hemen onlem almaliyiz o halde su bahsettigim 8 dklik videoyu yapalimmi beraber 20 gün ??
Sus kız
ilk basta oyle olabilir ama sonra baktimki agrilarima falan cok iyi geliyor o yuzden artirdim.. tabi bi sebep var sonrasi kendim icin :)
Keske Ebrum ben de cok sıkılıyorum tek yürürken
canim masallah cok guzel menun
gogom benden geri kalir yanin yokki :)
Aha wasa kizlari artista :))
O yedigin karamelli buskuviler sonra seni tirmalar... hem deee sayisini bilmiyormus. Bide kimse ceza vermemis. Korkuyonuz mu polis diye ebrudan ??? Dizlerini karnina ceke ceke oldugun yerde koş Ebru koşş hem de sayisini bilemezcesine sayamayana kadar hani yediginin sayisini bilmiyon ya
canim cok guzel olmus ebruyla takilmamissin belli
bu tadelleye fazla dadandin bilmem farkindamisin gogom... diet miet pek guvenmemek gerek... menun sporun gayet guzel masallah gogoma
ne oduluki ??? Menun iyi de odul de neymiscikolataci kiz
haslanmis yumurta,omlet...
Pogaca olmasa cok iyimis...
Eger iyilestiysen cezalik bi menü olmus bencebikere kaymak yedin hadi faydali ama o recel ne ?ya redbull ?
Gorelim seni kanki
menü cok guzel.. sporsuz olmaz ama
O zaman cardio yap bol bol yuru... gobek eritmek icin cardio yapilir. En iyi gelen yürüyüş... sıkılaşma icin bolgesel calisilir
E-brulim yapmamis yazida kalmis.... bunlar borc degil mi ? Yapican canimmm yapicannnn kalmicak onlar oyleeee
Iyi olmus canim
Kan şekerin düşmüştür canım az yemişsin.Benim menu
12.30- yumurta peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
Sonra yuruyuse ciktim 1 saat
Ara - bi kac tane cig findik
Evde deildim bi ara basim dondu 1 kurabiye yedim 10 tane falan da beyaz leblebi
18.30- bi kase etli patates yemegi patatesinden pek yemedim. 2 kasik pilav. Salata
9-10 bardak su ictim daha icerim
100 jumping 50si gogodan
Tabii orası öyle gülüm yoğurdun var Ama acıkmazsın.Iki dakikada çaylarla ilgili bir paylaşım yapayım dedim bir sürü mesaj birikmiş, biraz yavaş olun yahuu
Vah vah bak tatlı krizim tutar diye 1 saatini çarçur etmişsino sana uzun bir süre gider gülüm... Madem kalorisi yüksek değil o zaman 3 tatlı kaşığına göz yumarım
Eşim öğlenci ve tek başıma evdeyim yoksa böyle bir menü çıkarmam imkansız kanka
Cezanın en zorunu verdin ama hak ettim gerçekten
Çok güzel olmuş hayatım. Yoğurt kürüne ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun?
Süper olmuş canım, cezalarını da ne güzel sıralamışsın öyle
Biraz az oldu bencede ama çok olmasından iyidir boşver gülümtemizlikten yemeği düşünmedim hiç... Nasıl yorulmuşum ya
Chocom çantana birşeyler at ki acil durumlarda yiyebilesin. Kurabiye için maalesef 50 jj vermek zorundayım yoksa içim rahat etmez
Kızlar süperiz hepimiz... Tartı bizi bekle geliyoruuuuuzzz
güzel menün ve sporunMenümü yazayım bende.
Sabah 11.00 2 dilim ekmek peynir 1 haşlanmış yumurta 1 tk reçel 2 çatal ucu kaymak 4 zeytin
Ara 13.30 1 muz nescafe
Akşam 17.00 2 köfte yemiycektim ama dünden kalmış ziyan olmasın 6 kaşık kabak kavurma az yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 19.00 yarım greyfurt az yer fıstığı
Su 2 lt oldu
Spor 30 dk yürüyüş 30 dk spor aletleriyle çalıştım
Bugün slim yapabilirmiyim bilmiyorum yaparsam yazarım
Gofret eşittir 30 jj10:30
Müsli
Ara
Yeşil çay
13:30
2yk ıspanak
4yk yoğurt
1 Küçük gofret
16:00
4yulaflı bisküvi
yeşil çay
19:30
1 kepçe çorba
4yk patlıcan yemeği
Salata
2 yk karnabahar salatası (çiğ)
Sade kahve
Ara
3-4Çilek
Yeşil çay
Su 3 lt
Spor 3 saat ütü"sayılıyooor mu?
