Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yasemincim çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir yavrucun

herkezin kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar

şebnemcim spor malesef yok :mafoldumben: ben zamansızlıktan 1 haftadır kaşlarımı alamıyorum napıcam bilmiyorum üstüne kış geldi en azından akşamları kızımla parka gidip biraz yürüyüş yapabiliyordum neyse herşey düzene girecek biliyorum inanıyorum motivasyonumu düşürmicemmm

akşam 1 dilim kuru ekmek ve közlenmiş salata yedim okadar
saba 1 simit az peynir domates çay

karnım gurulduyo şimdiden

hemen su içeyimmm

tesekür ederim canim.evet canim düsürmiyceksin aynen böyle devam bak bende spor yapamiyorum b türlü aslinda icimde istek var ama hep biaksilikdir gidiyo Allah tan hayirlisi ne yapayim

amin canım
mate yi bilmiyorum da biberiye ve kiraz sapı atıyor
yasemin oğluşa geçmiş olsun canım
banu bu günler çok hızlı geçiyor biliyormusun ben de geçen sene hatırlıyorum da bulaşık dolu bi mutfak, makineye bile atamıyordum bu sene öyle değil çok şükür kuzum büyüdü kendi kendine oyalanabiliyor allahtan, ben mutfakta işlerimi yapabiliyorum hiç olmazsa

Son düzenleme:

tesek+ür ederim canim

sebnem bende bilmiyom mate yi

kızlar selam... dün beri enesle uğraşıyorum

Dün Annem aradı saat 3 te Enes sol ayağını basamıyor Esra dedi. Ben şok tabi noldu anne dedim düştümü hayrı düşme falan yok birden bire farkettim zaten dedi....
Son gün olduğu için mukaveleye gitmiş Eneside götürmüş orda oynadı gayette usluydu dedi. Tam çıkmışlar bu sol ayağını basmamaya başlamış Annem telaşlanmış hemen beni aramış Neyse ben hemen eve gittim ordan hastaneye götürdüm bakıyorum ayağında bişey yok gözle görülür bir şişlik, morluk hiçbişey yok ama basmıyor.... Doktor iki ayaya kalçadan itibaren röntgen istedi aksilik bu ya 1 saat röntgen için bekledik biz sonucu göstermeye gittiğimizde uzman doktor çıkmıştı ama asistanı herhangi bir kırık çıkık yok dedi... Soğuk algınlığı geçirdimi dedi yakın zaman da hayır dedim.... kendi kendime de ne alak dedim... içim denn.... uzman doktor şimdi çıktı sabah bir gösterin dedi tamam dedim çıktık hastaneden bu hala basmıyor... asistan birde; basması için ısrar etmeyin dedi. akşam da basmadı bu emeklior ama basmıyor nasıl sinir oldum bir görseniz.... sabah oldu basmaya başladı çok şükürkiiii.... götürdük doktora gösterdik sonuçlara baktı hiçbişeye yok dedi.. takip gerekmiyor dedi yanlız soğuk algınlığı geçirdimi dedi hayır dedim siz onu araştırın doktoruna götürün dedi enfeksiyon kapmış olabilir.. biz hemen doktorumuza götürdük kontrol etti çok şükür hiçbirşeyi yok dedi test yapmaya bile gerek yok dedi korkmuş olabilir dedi... Ömrümden ömür gitti yaa..........

Allaha şükürki bişeyi yokmuş esracım bak röntgen çektirmişsiniz belkide acıdı geçti içini ferah tut

o günleri bekliyorum sabırla canım zaten az görüyorm duruyu o yüzden onla zaman geçirmeye çalışıyorum işler birikiyo haliyle işleri bırak kendimlede ilgilenemiyorum ne zamandır bu günlerde geçecek
geçen zamanda kilo vererek mutlu oluyodum şimdi o da durdu ama vermekten başka çare yok yoksa benim psikolojim düzelmez

geçen kuzenim geldi ziyaretime 3 ay önce doğum yaptı,o zaten farkında üzemmek için söylemedim ama nasıl şişman geldi gözüme gerçi sezeryanlı göbeği duruyo bide göğüsleri çok büyük ama kalcça basen bi görseniz sanırsınız top evde de tartı vardıya dur abla bi tartılcam dedi 73 kg çıktı ya ben 75 kg yum:1shok::sinifsinif:

yasemincim esracım çok geçmiş olsun kuzucuklar şimdi iyidir inşallah
benimki zarzor uyudu evişi bekliyor beni şimdi de,öğle yemeği 1 kase çorba içtim ,
regl olcam galiba karnım ağrıyooooo

yasemin , esra bebişlere geçmiş olsun.allahtan önemli bişey yokmuş.

arkadaşlar bu gece benim için de dua edin.benimde bebişim olsun diye.allah bana da böğle telaşlar versin inşallah.

şimdi yağsız tuzsuz ton balıklı salata +1,5 dilim ekmek yedim.maydanoz çayımı içicem.

YASEMıN -ESRA GEÇMıŞ OLSUN
Yasemin benim oğlumda kreşe başladığı ilk yıl çok hasta olmuştu dktorlar kreşe alışıncaya kadar olur dedi bu sene şimdilik birşey yok tez zamanda iyileşir (kulak gerçekten zor geçiciyor tez zamanda şifasını versin allah)
esra allahtan bir şey yokmuş yaramaz baya telaş ettirmiş

Esracım çok geçmiş olsun, ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Çok şükür ki birşey yokmıuş.
Aynı şey benim yiğenimde de oldu ama o 2-3 gün basmadı kucakta gezdirdiler. Belki burkmuştur onun acısından basmamıştır.

Allah yavrularımızla sınamasın bizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…