ayaginizi denk alindikkat grupta ceza kesici var... yediklerimize içtiklerimize dikkat edelimmm ebrunun cezalarına yakalanmayalımm
En iyisi öyle yap madem canim, kondisyonun yükselince jumping jacklere gecersin
Tesekkür ederim kankim.
3 farkli sayfaya baktim gülüm hepsinde cay kasigi yaziyor. Bu bile beni yakiyor sen nasil yiyorsun o kadar cok
Kanki 500 taneyi 1 kerede yapmayacaksin elbette, gün icinde paylastiracaksin
Dondurma ve tatli mi yemis benim kankim
Birde spor yapmamis
Afiyet olsun canim
100 jumping jack
100 tane jj yapilacak ok :))
Vala ben niye 1 tatli kasigi diye hatirliyorsam :) hicte yanmiyorum :)))
Baktim tekrar tekrar 1 ç.k diyor :))) hadi ben yanmadimda olan anneme oldu 2 gündür zorla yediriyom kadına ahaha :)))
Yag oranı çok çıktı ama göbek için hareketlere başladım dün.
amin canim sagolasin.
neden yoruyor bilemiyorum kondisyonum zayif kalbim felaket atiyor ama iple o kadar degil.
Allah razi olsun canim amin
Bence bizler hizli sonuc bekliyoruz biraz daha sabirli olalim en güzeli yavas yavas
Amin canim insallahhh hayirlara vesile olur.
Bencede abartiyor olabilirsin kuzum. Hem hersey sayisalda bitmiyor biliyorsun
Başınız saolsun canım.Herkese merhabaa
Dün aşağıdaki mesajı yazmıştım ama telaştan taslağa kaydetmişim göndermemişimkusura bakmayın lütfen.
Kızlar brn bugün gelemeyeceğim, eşimin bir yakınıncenazesi varmış. Orada tlf çekmiyo. Gelince görüşürüz
Akşam yemekleri geç olmuş. Cezada gelmiş ebrudan.Buda cts günkü menüm
8:45
2 gevrek
1 dlm peynir
4 zeytin
Domates
10:40
Elmalı tarçınlı yeşil çay
1,5 kuru erik
1 fındık
2 kaju
3 badem
2 fıstık
13:15
1 kase çorba
15:20
1/2 muz
16:20
1 küç0k gofret
20:00 yine evde değildim
1 kepçe çorba
Salata
2yk patates yemeği
2yk yeşil fasülye
Su 3lt
Spor 30' yürüyüş
Bence senin kaslarin sis ondan cok cikiyorsun.
Amiiin
Yogurdun böyle bir etkisi oldugunu biliyordum ama hic faydalanmamistim, cok güzelmis
Kuzum 100 tane yapmana gerek yok ki 20 ile basla öyle öyle arttir hem kondisyonun da yükselir.
Allah rahmet eylesin canim.
Dün yedigin gofreti begenmedim sadece, gerisi güzel olmus.
Gofretin cezasi da 50 mekik olsun
Tatlı fazla değil menün güzel yine.Slm kizlar
Dun saat 09:00 da limonlu zencefilli ilik suyumu icip gunaydin egzersizlerimi yaptim
Kahvalti 09:40
2 yumurtali omlet ve 2 dolim kepekli ekmekle tost
5 zeytin
Oglen
3 yk kadar dondurma
4 tane kepekli form biskuvi
Ara 16:00
1 wasa
1 dilim peynir
Aksam 18:00
2 tavuk baget(sulu yemek olarak pisti)
Rokoko tatlisi yapmistim 3 catal yedim
Yogurt kürümün 7. Günüydü
2,5 lt su ictim
spor yapamadim tekrar..
Hergün sporunu arttiriyorsun canim vücudunun alismasi lazim spor miktarina.Ee kaslarimi nasıl indircem ben
Sporu azaltmiycam tabiki kaslarimi guclendirmem lazım kas ne kadar artarsa metabolizma o kadar hizlâniyomus bu cuma artı çıkmayı bile göze alıyorum o vakit cancagizim sporum azalmasin kilom azalsinHergün sporunu arttiriyorsun canim vücudunun alismasi lazim spor miktarina.
