Yoğurt seni şişiriyor olabilir belki?Ben tam olarak nasıl bi şey anlayamadım ama karnım bi sertleşiyor gibi ondan mı ki acaba ?
Cumartesi menüm:
10:00 1 haş. yumurta, domates, salatalık, biber, 2 dilim peynir, 1 dilim buğday ekmeği
15:30 1 ceviz 3 badem, 1 incir
18:00 2-3 kaşık tas kebabı, salata,haşlanmış tavuk göğsü(2 parça)
20:00 nescafe
2 litre su
Cumartesi pazar gayet iyi olmuş.pazar menüsü
07:00 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 sahanda zeytin yağlı yumurta, domates, biber, salatalık
10:30 nescafe
16:00 1 porsiyon ızgara tavuk, salata
18:00 1 avuç leblebi
2.5 litre su
1 saat yürüyüş
Bu nasıl bir menü? Kötü olmuş canım.bugün ki menüm
14:00 1 poğaça, 1 dilim pasta
19:30 salata
3 litreye yakın su
pastalar için de ceza vermeyin, çünkü cezamı kendim kestim:)
Tam 1 saat step ve + en az yarım saat alet çalışması
Evet ya kötü oldu farkındayım ama çok koşturmalı bir gündü. okulda çocuklar ile peygamberimizin doğum gününü kutladık, öncesinde hazırlık sonra pasta börek derken bu oldu. ama sonrasında güzel bir spor yaptım.Yoğurt seni şişiriyor olabilir belki?
Tartı da fark gördün mü canım?
Cumartesi pazar gayet iyi olmuş.
Bu nasıl bir menü? Kötü olmuş canım.
Geçmiş olsun, toparlarsınız inş.Selam kızlar yine ben :) cumartesi girmiştim en son oku oku bitmedi yazdıklarınız maşallah diyeyim...gelelim bana CMT sabah kötüyüm boynun fln filan birşeyler yazmıştım ama gitmemiş galiba.. Perşembe gecesinden beri inanılmaz boyun ağrısı cekiyorum..fıtığım vardı zaten yavrulamis 2 tane olmuşlar. 4 gündür fizik tedavi falan bugün biraz daha iyi.. PC başına da gecemedim, haliyle yazdığım mesajda gelmeyince habersiz kaybolmuş gibi oldum.. Spor salonuna basliycaktim bugün oda yalan oldu.. Bende durumlar bu şekilde iste güzeller.. Bu arada gecen hafta için tebrik ederim güzel gitmiş kilolar..
Şişkinlik değil, hoşuma giden bir sertleşme :) tartıda da azıcık eksik gösteriyor ama erken konuşmak istemiyorum. :)Yoğurt seni şişiriyor olabilir belki?
Tartı da fark gördün mü canım?
Cumartesi pazar gayet iyi olmuş.
Bu nasıl bir menü? Kötü olmuş canım.
EvveettGönül rahatlığıyla tuketebiliriz yani.
Minnacık ekmek yap ye bari..En çok yemek istediğim özlediğim şey ne söylüyorum: yarım ekmek arası tereyağı peynir domates yanına çay yada nescafeyle
Yeni ceza değil aslında gülüm çoktan beri uygulanmıyor diyelim
Diş ağrısı da hiç birşeye benzemiyorumarım bundan sonra sorun yaşamazsın
Cezam için teşekkür ederim
Boynum kolay kolay geçmiyor bir türlü, ne yapsam faydasız. Ya psikolojik yada üşütüyorum ondan tutuluyor
Canım ALLAH yardımcın olsun ama yine haline şükür, beterin beteri var üzülme
Çorapların lastik izleri bende de genelde çıkıyor, su tulumbası gibi dolaşıyorum demek ki
Çok teşekkür ederim canım, bir daha ki sefere böyle test edeceğim
Tamamdır kuzum geri çekiliyorum Leyla'm hariç kimseye ceza yok bundan sonra
Gogom senin canın öyle pek cısss şeyler çekmiyor, şanslısın. Ben tam tersi
Hoşbuldum :)Goncam bu arada su bilgi formunu tekrardan doldurmama gerek varmı? Sende varsa paylasirmisin yeni arkadaşlarla on tanışma olur..güneş teşekkürler canım hoşgeldin bu arada..
Cumartesi menüm:
10:00 1 haş. yumurta, domates, salatalık, biber, 2 dilim peynir, 1 dilim buğday ekmeği
15:30 1 ceviz 3 badem, 1 incir
18:00 2-3 kaşık tas kebabı, salata,haşlanmış tavuk göğsü(2 parça)
20:00 nescafe
2 litre su
Cumartesi pazar iyi olmuş canım.pazar menüsü
07:00 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 sahanda zeytin yağlı yumurta, domates, biber, salatalık
10:30 nescafe
16:00 1 porsiyon ızgara tavuk, salata
18:00 1 avuç leblebi
2.5 litre su
1 saat yürüyüş
Ama buna ceza vermeden geçemeyeceğim 50 jamping jack gelsinbugün ki menüm
14:00 1 poğaça, 1 dilim pasta
19:30 salata
3 litreye yakın su
pastalar için de ceza vermeyin, çünkü cezamı kendim kestim:)
Tam 1 saat step ve + en az yarım saat alet çalışması
Hoşgeldin canım tekrar. Geçmiş olsun inşallah geçer ağrıların en kısa sürede.Selam kızlar yine ben :) cumartesi girmiştim en son oku oku bitmedi yazdıklarınız maşallah diyeyim...gelelim bana CMT sabah kötüyüm boynun fln filan birşeyler yazmıştım ama gitmemiş galiba.. Perşembe gecesinden beri inanılmaz boyun ağrısı cekiyorum..fıtığım vardı zaten yavrulamis 2 tane olmuşlar. 4 gündür fizik tedavi falan bugün biraz daha iyi.. PC başına da gecemedim, haliyle yazdığım mesajda gelmeyince habersiz kaybolmuş gibi oldum.. Spor salonuna basliycaktim bugün oda yalan oldu.. Bende durumlar bu şekilde iste güzeller.. Bu arada gecen hafta için tebrik ederim güzel gitmiş kilolar..
