Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Parfym sağol canım yoğurdumu yemeden önce hemen mekik çekiyorum dışarda yemek yiyince böyle oluyor malesef,diyet yparken gezmeleye gitmeye kKarşıyım,yarın da kahvaltıya davetliyiz
evet yaa kendini eve kapatıp kampa girmiş gibi olunca daha iyi sonuç alıyor insan benim ilk günler öyleydi ondan rahatça kendime göre yeme ve spor düzeni ayarlamıştım şimdi ise hiç düzen kalmadı..

Sweetdimple arkadaşımızdan güzel bir paylaşım... Faydalı bilgiler, okuyalım öğrenelim kızlar :)

Buna da başkası ceza versin
Kızlar sigara böreğiyle kek var güzel cezalar dağıtın

Hayatım bu dünün cezası, bugün için gelecek cezalara hazırlıklı ol
kesmişler yavrum cezamı iyide kek 1 dilim ekmek kalorisinde yaaa..
tatlım sen aynen devam et 36 ya az kalmış demekki..
canım bu torkunun tam buğday unlu keki..en masum o geliyor dışarda olunca.. normalde 1 dilim kek 250 kalori civarındadır ya hani..çubuk krakerden bile az kalorisi
Callabetics e bende baktım ama hatları düzgünleştiriyormuş. O yüzden vazgeçmiştim

İdare eder

Hayırlı olsun tatlım

Naptın kızz sen 103 jj neee??
Coştunn valla
e haftasonu için idare etsin birazcık

ay boynum yeni iyileşiyor kızlar çok üstüste gelmiş cezalar
Selam arkadaşlar :)
Bugünkü menüm
09:00 peynir,1 sosis,zeytin,1 dilim ekmek,çay(1 şeker)
14:00 Yulaflı bsküvi,soda
18:20 5 tane badem
21:00 Salata,ayran
2 L su içtim. Spor olarak 1,5 saat bisiklet sürdüm
tatlım dışardamıydın sen yulaflı bisküvi falan(birde ne kadar yemiştin?)..bence sosis ve şeker listeden de hayatımızdan da çıkması gerekenlerden..şekeri azaltmaya çalışıyorsun sanırım ama direkt çıkartsan daha kolay olur..genele bakınca az geldi bana listen..
amin canım çok geçmiş olsun yavruna..menünde kır pidesi hariç gayet iyi dışarda geçirmene rağmen..e sabah birşeyler eklesende iyi olurmuş kahvaltına..
canım sende farkındasın zaten kötü olmuş.. o magnumda mı ikram tatlım?
Bazen 5 te oluyor
Kızım kendi yemek yemek isteyince masa sandalye ve halıya da yediriyor:)
Titizlikten değil yani benimki.. Mecburiyetten
e canım mama koltuğunun etrafından halıyı uzaklaştırsana bu kadar uğraşacağına... kaldir gitsin ben öyle yapmıştım kendi yesin zaten ilerde rahat ediceksin..hatta her işini kendi yapsın küçükten alışsın
cezaların gelmiştir bide ben karışmıyayım şimdi
canım ben sanki almıştım cezamı amaneyse ben toptan bi 200 yapayım..birde squat olmayabilir b harekete bakayım önce ben..

benden de bi tünaydın gelsin.. temizlik arası verdim dün gezince işler yığıldı..bu arada hala fizik tedaviye gidiyorum kızlar.. cezalar accık insaflı gelsin lütfen..bu arada yazmadım heralde yoğurt kürünü 3 gün yapıp bıraktım, yerken bişey hissetmiyordum ama ardından midemi mahvetti .

Yoğurtlu limonu denedim ben bibersz. Hiç bir pozitif etkisi olmadı bende, bıraktım.. Benim midem bu tür kürleri kaldırmıyor. Gastrit var bende. Elma sirkeside mahvetmişti midemi. Dikkat et canım sağlık herşeyden önce gelir Beni de bi ton çamaşır ütü bekliyorrr

Sanada kolay gelsin o zaman.. Sirke falan bende icemiyorum maalesef hassas mide iste...

Cezamı geri çektim. Boynun rahatlayınca yaparsın yada sen daha iyi biliyorsundur hangi hareketi yapabilirsin ondan yap

Ahh kuzummm benim kızım bebekliğinden beri hiç oturmadı mama sandalyesine. Bizimle beraber oturur normal sandalyeye..
Havalar biraz ısınsın aklımda benimde. Ev çok soğuk oluyor öyle

Evet iş verince büyüdüğünü sanıyor yaa hemde oyalanıyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…