Ya azaltacaksin (tavsiye etmiyorum) yada bu sekilde devam edip kaslarinin fazla spora alismasini bekleyeceksin?
Aslında yediklerin iyi ama saatlerini yazmamissin.haftasonu giremedim kızlar paketim bitmiş laptop da oğlan bozdu yaptıramadık hala o yüzden şimdi vereyim memülerimi
cumartesi: sabah kaşarlı tost ( çeyrek ekmek)zeytin domates salatalık
pikniğe gittik ekmeksiz ızgara tür şeyler yedim
çok yoruldum çocukla koşturmaktan artı spor yapamadım 3 litre su içmişimdir=)
pazar günü: sabah domates salatalık yoğurt zeytin
arada yeşilçay, fındık, ceviz
akşam:fırında patates bir kase çorba salata
150 ip atlama
2 litre su
bacak hareketleri =)
Patates kizartmasi yemisMerhabaa
Dün hiç uğrayamadım, biraz yoğun geçti günüm.
Dünkü menüm
Sabah yiyemedim
Öğlen 14 gibi 1 tane elma
14:45 öğlen yemeği
10 tane kadar patates kızartması, 2 parça tavuk yağsız
ekmeği azalttım, o yüzden tuttum kendimi yemedim.. fazla yiyordum son zamanlarda
Akşam
saati hatırlamıyorum ama bayaa geçti 21 gibi
3 parça tavuk ızgara
1.5 litre kadar su
3 fincan çay
Bencede kuzum arti ciksan bile üzülmek yok ki ben cumaya kadar vücudunun alisacagi kanaatindeyimSporu azaltmiycam tabiki kaslarimi guclendirmem lazım kas ne kadar artarsa metabolizma o kadar hizlâniyomus bu cuma artı çıkmayı bile göze alıyorum o vakit cancagizim sporum azalmasin kilom azalsin
Kizlar pulbiber olmadan bu yogurt kürü olmaz mi yaa.. bnm yanmalar basliyo sanki yine,tamamen yasakti bana kirmizi biber dikkat ediyodum,suan yine barsakla ilgili biseler yasicam diye korkmaya basladim
hep böyle mi kalıcak yoksa belli bir süre milik mi patroniçem
kızlar pazartesi günü burda şivrilik var buyurun gelinn
@pembe_dizi canımcım pazartesi miydi ben iyice karıştırdım
kızlar size bi sorun var hiç gırtlağınız ve yemek borunuz üst üste bindi mi ?
nasıl bu soru diyebilirsiniz ben doktora gidemedim bi türlü acıkcası biraz korkuyorum kulak burun bogaz doktorundan cünkü 2 kez gittim ikisindede canımı fena yaktı
bogzındaki 2 boru üst üst biniyo nefes alamıyorum konuşamıyorum acımdan ağlıyorum kıpırdayamıyorum bile put gibi kalıyorum öyle
Glisemik indeksi dusuk diye almistim tatlim.normalde badem yiyodum.
Ah tamam simdi gordum cezami sabah yapicam
Ayy aynen aynen hic sorma
Persembe gunu bebeim kandil o gun ya. Gelsin pişiler, kapiyi yikacak gibi calan cocuklar, kandil simitleri...
Çok güzel anlatmışsınkandil günü sadece konyada olan bi adettir bu (konyalıymıi gibi konustum)
konyanın ilçeleri köyleri bile bilmez sadece merkezde olur
kandil gecesi fener alayı olur akşam namazını kılan solugu dışarda alır
tekerlekler yakılır özel üretiliyoburda fenerler bugün için o fenerler yakılır ben resim cekerim inşallah
fener alayında büyüklü küçüklü eğlenilir çocuklar 11-12 giibi eve gider biz gençler 2-3 e kadar gece egleniriz aramızda bazılarımız sabahlar bile dışarda arkadaslarla
kandil günüde cocuklar kahvaltı etmeden 7-8 gibi cıkarlar sokaga kapı kapı şivrilikkk diye bagırarakta her kapıdan poşetlerine cantalarına şeker çikolata kek gofret kim ne aldıysa onlardan alır almadan gitmezler cocuklar
bu böyle öğlen 1-2 ye kadar devam eder her sene aksatılmadan bu adete uyarlar burdakiler
karışık anlattım ama umarım anlamışsındır
babama söyledim annemin tehtidiyle sen söylemezsen ben söylerim dedi söyledim bende kızdı hemde korktu ciddi bi durum neden söylemedin diye doktor arkadası aradı randevuyu bile halletti ya
bizim şimdiki sitemize girmiyo cocuklar kapıcımız dagıtıyo bütün apartman ona veriyo kamelyaya oturuyo dagıtıyo deyse asansörü bozuyo veletler ben kaç kere kaldım daha öncede bu sitede oturmuştuk çünkü omşuların duası kabul oldu 3 yıl sonra geri geldik aynı siteye
yaaaa pişii deme bana deliriyorummmm
Tosun tosun dolaşırız artık ortalıkta.
