Somurtamıyorum sorun ordaTamam biraz somurtabilirsin
Bende ebruya katılıyorum mary kate güzel
Birinci daha güzel bencede.
Ne zaman istersen canımHerkesin bünyesi farklı olduğu için bize belki fayda etmiyordur yoğurt kürü? Bir kaç gün devam edeyim de ona göre sonuç belli olur zaten.
Tuvalet ile arkadaş ilişkisi kuracağım hiç aklıma gelmezdi pembem
Motivasyon depomu fullediğin için teşekkür ederim kuzum
Çok tatlısın
Canım_choco_ ile PembePuantiyeli de eşleşmelerde olmalı bence, ikisinin de paylaşımları güzel
Bakalım bende dün başladım, ağzımı buruştura buruştura yedim, ekşi acı karışımı olmuş :) sağlık uğruna neler yapmıyoruz :)
Teşekkür ederim kanki, haftaya daha güzel sonuçlar bekliyorum.
Eyvah kankim açtı ağzını yumdu gözünümisafirlik olayları beni raydan çıkartıyor canım yaa, üfff
Emrin olur gülüm baş üstünezevkle yapacağım jumping jacklerimi
@efsun64 cum biraz daha katılımını artırırsan iyi olur. Biliyorum yogunsun herkes kadar katılım saglayamayabilirsin ama günlük menünü paylaşıp toplu alıntı yapıp menulere yorum yazabilirsin kisada olsa ve rakibenle kankine karşı sorumluluğunda var.
Cerenle aynı durumdasınız ceren izinde kalmayı tercih etti ama sen takima doncem dedin cumadan cumaya kilo bildirmek yeterli değil tatlım.
Herkes rakibiyle karsilastirdimi kilosunu kimler kazandı hiç tebrik göremedim mesajlarda.
kolay gelsin canim
Gunaydin canim cok sagol.. saglikli yiyecekler tuketelim bu haftasonu... kacamaksiz olsunnn) :))
Ağzına sağlık goncam, güzel dile getirmişsin. Ben şunu da eklemek istiyorum SADECE SIZE YAPILAN YORUMLARI DEĞIL, DİĞER PAYLAŞIMLAR DA OKUNMALI (büyük harfle yazmama rağmen okumayanlar olacaktır)...
Ben kazandım ama tebrik eden olmadı rakibelerimdenama olsun ben onları verdikleri kilodan ötürü tebrik ediyorum W wemba @eliflider
bu aralar bende öyle kasıyorum kendimi
kilosu 2 ye bölündü ne demek bu arada
inşallah hemşom baya kolayladık nasipse artık pazartesiden snra başınızı agrıtmaya devam ederim
sagol kuzum anlayışın için
Sabah aç karnına egzersiz yapmak yağ yakımında etkili midir?
Aç karnına egzersiz yapmak sadece performansın düşmesine ve dolayısıyla daha az kalori yakımına neden olur. Ayrıca vücudu çok aç bıraktığınızda, vücut savunma mekanizmasını devreye sokacak ve metabolizma hızını düşürerek yağların yakılmasını yavaşlatacaktır.
Kankim belki de günaydın egzersizleri pek doğru değildir?
Kizlaar gunaydin..dun biraz spor yaptim,sonra da yogurt kürü. . Bi tartildim 66.3 , 400 gram gitmis..bu kadar etkili midir yahu?
Ooo massallah. Ben yogurt kurunu ilk yaptigimda 69.7 idim sabah tartildim 68.5 olmustum soka girmistim resmen. Sanirim vucuttaki odemi de atiyor. Cunku 1 gecede oyle yag yakma olayi olur mu bilemedim
Bende niye birşey olmuyorherkes eksik çıkar ben fazla, adalet mi bu
Tuvaletle arkadaş olcan tabi yavrum ben nasıl zor şartlarda içiyorum suyu bilsen ameliyata girsem uzun sürse çıkamıyorum tuvaletim gelirse düşün mesanem artık ne kadar büyük bilmiyorumHerkesin bünyesi farklı olduğu için bize belki fayda etmiyordur yoğurt kürü? Bir kaç gün devam edeyim de ona göre sonuç belli olur zaten.
