Öyle yapıyorum ,azar azar arttırdım,her yarim ağırıyoyordu yagaş yavaş geçiyor. Umarım sizin gibide yapabilirim. Ne kadar zamandır yapıyorsun sen.Peki hangisini daha çok tavsiye edersin?
Canım azar azar başlayıp çoğalt bence, hem kaslarını fazla zorlamamış olursun.
alıntıdan sonra gördüm cnm paylaşmışsın detoxu bizle tşklerBen uzun süreli şeyleri yapamıyorum yaa. Hem sıkıcı hem sağlıksız.
Aslında bende 1 günlük bir detox programı var. Önceki grupta bi arkadaşa diyetisyen vermiş ancak ayda 1 yapılabilirmiş. Belki böyle bişeyle şok etkisi yapıp ertesi gün normale dönebiliriz
Maşallah EbruşumKızlar tartı gününü cumartesi ye çekmeyi talep ediyorum, cuma günleri benim üstümde ciddi bir baskı oluşuyor sanırım. Gecen hafta -800 gördüm yoğurttan dedik, eee peki bugün neden?(haftaya cuma artış olur kesin )
Eki Görüntüle 1507243
Bu 65 aslında benim için Mc donalds demek ama ben öyle çok fazla sevinmedim bile 65i gördüğüme
Daha düşük rakamlar görmek istiyorum ve bu sizinle/sizin sayenizde olacak
15 dk ile baslamistim ter icinde kalmistim ve ertesi gun bacaklarim tutmamisti... simdi istedigim kadar yapabiliyorum :) eliptik kullanmayi ogreniyorsun acikcasi... zamanla oluyor.. eliptik demisken ben hazirlandim sevgili eliptigimle spora basliyorum :)Eliptik 55dk nasıl yababiliyorsunuz ya. Çok zorlarsam yarım saat yapabiliyorum. Acaba daha vücudum alışkın değil ondan mı?
Ebrunun cezası iyi olmuş çok güldüm.Sus kız
ilk basta oyle olabilir ama sonra baktimki agrilarima falan cok iyi geliyor o yuzden artirdim.. tabi bi sebep var sonrasi kendim icin :)
Keske Ebrum ben de cok sıkılıyorum tek yürürken
canim masallah cok guzel menun
gogom benden geri kalir yanin yokki :)
Aha wasa kizlari artista :))
O yedigin karamelli buskuviler sonra seni tirmalar... hem deee sayisini bilmiyormus. Bide kimse ceza vermemis. Korkuyonuz mu polis diye ebrudan ??? Dizlerini karnina ceke ceke oldugun yerde koş Ebru koşş hem de sayisini bilemezcesine sayamayana kadar hani yediginin sayisini bilmiyon ya
canim cok guzel olmus ebruyla takilmamissin belli
bu tadelleye fazla dadandin bilmem farkindamisin gogom... diet miet pek guvenmemek gerek... menun sporun gayet guzel masallah gogoma
ne oduluki ??? Menun iyi de odul de neymiscikolataci kiz
haslanmis yumurta,omlet...
Pogaca olmasa cok iyimis...
Eger iyilestiysen cezalik bi menü olmus bencebikere kaymak yedin hadi faydali ama o recel ne ?ya redbull ?
