Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar.

Dün iftara misafirim vardı. Yemeği fazla yemedim. hatta sadece meze ve salata yedim. Arkasından tatlı.

3 gündür kabız olduğum için sabah tartılmadım.

Offf çokda yorgunum bugün.

Esracım çokkk sevindim h. başı - le başladıydan iyi bir hafta olacak. Bak haftaya bugün bayram 1 hafta dikkat edelim. 1-2 kg. bizi daha iyi gösterir.

Ben Cumadan beri hiç yürüyüş yapamadım ama kendi koyduğum kuralı kendim çiğnemeyeceğim. Cumaya kadar ne yapıp edip 3 saat yürüyeceğim.

günaydın.
işe gelirken 30 dakika yürüdün.kahvaltımı yeni yaptım.1 köşe ekmek içine zeytin peynir+çay.

günaydın herkese ...
canım o kadar sıkkınki kızlar 68de takılı kaldım... çok fazla dikkat etmeme sporu ihmal ememe rağmen ölece takılı kaldım 68 de
elma diyeti yapmayı planlıyorum bayrama kadar çünkü 4 kilo veremezsem bayramda giymek için gidip büyük bedeb kıyafetler aramak zorndayım ve bu benim canımı çok sıkıyor ( biliyorum yapma canan dyeceksiniz ama yapacağım çünkü 68 de kalmak istemiyorum artık çok yoruldum nerdeyse 3 haftadır hep aynı kilodaım

Canancım bu kadar kafaya taktıysan yap, çünkü diyetisyenler bile veriyor şok diyet. Umarım işe yarar bende bayrama kadar 2 vermemde artık 1-1,5 versem iyi olacak..

Canancım bu kadar kafaya taktıysan yap, çünkü diyetisyenler bile veriyor şok diyet. Umarım işe yarar bende bayrama kadar 2 vermemde artık 1-1,5 versem iyi olacak..

evet şebnemcim çok taktım kafaya inanırmısın bide evde tek kıyafet üstüme olmuyor .. inat ettim verecem diye ama bu 67-68 ler artık hiç gitmeyecek gibi geliyor:1no2:
başladım bakalım bugün diyete umarım sonuç alır ve şu kilolardan kurtulurum sonra gene normal hızımda devam ederim
saol şekerim

Şeboo,,,kuzuu,,,,funda.... GÜnaydınn kızlarrrr

nasılsınız epeydır gıremedım ıŞlerım Çok yoĞun bı bakımm dedım kızlar neler yapıyo....

Canancım yazmışsnıdır ama unuttum sen nasıl almıştın bu kiloları?

Benimde bugün göbiş çok ihtişamlı biraz daha almış olmaktan korkuyorum (

şebnemcim aslında karışık biraz ilk kilolarıı ben yüzmeyi bırakınca aldım. milli yüzücüydüm ve günde yazkış demeden 5-6 kilometre yüzüyordum.. sonra üniversite 2 de bel fıtığına yakalandım ve sporu bıraktım hastalık süresince 1 ay kıpırdamadan yattım ve kalktığımda şok oldum 53 kilodan 68 lere çıktım.. nerdeyse hergüne bir kilo düşüyordu aldığım iğnelerin ilaçlarında bunda payı vardı tabiki... sonra kalktım yataktan ama haraket edemiyorum yaklaşık 3-4 ay haraket edemedim yürüyorum ama eğilemiyorum falan .. atlatana kadar (ki hala fıtık var ama ilaçlarla durdu ağrısı ilerlemesi ) 72 kilo oldum ben dünya başıma yıkılmıştı ama hastalığı atlatıp haraket etmeye başlaadığıma şükrediyordum..

o yaz dedim ki bu kiloları vereceğim ve 58 e kadar verdim 3 ayda aldığım kiloları .. yüzmeye başladım gene yürüyüşler nerdeyse bişe yemiyordum ...eşimde askerdeydi internetten lahana çorbası diyeti falan buldum inceledim ve yaptım verdim kiloları ama ardından evlendim işte geçen ekimde ... 57 kiloydum evlendiğimde sonra birden almaya başladım aslında öle çok bişede yemiyordum ama hep evdeydim haraketsizdim... 64 oldum bir süre o kiloda kaldım aldırmadım sonra 67-68 de bir süre durdum .. ardından nisan mayıs haziran aylarında sürekli ders çalıştım kpss ye ve hep masa başında drudum sıkıldkça yedim hiç dışarı çıkmadım hep oturdum masa başında bakakala bile inmiyordum ...

