Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

100 tane jj yapilacak ok :))

Vala ben niye 1 tatli kasigi diye hatirliyorsam :) hicte yanmiyorum :)))

Baktim tekrar tekrar 1 ç.k diyor :))) hadi ben yanmadimda olan anneme oldu 2 gündür zorla yediriyom kadına ahaha :)))

Yag oranı çok çıktı ama göbek için hareketlere başladım dün.
Başınız saolsun canım.
11:00
1/2 simit
1,5 dilim peynir
Domates
Salatalık
Y.Biber
Tahin

Ara
Yeşil çay

19:30
4 Sebzeli köfte
Salata
1 yk Yoğurt
1/2 brdk ayran

Su: 2 lt
Spor yok
Geçmişten önce dünkü menüm

Akşam yemekleri geç olmuş. Cezada gelmiş ebrudan.
  1. Ee kaslarimi nasıl indircem ben
Tatlı fazla değil menün güzel yine.

haftasonu giremedim kızlar paketim bitmiş laptop da oğlan bozdu yaptıramadık hala o yüzden şimdi vereyim memülerimi

cumartesi: sabah kaşarlı tost ( çeyrek ekmek)zeytin domates salatalık
pikniğe gittik ekmeksiz ızgara tür şeyler yedim

çok yoruldum çocukla koşturmaktan artı spor yapamadım 3 litre su içmişimdir=)

pazar günü: sabah domates salatalık yoğurt zeytin
arada yeşilçay, fındık, ceviz
akşam:fırında patates bir kase çorba salata

150 ip atlama
2 litre su
bacak hareketleri =)

Merhabaa

Dün hiç uğrayamadım, biraz yoğun geçti günüm.

Dünkü menüm

Sabah yiyemedim
Öğlen 14 gibi 1 tane elma

14:45 öğlen yemeği
10 tane kadar patates kızartması, 2 parça tavuk yağsız
ekmeği azalttım, o yüzden tuttum kendimi yemedim.. fazla yiyordum son zamanlarda

Akşam
saati hatırlamıyorum ama bayaa geçti 21 gibi
3 parça tavuk ızgara

1.5 litre kadar su
3 fincan çay

Hergün sporunu arttiriyorsun canim vücudunun alismasi lazim spor miktarina.
Ya azaltacaksin (tavsiye etmiyorum) yada bu sekilde devam edip kaslarinin fazla spora alismasini bekleyeceksin?
Sporu azaltmiycam tabiki kaslarimi guclendirmem lazım kas ne kadar artarsa metabolizma o kadar hizlâniyomus bu cuma artı çıkmayı bile göze alıyorum o vakit cancagizim sporum azalmasin kilom azalsin
Aslında yediklerin iyi ama saatlerini yazmamissin.

Patates kizartmasi yemis
Spor da yok... Sana güzel bir ceza düsünmeli

buldum yarim saat kolbasti

Sporu azaltmiycam tabiki kaslarimi guclendirmem lazım kas ne kadar artarsa metabolizma o kadar hizlâniyomus bu cuma artı çıkmayı bile göze alıyorum o vakit cancagizim sporum azalmasin kilom azalsin
Bencede kuzum arti ciksan bile üzülmek yok ki ben cumaya kadar vücudunun alisacagi kanaatindeyim

Kizlar pulbiber olmadan bu yogurt kürü olmaz mi yaa.. bnm yanmalar basliyo sanki yine,tamamen yasakti bana kirmizi biber dikkat ediyodum,suan yine barsakla ilgili biseler yasicam diye korkmaya basladim

Çok güzel anlatmışsın

çok yaşa emi.. Çok güldüm.

Bende konyalı ve konya'dayım.

Tamam bugun yaparim canim. Senin adini cezaci mi koysak herkese yagdirmis cezalari
Bence de cezacı olsun
Bence çok bir farkınız yok cicim
Gunaydin kizlar. Koskoca konyada lila renkte badem şekeri bulamadik dun. Pembe almistik ama susleme yapinca sevmedim onu da. Soz de dagtcaktim. Yokmu lila badem.sekeri olan
Çok şaşırdım lila bulamamana.. Butik şekercilere baksaydın. Eski stadın karşısına filan. Tada kulenin etrafında ki yerlere
Hay maşallah.. Sporun bitiriyor benii :)
Amaaann hiç canını sıkma yavrum yaa.. Kardeş bile olsa hangi erkek biliyor ki lafın nereye gittiğini
Buna ilahii adalet demek istiyorum :)

Ayyy çok sevindim ebrumm. Bende aralıktan beri takabiliyorum alyansımı.. Çok çok sevindim

Yav arkadaş ne çok yaznışsınız oku oku bitmiyorr

Dişim kırıldı yaa :'( bi insanın sürekli dişi kırılır mı?
Dişçide yim sıra bekliyorum.

Bence çok bir farkınız yok cicim

Ayyy çok sevindim ebrumm. Bende aralıktan beri takabiliyorum alyansımı.. Çok çok sevindim
Hadi ya gercekten mi? Ben kendimi cok masum görüyormusum da gogodan eksik kalan yanim yokmus

Tesekkür ederim gülüm artik 65'i görmek istiyorum, yerimde saymaktan síkíldím...
Ne kadar güzel bir duygu degil mi olmayan birseyin yine olmasi Benim parmaklar cok ince kuzum alyansim oluyor parmaklarim sismedigi takdirde, olmayan pantolonlarimi deneyecegim.
Bende senin adina cok sevindim caniiiim

Gecmis olsun Pembem, dis fena oluyor ya... Yalniz sürekli kiriliyorsa bence iyi yapilmadigindan olabilir. Doktorunu degistirmeyi düsündün mü hic?

Maya pinnertest e göre sarı kısımda yani dikkatli tuketmem gerekenler arasında haftada 3-4 gün yiyebilirsin demişti diyetisyen sen deyince animsadim sporuda artırdım ya biraz ama regl ve wc soruni değil.
Fazla spor da su tutar diye biliyorum ben.
Tartılmadan duramıyorum zaten canım sizede afiyet olsun, inşallah hepimiz faydasını görür cuma 1. oluruz
Hafta da bir bilemedin iki kere tartıl canın. Vücut baskı hissedebiliyor
Çok tatlı pek tatlı grubummmm nasılsınızz kaç hafta oldu bilmiyorum ama artık dönme vaktim geldiiii

Kaldığım yerden devam etmek istiyorummmmmmmm
Hoşgeldin
Ye yeee :) bende yicem bitane
Kaymak çok az olunca gözüme batmadı
Börek mi gmrdüm ordaa.. Allah tan sebzeliymişş
Menün başarılı canım

Browniiii puff bende istiyomm

Geçmiş olsun canım çok korkarım ben disciden
Alyansim büyük geliyo benim takmiyoruz esimde bende zaten en son gittigimde annemde kaldı .ben okadar çok degistirdimki en son dogumdan sonra buyugunu almistik şimdi buyuk geliyo yanımda olsada bisey anlayâmazdim.

Alyansim büyük geliyo benim takmiyoruz esimde bende zaten en son gittigimde annemde kaldı .ben okadar çok degistirdimki en son dogumdan sonra buyugunu almistik şimdi buyuk geliyo yanımda olsada bisey anlayâmazdim.

Baska olan yüzügün varsa onunla deneyebilirsin canim?
Dedigim gibi ben sisligimi anca ordan anliyorum yada karnim sis olacak ki görecegim ama baska türlü anlayamiyorum.
Siz nasil anliyorsunuz vücudunuzun sis oldugunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…