Kızım uyuyunca eliptik bisiklet yapacağım inşallah
Afiyet olsun balım 50 jjKızlar canım dondurma istiyor, acaba şimdi dondurma yiyip sonra kendimi mi cezalandırsam
Hayırlı olsun yüzükleriniz cnm mutluluğun kelepçesini taktınızKixlar iki gundur pek.gelemedim neyseki yuzuklerimiz takildi atlattik bunu da cok sukur. Artik hergun daha duzenli burdayim insallah.
Kek ve 2 sigara böreğine 30 squat 30 jjbugünün menüsünü de yazayım uyuyup kalmadan yine..dışarda kahvaltı ettik bunaldım iyi geldi dışarda olmak..ama diyet açısından düzenli oldumu orası meçhul..
sabah: 1 kk beyaz peynir,2 dilim ekmek,2 tane sigara böreği,zeytin,domates, salatalık,çay
öğle: 1 tane tam buğdaylı kek(103 kalori)
ara: 1 avuç fıstık
akşam:300 gr kadar et ızgara, 1 bardak ayran
su 2 lt kadar, spor leslie 2 mil + verilecek cezalar
oyyşş puding mi gördüm ben orda bir kaseDunku menum 09:30
2dilim tam b ekmek, mantarli omlet, 2zeytin,peynir.
Aksama istah gitti.
Aksam 20:30
Yarim dilim borek.
Yufkali degil konyanin peynirli boregi. Yani ekmek hamuru uzerine peynir dusunun. 3isirik kadar.
1,5lt su.
Butun gun aktiftim ayaktaydim yani.
Bugunku menum.
Sabah 10:30
Mantarli omlet, peynir, 1yesil.zeytin,1dilim ekmek,1gevrek,2tatli kasigi recel
Aksam 18:00
1avuc kabak cekirdegi, 3-4cips, 1gofret,1kase kakaolu puding.
Arkadasim bizdeydi o yuzden boyle sacma sapan oldu.
1,5lt su.
20squat, 20mekik
Suyu bol iç balım, unutmamak için pet şişede içebilirsn:) bir dilim pasta 30 squat eder büyükse 20 de jj :)))Bugünkü menüm
sabah yiyemedim
Öğlen
1 porsiyon makarna
Ara
1 muz
Akşam
2 küçük parça et ve 1 parça tavuk ızgara, 1 domates
1 dilim ekmek
suyu yine hatırlamıyorumakşam 4 büyük bardak içtim sabahtan içtiğim ne kadar bilmiyorum..
akşam 1 dilim pasta yedimcezalarımı alayımm ama pazartesi için
Maşallah prensesine22 aylık..
Benimkide bayadır böyle ama şuan azıttı artık herşeyi eliyle yemeye kalkıyor
Çatal kaşık kullanabilince biraz yenilikler deniyor
Suyu bol iç balım, unutmamak için pet şişede içebilirsn:) bir dilim pasta 30 squat eder büyükse 20 de jj :)))
Aman kuzum dikkat et. Menünü çok başarılı bulmadım
Suyu biraz daha çoğalt tatlım gerisi iyi. Yrn da 3 mili dene bence
Tatlın sütlü olması iyi olmuş
Ben de sütlü diye biraz kendimi rahatlatmaya çalıştım,tesellim:)
Başarılı menü
Sütlü irmik tatlısı yine en masum tatlıların arasında o yüzden çok ağır bir cezaya çarptırılmayacaksın.
20 squat + 10 leg raises (bu hareketin türkçe ismini bilmiyorum)
Cezamı çektim. Leg raises ayak yükseltme gibi bişey sanırım. Bide onu yeğenlerim ile yaptım, onlar ayaklarımı indirip kaldırdı, sayılır mı acaba:)
Iyi yapmışsın canım, temiz hava almış oldun hemde ailece eğlenmişsinizdir
Gayet güzel olmuş, bugün bütün gün temizlik yaptın slim in 6'i yapmasanda olur gülüm.