Tuvalet ile arkadaş ilişkisi kuracağım hiç aklıma gelmezdi pembem
Motivasyon depomu fullediğin için teşekkür ederim kuzum
Çok tatlısın
Hepimizin zevki aynı galibaBirinci daha güzel bencede.
Doğru haklısın canım aklımda ki iki kişiye karşı gerçekten haksızlık olur, onlar olmasaydı bu kararımda diretirdimTatlim deneme surecinde olduklari icin eslestirmelere eklemedim diger arkadaslara haksizlik olmamasi acisindan yoksa katilimlari masallah.
biliyorsun daha once deneme surecindekileri koyduk malesed katilim olmayinca yalan oldu.
Normalde oyle olmasi lazim zaten ebrum.
kisi en son yazdigi mesaj itibari ile takip etmeli.
ben oyle yapiyorum cok cok nadir sadece alıntılara bakiyorum
Bende kalkar kalmaz spor yapardim spor salonunsaki hoca ac karnina yapilan sporda kastan berirain ve yorgun bitkin dusersin dedi en azindan 1 bardak sut ceviz findik falan yenmeli
Belki sana yaramamistir canim
Senin işin baya zor o konuda kuzum, hiç o yönden düşünmemiştim. Benim mesanem anca 1-2 bardak büyüklüğünde goncam, birde affedersin birden geliyor zor tutuyorumTuvaletle arkadaş olcan tabi yavrum ben nasıl zor şartlarda içiyorum suyu bilsen ameliyata girsem uzun sürse çıkamıyorum tuvaletim gelirse düşün mesanem artık ne kadar büyük bilmiyorum
Tutmak için egzersizler var canım google amcaya sor bakiim kegel egzersizleri diye bulamazsan ben anlatirim sanaHepimizin zevki aynı galiba
Doğru haklısın canım aklımda ki iki kişiye karşı gerçekten haksızlık olur, onlar olmasaydı bu kararımda diretirdim
Bize göre normali öyle zeynebim ama maalesef bazı arkadaşlar bu bize göre 'normal' olan şeyin dışına çıkıp kafalarına göre takılmayı tercih ediyorlar. Napalım onlarda kaçırdıklarına yansınlar
Kuzum bizim fatmiss de kahvaltıdan önce spor yapmıyormuydu?
Yoğurt kürünü bir kaç gün devam ettirip aldığım sonuca göre karar vereceğim canım. Belki başka etkenlerden dolayı fazla çıkmış olabilirim.
Senin işin baya zor o konuda kuzum, hiç o yönden düşünmemiştim. Benim mesanem anca 1-2 bardak büyüklüğünde goncam, birde affedersin birden geliyor zor tutuyorum
Sağol canım birazdan bakarım. son 1 sene içinde böyle oldum, ondan Öncesinde bir sorunum yoktu.Tutmak için egzersizler var canım google amcaya sor bakiim kegel egzersizleri diye bulamazsan ben anlatirim sana
Ben bu hafta hedef falan belirtmiyorum elimden geleni yapıcam bakayım sonuç ne olacak.
Bende bu hafta hedefsiz denemek istiyorum, iddiadan önce ortalama 700 gr veriyordum, gereksiz baskı oluşuyor sanırım.
Iddiayı devam ettirmek isteyenler için liste hazırlayabilirim, isteyenler varsa söylesin.
Sabah aç karnına egzersiz yapmak yağ yakımında etkili midir?
Aç karnına egzersiz yapmak sadece performansın düşmesine ve dolayısıyla daha az kalori yakımına neden olur. Ayrıca vücudu çok aç bıraktığınızda, vücut savunma mekanizmasını devreye sokacak ve metabolizma hızını düşürerek yağların yakılmasını yavaşlatacaktır.
Kankim belki de günaydın egzersizleri pek doğru değildir?
Hmm teşekkür ederim bilgiler için.. Peynir ve yoğurt asla vazgeçemediğim şeyler.
Ama şu 4-5 sonra yeme işi çok mantıklı geliyor.
Hatta en iyisi günde 2 kere yemekmiş de.. Ah yapabilsek..
