- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
ben fırında denedim olmadı..ben mi beceremedim fırın mı bilmiyorum ama kızarmaktan çok kurudu tatsız bişey oldu.. telden yazmaya üşendim de bu kurutulmuş dolmalık biber..kuru biber patlıcanı haşlayıp doğruyorum,1 küçük soğanı az yağda öldürüp biraz biber salçasıyla çeviriyorum(1 tabak için 5 kuru,1 soğan,1 t.k zeytinyağı,1 çay kaşığı salça). kızarma tadında haşlama oluyor ve çok lezzetli daha beğenmeyen çıkmadı..Ben fırın kağıdına sebzeleri döşeyip baharat tuz azcıkta sıvıyağ gezdiriyorum, grill derecesinde kızartıyorum. Sen nasıl yapıyorsun canım ?
Mmm denemeye değer. Üstüne sarmısaklı yoğurt gezdirdinmi tamamdırben fırında denedim olmadı..ben mi beceremedim fırın mı bilmiyorum ama kızarmaktan çok kurudu tatsız bişey oldu.. telden yazmaya üşendim de bu kurutulmuş dolmalık biber..kuru biber patlıcanı haşlayıp doğruyorum,1 küçük soğanı az yağda öldürüp biraz biber salçasıyla çeviriyorum(1 tabak için 5 kuru,1 soğan,1 t.k zeytinyağı,1 çay kaşığı salça). kızarma tadında haşlama oluyor ve çok lezzetli daha beğenmeyen çıkmadı..
sağol tatlım zorlananana kadar yapıyorum zaten, benim evler şansımdan hep aşırı sıcaktı yerlerde genelde ahşap(eski evlerde oturmanın tek avantajıCezamı geri çektim. Boynun rahatlayınca yaparsın yada sen daha iyi biliyorsundur ondan yap
Ahh kuzummm benim kızım bebekliğinden beri hiç oturmadı mama sandalyesine. Bizimle beraber oturur normal sandalyeye..
Havalar biraz ısınsın aklımda benimde. Ev çok soğuk oluyor öyle
Evet iş verince büyüdüğünü sanıyor yaa hemde oyalanıyor :)
aynen öyle yapıcam birazdan bendeMmm denemeye değer. Üstüne sarmısaklı yoğurt gezdirdinmi tamamdır
birde bağırsakları güzel çalıştırıyoraynen öyle yapıcam birazdan bende
Gülüm ben iki çocuğumunda sandalyesinin altına küçük bir sofra bezi dikmiştim, kırıntılar hep oraya düşerdi.Cezamı geri çektim. Boynun rahatlayınca yaparsın yada sen daha iyi biliyorsundur ondan yap
Ahh kuzummm benim kızım bebekliğinden beri hiç oturmadı mama sandalyesine. Bizimle beraber oturur normal sandalyeye..
Havalar biraz ısınsın aklımda benimde. Ev çok soğuk oluyor öyle
Evet iş verince büyüdüğünü sanıyor yaa hemde oyalanıyor :)
Bende bugün etli yaprak sarması ve yoğurt sosu var menüde. Bir de diyet kısır yapmayı düşünüyorum. Kendi kendime evimde gün yapıyorumaynen öyle yapıcam birazdan bende
Mmm.. Bende çok severim bunu. Kuru kavurma deniyor bizde.. Afiyet olsunben fırında denedim olmadı..ben mi beceremedim fırın mı bilmiyorum ama kızarmaktan çok kurudu tatsız bişey oldu.. telden yazmaya üşendim de bu kurutulmuş dolmalık biber..kuru biber patlıcanı haşlayıp doğruyorum,1 küçük soğanı az yağda öldürüp biraz biber salçasıyla çeviriyorum(1 tabak için 5 kuru,1 soğan,1 t.k zeytinyağı,1 çay kaşığı salça). kızarma tadında haşlama oluyor ve çok lezzetli daha beğenmeyen çıkmadı..
sağol tatlım zorlananana kadar yapıyorum zaten, benim evler şansımdan hep aşırı sıcaktı yerlerde genelde ahşap(eski evlerde oturmanın tek avantajı) e salonda yerdik halı falan sermezdim yemek masasının altına..ha birde halı üstüne polar seren arkadaşlarımda vardı en azından çıkarıp makineye atarsın..
Gülüm ben iki çocuğumunda sandalyesinin altına küçük bir sofra bezi dikmiştim, kırıntılar hep oraya düşerdi.
Güzel aciklamislar bu şekilde anlatım iyi ama ben arada yeme ihtiyacı hissediyorum ama oruç tutmak ta sağlıklı ya buda mantıklı ve sağlıklı.@Sweetdimple arkadaşımızdan güzel bir paylaşım... Faydalı bilgiler, okuyalım öğrenelim kızlar :)
Bahane yok bahane yok yapılacak cezalarkesmişler yavrum cezamıiyide kek 1 dilim ekmek kalorisinde yaaa..
tatlım sen aynen devam et 36 ya az kalmış demekki..
canım bu torkunun tam buğday unlu keki..en masum o geliyor dışarda olunca.. normalde 1 dilim kek 250 kalori civarındadır ya hani..çubuk krakerden bile az kalorisi
e haftasonu için idare etsin birazcık
Hayatım 1 dilim ekmek yazsaydın zaten kimse ceza vermezdi ama "kek" olarak geçince kalorisi azda olsa yağdırıyoruz cezayı. Isimden kaynaklanıyor anlayacağımkesmişler yavrum cezamıiyide kek 1 dilim ekmek kalorisinde yaaa..
tatlım sen aynen devam et 36 ya az kalmış demekki..
canım bu torkunun tam buğday unlu keki..en masum o geliyor dışarda olunca.. normalde 1 dilim kek 250 kalori civarındadır ya hani..çubuk krakerden bile az kalorisi
e haftasonu için idare etsin birazcık
Çok geçmiş olsun gülüm, boyun ağrısı fena bende hala çekiyorum. Yatsan bir dert otursan ayrı bir dertbenden de bi tünaydın gelsin.. temizlik arası verdim dün gezince işler yığıldı..bu arada hala fizik tedaviye gidiyorum kızlar.. cezalar accık insaflı gelsin lütfen..bu arada yazmadım heralde yoğurt kürünü 3 gün yapıp bıraktım, yerken bişey hissetmiyordum ama ardından midemi mahvetti.
