Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hemen onlem almaliyiz o halde su bahsettigim 8 dklik videoyu yapalimmi beraber 20 gün ??

Olur tabi yapalım, sen linki yaz cnm :))
Ben yarın da yokum ondan sonra rahatım, yapalımmmm

Tamamdır cnm çok sağolll :)
yarından sonra sıkı spor başlıyor inşaAllah :))

Bugünkü menüm

sabah yiyemedim

Öğlen
1 porsiyon makarna

Ara
1 muz

Akşam
2 küçük parça et ve 1 parça tavuk ızgara, 1 domates
1 dilim ekmek

suyu yine hatırlamıyorum akşam 4 büyük bardak içtim sabahtan içtiğim ne kadar bilmiyorum..

akşam 1 dilim pasta yedim cezalarımı alayımm ama pazartesi için

Kan şekerin düşmüştür canım az yemişsin.

Tabii orası öyle gülüm yoğurdun var Ama acıkmazsın.

güzel menün ve sporun

Gofret eşittir 30 jj

Kızlar canım dondurma istiyor, acaba şimdi dondurma yiyip sonra kendimi mi cezalandırsam
Afiyet olsun balım 50 jj

Kixlar iki gundur pek.gelemedim neyseki yuzuklerimiz takildi atlattik bunu da cok sukur. Artik hergun daha duzenli burdayim insallah.
Hayırlı olsun yüzükleriniz cnm mutluluğun kelepçesini taktınız

Kek ve 2 sigara böreğine 30 squat 30 jj

oyyşş puding mi gördüm ben orda bir kase 30 squat 30 jj

Suyu bol iç balım, unutmamak için pet şişede içebilirsn:) bir dilim pasta 30 squat eder büyükse 20 de jj :)))

Suyu bol iç balım, unutmamak için pet şişede içebilirsn:) bir dilim pasta 30 squat eder büyükse 20 de jj :)))

aynen eskiden öyle içiyordum, en az 4 şişe 2 litre tamamdı,
zaten herşeyi iyice boşlamıştım, yarını da atlatayım süper menü, su, spor yazıcam inşaAllah :)
kendimi motive ediyorum

Sütlü amaaaaaa:)

hamus16 canım çok geçmiş olsun. Allah hiçbirimizi yavrularımızla sınamasın. Konu çocuklar olunca çok üzülürüm ben

Menün olmamış gülüm ya, 2 gün azcık yedin bugünde yüklendin pide fln.. Vucudunu diyete hazırladın iki gün şimdide yiyince vucut onu tutar bırakmaz. Elinden geldiğince spor yap. Bebeğin yanında oynarken mekik çek mesela hergün. 50 yarım mekik cnm pideye

Wide toe touches parmak uclarina uzanmaca / dokunmaca olarak tanimlamis bulunmaktayim cesitli sekilleri var en yaygin ayaktayken kollar ve bacaklar acik durumda.Ionce sag elinizile sol ayak parmaklariniza dokunmaca. Sonra kalkip sol elinizle sag ayak parmaklariniza dokunmaca. Daha cok esneme hareketi sanirim. Bunu sirt ustu yatar pozisyonda da yapabilirsiniz. Ozellikle bebeklerin sevdigi ve gaz cikarmasinda etkili bir egzersizdir

Ben de hep bebisimin yaninda mekik cekiyorum bi de sesli sayiyorum onunla oynadigimi zannedio

aynen eskiden öyle içiyordum, en az 4 şişe 2 litre tamamdı,
zaten herşeyi iyice boşlamıştım, yarını da atlatayım süper menü, su, spor yazıcam inşaAllah :)
kendimi motive ediyorum
Aklına şöyle incecik halini getir mesela Ayy çekmişsin şöyle slim jeansı göbek dümdüzz Al sana motive

Bugünlük ceza yok sana cicim
Buna da başkası ceza versin
Kızlar sigara böreğiyle kek var güzel cezalar dağıtın

Hayatım bu dünün cezası, bugün için gelecek cezalara hazırlıklı ol
50 jj 30 squat 30 mekik D ddanes canım
Ama 3 km yetmezki bunları eritmeye 100 jj yap bakiim nasılsa annenin evindesin
Çok geçmiş olsun canım evlat olunca çok zor hastalık.
Selam arkadaşlar :)
Bugünkü menüm
09:00 peynir,1 sosis,zeytin,1 dilim ekmek,çay(1 şeker)
14:00 Yulaflı bsküvi,soda
18:20 5 tane badem
21:00 Salata,ayran
2 L su içtim. Spor olarak 1,5 saat bisiklet sürdüm
Neyseki akşam az yenmis sporda iyi.
Kaç kaloriki pasta 100 jj 50+50 squat ve mekik.

Benim 33 aylik ve 9 aylik iki canavar olduğu için cook iyi anlıyorum canım

Wembam dikkat et yoksa verdiklerin geri gelecek

Çok geçmiş olsun gülüm, Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Şükürler olsun ki kötü birşey çıkmamış, çok sevindim. Dualarını eksik etme hiç bir zaman.

Selam arkadaşlar :)
Bugünkü menüm
09:00 peynir,1 sosis,zeytin,1 dilim ekmek,çay(1 şeker)
14:00 Yulaflı bsküvi,soda
18:20 5 tane badem
21:00 Salata,ayran
2 L su içtim. Spor olarak 1,5 saat bisiklet sürdüm
Akşam sadece salata yemişsin ama biraz geç olmuş canım, onu biraz erkene al :)

Bazen 5 te oluyor
Kızım kendi yemek yemek isteyince masa sandalye ve halıya da yediriyor:)
Titizlikten değil yani benimki.. Mecburiyetten
Oy kıyamam ya... Kolay gelsin gülüm, çocuk olunca zor oluyor tabi :)

Parfymüm gereğini yapmış :)

Ne güzel ceza dağıtmışsın gülüm sen, ellerine sağlık :) kız ceza dağıtmakta bana rakipsin, benden eksik kalan yanın yok :) 50 jj oldu bil :)

Canım olmaz öyle başkasının kaldırmasıyla :))) sen en iyisi 30 squat yap :)

Herkese iyi geceler, öpüldünüz canlar :)

Güzel anlatmışsın şeker ellerine sağlık. Ben yatarak yapıyorum bu hareketi yani sırt üstü ve karnım cayır cayır :)))

Gogom biran o cezaları bana verdin diye ödüm koptu :)))

Parfym sağol canım yoğurdumu yemeden önce hemen mekik çekiyorum dışarda yemek yiyince böyle oluyor malesef,diyet yparken gezmeleye gitmeye kKarşıyım,yarın da kahvaltıya davetliyiz

Sağol canim,evlat candan ileri...

İyi geceler

Parfym sağol canım yoğurdumu yemeden önce hemen mekik çekiyorum dışarda yemek yiyince böyle oluyor malesef,diyet yparken gezmeleye gitmeye kKarşıyım,yarın da kahvaltıya davetliyiz
Evet ya. Sanki yemek olmayınca sosyal hayat da bitiyor:) biraz çevreden dolayı da aslında, aman ye,bugün ya falan derken düzen gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…