Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen gidi üç kağıtçı seni masum yalanlar bunlar. Elbette ki dikkat edilebilir ama onun için de irade lazım gülüm, mesela ben dün akşam irademi anca o kadar koruyabildim. Açsın ve başka yiyecek birşey yok... Veee yediklerimle doymadım yani daha yolu vardı ama sahip çıktım kendime :)

pcye gecince fotoğrafları paylasirim jumping jack falan var icinde.. fotoya bakarak yapiyorum :) ogleden sonra paylaşıcam kanki :)
Tamam tatlım teşekkür ederim. Acelesi yok, vaktin olunca paylaşırsın.

Hedef belirtmek bana yaramıyor anladım ben kendimi kasiyorum herhalde şimdiye kadar hedef koyup ulaşamadım daha.
bu aralar bende öyle kasıyorum kendimi
kilosu 2 ye bölündü ne demek bu arada
inşallah hemşom baya kolayladık nasipse artık pazartesiden snra başınızı agrıtmaya devam ederim

sagol kuzum anlayışın için

Bu arada 74kg 72.5 olmuş:)
Güneş cim aslında iki haftalık deneme süresi tarih olarak dolmuştu ama paylaşımın ve katılımın yeterli değil o yüzden listeye yazmadım. Daha artirman gerek katılımını.
Evet katılıyorum yanında yakınında olan insanlar çok etkili.
Güzel olmuş yine sanırım kaçamak yaptığını goremiycez hiç.
Geçen hafta bildirim yapmadın ya ortalamayi ikiye boluyoruz canım.

Ben bu hafta hedef falan belirtmiyorum elimden geleni yapıcam bakayım sonuç ne olacak.

Ben bu hafta hedef falan belirtmiyorum elimden geleni yapıcam bakayım sonuç ne olacak.
Bende bu hafta hedefsiz denemek istiyorum, iddiadan önce ortalama 700 gr veriyordum, gereksiz baskı oluşuyor sanırım.

Iddiayı devam ettirmek isteyenler için liste hazırlayabilirim, isteyenler varsa söylesin.

pcye gecince fotoğrafları paylasirim jumping jack falan var icinde.. fotoya bakarak yapiyorum :) ogleden sonra paylaşıcam kanki :)
Sabah aç karnına egzersiz yapmak yağ yakımında etkili midir?
Aç karnına egzersiz yapmak sadece performansın düşmesine ve dolayısıyla daha az kalori yakımına neden olur. Ayrıca vücudu çok aç bıraktığınızda, vücut savunma mekanizmasını devreye sokacak ve metabolizma hızını düşürerek yağların yakılmasını yavaşlatacaktır.

Kankim belki de günaydın egzersizleri pek doğru değildir?

Hmm teşekkür ederim bilgiler için.. Peynir ve yoğurt asla vazgeçemediğim şeyler.
Ama şu 4-5 sonra yeme işi çok mantıklı geliyor.
Hatta en iyisi günde 2 kere yemekmiş de.. Ah yapabilsek..
Benim ekmek bu kızlar, resimde rengi olduğundan daha açık çıktı.

Eki Görüntüle 1499314

Bu da kahvaltınızı güzelleştirecek bir fikir (özellikle çocuklara) :)

Eki Görüntüle 1499318
Kek gibi görünüyor
Ben pek severim böyle tabakları :)
Günaydın bu arada gunaydin demeden direk alintiya daldım. Bugün nöbetçiyim 24 saat.
Allah güç kuvvet versin
Teşekkür ederim :)
Menün güzel canım da Sporuna bittim yanlız..

Bende yaptım cezamıı

Tebriklerr kuzum

Kek gibi görünüyor
Ben pek severim böyle tabakları :)

Bende yaptım cezamıı
Roka kafa koydum eserimin adını
Google'de yemek süsleme diye arama yaparsan binbir çeşit çıkıyor, bazıları yemekten şaheser yaratmış

Aferin cezalarına sadık arkadaşım

Tebriklerr kuzum
Oyy teşekkürler balım sen zaten tebrik etmiştin beni, ben orda rakibelerimden bahsediyordum
Bende seni tekrar muhteşem başarından dolayı tebrik ederim

Benim ekmek bu kızlar, resimde rengi olduğundan daha açık çıktı.

Eki Görüntüle 1499314

Bu da kahvaltınızı güzelleştirecek bir fikir (özellikle çocuklara) :)

Eki Görüntüle 1499318
Tmm bildimm kepekli çavdar ekmeği.
Bir kereliğine aldım yiyememiştim.
Ama en ideali bu, sindirim sistemi içinde faydalı.

Menün çok güzel sporun daha da güzel

Tmm bildimm kepekli çavdar ekmeği.
Bir kereliğine aldım yiyememiştim.
Ama en ideali bu, sindirim sistemi içinde faydalı.
Bunun birde ıslak gibi olanı var onu bende yiyemiyorum, kokusu falan bir tuhaf. Bunun tadı güzel. Sağol canım aydınlandım sayende

Kizlaar gunaydin..dun biraz spor yaptim,sonra da yogurt kürü. . Bi tartildim 66.3 , 400 gram gitmis..bu kadar etkili midir yahu?
Ooo massallah. Ben yogurt kurunu ilk yaptigimda 69.7 idim sabah tartildim 68.5 olmustum soka girmistim resmen. Sanirim vucuttaki odemi de atiyor. Cunku 1 gecede oyle yag yakma olayi olur mu bilemedim

Kizlaar gunaydin..dun biraz spor yaptim,sonra da yogurt kürü. . Bi tartildim 66.3 , 400 gram gitmis..bu kadar etkili midir yahu?
1 günde hemen sonuç verirmi ki?
Tebrik ederim canım, büyük ihtimalle cuma 65i görürsün

Ooo massallah. Ben yogurt kurunu ilk yaptigimda 69.7 idim sabah tartildim 68.5 olmustum soka girmistim resmen. Sanirim vucuttaki odemi de atiyor. Cunku 1 gecede oyle yag yakma olayi olur mu bilemedim
Bende niye birşey olmuyor herkes eksik çıkar ben fazla, adalet mi bu

Bende niye birşey olmuyor herkes eksik çıkar ben fazla, adalet mi bu
Bendede eksilme yok niye böyle acaba. 2 hafta yapıcam o konuda kararlıyım ama 4 gün oldu hala kilom aynı

Haftanin birincisi sirrini aciklamis ya rus diyeti yapmis bu hafta. Ama toplam 33 kilo vermis ya cok iyi deil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…