Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne zaman istersen canım

Tatlim deneme surecinde olduklari icin eslestirmelere eklemedim diger arkadaslara haksizlik olmamasi acisindan yoksa katilimlari masallah.
biliyorsun daha once deneme surecindekileri koyduk malesed katilim olmayinca yalan oldu.

Agzina saglik kuzum.
normalde benim yapmam lazim ama disaridayim ve baya yogunum ondan yapamadim ama yapicam bi musait olayim

kolay gelsin canim
Gunaydin canim cok sagol.. saglikli yiyecekler tuketelim bu haftasonu... kacamaksiz olsunnn) :))

Insallah canim

Normalde oyle olmasi lazim zaten ebrum.
kisi en son yazdigi mesaj itibari ile takip etmeli.
ben oyle yapiyorum cok cok nadir sadece alıntılara bakiyorum

E insallah hemsom gel basimizi agrit

Bende kalkar kalmaz spor yapardim spor salonunsaki hoca ac karnina yapilan sporda kastan berirain ve yorgun bitkin dusersin dedi en azindan 1 bardak sut ceviz findik falan yenmeli

Kizlaar gunaydin..dun biraz spor yaptim,sonra da yogurt kürü. . Bi tartildim 66.3 , 400 gram gitmis..bu kadar etkili midir yahu?

Ooo massallah. Ben yogurt kurunu ilk yaptigimda 69.7 idim sabah tartildim 68.5 olmustum soka girmistim resmen. Sanirim vucuttaki odemi de atiyor. Cunku 1 gecede oyle yag yakma olayi olur mu bilemedim

Waowww ne guzelmis tebrikler devami gelain insallah kizceler

Bende niye birşey olmuyor herkes eksik çıkar ben fazla, adalet mi bu

Belki sana yaramamistir canim

Tuvaletle arkadaş olcan tabi yavrum ben nasıl zor şartlarda içiyorum suyu bilsen ameliyata girsem uzun sürse çıkamıyorum tuvaletim gelirse düşün mesanem artık ne kadar büyük bilmiyorum

Birinci daha güzel bencede.
Hepimizin zevki aynı galiba

Doğru haklısın canım aklımda ki iki kişiye karşı gerçekten haksızlık olur, onlar olmasaydı bu kararımda diretirdim

Bize göre normali öyle zeynebim ama maalesef bazı arkadaşlar bu bize göre 'normal' olan şeyin dışına çıkıp kafalarına göre takılmayı tercih ediyorlar. Napalım onlarda kaçırdıklarına yansınlar

Kuzum bizim fatmiss de kahvaltıdan önce spor yapmıyormuydu?

Yoğurt kürünü bir kaç gün devam ettirip aldığım sonuca göre karar vereceğim canım. Belki başka etkenlerden dolayı fazla çıkmış olabilirim.

Tuvaletle arkadaş olcan tabi yavrum ben nasıl zor şartlarda içiyorum suyu bilsen ameliyata girsem uzun sürse çıkamıyorum tuvaletim gelirse düşün mesanem artık ne kadar büyük bilmiyorum
Senin işin baya zor o konuda kuzum, hiç o yönden düşünmemiştim. Benim mesanem anca 1-2 bardak büyüklüğünde goncam, birde affedersin birden geliyor zor tutuyorum

Tutmak için egzersizler var canım google amcaya sor bakiim kegel egzersizleri diye bulamazsan ben anlatirim sana

Tutmak için egzersizler var canım google amcaya sor bakiim kegel egzersizleri diye bulamazsan ben anlatirim sana
Sağol canım birazdan bakarım. son 1 sene içinde böyle oldum, ondan Öncesinde bir sorunum yoktu.

Ben bu hafta hedef falan belirtmiyorum elimden geleni yapıcam bakayım sonuç ne olacak.

Bende bu hafta hedefsiz denemek istiyorum, iddiadan önce ortalama 700 gr veriyordum, gereksiz baskı oluşuyor sanırım.