Ben yedim yoğurdumu şimdi, sabah görücez artık
Ben Konyalıyım canım ama merkez değilBaşka bir adıda var onun ya off ama aklıma gelmedi
Çok güzel anlatmışsınYarın kapınızda şivrilikk şivrilikk dimeye geliyomm
perşembeden demiştim giremeyecegim büyük ihtimal diye o gün bildirmiştim sayılmamış demekki olsun hiç sorun degil ama bana ceza verirsin diyodum giremedigim için
şivrilikde deniyor şivlilikte deniyor canımcım
biz 13 yıldır konyada oturuyoruz artık adetlerinizi ögrendik baya şive takliti bile yapıyorum kii
geliver gız valla alıver bütün gutuları gari ben yimeden
Bence de cezacı olsunTamam bugun yaparim canim. Senin adini cezaci mi koysak herkese yagdirmis cezalari
Bence çok bir farkınız yok cicimGünaydın kızlar, hayırlı pazarlar.
Şivlilik
Teker yakmak bana nevruzu, kapı kapı gezip şeker çikolata toplanması da cadılar bayramını hatırlattı. Iyi eğlenceler diliyorum kuzum
Bir kereden hiç birşey olmaz
Olar koyalımben cezası, 007 cezacı ama benim cezalarım gogo2405 'nun cezaları kadar ağır değil
Çok şaşırdım lila bulamamana.. Butik şekercilere baksaydın. Eski stadın karşısına filan. Tada kulenin etrafında ki yerlereGunaydin kizlar. Koskoca konyada lila renkte badem şekeri bulamadik dun. Pembe almistik ama susleme yapinca sevmedim onu da. Soz de dagtcaktim. Yokmu lila badem.sekeri olan
Hay maşallah.. Sporun bitiriyor benii :)Dun ku menum
8:30 limonlu zencefilli ılık su + Günaydın egzersizlerim
Sabah 09:00
4 yk haslanmis yulaf ezmesi,yarim muz,5 cilek
Oglen 13:00
Yarim paket kepekli form buskuvi
2 cay kasigi fistik ezmesi
Avuc ici kadar tavuk eti
Haşlanmış borulce
Yogurt
Aksam 19:00
3 yk barbunya
Yarim kepekli lavaş (normal boyutlarda)
2 lt su ictim
1 saat yürüyüş+50 dk eliptik+gobek eriten egzersizler
Yoğurt kürümün 6.günü tamamlandi
Amaaann hiç canını sıkma yavrum yaa.. Kardeş bile olsa hangi erkek biliyor ki lafın nereye gittiğiniDün moralim bozuldu sizinle paylasmak istiyorum...
Annemle aramizda konusuyorduk bacaklarim baya inceldi gibi anne diye bu tür muhabbetler... kardesimde yanimizdaydi(25 yasinda erkek kardes). Kendisinin bi kiz arkadasi varda 1 ay kadar zamandir.. kizin boyu 1.70 mis kilosuda 52 mis... adıda Gamze.. kardesim aynen şöyle dedi 'vala onceden olsa tamamda ben Gamzeyi tanidigimdan beri seni davul gibi görüyorum'.. boyle bi cumle kurulur mu ? Cok gücüme gitti.. gece agladim vala... hic gocunmazdim boyle seylerden ilk kez kotu hissettim.sabahtan beri saklabanlik yapiyor ama nafile... kizdan nefret edesim geldi resmen..
