Sen gidi üç kağıtçı seniGünde pirinc pilavi vardı bolll yagli ve kek... ben pirinc pilavini yiyemiyorum dokunuyor dedim annemde onayladi hı hı o yiyemiyor die halbuki yok oyle bisey :)) tavuk eti ve yogurt yedim bende :)) yani misafirlikte olsa dikkat edilebilir (simdi ben boyle buyuk konuştum ya kesin bi misafirlik vakası bulur beni) :))
Tamam tatlım teşekkür ederim. Acelesi yok, vaktin olunca paylaşırsın.pcye gecince fotoğrafları paylasirim jumping jack falan var icinde.. fotoya bakarak yapiyorum :) ogleden sonra paylaşıcam kanki :)
bu aralar bende öyle kasıyorum kendimiHedef belirtmek bana yaramıyor anladım ben kendimi kasiyorum herhalde şimdiye kadar hedef koyup ulaşamadım daha.
inşallah hemşom baya kolayladık nasipse artık pazartesiden snra başınızı agrıtmaya devam ederim
Tebrik ederim canim ayrica saglik olsun gayet ii kilo vermissin
Hayirli cumalar
Aynen cnm cok Güzell
Tebrikler sekerler
Yinede hergun gelmeye calis sekerim
Ben 6 sonra durumun farkina varanlardanim hemen onlemimi aldim
Waowww kac kiloymuskii
Aslinda herkes cok.guzel kilolar vermia ama yuzde az cikiyor püff
sagol kuzum anlayışın içinTamam tatlim o zaman haftaya bugun cok daha guzel sonuc aliyoruz insallah :)
Olsun kuzucum telaseniz var sonucta. Normal tempoya donunce konusuruz
Ay evet canim Maşallah iyi vermişsin. Ben diyete 78kiloyken basladim ve 9kg vermisim toplamda. Burasi benim icin de cok iyi oldu.75ten sonrakileri burda verdim cunku.
Kuzum yukarda ebru aciklamis bak. Yatmadan yarim saat omce yiyosun. Kizlarda baya etkisi oldu bizde yapalim mi
Kullanıcı Adı :negunes-86
İsim (İsteğe Bağlı ):güneş
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:diyarbakır
Boyunuz :158cm
Kilonuz:74
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :sık sık alıp veriyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? şişmanım ve sağlık için çok kötü ve kıyafetlerim olmuyor.
Artık 4. grupta olabilecek miyim? :)
Güneş cim aslında iki haftalık deneme süresi tarih olarak dolmuştu ama paylaşımın ve katılımın yeterli değil o yüzden listeye yazmadım. Daha artirman gerek katılımını.Bu arada 74kg 72.5 olmuş:)
Evet katılıyorum yanında yakınında olan insanlar çok etkili.
Kizlar ben yasin insani yaslandirdigina inanmayanlardanim.
yaslanmak yaninizdaki insana insanlara baglidir.
yaninizda ömrünüzu yiyennbiri ve birileri varsa sizi yipratiyorsa guzel günleri zar zor goruyorsaniz yas ilerlemesede yaslanir insan.
ama yaninda seni seven saygi duyan gunlerini guzel gecirdigin insan ve insanlar varsa yas ne kadar ilerledikce ilerlesin yaslandim demek cok zor olur.
Ayni sey olgunlasmak icinde gecerli hayatinizdaki insanla insanlara baglidir.
Bu yuzden cok genc yastakiler ben yasladim der ve bqzi yaslilar ben yaslanmadim der :)
Aynen kuzum ayni fikirdeyiz o halde.
