Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Beci duarımda olucaksın canım. Allah herşeyin en güzelini bilir, senin yavrununda bir gelme zamanı vardır elbet.

Allah sanada miss kokulu bir evlat nasip etsin inşallah.

Esra Çok ŞÜkÜr gÖzÜn aydın allah korusun yavrularımızı
becı canım ınŞallah hep duacınım
kızlar hıÇ halım yok kusura bakmayın doĞru dÜzgÜn yazamıyorum Çıkıcam bırazdan
tekrar hayırlı kandıller allah dualarımızı kabul etsın
ÖpÜldÜnÜz

hepiniz saolun kizlar,Allah razi olsun.

deryacim doktorun dogru söleymis zaten kreste hasta oldu bizimkide ne yapalim ya sabir diyoruz :)

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim......

Beci Allah sana hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Geçmiş okuyamadım ama banununda kuzusu hastalanmış sanırım onada çokk geçmiş olsun...

Dün akşam fenalaştım saat 5 te izin aldım sağolsun burdan bir arkadaş eve kadar bıraktı...
Bir baş ağrısı saplandıki sormayın midemde çok kötüydü kustum eve gidince orucumuda bozmak zorunda kaldım bugün biraz daha iyiyim...
Ama hani tartıda -300 çıkmıştıya akşam 74,2 çıktı yaaaa püffffffff noluyo bana

günaydınlarrr

Kızlar hepimizin aklı başına gelmiş görünüyor, alan olmazsa herkes iyi kötü verirse dereceye gireriz inşallah.

şebom valla dün akşam tartıya ben inanamadım inşallah cumaya biraz daha iner bu gün oruç tutamadım migren ağrısı ile uyandım aç karna apranax ı içtim az önce de 2 tane küçük pastane tuzlu kurabiyesi olur ya ondan yedim kahvaltı yerine aslında canım istemiyor ama ilaç midemi ağrıtmasın diye
dün kandil kutlamak için gelemedim hepinizin geçmiş kandili kutlu olsun
akşam dayanamadım 1/2 dilim güllaç yedim

esra cım canım çok geçmiş olsun
biran önce topralanır inşallah gerçi bi sonraki mesajında toparlanmış

canım çok geçmiş olsun niye öyle olduki acaba
neyse kızlar işler çok yoğun taa sabah açmıştım daha mesajı gönderemedim

günaydin kizlar ben bugün lapa yapiyorum yarinda devamedermiyim bilmyiorum durumuma bagli

esracim cok zorlaniyosan tutmasaydin bi kac gün

Günatydın,

Esracım çok geçmiş olsun sende de mi migren var acaba, bencede tutma 1-2 gün. önce sağlık.

Şahnur migrenin ne pis old. iyi bilirim sanada geçmiş olsun şeker, apranax benimkini kesmiyor, bana majezik iyi gelir.

Banunun kuzusunun hadta old. mesajını kaçırmışım sanırım çok geçmiş olsun, umarım iyileşmiştir.

Bugün pek buralarda olamıcak öğleden sonra izinliyim.

bilmiyorum kızlar yaa... bayramdan sonra kendime vakit ayırıp doktora gitmem lazım kadın doğum, dahiliye, psikolog püfffffffffffff

şebocum ben de midemden rahatsızım bünye gereğinden fazla asit üretiyor gastirit oluyodu dimi onun adı doğumdan sonra ilaç kullanamadım doktorada gitmedim......

kızlar merhaba ben takımın geçen seneki eskilerindenim aranızda boş yer var mı??Ben hala kiloluyumdadaaaaaaaaaaaaaaaaaa

öğlen 5 kaşık barbunya+3 kaşık börülce salatası+1 domates+1 dilim ekmek yedim.20 dakika yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…