Kek gibi görünüyor
Ben pek severim böyle tabakları :)
Allah güç kuvvet versin
Teşekkür ederim :)
Menün güzel canım da Sporuna bittim yanlız..
Bende yaptım cezamıı
Tmm bildimm kepekli çavdar ekmeği.
Bir kereliğine aldım yiyememiştim.
Ama en ideali bu, sindirim sistemi içinde faydalı.
Menün çok güzel sporun daha da güzel
1 günde hemen sonuç verirmi ki?
Tebrik ederim canım, büyük ihtimalle cuma 65i görürsün
Haftanin birincisi sirrini aciklamis ya rus diyeti yapmis bu hafta. Ama toplam 33 kilo vermis ya cok iyi deil mi
Kızlar eliptik bisikletim sizlere ömürnazar değdi ceryan bağlantısında bir sorun var bu şekilde de uzun süre kullanamıyorum, zorluk derecesi yüksek ayarda olduğu için çabuk yoruyor beni. Üfff ya illa bir aksilik olacak, siftah yapamadan hevesimi kursağımda bıraktı
Bu sorun ilerde buyuyebilir hamilelik doğum falan etkiliyor.Sağol canım birazdan bakarım. son 1 sene içinde böyle oldum, ondan Öncesinde bir sorunum yoktu.
Kacla baslamitin ona bakalım vermen gereken kilonun yüzde 80 ini verirsen oluyo.Canlarim yeni okuyabildim geçmişi. aThéah su yogurt kürü bazi arkadaslara yaramamis,bbunyeler farkli tabi,choco cok iyi vermis ya bu kurle,masallah veren herkese..buarada annem geldi memleketten ve ewe 1 farkli kisi girince cok zorlasiyo diyet yaa..aslinda destekliyo beni cunku cok farkli gordu beni ama yine de ikram ediyo yediklerinden ve kiyamiyo,kklasik anne iste:) .. kizlar 65 hedefle baslamistim bn ,mmezun olmak icin 65.0 mi olmaliyim ?
Benim de oyle malesef ve cocuklugumdan beri. Ne kadar zor oldugunu biliyorumSağol canım birazdan bakarım. son 1 sene içinde böyle oldum, ondan Öncesinde bir sorunum yoktu.
Canlarim yeni okuyabildim geçmişi. aThéah su yogurt kürü bazi arkadaslara yaramamis,bbunyeler farkli tabi,choco cok iyi vermis ya bu kurle,masallah veren herkese..buarada annem geldi memleketten ve ewe 1 farkli kisi girince cok zorlasiyo diyet yaa..aslinda destekliyo beni cunku cok farkli gordu beni ama yine de ikram ediyo yediklerinden ve kiyamiyo,kklasik anne iste:) .. kizlar 65 hedefle baslamistim bn ,mmezun olmak icin 65.0 mi olmaliyim ?
Guzel olmus aksam yemeginin saati bence cok ideal. Katmerin ne kadar yagli bisey oldugunu biliyorummmm.Menümü yazayım artık yemek faslı bitti.
Sabah 9.30
Yarım katmer haşlanmış yumurta peynir domates salatalık biber 2 zeytin
Ara 12.00 yarım greyfurt azcık çekirdek
Ara 15.00 4 form bisküvi nescafe
Akşam 17.30 tavuk sarma içinde 1 kaşık pilav vardı salata sadece limonlu
Ara 19.30 yarım portakal
Su 2 oldu daha içiyorum 2 yeşil çay
Spor 30 dk yürüyüş 50 jamping jack
Yatmadan yoğurt kürü yiycem
Guzel olmus kankim..Menümü yazayım artık yemek faslı bitti.
Sabah 9.30
Yarım katmer haşlanmış yumurta peynir domates salatalık biber 2 zeytin
Ara 12.00 yarım greyfurt azcık çekirdek
Ara 15.00 4 form bisküvi nescafe
Akşam 17.30 tavuk sarma içinde 1 kaşık pilav vardı salata sadece limonlu
Ara 19.30 yarım portakal
Su 2 oldu daha içiyorum 2 yeşil çay
Spor 30 dk yürüyüş 50 jamping jack
Yatmadan yoğurt kürü yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?