Menü güzel sporda yapabilsen daha süper olacak.Hadi sil bastan diyeyim.. Gelsin bugünün menüsü:
Sabah: yarim simit,açık cay
Öğle: 80 gr ton balığı
Ara: 3 kare bitter cikolata
Aksam: yarim kase tarhana çorbası, 1 tabak kadar sebzeli mantar sote, yarim kase yogur
Ara: yoğurt kürü (birazdan yemeğe calisicam)
Su 2 lt ancak spor yok
Minnacik kesmezki 66 olunca yarım ekmek yiycem bayila bayilaEvveett
Minnacık ekmek yap ye bari..
Benim yemek istediğim çukuçukulu mamalar
Tabi canım çok şükür. Takmıyorum aslında kafama önceki gibi.
Şişlikten konu açılınca Arada canım sıkılıyor sadece sonra hemen geçiyor
Ilk sayfada var canım form bende yok malesef.Goncam bu arada su bilgi formunu tekrardan doldurmama gerek varmı? Sende varsa paylasirmisin yeni arkadaşlarla on tanışma olur..güneş teşekkürler canım hoşgeldin bu arada..
Su ve menü güzel spporu biraz artirsan olur.Buda benim menüm:
10:30
1 dilim peynir
1 dlm ekmek
Domates
3 zeytin
Ara
Elmalı yeşilçay
13:50
2 parmak kalınlığında simit ( iki lokma)
Ara
Elmalı yeşilçay
1 burçak ( canım çok tatlı istedi)
20:00
1 kase çorba
1 yk menemen
1 yk kabak yemeği
1 dlm ekmek
1 sade kahve
Belki elmalı yeşil çay
Su: 2.8lt
Spor 30' yürüyüş
Çok gecmiş olsun canım, inşallah biran önce atlatırsın. Insanın neresi ağırırsa canı ordaSelam kızlar yine ben :) cumartesi girmiştim en son oku oku bitmedi yazdıklarınız maşallah diyeyim...gelelim bana CMT sabah kötüyüm boynun fln filan birşeyler yazmıştım ama gitmemiş galiba.. Perşembe gecesinden beri inanılmaz boyun ağrısı cekiyorum..fıtığım vardı zaten yavrulamis 2 tane olmuşlar. 4 gündür fizik tedavi falan bugün biraz daha iyi.. PC başına da gecemedim, haliyle yazdığım mesajda gelmeyince habersiz kaybolmuş gibi oldum.. Spor salonuna basliycaktim bugün oda yalan oldu.. Bende durumlar bu şekilde iste güzeller.. Bu arada gecen hafta için tebrik ederim güzel gitmiş kilolar..
Spor konusunda haklısın. Hepimiz zaman zaman menü anlamında kötü günler geçirebiliyoruz, toparlarsan sorun yok canım :)Evet ya kötü oldu farkındayım ama çok koşturmalı bir gündü. okulda çocuklar ile peygamberimizin doğum gününü kutladık, öncesinde hazırlık sonra pasta börek derken bu oldu. ama sonrasında güzel bir spor yaptım.
Kas mı yaptın yoksa kız sen :) az çok farketmez eksik göstersin yeter :) 100 gr eksik çıksak bile mutlu olmamız lazım :)Şişkinlik değil, hoşuma giden bir sertleşme :) tartıda da azıcık eksik gösteriyor ama erken konuşmak istemiyorum. :)
Afiyet olsun güzel olmuş kuzum. Boyun ağrın geçip sporlarına başlayınca daha da güzel olacak :)Hadi sil bastan diyeyim.. Gelsin bugünün menüsü:
Sabah: yarim simit,açık cay
Öğle: 80 gr ton balığı
Ara: 3 kare bitter cikolata
Aksam: yarim kase tarhana çorbası, 1 tabak kadar sebzeli mantar sote, yarim kase yogur
Ara: yoğurt kürü (birazdan yemeğe calisicam)
Su 2 lt ancak spor yok
Sıkma canını lütfen, moralini yüksek tut. Cumaya daha çok var o zamana kadar şişlik gidecek ve süper bir sonuç alacaksın inşallah :-* (geçen hafta gördük bunu başarabildiğini)Tabi canım çok şükür. Takmıyorum aslında kafama önceki gibi.
Şişlikten konu açılınca Arada canım sıkılıyor sadece sonra hemen geçiyor
Akşam yemeği biraz geç olmuş onun haricinde beğendim :)Buda benim menüm:
10:30
1 dilim peynir
1 dlm ekmek
Domates
3 zeytin
Ara
Elmalı yeşilçay
13:50
2 parmak kalınlığında simit ( iki lokma)
Ara
Elmalı yeşilçay
1 burçak ( canım çok tatlı istedi)
20:00
1 kase çorba
1 yk menemen
1 yk kabak yemeği
1 dlm ekmek
1 sade kahve
Belki elmalı yeşil çay
Su: 2.8lt
Spor 30' yürüyüş
Patates kizartmasi yemis
Spor da yok... Sana güzel bir ceza düsünmeli
buldum yarim saat kolbasti
Bencede kuzum arti ciksan bile üzülmek yok ki ben cumaya kadar vücudunun alisacagi kanaatindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?