Bu arada efsunu listeden cikaricam tatlim yeni rakibeni bildiririm
Güzel olmuş yine sanırım kaçamak yaptığını goremiycez hiç.Günaydın :)
Dun ku menum
8:30 limonlu zencefilli ılık su
Gunaydin egzersizleri
Sabah 09:00
3 yumurta nin bitanesinin sarisini ayirip kabakli dereotu maydanoz ve az kasarlı omlet yaptim
5 zeytin
1 dilim light ekmek
Aksam 18:00
5 yk haslanmis yulaf ezmesine 5 cilek dograyip yedim
1 saat yürüyüş + 40 dk eliptik bisiklet + gobek eritme egzersizi
Yogurt kürü 5. Gün yapildi
2 lt su ictim
Geçen hafta bildirim yapmadın ya ortalamayi ikiye boluyoruz canım.bu aralar bende öyle kasıyorum kendimi
kilosu 2 ye bölündü ne demek bu arada
inşallah hemşom baya kolayladık nasipse artık pazartesiden snra başınızı agrıtmaya devam ederim
sagol kuzum anlayışın için
Bende bu hafta hedefsiz denemek istiyorum, iddiadan önce ortalama 700 gr veriyordum, gereksiz baskı oluşuyor sanırım.Ben bu hafta hedef falan belirtmiyorum elimden geleni yapıcam bakayım sonuç ne olacak.
Sabah aç karnına egzersiz yapmak yağ yakımında etkili midir?pcye gecince fotoğrafları paylasirim jumping jack falan var icinde.. fotoya bakarak yapiyorum :) ogleden sonra paylaşıcam kanki :)
Sağol canım. İnşallah beraber zayıflayacağız.
Taş devri diyeti aslında diyet değil beslenme tarzı. Canan Karatayın da medyada duyurduğu ama aslında Prof. Dr. Orhan Aydının Türk beslenme tarzına göre uyarlaması ve Avrupa'da Paleo diyeti olarak bilinen bir beslenme şekli. Protein ağırlıklı, taş devri dönemindeki insanların beslenme şekli. Karbonhidrat olarak bütün olanlar yani bulgur, buğday vs. var ama buğdayın un haline getirilmesi nedeniyle ekmek yok, şeker yok. Et, süt ürünleri (çok tavsiye edilmemektedir), kuruyemişler, sebze ve meyve(şekerli meyveler kısıtlı miktarda) yenilebilir. Glisemik indeks tabanlı olarak sıfır olanlar sınırsız yenilebilir.
Bir de ara öğün tavsiye edilmiyor. Çünkü yağların vücuttan atılmasını sağlayan leptin hormonu yemekten yaklaşık 4-5 saat sonra salgılanır ve sık beslenip sürekli insülin hormonu salgılandığında maalesef yağ depolamaya başlıyor.
Kek gibi görünüyorBenim ekmek bu kızlar, resimde rengi olduğundan daha açık çıktı.
Eki Görüntüle 1499314
Bu da kahvaltınızı güzelleştirecek bir fikir (özellikle çocuklara) :)
Eki Görüntüle 1499318
Allah güç kuvvet versinGünaydın bu arada gunaydin demeden direk alintiya daldım. Bugün nöbetçiyim 24 saat.
Teşekkür ederim :)2 hafta oncede 4 gun yapmistim ama sonuc alamamistim yogurt kurunden... eliptik bisiklet ve yeme duzenime bagliyorum ben kanki :)
Sen de aksam abartmana ragmen guzel kilo vermissin tebrikler :)
Olabilir canim sivilcelerim kurumaya basladi çünkü :) vucut butun vitaminleri depolamis demek :)
Ben hic oyle tek duze beslenme uygulayamiyorum cok zevksiz :)
Sen her cuma cumartesi bi abarti yaşıyon zaten... süt dilimi,pogaca... oohhh iyisin vala :) dizin iyilessinde bi 50 jumping jackta benden :)
Benim günüm wc de geciyor desem yeridir :)
Cok iyi olmus canim
canim guzel olmus menun
tebrik ederim arkadasinizi :)
Aburcubur gunu olmus
Menun sporun super
Cok guzel olmus canim :)
Baklava.. ben yersem devami gelir 1 taneyle kalman guzel bisey
Boyle bi sorun varsa hic uygulama canim
cok iyi super tebrikler
Hıı bende bende :)) ruhumuz genc bizim :)
Menün güzel canım da Sporuna bittim yanlız..Günaydın :)
Dun ku menum
Gunaydin egzersizleri
3 yumurta nin bitanesinin sarisini ayirip kabakli dereotu maydanoz ve az kasarlı omlet yaptim
5 zeytin
1 dilim light ekmek
2 lt su ictim
Canım_choco_ ile PembePuantiyeli de eşleşmelerde olmalı bence, ikisinin de paylaşımları güzel.
