Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben fırın kağıdına sebzeleri döşeyip baharat tuz azcıkta sıvıyağ gezdiriyorum, grill derecesinde kızartıyorum. Sen nasıl yapıyorsun canım ?
ben fırında denedim olmadı..ben mi beceremedim fırın mı bilmiyorum ama kızarmaktan çok kurudu tatsız bişey oldu.. telden yazmaya üşendim de bu kurutulmuş dolmalık biber..kuru biber patlıcanı haşlayıp doğruyorum,1 küçük soğanı az yağda öldürüp biraz biber salçasıyla çeviriyorum(1 tabak için 5 kuru,1 soğan,1 t.k zeytinyağı,1 çay kaşığı salça). kızarma tadında haşlama oluyor ve çok lezzetli daha beğenmeyen çıkmadı..

Mmm denemeye değer. Üstüne sarmısaklı yoğurt gezdirdinmi tamamdır

sağol tatlım zorlananana kadar yapıyorum zaten, benim evler şansımdan hep aşırı sıcaktı yerlerde genelde ahşap(eski evlerde oturmanın tek avantajı) e salonda yerdik halı falan sermezdim yemek masasının altına..ha birde halı üstüne polar seren arkadaşlarımda vardı en azından çıkarıp makineye atarsın..

Gülüm ben iki çocuğumunda sandalyesinin altına küçük bir sofra bezi dikmiştim, kırıntılar hep oraya düşerdi.

aynen öyle yapıcam birazdan bende
Bende bugün etli yaprak sarması ve yoğurt sosu var menüde. Bir de diyet kısır yapmayı düşünüyorum. Kendi kendime evimde gün yapıyorum Millete gitsem kek börek olayları oluyor, kaldıramaz bünyem

Mmm.. Bende çok severim bunu. Kuru kavurma deniyor bizde.. Afiyet olsun

Gülüm ben iki çocuğumunda sandalyesinin altına küçük bir sofra bezi dikmiştim, kırıntılar hep oraya düşerdi.

Eve gidince ikisinide sırayla deneyim bakalım, küçük hanım ne yapacak

Yine bir nescafe ve muz molası
@Sweetdimple arkadaşımızdan güzel bir paylaşım... Faydalı bilgiler, okuyalım öğrenelim kızlar :)
Güzel aciklamislar bu şekilde anlatım iyi ama ben arada yeme ihtiyacı hissediyorum ama oruç tutmak ta sağlıklı ya buda mantıklı ve sağlıklı.
Bahane yok bahane yok yapılacak cezalar

Hayatım 1 dilim ekmek yazsaydın zaten kimse ceza vermezdi ama "kek" olarak geçince kalorisi azda olsa yağdırıyoruz cezayı. Isimden kaynaklanıyor anlayacağım akşam bana da yağdıracaklar

Çok geçmiş olsun gülüm, boyun ağrısı fena bende hala çekiyorum. Yatsan bir dert otursan ayrı bir dert

Ellerine sağlık balım

Bende bugün etli yaprak sarması ve yoğurt sosu var menüde. Bir de diyet kısır yapmayı düşünüyorum. Kendi kendime evimde gün yapıyorum Millete gitsem kek börek olayları oluyor, kaldıramaz bünyem
Oh seninde ellerine sağlık gülüm. Sarmayı çok severim, olsa da yesek diye geçirdim içimden

O yeme ihtiyacın olduğunda ayran falan içecekmişsin canım o şekikde açlığı bastıracakmışsın. Bencede mantıklı ve denenebilir.

Ayy ayy bugun cok sevdigim ve 1 bucuk yildir giyemedigim dar bi kotumu giydim. Oturuyorum arabada hic de sıkmıyor, rahatsiz etmiyor. Mutluyum da mutluyum. Bi ara kalcamdan yukari bile cikmiyordu.
Sevindim senin adına chocomelim

Olur tabi yapalım, sen linki yaz cnm :))
Ben yarın da yokum ondan sonra rahatım, yapalımmmm

Tamamdır cnm çok sağolll :)
yarından sonra sıkı spor başlıyor inşaAllah :))

kizlar video asagida yarin gobek ölçüsünü belirtin baslayalim

eger baslamak isteyen varsa yarin gobis ölçüsünü belirtsin lutfen

Kızlar merhaba 2 gundur giremedim annem rahatsızlandı acil ankaraya geldim haber veremedim size ozur dilerim

Kizlar Selamm

Dün inanilmaz dolu bir gün ve gece gecirdim.

Once dostlarimizla bi kahvalti sonra besiktas ordan ortakoy sonra tekrar besiktas ordan babamlara gectik hir kac saat yengemler kuzenler babamlar caydi comlekti yiyip ictik 11 de gece disari ciktik bi barda eglenmeye gittik eglendikte gece 3bucukta donduk 4 te yattim sabah 9bucukta kalktim yani inanilmaz yogundum gelemedim.17 bin adim atmisimm bugunde hafif yogundu simdi evimdeyim ve inanilmaz yorgunummm

sayfalara baktim son 10 sayfa falan kaldi ama gozlerim agridi bi yemek hazirlim sonra devam ederim.

yarin ip atlama skiny jean ve 8 dk gobis eritme egzersiz lerine basliyorum. gunluk burdan bildirim yapacagim.
ayrica yürüyüşede devamm

5 gunun sonunda bugun wc cikabildim inanilmaz kötüyüm hergun düzenli bi ec hayati olan ben icin kötüydü iinsallah duzelir ve devami gelir nerden bakilsa 1 kg fazlam var.

sizlerde ne var ne yokkk ??

Kızlar merhaba 2 gundur giremedim annem rahatsızlandı acil ankaraya geldim haber veremedim size ozur dilerim
Geçmiş olsun canım, inşallah çok ciddi birşeyi yoktur annenin.

17.000 adım he wooow, çok iyi.
Wc sorunun inşallah çözülür canım.
Yarın da haftaya bomba gibi başlıyorsun, maşallah maşallah :)

Ya benimde bir sıkıntım var, wc problemim yoğurt küründen beri yok çok şükür ama çok affedersiniz bir şişlik var ve acıyor. Acaba pul biberden olabilir mi diye düşündüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…