Keten tohumu koy canım biber yerie benceKizlar pulbiber olmadan bu yogurt kürü olmaz mi yaa.. bnm yanmalar basliyo sanki yine,tamamen yasakti bana kirmizi biber dikkat ediyodum,suan yine barsakla ilgili biseler yasicam diye korkmaya basladim
Fıstıkkk yediğin fıstıklar başlı başına tuzsuz da olsa yağlıı onun yerine diğer yemişlerin çiğ olanlarını deneSabah 11:00
4catal patates kizartmasi, 3dilim kasar peyniri, 1haslanmis yumurta,3dilim kepek ekmegi, 1tatli kasigi bal,1tatli kasigi kaymak, sekersiz cay.
Ara ogun 15:00
1dilim karpuz. (Ay dilimi seklinde)
Ara ogun 17:30
Yesil cay, 1avuc tuzsuz fistik, 4 portakal cubugu malesef cikolata kapliydi
Aksam 20:45
1kase yogurt. İcinde zerdecal,zencefil,tarcin karisimi.
2,5lt su
1,5saat yürüyüş.
Benim midem gastrit o yüzden deneyemiyorum bende, pul biberi. Sade yoğurt limonla yaparızÇok sağol cnm..
Ben de artık sadece yogurt ve limonla yaparım, mümkün değil biber yiyemem, sonraki halimi düşünmek bile istemiyorum..
Kankim spor yapmamışsın galiba, sen şöyle 50 jumping yap gülüm kek gördüm ben orda:)Bugünkü menüm
Sabah
yarım tane kadar elma
sonra 1 fincan çay
Öğlen
2 parça tavuk ve 2 dilim ekmek
Ara
2 fincan çay, 1 dilim kek
Akşam
Yarım porsiyon pirinç pilavı (yağsız), 1 parça tavuk
1 litreden fazla su
Senin o rahatsızlığına ters canım, tavsiye etmem, yoğurt ve limonla dene sende benim gibi. Benimde gastrit var yasak baharatKizlar pulbiber olmadan bu yogurt kürü olmaz mi yaa.. bnm yanmalar basliyo sanki yine,tamamen yasakti bana kirmizi biber dikkat ediyodum,suan yine barsakla ilgili biseler yasicam diye korkmaya basladim
Guzel olmus menun tatlim. Ama saatler neden yokki. Bide spor?
Evet kuzum diyecek lafim yok verecek cezan varsa memnuniyetle yaparim
Aciktim ama temizlik bebek derken yemeye vaktim olmadi ;-)Evet kuzum kankim @eliflider bugun de yok ortalarda
Oy kuzum kiyamam sana sen hic somurtma hep gul
Sabahki katmerden sonra biskuviler olmasa iyi olurmuş rakibem ama sporunla yakmışsındır diye dusunuyorum. :)
Sabah patates kizartmasi yemiş bir pembe olarak vicdan azabi cektim bu yazidan sonramenun guzel olmus ama acikmadin mi aksama kadar kuzu?
Bu saatten sonra bisey yeme bence canim, 2tabak kisir da aksam yemegi olmadigindan bana gore sorun degil.
Sabah kahvaltisi cok saglam olmus belli sonraya yemek geregi bile duyulmamisSabah 11:00
4catal patates kizartmasi, 3dilim kasar peyniri, 1haslanmis yumurta,3dilim kepek ekmegi, 1tatli kasigi bal,1tatli kasigi kaymak, sekersiz cay.
Ara ogun 15:00
1dilim karpuz. (Ay dilimi seklinde)
Ara ogun 17:30
Yesil cay, 1avuc tuzsuz fistik, 4 portakal cubugu malesef cikolata kapliydi
Aksam 20:45
1kase yogurt. İcinde zerdecal,zencefil,tarcin karisimi.
2,5lt su
1,5saat yürüyüş.