Iddiayı devam ettirmek isteyenler için liste hazırlayabilirim, isteyenler varsa söylesin.

bu hafta iddiasız devam edelim o halde :)

canım herkes öyle yapıyor tıkır tıkırda eriyor anlamadımki Fatmissde öyleydi

sağol canım :)

Tmm bildimm kepekli çavdar ekmeği.
Bir kereliğine aldım yiyememiştim.
Ama en ideali bu, sindirim sistemi içinde faydalı.

Menün çok güzel sporun daha da güzel

sağol canım :)

1 günde hemen sonuç verirmi ki?
Tebrik ederim canım, büyük ihtimalle cuma 65i görürsün

vala bende hemen etkilemiyor

Haftanin birincisi sirrini aciklamis ya rus diyeti yapmis bu hafta. Ama toplam 33 kilo vermis ya cok iyi deil mi

rus diyeti sırf yumurta olan diyetti dimi

benimki manyetik :) hemen değiştir geç olsun güç olmasın

Canlarim yeni okuyabildim geçmişi. aThéah su yogurt kürü bazi arkadaslara yaramamis,bbunyeler farkli tabi,choco cok iyi vermis ya bu kurle,masallah veren herkese..buarada annem geldi memleketten ve ewe 1 farkli kisi girince cok zorlasiyo diyet yaa..aslinda destekliyo beni cunku cok farkli gordu beni ama yine de ikram ediyo yediklerinden ve kiyamiyo,kklasik anne iste :) .. kizlar 65 hedefle baslamistim bn ,mmezun olmak icin 65.0 mi olmaliyim ?

Sağol canım birazdan bakarım. son 1 sene içinde böyle oldum, ondan Öncesinde bir sorunum yoktu.
Bu sorun ilerde buyuyebilir hamilelik doğum falan etkiliyor.
Kacla baslamitin ona bakalım vermen gereken kilonun yüzde 80 ini verirsen oluyo.
Baktım 71.4 le baslamissin 66 olursan mezun olabilirsin.

Son düzenleme:

gözünaydın canım :)

Menümü yazayım artık yemek faslı bitti.
Sabah 9.30
Yarım katmer haşlanmış yumurta peynir domates salatalık biber 2 zeytin

Ara 12.00 yarım greyfurt azcık çekirdek

Ara 15.00 4 form bisküvi nescafe

Akşam 17.30 tavuk sarma içinde 1 kaşık pilav vardı salata sadece limonlu

Ara 19.30 yarım portakal

Su 2 oldu daha içiyorum 2 yeşil çay
Spor 30 dk yürüyüş 50 jamping jack
Yatmadan yoğurt kürü yiycem

Bugun canim kizartma yemek istedi karisik sebze kizartmasi. Hem de nasil. Icinizden kocaman bi HAAYIIIIRRR gecti biliyorum. Benim de oyle :-D neyse ben de yanmaz tavaya 1 kasik zeytinyagi koydum ve patates, patlican , kabak, biber kavurdum. Uzerine de sarimsakli domates sosu yaptim ayni tavada. Belki de kizartma yapsam bu kadar guzel ve hafif olmayacakti. Harikaydi
Haftasonu diye kendimizi salmayalim idealimizi unutmayalim dostlar
Menumu paylasayim
Sabah yarim litre su ve bir kucuk elma ile basladim
11.30- has. Yumurta- peynir- 2 zeytin- domates- biber
Ara- 1 hosbes gofret
18.00- sebze kavurmam 1 porsiyom ve yogurt
3 tatli kasigi sutlu tatli
2 lt su- 50 jumping yarim saat karin ve bel eritme egzersizleri yaptim aklima ne gelirse

Guzel olmus aksam yemeginin saati bence cok ideal. Katmerin ne kadar yagli bisey oldugunu biliyorummmm.

Guzel olmus kankim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…