Ellerine sağlık balımben fırında denedim olmadı..ben mi beceremedim fırın mı bilmiyorum ama kızarmaktan çok kurudu tatsız bişey oldu.. telden yazmaya üşendim de bu kurutulmuş dolmalık biber..kuru biber patlıcanı haşlayıp doğruyorum,1 küçük soğanı az yağda öldürüp biraz biber salçasıyla çeviriyorum(1 tabak için 5 kuru,1 soğan,1 t.k zeytinyağı,1 çay kaşığı salça). kızarma tadında haşlama oluyor ve çok lezzetli daha beğenmeyen çıkmadı..
Oh seninde ellerine sağlık gülüm. Sarmayı çok severim, olsa da yesek diye geçirdim içimdenBende bugün etli yaprak sarması ve yoğurt sosu var menüde. Bir de diyet kısır yapmayı düşünüyorum. Kendi kendime evimde gün yapıyorumMillete gitsem kek börek olayları oluyor, kaldıramaz bünyem
O yeme ihtiyacın olduğunda ayran falan içecekmişsin canım o şekikde açlığı bastıracakmışsın. Bencede mantıklı ve denenebilir.Yine bir nescafe ve muz molası
Güzel aciklamislar bu şekilde anlatım iyi ama ben arada yeme ihtiyacı hissediyorum ama oruç tutmak ta sağlıklı ya buda mantıklı ve sağlıklı.
Bahane yok bahane yok yapılacak cezalar
Ayy ayy bugun cok sevdigim ve 1 bucuk yildir giyemedigim dar bi kotumu giydim. Oturuyorum arabada hic de sıkmıyor, rahatsiz etmiyor. Mutluyum da mutluyum. Bi ara kalcamdan yukari bile cikmiyordu.
Süper bir şey. Darısı bizeAyy ayy bugun cok sevdigim ve 1 bucuk yildir giyemedigim dar bi kotumu giydim. Oturuyorum arabada hic de sıkmıyor, rahatsiz etmiyor. Mutluyum da mutluyum. Bi ara kalcamdan yukari bile cikmiyordu.
Bende dahil oluyum ama 20 gün kısmına. Elimdeki bideoyu yapıyım bende..
Başlamadan ölçü alalım 20 gün sonunda da ölçelim. Hem gaza geliriz, hemde size söz verdim die yapmak zorunda kalırım
Hahaa çok güldüm yaaebru eldeki örtmenlerin farkında deilmiş
Maşallah yaa
Olur tabi yapalım, sen linki yaz cnm :))
Ben yarın da yokum ondan sonra rahatım, yapalımmmm
Tamamdır cnm çok sağolll :)
yarından sonra sıkı spor başlıyor inşaAllah :))
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına.Ayy ayy bugun cok sevdigim ve 1 bucuk yildir giyemedigim dar bi kotumu giydim. Oturuyorum arabada hic de sıkmıyor, rahatsiz etmiyor. Mutluyum da mutluyum. Bi ara kalcamdan yukari bile cikmiyordu.
Gobis eritme mi! Tam bana gore. Tam olcuyu nasil alacagiz. Gobek deligi hizasindan mi almali.
kizlar video asagida yarin gobek ölçüsünü belirtin baslayalim
eger baslamak isteyen varsa yarin gobis ölçüsünü belirtsin lutfen
Geçmiş olsun canım, inşallah çok ciddi birşeyi yoktur annenin.Kızlar merhaba 2 gundur giremedim annem rahatsızlandı acil ankaraya geldimhaber veremedim size ozur dilerim
17.000 adım he wooow, çok iyi.Kizlar Selamm
Dün inanilmaz dolu bir gün ve gece gecirdim.
Once dostlarimizla bi kahvalti sonra besiktas ordan ortakoy sonra tekrar besiktas ordan babamlara gectik hir kac saat yengemler kuzenler babamlar caydi comlekti yiyip ictik 11 de gece disari ciktik bi barda eglenmeye gittik eglendikte gece 3bucukta donduk 4 te yattim sabah 9bucukta kalktim yani inanilmaz yogundum gelemedim.17 bin adim atmisimm bugunde hafif yogundu simdi evimdeyim ve inanilmaz yorgunummm
sayfalara baktim son 10 sayfa falan kaldi ama gozlerim agridi bi yemek hazirlim sonra devam ederim.
yarin ip atlama skiny jean ve 8 dk gobis eritme egzersiz lerine basliyorum. gunluk burdan bildirim yapacagim.
ayrica yürüyüşede devamm
5 gunun sonunda bugun wc cikabildim inanilmaz kötüyüm hergun düzenli bi ec hayati olan ben icin kötüydü iinsallah duzelir ve devami gelir nerden bakilsa 1 kg fazlam var.
sizlerde ne var ne yokkk ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?