Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım vücudu toksinlerden arındırmak ve karaciğeri yormamak için dr kontrolü altında verilen ödem atıcı, böbrek ve kara ciğere destek için verilen sıvı takviyeleri ne sözüm yok. Ki bende aldım bu diyete başlamadan drdan tozlu sıvıydı içtikçe vücudu temizledi önerdiği süre zarfında. Sonradanda iç organlar normal fonksiyonuna geldiği için diyetini yapmaya başlayabilirsin dedi. Osürede 2 kilo gitti. Tabi ben yiyerek aldım da aldım.
Kastettiğim vucudun normal çalışma düzenini bozan rastgele yapılan zararlı diyetlerdi:)))

Tşk ederimm rakibemi buldum efsunmuş.

billiyorum bi düzenli menüm olmicak benım ya fazla yiyorum yada az yiyorum ortasini bi bulamadim

Saat 22.00 disinda iyiymis keske o saatin yiyecelerini 19.00 da tuketseydin ;-)

Bir cirpida okudum ya tesekkurler cok yararlo bi paylasimdi

Günaydın bu arada gunaydin demeden direk alintiya daldım. Bugün nöbetçiyim 24 saat.

Kizlar ben yasin insani yaslandirdigina inanmayanlardanim.
yaslanmak yaninizdaki insana insanlara baglidir.
yaninizda ömrünüzu yiyennbiri ve birileri varsa sizi yipratiyorsa guzel günleri zar zor goruyorsaniz yas ilerlemesede yaslanir insan.
ama yaninda seni seven saygi duyan gunlerini guzel gecirdigin insan ve insanlar varsa yas ne kadar ilerledikce ilerlesin yaslandim demek cok zor olur.

Ayni sey olgunlasmak icinde gecerli hayatinizdaki insanla insanlara baglidir.

Bu yuzden cok genc yastakiler ben yasladim der ve bqzi yaslilar ben yaslanmadim der :)

Aynen kuzum ayni fikirdeyiz o halde.

Bu arada efsunu listeden cikaricam tatlim yeni rakibeni bildiririm

Sonuclar bana yogurt kürünün faydasini gösteriyor
Haftaya gelsin 57

2 hafta oncede 4 gun yapmistim ama sonuc alamamistim yogurt kurunden... eliptik bisiklet ve yeme duzenime bagliyorum ben kanki :)
Sen de aksam abartmana ragmen guzel kilo vermissin tebrikler :)

Kuzum acaba seni kuruyemis ve ara ogunlermi durduruyormus

Olabilir canim sivilcelerim kurumaya basladi çünkü :) vucut butun vitaminleri depolamis demek :)

Kizlar 9. takimdan biri tam 3,8 kilo vermis
yogurt kürü yapmis diye okudum (kahvalti haric tüm gün uygulaniyor)

Ben hic oyle tek duze beslenme uygulayamiyorum cok zevksiz :)

Sen her cuma cumartesi bi abarti yaşıyon zaten... süt dilimi,pogaca... oohhh iyisin vala :) dizin iyilessinde bi 50 jumping jackta benden :)

Ben de surekli wc ye gidiyorum. Ama her gittiginde sevinmelisin cunku suyla birlikte eriyen yaglar da atiliyor vucuttan

Benim günüm wc de geciyor desem yeridir :)

Cok iyi olmus canim

canim guzel olmus menun

tebrik ederim arkadasinizi :)
Aburcubur gunu olmus

Menun sporun super

Cok guzel olmus canim :)

Baklava.. ben yersem devami gelir 1 taneyle kalman guzel bisey

Boyle bi sorun varsa hic uygulama canim

cok iyi super tebrikler

Hıı bende bende :)) ruhumuz genc bizim :)

Günaydın :)

Dun ku menum

8:30 limonlu zencefilli ılık su
Gunaydin egzersizleri

Sabah 09:00
3 yumurta nin bitanesinin sarisini ayirip kabakli dereotu maydanoz ve az kasarlı omlet yaptim
5 zeytin
1 dilim light ekmek

Aksam 18:00
5 yk haslanmis yulaf ezmesine 5 cilek dograyip yedim

1 saat yürüyüş + 40 dk eliptik bisiklet + gobek eritme egzersizi

Yogurt kürü 5. Gün yapildi
2 lt su ictim

Aynen kuzum ayni fikirdeyiz o halde.

