Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Peki hangisini daha çok tavsiye edersin?

Canım azar azar başlayıp çoğalt bence, hem kaslarını fazla zorlamamış olursun.
Öyle yapıyorum ,azar azar arttırdım,her yarim ağırıyoyordu yagaş yavaş geçiyor. Umarım sizin gibide yapabilirim. Ne kadar zamandır yapıyorsun sen.

alıntıdan sonra gördüm cnm paylaşmışsın detoxu bizle tşkler

Maşallah Ebruşum Hedefinden bikaç kilo daha in bence, bir iki alsan sonradan üzülmezsin hedef sınırını aşmazsın böylelikle, extradan bir köşede bulunsn fazladan verilmiş bikaç kilo
Kısss sakın mezun olup gitme heee

Eliptik 55dk nasıl yababiliyorsunuz ya. Çok zorlarsam yarım saat yapabiliyorum. Acaba daha vücudum alışkın değil ondan mı?
15 dk ile baslamistim ter icinde kalmistim ve ertesi gun bacaklarim tutmamisti... simdi istedigim kadar yapabiliyorum :) eliptik kullanmayi ogreniyorsun acikcasi... zamanla oluyor.. eliptik demisken ben hazirlandim sevgili eliptigimle spora basliyorum :)

Ebrunun cezası iyi olmuş çok güldüm.
Doğru diyosun hazır gidalara dadandim bu ara sabah eşim de soyledi aynı şeyi tamam uzak durcam ama perşembe günü önümde pasta yediler ben yimedim sonra tabi dolapta şekersiz tadelle dayanamadım onu yidim
Yok canım yaa tek tip beslenmek bana yaramıyor ama bu hafta sebze yemekleri ve meyve yiyim diyorum biraz hafiflerim belki.
jj ne onu anlamadım ben hareket yaptım normal
Jamping jack canım ebru açıklamış faydalı bir spor.
Oo süper canım inşallah cumaya dahada inersin.
Hmm bu güzelmiş evdeyken yapılabilir.
Eliptik 55dk nasıl yababiliyorsunuz ya. Çok zorlarsam yarım saat yapabiliyorum. Acaba daha vücudum alışkın değil ondan mı?
Azdan başlayıp artirabilirsin alisirsin sende canım

Kizlar stevia bitkisi almistim dün.. bugunde süt receli yaptim icne kakaoda karistirdim sanirim guzel oldu sogumada su anda :)) stevia bitkisi tatli bisey dogal seker olarak kullaniliyor.. neyse ben spor yapar :)

Öyle yapıyorum ,azar azar arttırdım,her yarim ağırıyoyordu yagaş yavaş geçiyor. Umarım sizin gibide yapabilirim. Ne kadar zamandır yapıyorsun sen.
Ben maalesef yapamıyorum canım çünkü hala eliptik bisikletim yok, aldım o da ertesi gün bozuldu

Teşekkür ederim canım
Kuzum hedefim 58 kilo ki o kadar düşmeyi bile düşünmüyorum aslında 60 olsam yetecek bana
Ben mezun olsamda burdan gidemem, uyuşturucu gibi bağımlılık yaptınız bana

Sabahtan beri bi kahvaltiya birde şimdi kahve arasina oturdum oturmusken bakayım size dedim.

O kadar alıntı yaptım sadece iki tanesi kaydolmuş..
PembePuantiyeli bir günlüğüne denenebilecek bir detox aslında:)

Ben şunu paylaşmak istedim sizle kızlar; Şimdi benim kızım okulda yıllık boy kilo vs sağlık taramasından geçiriyor. Her sene velilere sonuçlar vucud gelişimi grafigi vs yollanıyor. Onların tartısı şu hani vucut analizi yapan duvar dibindeki büyük tartıdan. Kızım evde 46 kg çıktığını söylemiş orda 45 çıkmış. Hemşire onun doğru olduğunu söylemiş. Bunun üzerine dün bende çalıştığım bölümde o tartıya çıktım 1 kg daha az çıktım. Hangisi doğrudur acaba?? Benim evdeki digital tartım mı yoksa o hastanedeki mi bilemedim..