Gorelim seni kanki
menü cok guzel.. sporsuz olmaz ama
O zaman cardio yap bol bol yuru... gobek eritmek icin cardio yapilir. En iyi gelen yürüyüş... sıkılaşma icin bolgesel calisilir
E-brulim yapmamis yazida kalmis.... bunlar borc degil mi ? Yapican canimmm yapicannnn kalmicak onlar oyleeee
Iyi olmus canim
Yok canım yaa tek tip beslenmek bana yaramıyor ama bu hafta sebze yemekleri ve meyve yiyim diyorum biraz hafiflerim belki.Günaydın ballı lokmalarııım, güzel bir haftasonunuz olsun
Ilk iki gün iyi de üçüncü gün mesela 5 muz yiyeceksin birde süt, kabızlık garanti... Hiç böyle şeylere bulaşmayalım goncam, lahana çorbası içelim daha iyi
Anaaambilmeden kendi öğretmenlerimden tüm hıncımı çıkartmışım öğretmenlerim size saygım sonsuz
Choco'm kontrol ettim kapalı hissettim, pilates yapmak istemiyordum bana sıkıcı ve sanki zayıflatmıyormuş gibi geliyordu ama Ebru şallının egzersizlerini dün yapınca öyle olmadığını gördüm
Sedam sen öyle şeylere bulaşma ablam, goncanın da dediği gibi sağlıksız birşey bu. Zayıflayacağız diye sağlığımız elden gitmesin
Çok güzel olmuş bence canım, sporun da iyi sadece su miktarını yazmamışsınbenim laf dinleyen diyetdaşım simit için 50 jj yapsın (laf olsun diye verdim, şimdi hak geçmesin )
Doğru ya sen okulda yürüyordun o merdivenleri değil miama, ama örtmenim sana karşı olan sevgimden ceza veriyorum yoksa hiç umursamam
Tekrar belirtmek istiyorum öğretmenlere karşı saygım sonsuz
Karamelin öyle bir özelliği varmı ki gerçektenay aman pembem aklıma sokmayayım öyle şeyler sonra enerji olsun diye hergün yemeye kalkarım
1 günlük detoks programını paylaşırmısın gülüm, aklımıza yatarsa takımca yapabiliriz.
Jamping jack canım ebru açıklamış faydalı bir spor.jj ne onu anlamadım benhareket yaptım normal
Oo süper canım inşallah cumaya dahada inersin.Kızlar tartı gününü cumartesi ye çekmeyi talep ediyorum, cuma günleri benim üstümde ciddi bir baskı oluşuyor sanırım. Gecen hafta -800 gördüm yoğurttan dedik, eee peki bugün neden?(haftaya cuma artış olur kesin )
Eki Görüntüle 1507243
Bu 65 aslında benim için Mc donalds demek ama ben öyle çok fazla sevinmedim bile 65i gördüğüme
Daha düşük rakamlar görmek istiyorum ve bu sizinle/sizin sayenizde olacak
Hmm bu güzelmiş evdeyken yapılabilir.Detox
Sabah uyanınca: 1 brdk su- 1 dilim ananas veya 1 kivi
Kahvaltı: 1 bardak kefir, içine bir kaşık yoğurt ve 2-3 tane kuru erik (blendırdan geçir, biraz tarçın ekle ve iç.)
Ara öğün: 1 dilim ananas/veya 1 kivi/ veya 1 greyfurt
Öğle: Haşlanmış sebze (yağsız), 45 gram light tonbalığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor, kıyılmış maydonoz, dereotu, nane ve kıyılmış 5 tane badem (Hepsini karıştırıp yiyeceksin.)
Akşam: Yeşil salata, 90 gr light ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: Bir önceki ara öğünün aynısı.
Gün içinde kahve içilmeyecek, çay içilecekse 1-2 bardak ve çoook açık. Bitki çayları serbest. 2,5 litre üstü su içilecek
Azdan başlayıp artirabilirsin alisirsin sende canımEliptik 55dk nasıl yababiliyorsunuz ya. Çok zorlarsam yarım saat yapabiliyorum. Acaba daha vücudum alışkın değil ondan mı?
Ben maalesef yapamıyorum canım çünkü hala eliptik bisikletim yok, aldım o da ertesi gün bozulduÖyle yapıyorum ,azar azar arttırdım,her yarim ağırıyoyordu yagaş yavaş geçiyor. Umarım sizin gibide yapabilirim. Ne kadar zamandır yapıyorsun sen.
