Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar pulbiber olmadan bu yogurt kürü olmaz mi yaa.. bnm yanmalar basliyo sanki yine,tamamen yasakti bana kirmizi biber dikkat ediyodum,suan yine barsakla ilgili biseler yasicam diye korkmaya basladim
Keten tohumu koy canım biber yerie bence

Fıstıkkk yediğin fıstıklar başlı başına tuzsuz da olsa yağlıı onun yerine diğer yemişlerin çiğ olanlarını dene

Çok sağol cnm..
Ben de artık sadece yogurt ve limonla yaparım, mümkün değil biber yiyemem, sonraki halimi düşünmek bile istemiyorum..
Benim midem gastrit o yüzden deneyemiyorum bende, pul biberi. Sade yoğurt limonla yaparız Gerçi sabahları limonlu su içiyorum zaten:))

Kankim spor yapmamışsın galiba, sen şöyle 50 jumping yap gülüm kek gördüm ben orda:)

Kizlar pulbiber olmadan bu yogurt kürü olmaz mi yaa.. bnm yanmalar basliyo sanki yine,tamamen yasakti bana kirmizi biber dikkat ediyodum,suan yine barsakla ilgili biseler yasicam diye korkmaya basladim
Senin o rahatsızlığına ters canım, tavsiye etmem, yoğurt ve limonla dene sende benim gibi. Benimde gastrit var yasak baharat

Guzel olmus menun tatlim. Ama saatler neden yokki. Bide spor?

Evet kuzum diyecek lafim yok verecek cezan varsa memnuniyetle yaparim

Saatleri unutmuşumm
Sporu uzun zamandır yapmıyorum, başlamak istedim ama reglim başlamak üzere spor yapınca gecikme oluyor uzun süre ağrıyor heryerim,.. gecikmesin diye yapmıyorum şimdilik, 2-3 gününü atlatayım sonra başlicam inşaAllah :)

100 zıplama. 50 squat gelsin o zaman benden sana :))

Aciktim ama temizlik bebek derken yemeye vaktim olmadi ;-)
Sabah kahvaltisi cok saglam olmus belli sonraya yemek geregi bile duyulmamis

Sen bibersiz deneyip yararini gordun mu canim?walla o yanmalarin hayali bile uykumu kaciriyo yaa

Aynen biz de limonlu yiyelim yoğurtu :)) ben yarından başlamayı düşünüyorum..
Canım yapamıyorum şu an spor, regl zamanım, son aylarda şişmediğim kadar şiştim, dokunsalar bağırırım o kadar kötü ağrıyor her tarafım şu regli atlatayım var gücümle sarılcam spora

Bu sebepten dolayi sezeryan oldum su an beni cok rahatsiz etmio ama dogum sonrasi etme ihtimali yuksekti

Geçen hafta bildirim yapmadın ya ortalamayi ikiye boluyoruz canım.
hep böyle mi kalıcak yoksa belli bir süre milik mi patroniçem
E insallah hemsom gel basimizi agrit
kızlar pazartesi günü burda şivrilik var buyurun gelinn
P pembe_dizi canımcım pazartesi miydi ben iyice karıştırdım

kızlar size bi sorun var hiç gırtlağınız ve yemek borunuz üst üste bindi mi ?
nasıl bu soru diyebilirsiniz ben doktora gidemedim bi türlü acıkcası biraz korkuyorum kulak burun bogaz doktorundan cünkü 2 kez gittim ikisindede canımı fena yaktı
bogzındaki 2 boru üst üst biniyo nefes alamıyorum konuşamıyorum acımdan ağlıyorum kıpırdayamıyorum bile put gibi kalıyorum öyle

Sen bibersiz deneyip yararini gordun mu canim?walla o yanmalarin hayali bile uykumu kaciriyo yaa
Daha bugün deniycem Gogonun dediği gibi keten tohumu katarız bizde hatta bide çörekotu.. İkiside süper çalıştırıyo bağırsakları.
Ahhh ahhh haplarım olmasa o mide sancılarndan duramam ben kıvrandırıyor resmen

Ayy doğru yaa anlatmıştın daha önce sorununu, tmm cnm. Yoğurdu çıkardım dolaptan çok soğuk midemi ağrıtıyor, limon sıkıp yiyeceğim yatmadan hemen önce. Bir iki gün değil bir hafta en az denemeliyiz etkisini görmek için.

