Tebrikler chococumKilo bildirimi;
Geçen hafta:67.2
Bu hafta: 67.0
Fark:-200 gr
Yüzde:%
Tebrikler ParfümcümGünaydın Kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 76.2
Bu hafta: 75.8
Fark: -400
Mesaj SayıM: 44
Sabah Kalkıp Oynadım içerde, 75 i görüncee
Aferin iyi dimişsin :)))Ben menümü yazayım birazdan kızım gelecek sinemaya gitcez arkadaşlar ve biz ailecek niyazigul 4 nala varmış bugün. Artık gelince görüşürüz.
Sabah 8.30 2 wasa domates salatalık 4 zeytin 1 dilim peynir ıhlamur (sabah eğitim günü cumaları kızlar anlasip branc hazirlamislar mükellef bi sofraydi dün nöbetten çıktığım için haberim yoktu ama sizin için diyetimi bozamam didim)
Ara 11.00 3 diyet bisküvi
Öğlen 13 00 4 kaşık pilav fırında tavuk salata
Ara 15.00 2 diyet bisküvi
Akşam 17.30 20 tane kadar küçük yaprak sarma yoğurt (hakkatten yedim cezam neyse razıyım)
Su 2.5 olur yatana kadar
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş
Kuzum menümü paylaşmadım ya, armudu yedim :))) armudun iyisini kim yerebru ablaa sende niye armutlar var anlamadim
Az olmuş sanki kuzum, tavuk ne kadardı?Bugünkü menüm
sabah 8.30
iki yumurta
bitane domates
iki tane boncuk sosis (tavuk)
1 bucuk tam buğdaylı ekmek
17.30
firinda tavuk ( derisiz )
4 catal makarna
iki yemek kaşık tavuk sosu
2 litre su
isyerinde 520 kalori yaktim
ayriyetten 10 dakka eliptik bisiklet 300 kalori
Kaymak cezasız kalmaz, kalmamalı :))) 50 mekik şekercimZeki Alasyanın öldüğünü sizden duydum. Allah Rahmet Etsin. Dünyadan ne kadar uzakmışım ya arada haber sitelerine bakayım.
Bugünkü Menüm
Sabah 9 00 ,1 kepçe menemen, 3 adet kayısı ,1 dilim peynir, Şekersiz çay, 2 yk kadar kaymak, 3 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 12 00 yarım bardak süt
14 30 4 yk mercimek salatası
16 00 bir dilim portakal
18 30 8 yk mercimek salatası bir dilim beyaz ekmek, yarım portakal, 2 yk menemen
Su:2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Geçmiş olsun chocomelimMenumu paylasayim hemen firsat bulmisken
7.30- 1 kuru kayisu
10.00- kahvalti yaptim bir dilim kepek ekmekle
Ara sira cig badem yedim 3-4 tane
14.00- sebze corbasi ve yogurt
Ara-1 isirik eti karam gofret
18.00- bir porsiyon maras usulu tava firinda yaptim siyah borcamda ve yogurt
Aksam sut icerim
Su 2 lt
Spor yapmadim bugun ev isi yaptim bir de bebisim cok huysuz nezle olmus sanirim hep burnundan su akiyor:-( onunla ilgilenmekten spora halim kalmadi
O hormon ilaçları şişkinlik yapıo kilonun gitmesini zorlaştırıyo bildiğim kadarıyla. Ben o sebepten doğum kontrol hapı kullanmıyorum.Evet canımcım bende konyadayım
Bende öyle yapmayı düşünüyorum aslında kankim ama şu 70i bi göreydim hayırlısıyla
Evet bencede az oldu canım, ama bu hafta ben yeni bir ilaca(hormon) başladım. Mübarek davul etti beni
Amaa yılmak yokk 200 200 de olsa gitsinde
İşte tatlım sen kendin bakıp karar vereceksin neyi yiyip yiyemeyeceğine
Ayrıca birkaç gün geçsin listelerini görelim ona göre yorumlarızz tatlım
20 minik sarmaya benden 30 jj gogom, bu arada pirinçmiydi bulgurmu pilav?Ben menümü yazayım birazdan kızım gelecek sinemaya gitcez arkadaşlar ve biz ailecek niyazigul 4 nala varmış bugün. Artık gelince görüşürüz.