Sen bibersiz deneyip yararini gordun mu canim?walla o yanmalarin hayali bile uykumu kaciriyo yaaFıstıkkk yediğin fıstıklar başlı başına tuzsuz da olsa yağlıı onun yerine diğer yemişlerin çiğ olanlarını dene
Benim midem gastrit o yüzden deneyemiyorum bende, pul biberi. Sade yoğurt limonla yaparızGerçi sabahları limonlu su içiyorum zaten:))
Kankim spor yapmamışsın galiba, sen şöyle 50 jumping yap gülüm kek gördüm ben orda:)
Senin o rahatsızlığına ters canım, tavsiye etmem, yoğurt ve limonla dene sende benim gibi. Benimde gastrit var yasak baharat
Fıstıkkk yediğin fıstıklar başlı başına tuzsuz da olsa yağlıı onun yerine diğer yemişlerin çiğ olanlarını dene
Benim midem gastrit o yüzden deneyemiyorum bende, pul biberi. Sade yoğurt limonla yaparızGerçi sabahları limonlu su içiyorum zaten:))
Kankim spor yapmamışsın galiba, sen şöyle 50 jumping yap gülüm kek gördüm ben orda:)
Senin o rahatsızlığına ters canım, tavsiye etmem, yoğurt ve limonla dene sende benim gibi. Benimde gastrit var yasak baharat
Cnm ayni isi görür mu acaba ki?ben hergun 1 tatli kasigi yiom zaten rahatlatsin bosaltimi diye,acaba yag yakarken pul biber gibi etkiler mi kiKeten tohumu koy canım biber yerie bence
Bu sebepten dolayi sezeryan oldum su an beni cok rahatsiz etmio ama dogum sonrasi etme ihtimali yuksektiKızlar eşim eliptik bisikletimi değiştirmek için aldığımız yere gitti ama başka kalmadığı için değiştirememiş. Mecburen geri vermek durumunda kalmış. Artık haftaya başka bir yerden alacağız. Şans işte
Evet bu hafta iddiasız bir bakalım sonuçlar ne olacak kankim.
Anlamadım ki bende kimi sabah sporunu tavsiye ediyor kimi etmiyor, kafam karıştı benimde.
Sen bizi bırakmak mı istiyorsun yoksa?
Süper paylaşım olmuş kankim, ellerine sağlık
Haklısın canım şimdiden önlemimi almam lazım.
Ama ben bu şirine bayldıııım
Leg raises çok etkili ben yapıyorum karnım yanıyor.
ALLAH yardımcımız olsun gülüm, doğumdan sonra farketti mi peki?
Canım artık haftaya bulur alırız inşallah, üzülsem de faydası yok.
Herkes tuvalet derinde :)
Kızlar menülere sonra yorum yaparım, kendi menümü de sonra paylaşacağım eltimde misafirlikteyim.
Asıl göbek eriten az yağlı yoğurt bence işe yararCnm ayni isi görür mu acaba ki?ben hergun 1 tatli kasigi yiom zaten rahatlatsin bosaltimi diye,acaba yag yakarken pul biber gibi etkiler mi ki
hep böyle mi kalıcak yoksa belli bir süre milik mi patroniçemGeçen hafta bildirim yapmadın ya ortalamayi ikiye boluyoruz canım.
kızlar pazartesi günü burda şivrilik var buyurun gelinnE insallah hemsom gel basimizi agrit
Daha bugün deniycem Gogonun dediği gibi keten tohumu katarız bizdeSen bibersiz deneyip yararini gordun mu canim?walla o yanmalarin hayali bile uykumu kaciriyo yaa
Ayy doğru yaa anlatmıştın daha önce sorununu, tmm cnm. Yoğurdu çıkardım dolaptan çok soğuk midemi ağrıtıyor, limon sıkıp yiyeceğim yatmadan hemen önce. Bir iki gün değil bir hafta en az denemeliyiz etkisini görmek için.Aynen biz de limonlu yiyelim yoğurtu :)) ben yarından başlamayı düşünüyorum..
Canım yapamıyorum şu an spor, regl zamanım, son aylarda şişmediğim kadar şiştim, dokunsalar bağırırım o kadar kötü ağrıyor her tarafımşu regli atlatayım var gücümle sarılcam spora
Şivrilik ne ki kızz?hep böyle mi kalıcak yoksa belli bir süre milik mi patroniçem
kızlar pazartesi günü burda şivrilik var buyurun gelinn
P pembe_dizi canımcım pazartesi miydi ben iyice karıştırdım
kızlar size bi sorun var hiç gırtlağınız ve yemek borunuz üst üste bindi mi ?
nasıl bu soru diyebilirsiniz ben doktora gidemedim bi türlü acıkcası biraz korkuyorum kulak burun bogaz doktorundan cünkü 2 kez gittim ikisindede canımı fena yaktı
bogzındaki 2 boru üst üst biniyo nefes alamıyorum konuşamıyorum acımdan ağlıyorum kıpırdayamıyorum bile put gibi kalıyorum öyle
Daha bugün deniycem Gogonun dediği gibi keten tohumu katarız bizdehatta bide çörekotu.. İkiside süper çalıştırıyo bağırsakları.