Bu arada efsunu listeden cikaricam tatlim yeni rakibeni bildiririm
Canım _choco_ ile PembePuantiyeli de eşleşmelerde olmalı bence, ikisinin de paylaşımları güzel.

Bakalım bende dün başladım, ağzımı buruştura buruştura yedim, ekşi acı karışımı olmuş :) sağlık uğruna neler yapmıyoruz :)

Teşekkür ederim kanki, haftaya daha güzel sonuçlar bekliyorum.

Eyvah kankim açtı ağzını yumdu gözünü misafirlik olayları beni raydan çıkartıyor canım yaa, üfff
Emrin olur gülüm baş üstüne zevkle yapacağım jumping jacklerimi

Günaydın kızlaaar :)

Kilo bildirimim
geçen hafta 77.4
bu hafta 77.5
Fark +100 gr
ortalama 0.13

Bu gidişle benim hedefimi tutturabilceğim yok :))

Efsun64 cum biraz daha katılımını artırırsan iyi olur. Biliyorum yogunsun herkes kadar katılım saglayamayabilirsin ama günlük menünü paylaşıp toplu alıntı yapıp menulere yorum yazabilirsin kisada olsa ve rakibenle kankine karşı sorumluluğunda var.
Cerenle aynı durumdasınız ceren izinde kalmayı tercih etti ama sen takima doncem dedin cumadan cumaya kilo bildirmek yeterli değil tatlım.
Herkes rakibiyle karsilastirdimi kilosunu kimler kazandı hiç tebrik göremedim mesajlarda.

Günaydın egzersizleri nasıl oluyor kankim? Benim gibi gözünü karartıp yoldan çıkmaman ne kadar güzel birşey. Menülerine bayılıyorum, sporun da harika olmuş kuzum.

Günaydın bu arada gunaydin demeden direk alintiya daldım. Bugün nöbetçiyim 24 saat.

kolay gelsin canim

Herkese Günaydin ve iyi haftasonlarii

Gunaydin canim cok sagol.. saglikli yiyecekler tuketelim bu haftasonu... kacamaksiz olsunnn

Günde pirinc pilavi vardı bolll yagli ve kek... ben pirinc pilavini yiyemiyorum dokunuyor dedim annemde onayladi hı hı o yiyemiyor die halbuki yok oyle bisey :)) tavuk eti ve yogurt yedim bende :)) yani misafirlikte olsa dikkat edilebilir (simdi ben boyle buyuk konuştum ya kesin bi misafirlik vakası bulur beni) :))

Günaydın egzersizleri nasıl oluyor kankim? Benim gibi gözünü karartıp yoldan çıkmaman ne kadar güzel birşey. Menülerine bayılıyorum, sporun da harika olmuş kuzum.

pcye gecince fotoğrafları paylasirim jumping jack falan var icinde.. fotoya bakarak yapiyorum :) ogleden sonra paylaşıcam kanki :)

Ağzına sağlık goncam, güzel dile getirmişsin. Ben şunu da eklemek istiyorum SADECE SIZE YAPILAN YORUMLARI DEĞIL, DİĞER PAYLAŞIMLAR DA OKUNMALI (büyük harfle yazmama rağmen okumayanlar olacaktır)...

Ben kazandım ama tebrik eden olmadı rakibelerimden ama olsun ben onları verdikleri kilodan ötürü tebrik ediyorum W wemba eliflider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…