- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
Mate çayı içiyorum şimdide deneyen varmı bi diyetisyen yağları yakıyor demişti.
Geçen bende markette elime aldım sonra vazgeçip yerine koydum, öyle birşey varsa bende alırımBen bi kere içtim. Yakıyosa gerçekten bende alıyım, dönüşümlü içerim
You're welcome! Why not! It's a good idea! ;-)
Eliptiğe sevgiler. Kolay gelsin15 dk ile baslamistim ter icinde kalmistim ve ertesi gun bacaklarim tutmamisti... simdi istedigim kadar yapabiliyorum :) eliptik kullanmayi ogreniyorsun acikcasi... zamanla oluyor.. eliptik demisken ben hazirlandim sevgili eliptigimle spora basliyorum :)
Hastanedeki hastenedeki:)O kadar alıntı yaptım sadece iki tanesi kaydolmuş..
PembePuantiyeli bir günlüğüne denenebilecek bir detox aslında:)
Ben şunu paylaşmak istedim sizle kızlar; Şimdi benim kızım okulda yıllık boy kilo vs sağlık taramasından geçiriyor. Her sene velilere sonuçlar vucud gelişimi grafigi vs yollanıyor. Onların tartısı şu hani vucut analizi yapan duvar dibindeki büyük tartıdan. Kızım evde 46 kg çıktığını söylemiş orda 45 çıkmış. Hemşire onun doğru olduğunu söylemiş. Bunun üzerine dün bende çalıştığım bölümde o tartıya çıktım 1 kg daha az çıktım. Hangisi doğrudur acaba??Benim evdeki digital tartım mı yoksa o hastanedeki mi bilemedim..
En bilmeyen benim galiba kizima cevirttim.You're welcome! Why not! It's a good idea! ;-)
Bende 3 gündür içiyorum bakalım yarar inşallah.Ben bi kere içtim. Yakıyosa gerçekten bende alıyım, dönüşümlü içerim
Onun yerine kisaca i think so diyebilirsin benceGeçen bende markette elime aldım sonra vazgeçip yerine koydum, öyle birşey varsa bende alırım
Anlamasına anladım da ne cevap vereceğimi bilemedimI also think that's a good idea - desem olur mu ki?
Hep birlikte öğreniyoruz işte canımEn bilmeyen benim galiba kizima cevirttim.
Bende 3 gündür içiyorum bakalım yarar inşallah.
He hee me tooOnun yerine kisaca i think so diyebilirsin bence
Ya onlarla git mis gibi havada yürü yada onlar yokken evde spor yap? seçim seninBen çok yoruldum bugün ama eşimle kızım sahile inmeyi düşünüyorlar yürüyüş yapmaya
Ebrunun cezası iyi olmuş çok güldüm.
Doğru diyosun hazır gidalara dadandim bu ara sabah eşim de soyledi aynı şeyi tamam uzak durcam ama perşembe günü önümde pasta yediler ben yimedim sonra tabi dolapta şekersiz tadelle dayanamadım onu yidim
Yok canım yaa tek tip beslenmek bana yaramıyor ama bu hafta sebze yemekleri ve meyve yiyim diyorum biraz hafiflerim belki.
Jamping jack canım ebru açıklamış faydalı bir spor.
Oo süper canım inşallah cumaya dahada inersin.
Hmm bu güzelmiş evdeyken yapılabilir.
Azdan başlayıp artirabilirsin alisirsin sende canım
Tv de izlemiştim yetistirenler anlatıyordu aktardanmi aldın. Şeker pancarina alternatif.
Sen demirbaş oldun artık :)
Sürekli tartildigin tartiyi baz al canım bütün tartilar farklı tartiyo
Kolay gelsin sanada canım.
