Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay yok yok sevmem deriyi Yağ yakıcıysa içeyim ben zencefilli çayımı

Benim menu
12.30- yumurta peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
Sonra yuruyuse ciktim 1 saat
Ara - bi kac tane cig findik
Evde deildim bi ara basim dondu 1 kurabiye yedim 10 tane falan da beyaz leblebi
18.30- bi kase etli patates yemegi patatesinden pek yemedim. 2 kasik pilav. Salata
9-10 bardak su ictim daha icerim
100 jumping 50si gogodan

Zayıflamaya yardımcı olan çaylar

Yeşil-çay:
yağ yakımını sağlar...
Magnezyum, demir, potasyum, florin gibi mineraller içerir.

Mate-çayı:
iştah kesici özelliğe sahip...
Metabolizmayı hızlandırır. Kakule ve muskat ile bu etki yükseltilebilir.

Oolong-çayı: gerçek bir yağ yakıcı...
içerdiği saponinler yağın depolanmasını önler, içerdiği kafein de yağ yakımını hızlandırır. Yasemin çayı ile karıştırılması tadını güzelleştirir.

Lapacho-çayı: bağırsakları çalıştırır...
Demir, iyot, potasyum, kalsiyum ve baryum bağırsakları harekete geçirir. Karaciğeri toksinlerden arındırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Isırganotu-çayı: ödem attırıcı...
Mineral ve enzimler içerir. Vücuttakı ödemin atılmasını ve arınmayı sağlar. Not: ısırganotu vücuttaki suyu azalttığından çok su içilmeli yoksa susuz kalma riski oluşur!

Zencefil-çayı: metabolizma hızlandırıcı...
Taze limon ile karıştırıldığında tam etkisini gösterir. Metabolizmayı hızlandırır ve dolayısıyla yağ yakımını sağlar.

Rooibos-çayı: tatlı krizleri...
Şekerli tadından dolayı tatlı ihtiyacını giderir (şeker içermez). Kalorisi yoktur.

Vanilya-çayı: iştah kesici...
Hoş kokusundan dolayı iştahı keser. Yeşilçay ile karıştırıldığında tam etki gösterir.

Yeşil yulaf-çayı: arındırır...
Idrarda bulunan asitleri ve ödemleri attırır. Vücudu arındırır. Sindirimi güçlendirir, bağırsakları çalıştırır. Kabızlık sorununu çözer.

az yemişsin tabi başın döner aman dikkat.. afiyet olsun çokom

doğru biliyomuşum mate iştah kesici özellikle tatlıya karşı,zencefilde metabolizma hızlandırım yağ yakıcı.. her sabah taze limon sıkıp zencefil ekleyip içiyorum suyumu ve cildimde de faydasını görüyorum tavsiye ederim :)

Iki dakikada çaylarla ilgili bir paylaşım yapayım dedim bir sürü mesaj birikmiş, biraz yavaş olun yahuu

Vah vah bak tatlı krizim tutar diye 1 saatini çarçur etmişsin o sana uzun bir süre gider gülüm... Madem kalorisi yüksek değil o zaman 3 tatlı kaşığına göz yumarım

Eşim öğlenci ve tek başıma evdeyim yoksa böyle bir menü çıkarmam imkansız kanka

Cezanın en zorunu verdin ama hak ettim gerçekten

Çok güzel olmuş hayatım. Yoğurt kürüne ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun?

Süper olmuş canım, cezalarını da ne güzel sıralamışsın öyle

Sporun güzel olmuş, ama fazla birşey yememşsin canım ya. Temizlkten yetişmiyor da insan.
Biraz az oldu bencede ama çok olmasından iyidir boşver gülüm temizlikten yemeği düşünmedim hiç... Nasıl yorulmuşum ya

Chocom çantana birşeyler at ki acil durumlarda yiyebilesin. Kurabiye için maalesef 50 jj vermek zorundayım yoksa içim rahat etmez

Kızlar süperiz hepimiz... Tartı bizi bekle geliyoruuuuuzzz

azıcık bişey oldu yaaa yapmaya uğraşmaya değmez... nutella kaşıkla ceza al ondan iyi Ebrum
21 gün devam edip 1 hafta ara vericem Ebrum

İyi akşamlar kızlar,
Bende menümü yazayım
Sabah 10 gibi
1 bardak limonu ılık su
Domates salatalık yeşillik,
1 dilim Peynir
3 dilim tam buğday ekmeği
4 5 adet küçük zeytin
1/4 gözleme

Ara Bir kaç parça ceviz ve 3 adet kuru kayısı

Saat 3 gibi 1 tabak kabak yemeği ve yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

Saat 5 gibi 1 adet elma

Daha da bir şey yemeyi düşünmüyorum
Akşam yoğurt kürü yapıyorum ama kaçıncı gündeyim bilmiyorum 7 yada 8 olacak arada bir gün atladım.