Auracım hepsini bir kerede yapıp kendini yorma, istersen yarısını bugün diğer yarısını yarın yap. Birden yüklenirsen ağır geldiği için sıkılabilirsin belki
Sütlü amaaaaaa:)Gayet güzel olmuş. Onlarla yürüyüş yaptım dpor aletlerinde çalıştım iyi geldi :)
Menünü beğendim güzel olmuş. Zencefilli limonlu suyu içeyim bende evde toz zencefil var biraz.
Güzel olmuş canım menün sporun.
Suyu ikiye tamamla bence menün güzel olmuş.
Neyy tatlimi cezani ebru verir ben araya girmiyim bugün.
Ben de hep bebisimin yaninda mekik cekiyorum bi de sesli sayiyorum onunla oynadigimi zannediohamus16 canım çok geçmiş olsun. Allah hiçbirimizi yavrularımızla sınamasın. Konu çocuklar olunca çok üzülürüm ben
Menün olmamış gülüm ya, 2 gün azcık yedin bugünde yüklendin pide fln.. Vucudunu diyete hazırladın iki gün şimdide yiyince vucut onu tutar bırakmaz. Elinden geldiğince spor yap. Bebeğin yanında oynarken mekik çek mesela hergün. 50 yarım mekik cnm pideye
Aklına şöyle incecik halini getir meselaaynen eskiden öyle içiyordum, en az 4 şişe 2 litre tamamdı,
zaten herşeyi iyice boşlamıştım, yarını da atlatayım süper menü, su, spor yazıcam inşaAllah :)
kendimi motive ediyorum
Bugünlük ceza yok sana cicimDunku menum 09:30
2dilim tam b ekmek, mantarli omlet, 2zeytin,peynir.
Aksama istah gitti.
Aksam 20:30
Yarim dilim borek.
Yufkali degil konyanin peynirli boregi. Yani ekmek hamuru uzerine peynir dusunun. 3isirik kadar.
1,5lt su.
Butun gun aktiftim ayaktaydim yani.
Bugunku menum.
Sabah 10:30
Mantarli omlet, peynir, 1yesil.zeytin,1dilim ekmek,1gevrek,2tatli kasigi recel
Aksam 18:00
1avuc kabak cekirdegi, 3-4cips, 1gofret,1kase kakaolu puding.
Arkadasim bizdeydi o yuzden boyle sacma sapan oldu.
1,5lt su.
20squat, 20mekik
50 jj 30 squat 30 mekik D ddanes canımBuna da başkası ceza versin
Kızlar sigara böreğiyle kek var güzel cezalar dağıtın
Hayatım bu dünün cezası, bugün için gelecek cezalara hazırlıklı ol
Ama 3 km yetmezki bunları eritmeye 100 jj yap bakiim nasılsa annenin evindesinKizlar menum..
memlekete geldigim icin bol bol ikram oluyove reddemiyoruz yaa,bol bol da kacamak ama cok da hareket ediyom
sabah 10.00
2 dilim peynir,5 zeytin
domates salatalik
1 ymk kasigi pat, kizartmasi
1 ymk kasigi sosis
ara 11.00
Kahve
yesil cay
14.00
Lavasa sarili sacda tavukbu baya bi kotu oldu yaa
ara 17.00
kahve ve mini magnum
aksam 19.00
4 ymk kasigi kuru fasulye
2 ymk kasigi pirinc pilavi
21.00
1 avuc erik,5 cilek
ayy bn bile sok oldum kizlar cok degisti yediklerim
2 litre su bitti
bol bol da yurudum
En az 3 km. Eminim
Çok geçmiş olsun canım evlat olunca çok zor hastalık.iyi geceler canlar,
bugün yollardaydim yediklerime dikkat edemedim pek
sabah:sirkeli ilk su,yarım dilim ekmek,bir parça peynir
oglen :1 tane kır pidesi
akşam:1 lahmacun ,1 ayran ,sekesiz türk kahvesi 2 tane
gün boyu 2,5 litre su ve bi tane karışık bitki çayı
Hiç spor yok malesef hastaneye git gel ve sonra önce kayinvalidem ler sonra annemler derken bu saat oldu
Ama yine de benim için çok güzel bir gündü kızımın başında 3tane beze var dogdugundan beri defalarca doktora gitmiştik yağ bezesi basit ameliyat demişlerdi ama geçen hafta ameliyata girdi kesince yağ neşesi olmadığını anlayıp bir parça alıp kapatmislardi,bugün pataloji raparu geldi korktuğumuz gibi birşey yokmus.yağ dokusuymus yine daha ileriki yaşlarda alınabilirmis bazı yontemlerle.
