Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim......
Beci Allah sana hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Geçmiş okuyamadım ama banununda kuzusu hastalanmış sanırım onada çokk geçmiş olsun...
Dün akşam fenalaştım saat 5 te izin aldım sağolsun burdan bir arkadaş eve kadar bıraktı...
Bir baş ağrısı saplandıki sormayın midemde çok kötüydü kustum eve gidince orucumuda bozmak zorunda kaldım bugün biraz daha iyiyim...
Ama hani tartıda -300 çıkmıştıyaakşam 74,2 çıktı yaaaa püffffffff noluyo bana [/QUOT
dileklerin için teşekkür ederim canım.sana da geçmiş olsun.tartı benide şaşırtıyo.bu sabah saat 6 da 79.0 çıktı.2 saat sonra 78.3 şaşılacak şey.tartımı sapıtıyo acaba.
dün akşam 30 dakika yürüdüm.yemekte biraz karıştırdım ama oranları iyiydi.
1 közlenmiş patlıcan salatası+2 kaşık yoğurt+1 dilim ekmek+2 kaşık börülce salatası+3 tulumba.1 saat sonra 5 parça cips+1 bardak diet kola
kahvaltım:köşe ekmek içine peynir,domat+çay
Kızlar hepimizin aklı başına gelmiş görünüyor, alan olmazsa herkes iyi kötü verirse dereceye gireriz inşallah.
kızlar selam... dün beri enesle uğraşıyorum
Dün Annem aradı saat 3 te Enes sol ayağını basamıyor Esra dedi. Ben şok tabi noldu anne dedim düştümü hayrı düşme falan yok birden bire farkettim zaten dedi....
Son gün olduğu için mukaveleye gitmiş Eneside götürmüş orda oynadı gayette usluydu dedi. Tam çıkmışlar bu sol ayağını basmamaya başlamış Annem telaşlanmış hemen beni aramış Neyse ben hemen eve gittim ordan hastaneye götürdüm bakıyorum ayağında bişey yok gözle görülür bir şişlik, morluk hiçbişey yok ama basmıyor.... Doktor iki ayaya kalçadan itibaren röntgen istedi aksilik bu ya 1 saat röntgen için bekledik biz sonucu göstermeye gittiğimizde uzman doktor çıkmıştı ama asistanı herhangi bir kırık çıkık yok dedi... Soğuk algınlığı geçirdimi dedi yakın zaman da hayır dedim.... kendi kendime de ne alak dedim... içim denn.... uzman doktor şimdi çıktı sabah bir gösterin dedi tamam dedim çıktık hastaneden bu hala basmıyor... asistan birde; basması için ısrar etmeyin dedi. akşam da basmadı bu emeklior ama basmıyor nasıl sinir oldum bir görseniz.... sabah oldu basmaya başladı çok şükürkiiii.... götürdük doktora gösterdik sonuçlara baktı hiçbişeye yok dedi.. takip gerekmiyor dedi yanlız soğuk algınlığı geçirdimi dedi hayır dedim siz onu araştırın doktoruna götürün dedi enfeksiyon kapmış olabilir.. biz hemen doktorumuza götürdük kontrol etti çok şükür hiçbirşeyi yok dedi test yapmaya bile gerek yok dedi korkmuş olabilir dedi... Ömrümden ömür gitti yaa..........
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim......
Beci Allah sana hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Geçmiş okuyamadım ama banununda kuzusu hastalanmış sanırım onada çokk geçmiş olsun...
Dün akşam fenalaştım saat 5 te izin aldım sağolsun burdan bir arkadaş eve kadar bıraktı...
Bir baş ağrısı saplandıki sormayın midemde çok kötüydü kustum eve gidince orucumuda bozmak zorunda kaldım bugün biraz daha iyiyim...
Ama hani tartıda -300 çıkmıştıyaakşam 74,2 çıktı yaaaa püffffffff noluyo bana
Ben İyİ deĞİlİm oruÇ son gÜnlerde benİ Çok zorluyor bÖÖÖÖ mİdem bulanıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?