Sabah 8.30 2 wasa domates salatalık 4 zeytin 1 dilim peynir ıhlamur (sabah eğitim günü cumaları kızlar anlasip branc hazirlamislar mükellef bi sofraydi dün nöbetten çıktığım için haberim yoktu ama sizin için diyetimi bozamam didim)
Akşam 17.30 20 tane kadar küçük yaprak sarma yoğurt (hakkatten yedim cezam neyse razıyım)
Su 2.5 olur yatana kadar
Dondurma yimişşinn gııı :))) 30 jj :))) Kaç top tu ?Aferin iyi dimişsin :)))
Menü güzel olmuş, sarmalar küçük olduğu için 20 mekik + 20 jj
Iyi eğlenceler canım :)
Kuzum menümü paylaşmadım ya, armudu yedim :))) armudun iyisini kim yer
Bugünkü menüm
06:00
1 bardak ılık su
Sabah 09:00
2 kepçe yoğurt çorbası
Öğlen 12:00
3 rendelenmiş havuç
Yoğurt
Ara 14:00
1 elma
Akşam 17:00
2 kepçe yoğurt çorbası
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara 17:30
Dondurma :)
2,2 lt su, 1 fincan limonlu zencefilli çay, 1 fincan detoks çayı
Spor: 2 km yürüyüş, 200 jj, 100 diz çek, 100 mekik + cezalarım 100 jj + 20 şer yan mekik
Şimdi spor zamanı
Ben yemeğimi diyete göre yapıyorum bana ceza vermeyin mi demek istedin gülüm? :)))Miss Parfümün Menüsü
Sabah 11:00 1 kepek ekmeği, 3-4 çatal yumurtalı peynirli omlet, 1 salatalık.
Öğle 14:00 2 etli biber dolması, sarımsaklı yoğurtla.
Akşam 18:00 1 dolma daha, yoğurt
gün içinde 1 fican yeşil çay, 1 kahve
Su 2,5 lt
Spor : Toplamda 140 jj , 200 mekik, temiz havada yürüyüş (normal tempoda) 5 325 adım yapmışım. Akşam çocuklar uyuyunca kalça bacak egzerszleri yaparım.
Kızlar yemeğimi diyete uygun pişiriyorum. Az sıvıyağ, az tuz, az pirinç kullandım dolmada.
Magnum yedim, görüntü açısından dondurma daha hoş durdu ondan öyle yazdım :))) 300 jj yaptım senin 30 tane yi de yaparım hayatım :)O hormon ilaçları şişkinlik yapıo kilonun gitmesini zorlaştırıyo bildiğim kadarıyla. Ben o sebepten doğum kontrol hapı kullanmıyorum.
20 minik sarmaya benden 30 jj gogom, bu arada pirinçmiydi bulgurmu pilav?
Dondurma yimişşinn gııı :))) 30 jj :))) Kaç top tu ?
Cezalara herzaman açığım canım :)))Ben yemeğimi diyete göre yapıyorum bana ceza vermeyin mi demek istedin gülüm? :)))
Güzel olmuş maşallah :)
Magnum yedim, görüntü açısından dondurma daha hoş durdu ondan öyle yazdım :))) 300 jj yaptım senin 30 tane yi de yaparım hayatım :)
Âlemsin auram hiç gülesim yoktuCezaları özlemişim
Yok balım öyle onu yapma bunu yapma olmaz, ceza yapılacakCezalara herzaman açığım canım :)))
Aa 300 yaptığını bilmiyordum. Benim 30 yanında pire gibi kalır deseneİyiki dondurma demişsin kulağa daha az gibi gelio Marka ismi oldumu ceza ağırlaşıyor
Benim 30 yapma ozaman çok olur gülüm ya bir gün için . yakmışsındır onu zaten
Yok canim kullanmiyorum cok cabuk bikiyorum. Onun yerine bir sayfadan bakiyorum yiyeceklerimin kalorisine. Hem porsiyon hem adet olarak bilgi veriyor. Zaten adimlari Stepz den takip ediyorum. Su icin sisem var öyle ölcuyorum gunluk suyumuda. Mercimek köftesi yapicaktim yarina vazgectim kisirr yapicam. 2 buyuk porsiyon kisirla 8 adet mercimek köfte basabas gidiyorÂlemsin auram hiç gülesim yoktu
Yok balım öyle onu yapma bunu yapma olmaz, ceza yapılacakbugün hızımı alamıyorum zaten ama işin kötü tarafı acıkmaya başladım
Bu arada MyfitnessPal'ı kullanıyormusun?
