Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10:30
Müsli

Ara
Yeşil çay

13:30
2yk ıspanak
4yk yoğurt
1 Küçük gofret

16:00
4yulaflı bisküvi
yeşil çay

19:30
1 kepçe çorba
4yk patlıcan yemeği
Salata
2 yk karnabahar salatası (çiğ)
Sade kahve

Ara
3-4Çilek
Yeşil çay

Su 3 lt
Spor 3 saat ütü "sayılıyooor mu?

Kızım uyuyunca eliptik bisiklet yapacağım inşallah

Kankitom ebrudan once gofret cezani ben vereyim 20 squat olsun onun disinda menun guzel su da super
Bence utu yapmak en agir sporlardan biri

Yatarak bacak kaldirma. Kisaca bacak kaldirma canim. Raise yukselmek, kaldirmak demek zaten

Normalde hangi sporlari yapiyorsunuz
En çok leslie yaptım bir araleslie ile birlikte callanetics yapmıştım. O baya bir iyi gelmişti. Biraz kilo versem gene Callanetics yapacağım. Ebru ile pilateste yaptım ama bence ben onu pek beceremedim.

Bencede çok sıkıcı yaa
Bilemiyorum kızlar tartı kafamı karıştırdı.. Sporum bitti bende bittim
Çok farkı yokmuş aslında o kadar karıştırma kafanı bence
En bilmeyen benim galiba kizima cevirttim.

Bende 3 gündür içiyorum bakalım yarar inşallah.
İnşallah. Sonucu söylersin bizede
Menün güzel canımda sana cezalar su olarak gelmeli bence :)
Güzel olduysa bende yapıyım şu süt reçelini.

Yoğurt kürü işe yaradı mı 14 gün olmuş?

Menüngüzel tatlım
Güzel menü

Menün güzel olmuş kuzum, gofretin cezasını da kesmiş kankin ama ben vermeden duramam biliyorsun madem eliptik bisiklete niyetlendin, benden 15 dakika eliptik gelsin sana
Bu arada ütü yaparken yarım saatte "yaklaşık" 100 kalori yakılıyor. En az 300 kaloriyle vedalaşmışsın yarın bende ütü yapayım

Kankitom ebrudan once gofret cezani ben vereyim 20 squat olsun onun disinda menun guzel su da super
Bence utu yapmak en agir sporlardan biri
İngilizce de uyanık ne demek acaba

25 JJ ile 25 mekik alayım ben.
Bende su şişesini gözümün önünde tutmaya çalışıyorum. bardakta iyi fikirmiş onuda deneyeyim bi.
Tamam canım anlaştık
Bardakla mutlaka dene bana gerçekten faydası oldu.

Yatarak bacak kaldirma. Kisaca bacak kaldirma canim. Raise yukselmek, kaldirmak demek zaten

Zor bi hareket ama ellerini kalcanin altina koydugunda kolaylasiyor
O hareketin şınav, mekik gibi bir ismi yok mu gülüm? Karın için mükemmel bir egzersiz bence ben ellerimi kalçamın altına koymayınca en fazla 3 kere yapabiliyorum, 4. de bacaklar kalkmıyor ama bu şekilde bile karnım fena yanıyor

Birde karın için bir hareket daha var 'wide toe touches' onu da bir anlatsana, sen güzel anlatıyorsun (belki yapmak isteyen olur)

Ama gülüm hep 2 lt içtim geçen hafta bugünde içerdim ama 3 fincan çaydan dolayı 2 yapamadım

Kızlar canım dondurma istiyor, acaba şimdi dondurma yiyip sonra kendimi mi cezalandırsam

selam kızlar dün akşam gelemedim uyuyup kalmışım.. bugünde iş güç bu saat oldu.. e 1 saattir de yazdıklarınızı okuyorum muhabbetler iyi bakıyorumda.. ben bi dünün menüsünü yazayım önce...
CUMA MENÜSÜ:
sabah: yarım simit, beyaz peynir,4-5 tane zeytin, çay
öğle yok
ara 15 gibi: 1 dilim tam buğdaylı kek(103 kaloriymiş ebrum )
ara 16 gibi:1 kase kısır
akşam: yarım kase mercimek çorbası, 150 gr kadar tavuk göğsü,1 tane pişmiş soğan
ara: 1 avuç fıstık
su 2 lt kAdar spor yok..

Âlemsin gülüm ya
Tam 103 jumping jack istiyorum
Spor yapmadığın için de 50 mekik gelsin

bugünün menüsünü de yazayım uyuyup kalmadan yine..dışarda kahvaltı ettik bunaldım iyi geldi dışarda olmak..ama diyet açısından düzenli oldumu orası meçhul..
sabah: 1 kk beyaz peynir,2 dilim ekmek,2 tane sigara böreği,zeytin,domates, salatalık,çay
öğle: 1 tane tam buğdaylı kek(103 kalori)
ara: 1 avuç fıstık
akşam:300 gr kadar et ızgara, 1 bardak ayran
su 2 lt kadar, spor leslie 2 mil + verilecek cezalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…