere sonra yorum yaparım, kendi menümü de sonra paylaşacağım eltimde misafirlikteyim.
Guzel olmus menun tatlim. Ama saatler neden yokki. Bide spor?Bugünkü menüm
Sabah
yarım tane kadar elma
sonra 1 fincan çay
Öğlen
2 parça tavuk ve 2 dilim ekmek
Ara
2 fincan çay, 1 dilim kek
Akşam
Yarım porsiyon pirinç pilavı (yağsız), 1 parça tavuk
1 litreden fazla su
Evet kuzum diyecek lafim yok verecek cezan varsa memnuniyetle yaparimÇikolata beni rahatsız etmedi ama patates kızartmasııı.. biliyorsun zaten cnm :)
hele de sabah yediklerine göre fazla olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?