Bakalım bende dün başladım, ağzımı buruştura buruştura yedim, ekşi acı karışımı olmuş :) sağlık uğruna neler yapmıyoruz :)
Teşekkür ederim kanki, haftaya daha güzel sonuçlar bekliyorum.
Eyvah kankim açtı ağzını yumdu gözünümisafirlik olayları beni raydan çıkartıyor canım yaa, üfff
Emrin olur gülüm baş üstünezevkle yapacağım jumping jacklerimi
Tebriklerr kuzumAğzına sağlık goncam, güzel dile getirmişsin. Ben şunu da eklemek istiyorum SADECE SIZE YAPILAN YORUMLARI DEĞIL, DİĞER PAYLAŞIMLAR DA OKUNMALI (büyük harfle yazmama rağmen okumayanlar olacaktır)...
Ben kazandım ama tebrik eden olmadı rakibelerimdenama olsun ben onları verdikleri kilodan ötürü tebrik ediyorum W wemba @eliflider
Roka kafa koydum eserimin adınıKek gibi görünüyor
Ben pek severim böyle tabakları :)
Bende yaptım cezamıı
Oyy teşekkürler balımTebriklerr kuzum
Tmm bildimm kepekli çavdar ekmeği.Benim ekmek bu kızlar, resimde rengi olduğundan daha açık çıktı.
Eki Görüntüle 1499314
Bu da kahvaltınızı güzelleştirecek bir fikir (özellikle çocuklara) :)
Eki Görüntüle 1499318
Menün çok güzel sporun daha da güzelGünaydın :)
Dun ku menum
Gunaydin egzersizleri
5 zeytin
1 dilim light ekmek
2 lt su ictim
Bunun birde ıslak gibi olanı var onu bende yiyemiyorum, kokusu falan bir tuhaf. Bunun tadı güzel. Sağol canım aydınlandım sayendeTmm bildimm kepekli çavdar ekmeği.
Bir kereliğine aldım yiyememiştim.
Ama en ideali bu, sindirim sistemi içinde faydalı.
Sanirim rahat olmak en iyisi stres de kilo verdirmiyor insana. Psikolojik bi durum. Ben rahat kilo veriyorum diye inandirmasi lazim insanin kendiniBen bu hafta hedef falan belirtmiyorum elimden geleni yapıcam bakayım sonuç ne olacak.
Ooo massallah. Ben yogurt kurunu ilk yaptigimda 69.7 idim sabah tartildim 68.5 olmustum soka girmistim resmen. Sanirim vucuttaki odemi de atiyor. Cunku 1 gecede oyle yag yakma olayi olur mu bilemedimKizlaar gunaydin..dun biraz spor yaptim,sonra da yogurt kürü. . Bi tartildim 66.3 , 400 gram gitmis..bu kadar etkili midir yahu?
1 günde hemen sonuç verirmi ki?Kizlaar gunaydin..dun biraz spor yaptim,sonra da yogurt kürü. . Bi tartildim 66.3 , 400 gram gitmis..bu kadar etkili midir yahu?
Bende niye birşey olmuyorOoo massallah. Ben yogurt kurunu ilk yaptigimda 69.7 idim sabah tartildim 68.5 olmustum soka girmistim resmen. Sanirim vucuttaki odemi de atiyor. Cunku 1 gecede oyle yag yakma olayi olur mu bilemedim
Kiyamam yaBende niye birşey olmuyorherkes eksik çıkar ben fazla, adalet mi bu
Kizlaar gunaydin..dun biraz spor yaptim,sonra da yogurt kürü. . Bi tartildim 66.3 , 400 gram gitmis..bu kadar etkili midir yahu?
Bendede eksilme yok niye böyle acaba. 2 hafta yapıcam o konuda kararlıyım ama 4 gün oldu hala kilom aynıBende niye birşey olmuyorherkes eksik çıkar ben fazla, adalet mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?