Ahhh ahhh haplarım olmasa o mide sancılarndan duramam ben kıvrandırıyor resmen
Ayy doğru yaa anlatmıştın daha önce sorununu, tmm cnm. Yoğurdu çıkardım dolaptan çok soğuk midemi ağrıtıyor, limon sıkıp yiyeceğim yatmadan hemen önce. Bir iki gün değil bir hafta en az denemeliyiz etkisini görmek için.
hep böyle mi kalıcak yoksa belli bir süre milik mi patroniçem
kızlar pazartesi günü burda şivrilik var buyurun gelinn
P pembe_dizi canımcım pazartesi miydi ben iyice karıştırdım
kızlar size bi sorun var hiç gırtlağınız ve yemek borunuz üst üste bindi mi ?
nasıl bu soru diyebilirsiniz ben doktora gidemedim bi türlü acıkcası biraz korkuyorum kulak burun bogaz doktorundan cünkü 2 kez gittim ikisindede canımı fena yaktı
bogzındaki 2 boru üst üst biniyo nefes alamıyorum konuşamıyorum acımdan ağlıyorum kıpırdayamıyorum bile put gibi kalıyorum öyle
Yapalım gülümmBen de yarından denerim, 2 hafta yapalım en az :)
ahahahaYapalım gülümminşallah ters etki yapıpta kilo aldırmaz bize Yoğurt ve ayranın tek başına iştah açıcı olduğunu bilirim:))) Denemekten zarar gelmz
Glisemik indeksi dusuk diye almistim tatlim.normalde badem yiyodum.Fıstıkkk yediğin fıstıklar başlı başına tuzsuz da olsa yağlıı onun yerine diğer yemişlerin çiğ olanlarını dene
Ah tamam simdi gordum cezami sabah yapicamSaatleri unutmuşumm
Sporu uzun zamandır yapmıyorum, başlamak istedim ama reglim başlamak üzere spor yapınca gecikme oluyor uzun süre ağrıyor heryerim,.. gecikmesin diye yapmıyorum şimdilik, 2-3 gününü atlatayım sonra başlicam inşaAllah :)
100 zıplama. 50 squat gelsin o zaman benden sana :))
Ayy aynen aynen hic sormaAciktim ama temizlik bebek derken yemeye vaktim olmadi ;-)
Sabah kahvaltisi cok saglam olmus belli sonraya yemek geregi bile duyulmamis
Persembe gunu bebeim kandil o gun ya. Gelsin pişiler, kapiyi yikacak gibi calan cocuklar, kandil simitleri...kızlar pazartesi günü burda şivrilik var buyurun gelinn
@pembe_dizi canımcım pazartesi miydi ben iyice karıştırdım
kandil günü sadece konyada olan bi adettir bu (konyalıymıi gibi konustumŞivrilik ne ki kızz?
Rahatsızlığını ihmal etme canım, geçmiş olsun.
babama söyledim annemin tehtidiyle sen söylemezsen ben söylerim dedi söyledim bende kızdı hemde korktu ciddi bi durum neden söylemedin diye doktor arkadası aradı randevuyu bile halletti yaCanım yaaa doktorsuz zor
Yerinde olsam biran önce giderdim, düşününce bile boğulacak gibi oldum..
Allah yardımcın olsun bitanemm
bizim şimdiki sitemize girmiyo cocuklar kapıcımız dagıtıyo bütün apartman ona veriyo kamelyaya oturuyo dagıtıyo deyse asansörü bozuyo veletler ben kaç kere kaldım daha öncede bu sitede oturmuştuk çünkü omşuların duası kabul oldu 3 yıl sonra geri geldik aynı siteyePersembe gunu bebeim kandil o gun ya. Gelsin pişiler, kapiyi yikacak gibi calan cocuklar, kandil simitleri...
bizde cuma günü başlayalım mıııı yogurt kürüne pişileri kekleri gofretleri yedikten sonraİyi geceler kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?