çok rahatladım ve sizinle paylaşmak istedim pek bu konu hakkında konuşmak istemiyorum sıkılıyorum aslında ama yağ bezesi değil parça aldık dediklerinde öyle korkmuştum ki endisemi bile kimseye anlatmadim.
Allah hepimizin ailesi ve sevdiklerine sağlık huzur versin inşallah
Neyseki akşam az yenmis sporda iyi.Selam arkadaşlar :)
Bugünkü menüm
09:00 peynir,1 sosis,zeytin,1 dilim ekmek,çay(1 şeker)
14:00 Yulaflı bsküvi,soda
18:20 5 tane badem
21:00 Salata,ayran
2 L su içtim. Spor olarak 1,5 saat bisiklet sürdüm
Kaç kaloriki pasta 100 jj 50+50 squat ve mekik.Bugünkü menüm
sabah yiyemedim
Öğlen
1 porsiyon makarna
Ara
1 muz
Akşam
1 dilim ekmek
suyu yine hatırlamıyorumakşam 4 büyük bardak içtim sabahtan içtiğim ne kadar bilmiyorum..
Benim 33 aylik ve 9 aylik iki canavar olduğu için cook iyi anlıyorum canımCanım evinde olmadığın için ceza vermiyorum ben sana ama suyu artırman senin için bi avantaj olabilir
Çok çok geçmiş olsun yawrularımozı bize bağışlasın allahım
Başarılı menün
Benimki temizlikten değilki mecburiyetten. Sadece mutfağa özel..
Yoksa benm evimi bi görsennnn kaçarsın..
O kadar dağınıkki anlatamam
Wembam dikkat et yoksa verdiklerin geri gelecekKizlar menum..
memlekete geldigim icin bol bol ikram oluyove reddemiyoruz yaa,bol bol da kacamak ama cok da hareket ediyom
sabah 10.00
2 dilim peynir,5 zeytin
domates salatalik
1 ymk kasigi pat, kizartmasi
1 ymk kasigi sosis
ara 11.00
Kahve
yesil cay
14.00
Lavasa sarili sacda tavukbu baya bi kotu oldu yaa
ara 17.00
kahve ve mini magnum
aksam 19.00
4 ymk kasigi kuru fasulye
2 ymk kasigi pirinc pilavi
21.00
1 avuc erik,5 cilek
ayy bn bile sok oldum kizlar cok degisti yediklerim
2 litre su bitti
bol bol da yurudum
En az 3 km. Eminim
Çok geçmiş olsun gülüm, Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Şükürler olsun ki kötü birşey çıkmamış, çok sevindim. Dualarını eksik etme hiç bir zaman.iyi geceler canlar,
bugün yollardaydim yediklerime dikkat edemedim pek
sabah:sirkeli ilk su,yarım dilim ekmek,bir parça peynir
oglen :1 tane kır pidesi
akşam:1 lahmacun ,1 ayran ,sekesiz türk kahvesi 2 tane
gün boyu 2,5 litre su ve bi tane karışık bitki çayı
Hiç spor yok malesef hastaneye git gel ve sonra önce kayinvalidem ler sonra annemler derken bu saat oldu
Ama yine de benim için çok güzel bir gündü kızımın başında 3tane beze var dogdugundan beri defalarca doktora gitmiştik yağ bezesi basit ameliyat demişlerdi ama geçen hafta ameliyata girdi kesince yağ neşesi olmadığını anlayıp bir parça alıp kapatmislardi,bugün pataloji raparu geldi korktuğumuz gibi birşey yokmus.yağ dokusuymus yine daha ileriki yaşlarda alınabilirmis bazı yontemlerle.