Teşekkür ederim canımalıntıdan sonra gördüm cnm paylaşmışsın detoxu bizle tşkler
Maşallah EbruşumHedefinden bikaç kilo daha in bence, bir iki alsan sonradan üzülmezsin hedef sınırını aşmazsın böylelikle, extradan bir köşede bulunsn fazladan verilmiş bikaç kilo
Kısss sakın mezun olup gitme heee
Kolay gelsin cnm, bende kahvemi içtim sporumu yapıcam birazdan. Tabii dün kesilen ceza faturalarımıdaSabahtan beri bi kahvaltiya birde şimdi kahve arasina oturdum oturmusken bakayım size dedim.
Tv de izlemiştim yetistirenler anlatıyordu aktardanmi aldın. Şeker pancarina alternatif.Kizlar stevia bitkisi almistim dün.. bugunde süt receli yaptim icne kakaoda karistirdim sanirim guzel oldu sogumada su anda :)) stevia bitkisi tatli bisey dogal seker olarak kullaniliyor.. neyse ben spor yapar :)
Sen demirbaş oldun artık :)Ben maalesef yapamıyorum canım çünkü hala eliptik bisikletim yok, aldım o da ertesi gün bozuldu
Teşekkür ederim canım
Kuzum hedefim 58 kilo ki o kadar düşmeyi bile düşünmüyorum aslında60 olsam yetecek bana
Ben mezun olsamda burdan gidemem, uyuşturucu gibi bağımlılık yaptınız bana
Sürekli tartildigin tartiyi baz al canım bütün tartilar farklı tartiyoO kadar alıntı yaptım sadece iki tanesi kaydolmuş..
PembePuantiyeli bir günlüğüne denenebilecek bir detox aslında:)
Ben şunu paylaşmak istedim sizle kızlar; Şimdi benim kızım okulda yıllık boy kilo vs sağlık taramasından geçiriyor. Her sene velilere sonuçlar vucud gelişimi grafigi vs yollanıyor. Onların tartısı şu hani vucut analizi yapan duvar dibindeki büyük tartıdan. Kızım evde 46 kg çıktığını söylemiş orda 45 çıkmış. Hemşire onun doğru olduğunu söylemiş. Bunun üzerine dün bende çalıştığım bölümde o tartıya çıktım 1 kg daha az çıktım. Hangisi doğrudur acaba??Benim evdeki digital tartım mı yoksa o hastanedeki mi bilemedim..
Kolay gelsin sanada canım.Kolay gelsin cnm, bende kahvemi içtim sporumu yapıcam birazdan. Tabii dün kesilen ceza faturalarımıda
English teacher ;-)Ama buda zor yaa
Ne öğrrtmeni canım?
Hmm.. Anladım canım.
Sabah kahvaltın neredeeee??
Sırf sirkeli su sağlıklı olmayabiliyor.
Kan şekerini düşürüyor
Canim ilk baslayacaksan once yeni baslayanlar icin olani yap bi kac gun. Bacak kalca inceltmek istersen skinny jeans. Zaten hepsinin ayri dvdsi var youtuba . Yag yakici da var ama ilk basta zorlar. Ben eski programlarini indirip yaptim cogu zaman da karisik ve daha eglenceli oluyor. Linkini bulursam yazicam simdiPeki hangisini daha çok tavsiye edersin?
Canım azar azar başlayıp çoğalt bence, hem kaslarını fazla zorlamamış olursun.
Tabi dene canım, meyveyle sebzeden zarar gelmezEbrunun cezası iyi olmuş çok güldüm.
Doğru diyosun hazır gidalara dadandim bu ara sabah eşim de soyledi aynı şeyi tamam uzak durcam ama perşembe günü önümde pasta yediler ben yimedim sonra tabi dolapta şekersiz tadelle dayanamadım onu yidim
Yok canım yaa tek tip beslenmek bana yaramıyor ama bu hafta sebze yemekleri ve meyve yiyim diyorum biraz hafiflerim belki.
Jamping jack canım ebru açıklamış faydalı bir spor.