Kizlar stevia bitkisi almistim dün.. bugunde süt receli yaptim icne kakaoda karistirdim sanirim guzel oldu sogumada su anda :)) stevia bitkisi tatli bisey dogal seker olarak kullaniliyor.. neyse ben spor yapar :)
Tv de izlemiştim yetistirenler anlatıyordu aktardanmi aldın. Şeker pancarina alternatif.
Sen demirbaş oldun artık :)
Sürekli tartildigin tartiyi baz al canım bütün tartilar farklı tartiyo
Kolay gelsin cnm, bende kahvemi içtim sporumu yapıcam birazdan. Tabii dün kesilen ceza faturalarımıda
Kolay gelsin sanada canım.
Ben kaçar biraz daha debeleneyim evin içinde

Tünaydın millet,
dün yatmadan önce jj cezalarımı yaptım.Ev aldı başını gidiyor. Bugün çamaşır günü yıka yıka bitmiyor. çocuklar büyüdükçe yapılacak işler çoğalıyor. akşama doğru leslie yapmayı planlıyorum 2 mille başlayayım diyorum. yavaş yavaş arttırırım. Ne dersiniz

Ama buda zor yaa

Ne öğrrtmeni canım?

Hmm.. Anladım canım.

Sabah kahvaltın neredeeee??
Sırf sirkeli su sağlıklı olmayabiliyor.
Kan şekerini düşürüyor
English teacher ;-)

Peki hangisini daha çok tavsiye edersin?

Canım azar azar başlayıp çoğalt bence, hem kaslarını fazla zorlamamış olursun.
Canim ilk baslayacaksan once yeni baslayanlar icin olani yap bi kac gun. Bacak kalca inceltmek istersen skinny jeans. Zaten hepsinin ayri dvdsi var youtuba . Yag yakici da var ama ilk basta zorlar. Ben eski programlarini indirip yaptim cogu zaman da karisik ve daha eglenceli oluyor. Linkini bulursam yazicam simdi

Tabi dene canım, meyveyle sebzeden zarar gelmez

Cumaya inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım. Artık bizde bir birinci olalım

ALINTI: Kalorisini düşünmezseniz muhteşem bir lezzet eğer ikramlarınızı tadımlık küçük porsiyonlarda ayarlayabilir, sizde kavanozu kaşıklayarak yemezseniz çok da fazla kalori almamış olursunuz. Ancak 100 gramında 315 kcal eden bu lezzet hiç masum değil. 2 kaşık yerseniz 120 kalori civarı kalori almış olursunuz.

Leylam burda süt reçeliyle ilgili yazılanları beğenmedim, inşallah fazla yiyip cezalarıma maruz kalmazsın

Gülüm bence hastanede ki doğrudur, özel tartı olduğu için öyle düşünüyorum.

Sabahtan beri bi kahvaltiya birde şimdi kahve arasina oturdum oturmusken bakayım size dedim.

Kolay gelsin cnm, bende kahvemi içtim sporumu yapıcam birazdan. Tabii dün kesilen ceza faturalarımıda

Kolay gelsin kızlar bende şimdi eşimi işe uğurladım ve işlere girişiyorum.
Aurablue canım Leslie hoşuna gidiyorsa başla tabiki spor spordur sonuçta ve faydasını görenlerde var. Yalnız bence Leslie çok sıkıcı ya yerinde yürüyorsun gibi birşey

Sayın teacher hanım arada İngilizce konuşsakta ingilizcemizi ilerletsek :)

m.youtube.com/channel/UCQ0Xwrq9UaSOt__aiqLebtQ

Pilates video yazan bolumde eski programlari var

Paylaştığın linkleri akşam inceleyeceğim, thanks teachercım :-*

Evet bende öğrendiğim günden beri yapıyım diyorum ama kısmet olmadı hala..
Evet canım. Zaten diyetisyen kiloya göre süresini belirliyomuş. Ayda 1 kere yapacaksın demiş o kişiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…