Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dilek hoşgeldin.

Aslında havalar hala iyi kuzuyuda alıp park-bahçe arabasıyla gezsen yine hareket olur sana.

Dişlerde ne zorlar, inşallah kolayca çıkarır.

slm kızlar sabah tartıda 79.500 çıktım sevindim valla almışımdır derken bunu görmek ii geldi spor yok diet yok gene ii valla bakalım iftara doğru kaç çıkacak bide regl dönemim çok yakın şiştim gibide geliyor bakalım zinciri kırmışımdır inş.. a e olun...

akşam yemeğinde de karnıyarık +cacık yiyecem(dünden kalan yemekleri bitirmeye çalışıyorum)
herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar.eve gelirken yokuş yukarı 30 dakika yürüyüş yaptım.yemekte daha önce yazdıklarımı yedim+3 tulumba tatlısı yedim.şimdi de maydanoz çayımı içiyorum.yürüyüşüm şimdilik 120 dakika oldu.

slm kızlar iftarda 1 kepçe yğurt çorb+2 kadnbudu köfte salata 3 4 kaşık pilaki+2 tane baklava yedim sahurdada hafif bişeyler yiycem.spor gene yok.az kaldı ramazan bittimi başlıyor son hızla zayıflama son yemelerim bunlar hrs kolay gelsinnnnnnnnn.......

günaydınlarr haftasonu şehir dışından kardeşimler vardı onların koşturması ile geçti haftasonu sadece 1 akşam misket büyüklüğünde 8-9 lokma ve 2 dilim güllaç la bozdum ama sürekli yürüdüm ev temizlwedim vs anlayacağınız hiç boş durmaım pazar akşamı iftar öncesi -300 gr dı benimde dün de 45 dk orta hızda yürüdüm iftara evde yeek yoktu dışarıya çıktık çorba, 1/2 porsiyon rosto salata ve 2 çatal kadayıf yedim bakalım ne çıkacak kilolar merak ediyorum regli zamanımda yaklaşıyor o yüzden acaip canım tatlı istiyor bakalım fazla zarar görmeden atlatırız

canan geçmiş olsun

yasemin hayırdır oğluş hasta mı?

banucan keşke 1 dilim yeseymişsin baklavayı

beci yürüyüşler gayet güzel

şebom maşallah çok azimlisin hadi bakalım hayırlısı inşallah kg ları veririz bayrama kadar

hanifem canım benim bende seni çok özledimm

bak ben takıma geri döndümm hadi sende gell

dilek oğluşuna geçmiş olsun

fundaa kuzu derya umarım hepimiz bayrama kadar 1 kg da olsa verecez hadi bakalım kızlar şu ara

kafam ve işler çok karışık her gün uğramaya çalışacağım uğrayamazsam mazur görün

Günaydınlarr..

Dün eve gidince bir gün önceden kalan ev baklavasına yenik düştüm((

Eşim gelince iftarda çokkk hafifi yedim, 3-5 patates, 3 kşk z. barbunya.

Sonra 75 dk yürüdüm.

Bu sabah itibariyle 100 dk. tamamladım.

Hanife hoşgeldin canım, Ceee- ee diyip gidiyorsun gelde sohbet edelim hele. Ne var ne yok .

Banucum yemen çok aşırı değil, az da değil aslında az- biraz yürüsün günde 200-300 gr. gider. Hadi biraz hareketlen canım .

Şahnur iyi gidiyorsun canım, regli dönemini sütlü tatlı ile atlatıp şu düzenini bozmasan ne iyi olur. Bıraktın mı akupunkturu? ışlerinde de kolaylıklar diliyorum canım.

günaydın.
bu sabah yürüyüş yapamadım yağmur vardı.
kahvaltımı yeni yaptım.1 sütlü gevrek+peynir+çay
tartıda 78.7 çıktım.

selam kızlar günaydın
hepimize hayırlı kandiller

hanifecim sen de gelsen yine aramıza ne güzel olur
şahnurcum inşallah düşmeye başladım ama 1 kilo olur mu bilmiyorum

iftarda ağır yemedim ama tatlı yedim sonrasında 120 adım stepper yaptım
sahurda yine kahvaltı yaptım

Funda 120 adım stepper kaç dkç.da yapılıyor?

Yaa ramazanda tutsakda tutmasakda tatlı kaçıyor biraz, bunuda pilav ve pideyi az yiyerek telafi edeceğiz. Ben bunu başardım sanırım.

Cuma günü aldığımız karardan sonra, çorba ve pilav yemedim onun yerine tatlı yemeyi tercih ettim. Bende aldığım kg.dan inişe geçtim. inşaşşah bayrama kadar 1 kg.r. Bugün sabah bakıcı bile dedi abla göbeğin inmiş diye:=))

evet canim kulagi rahatsiz antibiyotik iciyo gönderemiyorum krese

geçmiş olsun Yasemin oğluşuna, kulakda çok huzursuz eder çocuğu. Allah acil şifa versin.

Sürprizini Cuma 4 gözle bekliyorum.

Kızlar hepimizin aklı başına gelmiş görünüyor, alan olmazsa herkes iyi kötü verirse dereceye gireriz inşallah.

tesekür ederim sebnemcim huysuzluk yok ama iste 2 haftadir gecemedi burnu bi türlü canim öyle cok büyük bisey bekleme :))

bu arada hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ins

ben sabah keloks yedim ögle ve aksama ne yerim bilmiyorum bu aralar karnimda acayip sislik hissediyorum belki 2 gün lapa yapabilirim bakalim .bugün yazamayabilirim evde islerim var dün esim gec geldigi icin yürüyemedim ins bugün yürürüm 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…