çok rahatladım ve sizinle paylaşmak istedim pek bu konu hakkında konuşmak istemiyorum sıkılıyorum aslında ama yağ bezesi değil parça aldık dediklerinde öyle korkmuştum ki endisemi bile kimseye anlatmadim.
Allah hepimizin ailesi ve sevdiklerine sağlık huzur versin inşallah
Akşam sadece salata yemişsin ama biraz geç olmuş canım, onu biraz erkene al :)Selam arkadaşlar :)
Bugünkü menüm
09:00 peynir,1 sosis,zeytin,1 dilim ekmek,çay(1 şeker)
14:00 Yulaflı bsküvi,soda
18:20 5 tane badem
21:00 Salata,ayran
2 L su içtim. Spor olarak 1,5 saat bisiklet sürdüm
Oy kıyamam ya... Kolay gelsin gülüm, çocuk olunca zor oluyor tabi :)Bazen 5 te oluyor
Kızım kendi yemek yemek isteyince masa sandalye ve halıya da yediriyor:)
Titizlikten değil yani benimki.. Mecburiyetten
Parfymüm gereğini yapmış :)Bugünkü menüm
sabah yiyemedim
Öğlen
1 porsiyon makarna
Ara
1 muz
Akşam
1 dilim ekmek
Ne güzel ceza dağıtmışsın gülüm sen, ellerine sağlık :) kız ceza dağıtmakta bana rakipsin, benden eksik kalan yanın yok :) 50 jj oldu bil :)Kan şekerin düşmüştür canım az yemişsin.
Tabii orası öyle gülüm yoğurdun var Ama acıkmazsın.
güzel menün ve sporun
Gofret eşittir 30 jj
Afiyet olsun balım 50 jj
Hayırlı olsun yüzükleriniz cnm mutluluğun kelepçesini taktınız
Kek ve 2 sigara böreğine 30 squat 30 jj
oyyşş puding mi gördüm ben orda bir kase30 squat 30 jj
Güzel anlatmışsın şeker ellerine sağlık. Ben yatarak yapıyorum bu hareketi yani sırt üstü ve karnım cayır cayır :)))Wide toe touches parmak uclarina uzanmaca / dokunmaca olarak tanimlamis bulunmaktayimcesitli sekilleri var en yaygin ayaktayken kollar ve bacaklar acik durumda.Ionce sag elinizile sol ayak parmaklariniza dokunmaca. Sonra kalkip sol elinizle sag ayak parmaklariniza dokunmaca. Daha cok esneme hareketi sanirim. Bunu sirt ustu yatar pozisyonda da yapabilirsiniz. Ozellikle bebeklerin sevdigi ve gaz cikarmasinda etkili bir egzersizdir
Gogom biran o cezaları bana verdin diye ödüm koptu :)))
Sağol canim,evlat candan ileri...Wembam dikkat et yoksa verdiklerin geri gelecek
Çok geçmiş olsun gülüm, Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Şükürler olsun ki kötü birşey çıkmamış, çok sevindim. Dualarını eksik etme hiç bir zaman.
Akşam sadece salata yemişsin ama biraz geç olmuş canım, onu biraz erkene al :)
Oy kıyamam ya... Kolay gelsin gülüm, çocuk olunca zor oluyor tabi :)
Parfymüm gereğini yapmış :)
Ne güzel ceza dağıtmışsın gülüm sen, ellerine sağlık :) kız ceza dağıtmakta bana rakipsin, benden eksik kalan yanın yok :) 50 jj oldu bil :)
Canım olmaz öyle başkasının kaldırmasıyla :))) sen en iyisi 30 squat yap :)
Herkese iyi geceler, öpüldünüz canlar :)
Evet ya. Sanki yemek olmayınca sosyal hayat da bitiyor:) biraz çevreden dolayı da aslında, aman ye,bugün ya falan derken düzen gidiyor.Parfym sağol canım yoğurdumu yemeden önce hemen mekik çekiyorum dışarda yemek yiyince böyle oluyor malesef,diyet yparken gezmeleye gitmeye kKarşıyım,yarın da kahvaltıya davetliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?