Ben kaçar biraz daha debeleneyim evin içinde
Tünaydın millet,
dün yatmadan önce jj cezalarımı yaptım.Ev aldı başını gidiyor. Bugün çamaşır günü yıka yıka bitmiyor. çocuklar büyüdükçe yapılacak işler çoğalıyor. akşama doğru leslie yapmayı planlıyorum 2 mille başlayayım diyorum. yavaş yavaş arttırırım. Ne dersiniz
English teacher ;-)
Canim ilk baslayacaksan once yeni baslayanlar icin olani yap bi kac gun. Bacak kalca inceltmek istersen skinny jeans. Zaten hepsinin ayri dvdsi var youtuba . Yag yakici da var ama ilk basta zorlar. Ben eski programlarini indirip yaptim cogu zaman da karisik ve daha eglenceli oluyor. Linkini bulursam yazicam simdi
Tabi dene canım, meyveyle sebzeden zarar gelmez
Cumaya inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım. Artık bizde bir birinci olalım
ALINTI: Kalorisini düşünmezseniz muhteşem bir lezzet eğer ikramlarınızı tadımlık küçük porsiyonlarda ayarlayabilir, sizde kavanozu kaşıklayarak yemezseniz çok da fazla kalori almamış olursunuz. Ancak 100 gramında 315 kcal eden bu lezzet hiç masum değil. 2 kaşık yerseniz 120 kalori civarı kalori almış olursunuz.
Leylam burda süt reçeliyle ilgili yazılanları beğenmedim, inşallah fazla yiyip cezalarıma maruz kalmazsın
Gülüm bence hastanede ki doğrudur, özel tartı olduğu için öyle düşünüyorum.
Kolay gelsin kızlar bende şimdi eşimi işe uğurladım ve işlere girişiyorum.
@Aurablue canım Leslie hoşuna gidiyorsa başla tabiki spor spordur sonuçta ve faydasını görenlerde var. Yalnız bence Leslie çok sıkıcı yayerinde yürüyorsun gibi birşey
Eliptiğe sevgiler. Kolay gelsin
Ben çok yoruldum bugün ama eşimle kızım sahile inmeyi düşünüyorlar yürüyüş yapmaya
Bugünün ilk menüsü benden gelsin
Başlangıç
1 bardak ılık limonlu su
Sabah (saati hatırlayamadım 10 galiba)
1 dilim labneli tam buğday ekmeği
Roka
2 dilim salam
1 fincan limonlu yeşilçay
Ara 13:00
Akşam 17:00
2 haşlanmış patatesin üstüne
2 yumurta kırdım
Biraz kaşar peyniri ve roka
1 fincan detoks çayı
yoğurt kürü - 9
Şimdilik sadece 1 lt su (çaydan dolayı) ama yatana kadar daha içerim
Spor: 200 jj + 200 bacakları karına çekerek koşma (ftmklc kankim zormuş bu, bacaklarımı titretti), 100 farklı türlerde yarım mekik... Yaptığım temizliği saymıyorum
Ya onlarla git mis gibi havada yürü yada onlar yokken evde spor yap? seçim senin
Ben de indirdim butun kurlerini de indirmistim. Tam bi ebru salli fan oldum ciktimdimi haketti ama
bak aklın yolu bir işte.. bence haftada bir falan ye gogom
evet aktardan aldım gogom
2 mile ile başlaman en mantıklısı.. ben 5 mile ile başlamıştımgeberiyordum
ben de bütün programlarını indirdim Ebru şallının english teacherım
bazen siliyolar youtube dan falan ulaşamıyorum her ihtimale karşı...
Ebrum evet çok kalorili bişey ama şekerinden dolayı.. ben şekersiz yaptım yani.. içindekiler süt,kabartma tozu,stevia bitkisi,1 tatlı kaşığı kakao... yani bitek kakao ve sütün kalorisi var ona da 1 tatlı kaşığında 35-40 kcal var diyelim hadi hatrın kırılmasınkara gün dostu olarak hazırladım hani çok tatlı isteğim olduğunda yerim diyede ama bidaha yapmam...1 saatte oldu pişman oldum yani o kadar süre bomboş ocak başında bekle off sıkıldım.. şimdi dedim bunu yapacağına eliptik kullansaydın
mate çayı iştah kesiyor,tatlı isteğini azaltıyor diye biliyorum. evet işe yarıyor gogom
sağol canım
ne güzel fırsat işte bi avuç kuruyemiş ye de enerji olsun gogom
ooo menüye bak maşallahhem de cumartesi olmasına rağmen.ç. senin cumartesiler pastalı oluyodu maşallah kankime maşallah
zor diye onu verdim zatengeçmiş olsun
Bugünün ilk menüsü benden gelsin
Başlangıç
1 bardak ılık limonlu su
Roka
2 dilim salam
2 yumurta kırdım
1 fincan detoks çayı
yoğurt kürü - 9
Spor: 200 jj + 200 bacakları karına çekerek koşma (ftmklc kankim zormuş bu, bacaklarımı titretti), 100 farklı türlerde yarım mekik... Yaptığım temizliği saymıyorum
Ya onlarla git mis gibi havada yürü yada onlar yokken evde spor yap? seçim senin
bugün kü menüm
sabah 08:30
limonlu zencefilli ılık su
2 wasa ekmeği.. birine labne sürdüm diğerine lor sürdüm
5 tane zeytin
öğlen 12:30
1 avuç leblebi
kabaklı,lorlu,kekikli,yulaf kepekli 2 yumurtalı omlet
1 elma
1 saat eliptik bisiklet
göbek incelten egzersizler
pilates çemberi ile iç bacak çalışma
saat 18:00
1 saat yürüyüş
az öncede 10 tane çilek yedim akşam niyetine..