kilo aldığımı farkediyordum ama irademe sahip olmadım hiç boşverdim ye kızım gitsin dedim her gören canan sen ne olmuşsun böle diordu birgün gelinliğimi çıkardım sandıktan üstüme tututum sanki 9 ay önce o gelinliği giyen b en değildim ve birgün korkularımı yenip çünkü tartıta çıkmaya korkuyordum tartıya çıktım 78 kiloyum dedim ki kendime vereceğim bu kiloları ve bir daha almayacağım.. sorunum düzensiz beslenmek ve alışkın olan vucudumu spordan ayrı bırakmaktı.. çünkü hayatım boyunca hep spor yaptım alan tenizi yüzma basketbol valeybol hepsine el attım lisans aldım hepsinden ama ben ne yaptım hantallaştım iyice ...

sonradan sporla diyet derken 68 de kaldım işte ... yaklaşık 10 kilo verdim ama eski canan olmak istiyorum o nedenle sporu hayatımın bir parçası yapacağım benim başka yolum yok

işte böyle benim hikayem şebnemcim... umarım sizlerinde desteği ile üstesinden geleceğim bu kiloların ve birdaha hiç almayacağım

günaydin canlar hayirli haftalar hepinize,

sebnemcim ben cuma ve cumartesi 20 dklik kurala uyamadim ama dün 1 saat yürüdüm yani 3 günü 1 günde yapmis oldum,ama dün basladim artik spora hergün devam edicem esim gelsin yürüycem gene oglum iylesince tutacam fitnessin yolunu ,

sabah klasik kahvaltimi ettim tartida - deyim ama ne kadar oldugnu söylemem süpriz:lepi:

herkeze selam
geçmişi biraz okudum şebnemcim her türlü uyarına açığım tatlım biliyorum çok boşladım burayı en başta kendimi boşladım cuma günü iş yoğunluğundan çok geç nete girdim neyse herkezden özür diliyorum bundan sonra bu şekilde yapmıyacağım sizleri kaybetmek istemiyorum
diyetimide çok boşladım malesef artık bende ramazandan sonra diyeyim eski performansıma döenceğim ve kilolarımdan kurtulacağım
akşamları yemek yemiyorum fazlada evde tatlı oluyo mutlaka pazar günü çok yedim tatlıdan her defasında da yemiyeceğim dediğim halde ramazandan sonra asla tatlı yapmıyacağım eşim oruç tutuyo diye kıyamıyorum ama ramazan geçsin hiç acımıycam dışarda yesin çok isterse umrumda değil
tekrar özür

ben spor adına bişey yapamadım ama hiç oturmadım desem yeridir
yediklerime de dikkat etmeye çalıştım
akşama stepper yapmayı düşünüyorum inşallah

bu arada elma sirkesine mucize formüle 4 ü biyerde çayına form çayına yeniden başladım

selam kızlar
hafta sonu iftar davetine gittim ama dikkat etmeme rağmen +400 yürüşe gelince cuma,c.tesi, pazar yürümedim c.tesi malum temizlik falan ilgilendim o bir spor sayılırmı bilmiyorum
ama bugün tam 2 saat yürüdüm (yipi hihoyyyt)

Yemek öncesi 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım.sabahki ile beraber bugün 60 dakika oluyo.az önce 1 küçük karnıyarık+1 ayran +2 dilim ekmek yedim

Canancım önecelikle geçmiş olsun.

Hepimizin almasındaki en önemli neden hareketsizlik. herkesin çevresinde vardır iyi yiyen ama almayan , ben öyle bir kaç kişiyi düşündüm sonrada teşhisi koydum çünkü pire gibiler bişeye üşenmeyen, her yediğini o şekilde yakan tipler.

Bizde hareketi yaşamızın bir parçası haline getirsek işin yarısı bitmiş olacak.

Ben bayram sonrası için herkesten çok ümitliyim, kurbana kadar fısdtık gibi olacağız inşallah. :teytey:

merhaba arkadaşlar ,benim kuzu bu günlerde çok mızmız herhalde diş çıkaracak pek fazla giremiyorum ,,ben haftasonu biraz kaçamak yaptım ama haftaiçi telafi ederim, sporu da aksattım çünkü oğluşumu satacak birini bulamıyorum,,halası tatilden dönünce son sürat başlıycaz artık
herkese iyihaftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…