Buna ilahii adalet demek istiyorum :)Vavv spora bak hayran kaldım. Menüde güzel olmuş.
Üzülme takılma boşver ben hamileyken fazla.kilo almamistim doğumdan sonra malum ödem falan kizim 40 gunluktu erkek kardeşim belediye vidanjörü gibi olmuşsun demişti bende çok üzüldüm senin karın olsun onuda gorcez dedim icten soylemisimki onun karisi 30 kilodan fazla aldı hamileyken
Kızlar vücudum şiş, yüzüğümü takamıyorum... Dün yediklerim de belli, öyle diyet menüsü falan değildi yani... Sporu da çok fazla yapmadım... Ve bütün bunlara rağmen dün ilk tartıldığımdan bu yana 800 gr gitmiş (dün iki kere tartıldım, ikinci tartılmam kahvaltı ve wc den sonraydı - ilkinden 200 gr eksik çıkmıştım).
Size bu yoğurdun mucizesi mi?
Hadi ya gercekten mi? Ben kendimi cok masum görüyormusum da gogodan eksik kalan yanim yokmusBence çok bir farkınız yok cicim
Ayyy çok sevindim ebrumm. Bende aralıktan beri takabiliyorum alyansımı.. Çok çok sevindim
Gecmis olsun Pembem, dis fena oluyor ya... Yalniz sürekli kiriliyorsa bence iyi yapilmadigindan olabilir. Doktorunu degistirmeyi düsündün mü hic?Yav arkadaş ne çok yaznışsınız oku oku bitmiyorr
Dişim kırıldı yaa :'( bi insanın sürekli dişi kırılır mı?
Dişçide yim sıra bekliyorum.
Fazla spor da su tutar diye biliyorum ben.Maya pinnertest e göre sarı kısımda yani dikkatli tuketmem gerekenler arasında haftada 3-4 gün yiyebilirsin demişti diyetisyen sen deyince animsadim sporuda artırdım ya biraz ama regl ve wc soruni değil.
Hafta da bir bilemedin iki kere tartıl canın. Vücut baskı hissedebiliyorTartılmadan duramıyorum zaten canımsizede afiyet olsun, inşallah hepimiz faydasını görür cuma 1. oluruz
HoşgeldinÇok tatlı pek tatlı grubummmm nasılsınızz kaç hafta oldu bilmiyorum ama artık dönme vaktim geldiiii
Kaldığım yerden devam etmek istiyorummmmmmmm
Ye yeee :) bende yicem bitanevalla 1 tane yerim manevi babannem yapar benim mutlaka cezaya razıyım 1 tane yiyeyim yeter ki ister küçük olsun
teşekkürler kuzum
canım konyanın adetleri bana göre degil annemgil gayet memnunlar baya dediğin gibi yerli oldular ama ben memleketimi arıyorum acıkcası
kız bi internet sitesi vardı reklam olmasın ordan baksana istersen sana mesaj atayım öyle bi kaç tane var gayet güzel hemde istedigin renk yapıyolar
bizde kaç kere villa tutmaya kalktık meramda hatta 2 defa sözleşme oldu adamlar sözünden döndü dedik en iyisi site yine
biz her sene zaten iyisini alıyoruz babam der sadakamız olsun hem yılda bir kere oluyo iyisini yesinler diye bizimde işimize gelir indire galli yaparız kardeşimle (sanki hiç yemiyoruzda)
aynen benim okumam gereken 100 sayfayı geçkin taşınınca baya giremedim oku oku bitmiyo
var mı kaçırdıgım bişey
Kaymak çok az olunca gözüme batmadıMenümü yazayım hemen.
