o zaman gel anlaşalım seninle 25 jj yap, 25 de mekik yada squat?Tamam canım 25 den sonra bitse diye bakıyorum.
Kankitom ebrudan once gofret cezani ben vereyim 20 squat olsun10:30
Müsli
Ara
Yeşil çay
13:30
2yk ıspanak
4yk yoğurt
1 Küçük gofret
16:00
4yulaflı bisküvi
yeşil çay
19:30
1 kepçe çorba
4yk patlıcan yemeği
Salata
2 yk karnabahar salatası (çiğ)
Sade kahve
Ara
3-4Çilek
Yeşil çay
Su 3 lt
Spor 3 saat ütü"sayılıyooor mu?
Kızım uyuyunca eliptik bisiklet yapacağım inşallah
25 JJ ile 25 mekik alayım ben.o zaman gel anlaşalım seninle 25 jj yap, 25 de mekik yada squat?
Normalde hangi sporlari yapiyorsunuz25 JJ ile 25 mekik alayım ben.
Bende su şişesini gözümün önünde tutmaya çalışıyorum. bardakta iyi fikirmiş onuda deneyeyim bi.
Sütlü irmik tatlısı yine en masum tatlıların arasında o yüzden çok ağır bir cezaya çarptırılmayacaksın.
20 squat + 10 leg raises (bu hareketin türkçe ismini bilmiyorum)
Iyi yapmışsın canım, temiz hava almış oldun hemde ailece eğlenmişsinizdir
Gayet güzel olmuş, bugün bütün gün temizlik yaptın slim in 6'i yapmasanda olur gülüm.
Auracım hepsini bir kerede yapıp kendini yorma, istersen yarısını bugün diğer yarısını yarın yap. Birden yüklenirsen ağır geldiği için sıkılabilirsin belki
Zor bi hareket ama ellerini kalcanin altina koydugunda kolaylasiyorYatarak bacak kaldirma. Kisaca bacak kaldirma canim. Raise yukselmek, kaldirmak demek zaten
En çok leslie yaptım bir araleslie ile birlikte callanetics yapmıştım. O baya bir iyi gelmişti. Biraz kilo versem gene Callanetics yapacağım. Ebru ile pilateste yaptım ama bence ben onu pek beceremedim.Normalde hangi sporlari yapiyorsunuz
Bencede çok sıkıcı yaaTabi dene canım, meyveyle sebzeden zarar gelmez
Cumaya inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım. Artık bizde bir birinci olalım
ALINTI: Kalorisini düşünmezseniz muhteşem bir lezzet eğer ikramlarınızı tadımlık küçük porsiyonlarda ayarlayabilir, sizde kavanozu kaşıklayarak yemezseniz çok da fazla kalori almamış olursunuz. Ancak 100 gramında 315 kcal eden bu lezzet hiç masum değil. 2 kaşık yerseniz 120 kalori civarı kalori almış olursunuz.
Leylam burda süt reçeliyle ilgili yazılanları beğenmedim, inşallah fazla yiyip cezalarıma maruz kalmazsın
Gülüm bence hastanede ki doğrudur, özel tartı olduğu için öyle düşünüyorum.
Kolay gelsin kızlar bende şimdi eşimi işe uğurladım ve işlere girişiyorum.
Aurablue canım Leslie hoşuna gidiyorsa başla tabiki spor spordur sonuçta ve faydasını görenlerde var. Yalnız bence Leslie çok sıkıcı ya yerinde yürüyorsun gibi birşey
Çok farkı yokmuş aslında o kadar karıştırma kafanı benceBilemiyorum kızlar tartı kafamı karıştırdı.. Sporum bitti bende bittim
İnşallah. Sonucu söylersin bizedeEn bilmeyen benim galiba kizima cevirttim.
Bende 3 gündür içiyorum bakalım yarar inşallah.
Menün güzel canımda sana cezalar su olarak gelmeli bence :)Bugünün ilk menüsü benden gelsin
Başlangıç
1 bardak ılık limonlu su
Sabah (saati hatırlayamadım 10 galiba)
1 dilim labneli tam buğday ekmeği
Roka
2 dilim salam
1 fincan limonlu yeşilçay
Ara 13:00
1 fincan limonlu yeşilçay
Akşam 17:00
2 haşlanmış patatesin üstüne
2 yumurta kırdım
Biraz kaşar peyniri ve roka
1 fincan detoks çayı
yoğurt kürü - 9
Şimdilik sadece 1 lt su (çaydan dolayı) ama yatana kadar daha içerim
Spor: 200 jj + 200 bacakları karına çekerek koşma (@LeyL35 kankim zormuş bu, bacaklarımı titretti), 100 farklı türlerde yarım mekik... Yaptığım temizliği saymıyorum
Ya onlarla git mis gibi havada yürü yada onlar yokken evde spor yap? seçim senin
Güzel olduysa bende yapıyım şu süt reçelini.dimi haketti ama
bak aklın yolu bir işte.. bence haftada bir falan ye gogom
evet aktardan aldım gogom
2 mile ile başlaman en mantıklısı.. ben 5 mile ile başlamıştımgeberiyordum
ben de bütün programlarını indirdim Ebru şallının english teacherım
bazen siliyolar youtube dan falan ulaşamıyorum her ihtimale karşı...