Oo süper canım inşallah cumaya dahada inersin.
Hmm bu güzelmiş evdeyken yapılabilir.
Azdan başlayıp artirabilirsin alisirsin sende canım
Kizlar stevia bitkisi almistim dün.. bugunde süt receli yaptim icne kakaoda karistirdim sanirim guzel oldu sogumada su anda :)) stevia bitkisi tatli bisey dogal seker olarak kullaniliyor.. neyse ben spor yapar :)
Gülüm bence hastanede ki doğrudur, özel tartı olduğu için öyle düşünüyorum.O kadar alıntı yaptım sadece iki tanesi kaydolmuş..
Ben şunu paylaşmak istedim sizle kızlar; Şimdi benim kızım okulda yıllık boy kilo vs sağlık taramasından geçiriyor. Her sene velilere sonuçlar vucud gelişimi grafigi vs yollanıyor. Onların tartısı şu hani vucut analizi yapan duvar dibindeki büyük tartıdan. Kızım evde 46 kg çıktığını söylemiş orda 45 çıkmış. Hemşire onun doğru olduğunu söylemiş. Bunun üzerine dün bende çalıştığım bölümde o tartıya çıktım 1 kg daha az çıktım. Hangisi doğrudur acaba??Benim evdeki digital tartım mı yoksa o hastanedeki mi bilemedim..
Sabahtan beri bi kahvaltiya birde şimdi kahve arasina oturdum oturmusken bakayım size dedim.
Kolay gelsin cnm, bende kahvemi içtim sporumu yapıcam birazdan. Tabii dün kesilen ceza faturalarımıda
Tünaydın millet,
dün yatmadan önce jj cezalarımı yaptım.Ev aldı başını gidiyor. Bugün çamaşır günü yıka yıka bitmiyor. çocuklar büyüdükçe yapılacak işler çoğalıyor. akşama doğru leslie yapmayı planlıyorum 2 mille başlayayım diyorum. yavaş yavaş arttırırım. Ne dersiniz
Sayın teacher hanım arada İngilizce konuşsakta ingilizcemizi ilerletsek :)English teacher ;-)
Canim ilk baslayacaksan once yeni baslayanlar icin olani yap bi kac gun. Bacak kalca inceltmek istersen skinny jeans. Zaten hepsinin ayri dvdsi var youtuba . Yag yakici da var ama ilk basta zorlar. Ben eski programlarini indirip yaptim cogu zaman da karisik ve daha eglenceli oluyor. Linkini bulursam yazicam simdi
m.youtube.com/channel/UCQ0Xwrq9UaSOt__aiqLebtQ
Pilates video yazan bolumde eski programlari var
Evet bende öğrendiğim günden beri yapıyım diyorum ama kısmet olmadı hala..Ebrunun cezası iyi olmuş çok güldüm.
Doğru diyosun hazır gidalara dadandim bu ara sabah eşim de soyledi aynı şeyi tamam uzak durcam ama perşembe günü önümde pasta yediler ben yimedim sonra tabi dolapta şekersiz tadelle dayanamadım onu yidim
Yok canım yaa tek tip beslenmek bana yaramıyor ama bu hafta sebze yemekleri ve meyve yiyim diyorum biraz hafiflerim belki.
Jamping jack canım ebru açıklamış faydalı bir spor.
Oo süper canım inşallah cumaya dahada inersin.
Hmm bu güzelmiş evdeyken yapılabilir.
Azdan başlayıp artirabilirsin alisirsin sende canım
Evet canım. Zaten diyetisyen kiloya göre süresini belirliyomuş. Ayda 1 kere yapacaksın demiş o kişiyeO kadar alıntı yaptım sadece iki tanesi kaydolmuş..
Sayın teacher hanım arada İngilizce konuşsakta ingilizcemizi ilerletsek :)
Paylaştığın linkleri akşam inceleyeceğim, thanks teachercım :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?