Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mate çayı içiyorum şimdide deneyen varmı bi diyetisyen yağları yakıyor demişti.

Ben bi kere içtim. Yakıyosa gerçekten bende alıyım, dönüşümlü içerim
Geçen bende markette elime aldım sonra vazgeçip yerine koydum, öyle birşey varsa bende alırım

You're welcome! Why not! It's a good idea! ;-)

Anlamasına anladım da ne cevap vereceğimi bilemedim I also think that's a good idea - desem olur mu ki?

Hastanedeki hastenedeki:)

Ben çok yoruldum bugün ama eşimle kızım sahile inmeyi düşünüyorlar yürüyüş yapmaya

Bugünün ilk menüsü benden gelsin

Başlangıç
1 bardak ılık limonlu su

Sabah (saati hatırlayamadım 10 galiba)
1 dilim labneli tam buğday ekmeği
Roka
2 dilim salam
1 fincan limonlu yeşilçay

Ara 13:00
1 fincan limonlu yeşilçay

Akşam 17:00
2 haşlanmış patatesin üstüne
2 yumurta kırdım
Biraz kaşar peyniri ve roka
1 fincan detoks çayı

yoğurt kürü - 9

Şimdilik sadece 1 lt su (çaydan dolayı) ama yatana kadar daha içerim

Spor: 200 jj + 200 bacakları karına çekerek koşma ( ftmklc kankim zormuş bu, bacaklarımı titretti), 100 farklı türlerde yarım mekik... Yaptığım temizliği saymıyorum

Ben çok yoruldum bugün ama eşimle kızım sahile inmeyi düşünüyorlar yürüyüş yapmaya
Ya onlarla git mis gibi havada yürü yada onlar yokken evde spor yap? seçim senin

dimi haketti ama
bak aklın yolu bir işte.. bence haftada bir falan ye gogom

evet aktardan aldım gogom

2 mile ile başlaman en mantıklısı.. ben 5 mile ile başlamıştım geberiyordum

ben de bütün programlarını indirdim Ebru şallının english teacherım
bazen siliyolar youtube dan falan ulaşamıyorum her ihtimale karşı...

Ebrum evet çok kalorili bişey ama şekerinden dolayı.. ben şekersiz yaptım yani.. içindekiler süt,kabartma tozu,stevia bitkisi,1 tatlı kaşığı kakao... yani bitek kakao ve sütün kalorisi var ona da 1 tatlı kaşığında 35-40 kcal var diyelim hadi hatrın kırılmasın kara gün dostu olarak hazırladım hani çok tatlı isteğim olduğunda yerim diyede ama bidaha yapmam...1 saatte oldu pişman oldum yani o kadar süre bomboş ocak başında bekle off sıkıldım.. şimdi dedim bunu yapacağına eliptik kullansaydın

Mate çayı içiyorum şimdide deneyen varmı bi diyetisyen yağları yakıyor demişti.

mate çayı iştah kesiyor,tatlı isteğini azaltıyor diye biliyorum. evet işe yarıyor gogom

Eliptiğe sevgiler. Kolay gelsin

sağol canım

ne güzel fırsat işte bi avuç kuruyemiş ye de enerji olsun gogom

ooo menüye bak maşallah hem de cumartesi olmasına rağmen.ç. senin cumartesiler pastalı oluyodu maşallah kankime maşallah
zor diye onu verdim zaten geçmiş olsun

bugün kü menüm

sabah 08:30
limonlu zencefilli ılık su
2 wasa ekmeği.. birine labne sürdüm diğerine lor sürdüm
5 tane zeytin

öğlen 12:30
1 avuç leblebi
kabaklı,lorlu,kekikli,yulaf kepekli 2 yumurtalı omlet
1 elma

1 saat eliptik bisiklet
göbek incelten egzersizler
pilates çemberi ile iç bacak çalışma

saat 18:00
1 saat yürüyüş

az öncede 10 tane çilek yedim akşam niyetine..
saat 10 gibi yoğurt kürümü yapıcam 14. gün olacak

1,5 lt su içtim daha içerim..

Ben de indirdim butun kurlerini de indirmistim. Tam bi ebru salli fan oldum ciktim

Bugünkü Menüm
Sabah 10:00
4 yk müsli 1 b sütle

Ara 1 kahve

Öğle 14:00
4 yk pilav (az sıvıyağda)
1 tavuk budu (fırında)
2 kepçe süzme mercimek çorba
3 çatal salata (yağsz)

Ara 1 b bardak yeşil çay ( 450 ml bardak)

Akşam 18:30
1 b kefir

Su 2 lt (500 daha içerim)
Spor 45 dk koşu bandı (yürüyüş)
30 squat + 30 jj ebrulim
50 jj dünkü ceza gogonun

Bugünü de böyle kapattık gerisini tartıya bıraktık bakalım

Ikinizin menusu de guzel olmus kizlar. Hafif hafif biseyler :-D

Sporun güzel olmuş, ama fazla birşey yememşsin canım ya. Temizlkten yetişmiyor da insan.

Sporun güzel 1 saat eliptik he. Ya şu zencefil ne işe yarıyor? Benim var evde sallama çay zencefil ve limonlu..

Ben de indirdim butun kurlerini de indirmistim. Tam bi ebru salli fan oldum ciktim

kürleri ne oluyor acaba dur ben netten bakayım bi de sen anlatmakla yorulma nasıl diyo ebru şallı? yansın yağlaaarrr kara yağlaarrr... evveeettt nasıl gidiyoruzzz?muhteşeemmm... evett sizin hissettiğinizi bende hissediyorum durmak yok devam bacaklar yukarı yukarııı

tavuk derisini yemedin dimi güzel olmuş canım sporda harika.. muhteşemiz biz takımca yaaa

Cezana bereket iyi spor yapmissin

Sporun güzel olmuş, ama fazla birşey yememşsin canım ya. Temizlkten yetişmiyor da insan.

Sporun güzel 1 saat eliptik he. Ya şu zencefil ne işe yarıyor? Benim var evde sallama çay zencefil ve limonlu..

1 saat eliptik yesss zencefil yağ yakıcı,metabolizma hızlandırıcı

Evet ya o sizin hissettiginizi ben de hissediyorum diyince ben baya gaza geliyorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…