Su 1, 5 Lt
Spor;Leslie 2 mil çok zorlamadı

azıcık bişey oldu yaaa yapmaya uğraşmaya değmez... nutella kaşıkla ceza al ondan iyi Ebrum
21 gün devam edip 1 hafta ara vericem Ebrum
Nutella da neymiş, ben bilmiyoreee
Bende kararsızım canım da ondan sordum ne kadar devam edeceğine. Neyse iki haftamı bir atlatayım ona göre bakarım artık.

Gözleme hariç beğendim canım. Şimdi gözlemeyi cezasız bırakmak olmaz tabi, 50 jj yapsan yeter, az yemişsin

Karbonhidrat biraz fazla olmuş gibi ebrulim ceza yazıcak gene
Vay başıma yeni gelen arkadaşların gözünde bile cezacı imajım var halbuki ben çok masumum görsen melek dermişimmm ha ha ha

Menüm;
10:002 dilim peynir 5zeytin domates salatalık 1haş.yumurta 1dilim buğday ekmeği.
14:00 küçük 1dilim sütlü irmik tatlısı
15:00 nescafe
19:00 fırında güveç 4_5 kaşık 1 parça tavuk göğsü ile
Misafirlikte olduğum için malesef spor yok,geçekten üzgünüm ya
2litre su

Süper tebrikler

Gayet güzel olmuş. Onlarla yürüyüş yaptım dpor aletlerinde çalıştım iyi geldi :)
Menünü beğendim güzel olmuş. Zencefilli limonlu suyu içeyim bende evde toz zencefil var biraz.
Güzel olmuş canım menün sporun.
Suyu ikiye tamamla bence menün güzel olmuş.
Neyy tatlimi cezani ebru verir ben araya girmiyim bugün.

Menümü yazayım bende.
Sabah 11.00 2 dilim ekmek peynir 1 haşlanmış yumurta 1 tk reçel 2 çatal ucu kaymak 4 zeytin

Ara 13.30 1 muz nescafe

Akşam 17.00 2 köfte yemiycektim ama dünden kalmış ziyan olmasın 6 kaşık kabak kavurma az yoğurt 1 dilim ekmek

Ara 19.00 yarım greyfurt az yer fıstığı

Su 2 lt oldu
Spor 30 dk yürüyüş 30 dk spor aletleriyle çalıştım
Bugün slim yapabilirmiyim bilmiyorum yaparsam yazarım

Yatmadan önce cezamı yaparım dün akşam idmansız olduğum için biraz zorlandım.

Sütlü irmik tatlısı yine en masum tatlıların arasında o yüzden çok ağır bir cezaya çarptırılmayacaksın.
20 squat + 10 leg raises (bu hareketin türkçe ismini bilmiyorum)

Iyi yapmışsın canım, temiz hava almış oldun hemde ailece eğlenmişsinizdir

Gayet güzel olmuş, bugün bütün gün temizlik yaptın slim in 6'i yapmasanda olur gülüm.

Yatmadan önce cezamı yaparım dün akşam idmansız olduğum için biraz zorlandım.
Auracım hepsini bir kerede yapıp kendini yorma, istersen yarısını bugün diğer yarısını yarın yap. Birden yüklenirsen ağır geldiği için sıkılabilirsin belki

Su zaten benim zayıf noktam. su içmeyi beceremiyorum
Canım bende öyleydim, günde anca 1 bardak su içiyordum. Yavaş yavaş çoğalttım, biraz zorlamak gerekiyor. Suyu gözünün önünde tutarsan daha çok içersin. Birde ben mesela bardaktan daha kolay içiyorum ve bardak boşalınca hemen dolduruyorum. Bardakta ki su kalmasın öyle diye içesim yoksa bile içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…