saat 10 gibi yoğurt kürümü yapıcam 14. gün olacak
1,5 lt su içtim daha içerim..
Sporun güzel olmuş, ama fazla birşey yememşsin canım ya. Temizlkten yetişmiyor da insan.Bugünün ilk menüsü benden gelsin
Başlangıç
1 bardak ılık limonlu su
Roka
2 dilim salam
2 yumurta kırdım
1 fincan detoks çayı
yoğurt kürü - 9
Sporun güzel 1 saat eliptik he. Ya şu zencefil ne işe yarıyor? Benim var evde sallama çay zencefil ve limonlu..bugün kü menüm
sabah 08:30
limonlu zencefilli ılık su
2 wasa ekmeği.. birine labne sürdüm diğerine lor sürdüm
5 tane zeytin
öğlen 12:30
1 avuç leblebi
kabaklı,lorlu,kekikli,yulaf kepekli 2 yumurtalı omlet
1 elma
1 saat eliptik bisiklet
göbek incelten egzersizler
pilates çemberi ile iç bacak çalışma
saat 18:00
1 saat yürüyüş
az öncede 10 tane çilek yedim akşam niyetine..
saat 10 gibi yoğurt kürümü yapıcam 14. gün olacak
1,5 lt su içtim daha içerim..
Ben de indirdim butun kurlerini de indirmistim. Tam bi ebru salli fan oldum ciktim
Bugünkü Menüm
Sabah 10:00
4 yk müsli 1 b sütle
Ara 1 kahve
Öğle 14:00
4 yk pilav (az sıvıyağda)
1 tavuk budu (fırında)
2 kepçe süzme mercimek çorba
3 çatal salata (yağsz)
Ara 1 b bardak yeşil çay ( 450 ml bardak)
Akşam 18:30
1 b kefir
Su 2 lt (500 daha içerim)
Spor 45 dk koşu bandı (yürüyüş)
30 squat + 30 jj ebrulim
50 jj dünkü ceza gogonun
Bugünü de böyle kapattık gerisini tartıya bıraktık bakalım
Cezana bereket iyi spor yapmissinBugünkü Menüm
Sabah 10:00
4 yk müsli 1 b sütle
Ara 1 kahve
Öğle 14:00
4 yk pilav (az sıvıyağda)
1 tavuk budu (fırında)
2 kepçe süzme mercimek çorba
3 çatal salata (yağsz)
Ara 1 b bardak yeşil çay ( 450 ml bardak)
Akşam 18:30
1 b kefir
Su 2 lt (500 daha içerim)
Spor 45 dk koşu bandı (yürüyüş)
30 squat + 30 jj ebrulim
50 jj dünkü ceza gogonun
Bugünü de böyle kapattık gerisini tartıya bıraktık bakalım
Sporun güzel olmuş, ama fazla birşey yememşsin canım ya. Temizlkten yetişmiyor da insan.
Sporun güzel 1 saat eliptik he. Ya şu zencefil ne işe yarıyor? Benim var evde sallama çay zencefil ve limonlu..
Evet ya o sizin hissettiginizi ben de hissediyorum diyince ben baya gaza geliyorum wallakürleri ne oluyor acabadur ben netten bakayım bi de sen anlatmakla yorulma nasıl diyo ebru şallı? yansın yağlaaarrr kara yağlaarrr... evveeettt nasıl gidiyoruzzz?muhteşeemmm... evett sizin hissettiğinizi bende hissediyorum durmak yok devam bacaklar yukarı yukarııı
tavuk derisini yemedin dimigüzel olmuş canım sporda harika.. muhteşemiz biz takımca yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?