Ebrum evet çok kalorili bişey ama şekerinden dolayı.. ben şekersiz yaptım yani.. içindekiler süt,kabartma tozu,stevia bitkisi,1 tatlı kaşığı kakao... yani bitek kakao ve sütün kalorisi var ona da 1 tatlı kaşığında 35-40 kcal var diyelim hadi hatrın kırılmasınkara gün dostu olarak hazırladım hani çok tatlı isteğim olduğunda yerim diyede ama bidaha yapmam...1 saatte oldu pişman oldum yani o kadar süre bomboş ocak başında bekle off sıkıldım.. şimdi dedim bunu yapacağına eliptik kullansaydın
mate çayı iştah kesiyor,tatlı isteğini azaltıyor diye biliyorum. evet işe yarıyor gogom
sağol canım
ne güzel fırsat işte bi avuç kuruyemiş ye de enerji olsun gogom
ooo menüye bak maşallahhem de cumartesi olmasına rağmen.ç. senin cumartesiler pastalı oluyodu maşallah kankime maşallah
zor diye onu verdim zatengeçmiş olsun
Yoğurt kürü işe yaradı mı 14 gün olmuş?bugün kü menüm
sabah 08:30
limonlu zencefilli ılık su
2 wasa ekmeği.. birine labne sürdüm diğerine lor sürdüm
5 tane zeytin
öğlen 12:30
1 avuç leblebi
kabaklı,lorlu,kekikli,yulaf kepekli 2 yumurtalı omlet
1 elma
1 saat eliptik bisiklet
göbek incelten egzersizler
pilates çemberi ile iç bacak çalışma
saat 18:00
1 saat yürüyüş
az öncede 10 tane çilek yedim akşam niyetine..
saat 10 gibi yoğurt kürümü yapıcam 14. gün olacak
1,5 lt su içtim daha içerim..
Güzel menüBugünkü Menüm
Sabah 10:00
4 yk müsli 1 b sütle
Ara 1 kahve
Öğle 14:00
4 yk pilav (az sıvıyağda)
1 tavuk budu (fırında)
2 kepçe süzme mercimek çorba
3 çatal salata (yağsz)
Ara 1 b bardak yeşil çay ( 450 ml bardak)
Akşam 18:30
1 b kefir
Su 2 lt (500 daha içerim)
Spor 45 dk koşu bandı (yürüyüş)
30 squat + 30 jj ebrulim
50 jj dünkü ceza gogonun
Bugünü de böyle kapattık gerisini tartıya bıraktık bakalım
Menün güzel olmuş kuzum, gofretin cezasını da kesmiş kankin ama ben vermeden duramam biliyorsun10:30
Müsli
Ara
Yeşil çay
13:30
2yk ıspanak
4yk yoğurt
1 Küçük gofret
16:00
4yulaflı bisküvi
yeşil çay
19:30
1 kepçe çorba
4yk patlıcan yemeği
Salata
2 yk karnabahar salatası (çiğ)
Sade kahve
Ara
3-4Çilek
Yeşil çay
Su 3 lt
Spor 3 saat ütü"sayılıyooor mu?
Kızım uyuyunca eliptik bisiklet yapacağım inşallah
İngilizce de uyanık ne demek acabaKankitom ebrudan once gofret cezani ben vereyim 20 squat olsunonun disinda menun guzel su da super
Bence utu yapmak en agir sporlardan biri
Tamam canım anlaştık25 JJ ile 25 mekik alayım ben.
Bende su şişesini gözümün önünde tutmaya çalışıyorum. bardakta iyi fikirmiş onuda deneyeyim bi.
Yatarak bacak kaldirma. Kisaca bacak kaldirma canim. Raise yukselmek, kaldirmak demek zaten
O hareketin şınav, mekik gibi bir ismi yok mu gülüm? Karın için mükemmel bir egzersiz benceZor bi hareket ama ellerini kalcanin altina koydugunda kolaylasiyor
Ama gülüm hep 2 lt içtim geçen haftaBencede çok sıkıcı yaa
Çok farkı yokmuş aslında o kadar karıştırma kafanı bence
İnşallah. Sonucu söylersin bizede
Menün güzel canımda sana cezalar su olarak gelmeli bence :)
Güzel olduysa bende yapıyım şu süt reçelini.
Yoğurt kürü işe yaradı mı 14 gün olmuş?
Menüngüzel tatlım
Güzel menü
Âlemsin gülüm yaselam kızlar dün akşam gelemedim uyuyup kalmışım.. bugünde iş güç bu saat oldu.. e 1 saattir de yazdıklarınızı okuyorummuhabbetler iyi bakıyorumda.. ben bi dünün menüsünü yazayım önce...
CUMA MENÜSÜ:
sabah: yarım simit, beyaz peynir,4-5 tane zeytin, çay
öğle yok
ara 15 gibi: 1 dilim tam buğdaylı kek(103 kaloriymiş ebrum)
ara 16 gibi:1 kase kısır
akşam: yarım kase mercimek çorbası, 150 gr kadar tavuk göğsü,1 tane pişmiş soğan
ara: 1 avuç fıstık
su 2 lt kAdar spor yok..
Hayırlı olsun pembeliiiimKixlar iki gundur pek.gelemedim neyseki yuzuklerimiz takildi atlattik bunu da cok sukur. Artik hergun daha duzenli burdayim insallah.
oy ne çabuk verdin cezaları.. dur bi mutfağımı toplıyayım başlıyorum..Âlemsin gülüm ya
Tam 103 jumping jack istiyorum
Spor yapmadığın için de 50 mekik gelsin
Hayırlı olsun, Allah Tamamına erdirsinKixlar iki gundur pek.gelemedim neyseki yuzuklerimiz takildi atlattik bunu da cok sukur. Artik hergun daha duzenli burdayim insallah.
hayırlı olsun tatlım hadi Allah tamamına erdirsin bakalım..Kixlar iki gundur pek.gelemedim neyseki yuzuklerimiz takildi atlattik bunu da cok sukur. Artik hergun daha duzenli burdayim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?