Sabh 10.00
1.5 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik 1 tk reçel 2 çatal ucu kaymak
Ara 12.00 yarım muz 1 bardak kefir
Ara 15.00 yarım avuç yer fıstığı 3 kuru incir
Akşam 17.30 1 kepçe çorba 4 kaşık tavuk sote 2 kaşık yeşil börülce salatası 2 kaşık barbunya salata
Ara 20.00 kuru üzüm yiycem 10-12 tane
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 30 dk slim in 6, 50 zıplama
Börek mi gmrdüm ordaa.. Allah tan sebzeliymişşHoşgeldin canım :)
Kızlar bazi müslilerin şeker oranları yüksek oluyor ona dikkat ettikten sonra hangisi olduğu farketmez bence :)
Kaymak o kadar az ki kaçamak olarak saymıyorum. Kuru üzümü de daha fazla yemeyeceğini düşünerek güzel olmuş diyorum :) afiyet olsun canım
Işte bu da benim menüm
Sabah 12:00
1 bardak limonlu ılık su
(ceza 1. gün)
canım tek başına kahvaltı yapmak istemedi bende yoğurt çorbasını ısıtıp
2 kepçe çorba içtim.
Ara 15:50
1 kepçe çorba (maşallah çok bereketliydi, şükür bitti)
2 tane sebzeli ve tavuklu çin böreği
(aklınıza gelen her sebze çeşiti vardı içinde)
Akşam 18:00
1 bardak süt
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
kk beyaz peynir
Yatmadan yarım saat önce yoğurt kürü - 3
Cezam 3 lt su - 2 bardak kaldı bitmesine
Spor: boynum tutuldu maalesef yineo yüzden zar zor 100 jumping jack.
Menün başarılı canımBugünkü Menüm
Sabah 10:00 1 yumurta 2 wasa (labneli) 5-6 zeytin
Öğle 13:00 1 tabak yeşil fasulye yemeği 3 yk yoğurt
Ara 14:30 2 kuru erik
Akşam 17:30 4 yk müsli 1 bardak sütle.
Su 3 lt bitmesine son bardak kaldı
Spor 30 dk koşu bandı 3.9 km/h , egzersiz 15 dk
Akşama bende limonlu yoğurt yiycem, ya ben gece yiyen biri değilim fındık kadar olsa bile, alışkanlık. Şimdi bu yoğurt beni iyice şişirmesin sonraaaekşi zatn zorla yiyorum
Menum gelsin..
sabah 7.30 2 ceviz
saat 10.00
2 dilim tam bugday ekm.
1yumurta ,sucuk
domates salatalik biber
2 dilim peynir,5 zeytin
Ara 12.00
yesil cay
kahve
Öğle ve aksam 16.00
2 ymk kasigi patates tava
2 ymk kasigi pirinc pilavi
2 ymk kasigi haşlanmış tavuk
bol salata,2 bardak ayran
2 ymk kasigi pirasa
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara 17.00
form cay
sutlu turk kahvesi
Birazdan yogurt kürü nu yapcam
2 litre su
40 dakika acik havada yürüyüş misss
Unutmadan agzima 1 lokmalik okan brownilerden attim 1 tane..hani su coklu pakette olan miniklerden wallaa
Ama ben hergün tartilmadan yapamiyoruuumHafta da bir bilemedin iki kere tartıl canın. Vücut baskı hissedebiliyor
Börek mi gmrdüm ordaa.. Allah tan sebzeliymişş
Geçmiş olsun canım çok korkarım ben discidenYav arkadaş ne çok yaznışsınız oku oku bitmiyorr
Dişim kırıldı yaa :'( bi insanın sürekli dişi kırılır mı?
Dişçide yim sıra bekliyorum.
Alyansim büyük geliyo benim takmiyoruz esimde bende zaten en son gittigimde annemde kaldı .ben okadar çok degistirdimki en son dogumdan sonra buyugunu almistik şimdi buyuk geliyo yanımda olsada bisey anlayâmazdim.Hadi ya gercekten mi? Ben kendimi cok masum görüyormusum da gogodan eksik kalan yanim yokmus
Tesekkür ederim gülümartik 65'i görmek istiyorum, yerimde saymaktan síkíldím...
Ne kadar güzel bir duygu degil mi olmayan birseyin yine olmasiBenim parmaklar cok ince kuzum alyansim oluyor parmaklarim sismedigi takdirde, olmayan pantolonlarimi deneyecegim.
Bende senin adina cok sevindim caniiiim
Alyansim büyük geliyo benim takmiyoruz esimde bende zaten en son gittigimde annemde kaldı .ben okadar çok degistirdimki en son dogumdan sonra buyugunu almistik şimdi buyuk geliyo yanımda olsada bisey anlayâmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?