Şivrilik ne ki kızz?
Rahatsızlığını ihmal etme canım, geçmiş olsun.

Ben de yarından denerim, 2 hafta yapalım en az :)

Canım yaaa doktorsuz zor
Yerinde olsam biran önce giderdim, düşününce bile boğulacak gibi oldum..
Allah yardımcın olsun bitanemm

Yapalım gülümm inşallah ters etki yapıpta kilo aldırmaz bize Yoğurt ve ayranın tek başına iştah açıcı olduğunu bilirim:))) Denemekten zarar gelmz
ahahaha
yok cnm inşaAllah almayızz

yer uyuruz sabah ta güzel bir kahvaltı yaptık mı tamamdır

Fıstıkkk yediğin fıstıklar başlı başına tuzsuz da olsa yağlıı onun yerine diğer yemişlerin çiğ olanlarını dene
Glisemik indeksi dusuk diye almistim tatlim.normalde badem yiyodum.

Ah tamam simdi gordum cezami sabah yapicam

Aciktim ama temizlik bebek derken yemeye vaktim olmadi ;-)

Sabah kahvaltisi cok saglam olmus belli sonraya yemek geregi bile duyulmamis
Ayy aynen aynen hic sorma

kızlar pazartesi günü burda şivrilik var buyurun gelinn
@pembe_dizi canımcım pazartesi miydi ben iyice karıştırdım
Persembe gunu bebeim kandil o gun ya. Gelsin pişiler, kapiyi yikacak gibi calan cocuklar, kandil simitleri...

Şivrilik ne ki kızz?
Rahatsızlığını ihmal etme canım, geçmiş olsun.
kandil günü sadece konyada olan bi adettir bu (konyalıymıi gibi konustum )
konyanın ilçeleri köyleri bile bilmez sadece merkezde olur
kandil gecesi fener alayı olur akşam namazını kılan solugu dışarda alır
tekerlekler yakılır özel üretiliyoburda fenerler bugün için o fenerler yakılır ben resim cekerim inşallah
fener alayında büyüklü küçüklü eğlenilir çocuklar 11-12 giibi eve gider biz gençler 2-3 e kadar gece egleniriz aramızda bazılarımız sabahlar bile dışarda arkadaslarla
kandil günüde cocuklar kahvaltı etmeden 7-8 gibi cıkarlar sokaga kapı kapı şivrilikkk diye bagırarakta her kapıdan poşetlerine cantalarına şeker çikolata kek gofret kim ne aldıysa onlardan alır almadan gitmezler cocuklar
bu böyle öğlen 1-2 ye kadar devam eder her sene aksatılmadan bu adete uyarlar burdakiler
karışık anlattım ama umarım anlamışsındır
Canım yaaa doktorsuz zor
Yerinde olsam biran önce giderdim, düşününce bile boğulacak gibi oldum..
Allah yardımcın olsun bitanemm
babama söyledim annemin tehtidiyle sen söylemezsen ben söylerim dedi söyledim bende kızdı hemde korktu ciddi bi durum neden söylemedin diye doktor arkadası aradı randevuyu bile halletti ya
Persembe gunu bebeim kandil o gun ya. Gelsin pişiler, kapiyi yikacak gibi calan cocuklar, kandil simitleri...
bizim şimdiki sitemize girmiyo cocuklar kapıcımız dagıtıyo bütün apartman ona veriyo kamelyaya oturuyo dagıtıyo deyse asansörü bozuyo veletler ben kaç kere kaldım daha öncede bu sitede oturmuştuk çünkü omşuların duası kabul oldu 3 yıl sonra geri geldik aynı siteye
yaaaa pişii deme bana deliriyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…