kilo verince hedefe ulaşınca mezun oluyos yaa annem
He yavrum öyle oluyor biliyorum da, mezun olmak illa arkasina bakmadan cekip gitmek demek degil kimezun olupta hala aramizda olan tatli arkadaslarimizdan ol sende
valla hayır demem cok sevdim ben sizlerii ayrı bir dünya burasıı
Merhaba
çok özür diliyorum geç kaldım, ama benlik bişey yok, sabah erkenden elektrikleri kesmişler akşama kadar gelmeyecekti ama çok şükür erken geldi
bildirimde bulunmadı yazılabilir tabi hiç sorun değil, tekrar özür diliyorum, elimde olmayan sebeplerden dolayı geç kaldım
Eski kilo - 56.2
Bu hafta - 55.1
Fark - 1.1
Ortalama - 1.95
kiloo verenleriii tebrikkk ederimm vermeyenler artik haftayaaa :)))
bugun kuzenin kinasi var oraya gidicemm ama once kendime yemek yapicam orda yememek için :)) .. haaa bu arada herkesin kankisiiiiii var AMAAA BENIMMM YOKKKKKK kiskaniyorummm . nezaman kankim olucak benim??
Ben menümü yazayım birazdan kızım gelecek sinemaya gitcez arkadaşlar ve biz ailecek niyazigul 4 nala varmış bugün. Artık gelince görüşürüz.
Su 2.5 olur yatana kadar
ya ama rüyalara girilmeyecek gibi degil ki maşallah valla adamın gözlerinegelirim tabikiiiçok teşekkür ederim canımm şimdi fotograf çekerken hep kahraman beyle göz gözeyiz ya arada acayişp esprili pozlarda oluyor tabii :) sonra ekranda da hazırlarken hep bakıyorum sonra rüyamada giriyor
kankacıgımmm nasılsın kardeşimmTeşekkürlerr
Teşekkür ederimmm
Yok canım ya, Baküdeyim benn
yaaa bugun konya nasıldı öyle valla ben acayip korktumEvet canımcım bende konyadayım
Bende öyle yapmayı düşünüyorum aslında kankim ama şu 70i bi göreydim hayırlısıyla
Evet bencede az oldu canım, ama bu hafta ben yeni bir ilaca(hormon) başladım. Mübarek davul etti beni
Amaa yılmak yokk 200 200 de olsa gitsinde
İşte tatlım sen kendin bakıp karar vereceksin neyi yiyip yiyemeyeceğine
Ayrıca birkaç gün geçsin listelerini görelim ona göre yorumlarızz tatlım
süpersinnAferin iyi dimişsin :)))
Bugünkü menüm
1 bardak ılık su
2 kepçe yoğurt çorbası
3 rendelenmiş havuç
Yoğurt
1 elma
2 kepçe yoğurt çorbası
Spor: 2 km yürüyüş, 200 jj, 100 diz çek, 100 mekik + cezalarım 100 jj + 20 şer yan mekik
Şimdi spor zamanı
ayy teşekkür ederim hemşom valla alıştım buraya fena halde
ebrumm sözlerini üzerime alındım bilesin teşekkür ederim tatlım
hemsom benim mezun olalı kaaac ay oldu hatta yıl olaacak halaa burdayım bakk
gitmek istemessen burda olmaman için bir neden yok sekerim
Diyetlkolik gibi bir siteden bakıyorsun o zaman. Aman boşver gülüm sıkılıyorsan hiç uğraşmaYok canim kullanmiyorum cok cabuk bikiyorum. Onun yerine bir sayfadan bakiyorum yiyeceklerimin kalorisine. Hem porsiyon hem adet olarak bilgi veriyor. Zaten adimlari Stepz den takip ediyorum. Su icin sisem var öyle ölcuyorum gunluk suyumuda. Mercimek köftesi yapicaktim yarina vazgectim kisirr yapicam. 2 buyuk porsiyon kisirla 8 adet mercimek köfte basabas gidiyor
Alınabilirsin kuzum, o cümleleri yazarken aklımdan geçenlerden biriydin zaten
tebrikler tatlım
paylaşım yetersizliğinden dolayı eklememiştim tatlım
bu haftaki eşleşmelere dahil ederim senide
film hakkında bilgi verirsen sevinirim tatlım
iyi eğlenceler
Kız Leyla öyle oraya buraya gidiyorsa almanyaya da davet edelimya ama rüyalara girilmeyecek gibi degil ki maşallah valla adamın gözlerine
ben konyadayım bak unutma geliceksin nasipse benim dış çekimlerime
kankacıgımmm nasılsın kardeşimm(bu kız burdada buldu diyip kaçmaz inşallah kaç gündür kafasını şişirdim )
yaaa bugun konya nasıldı öyle valla ben acayip korktum
ben kolay kolay korkmam ama korkuncada beni sadece babam sakinleştirir babamı aradım babaaaaa cabuk gell diye bagırıyorum ben babam telaş etti noldu diye korkuyorum ya sen beni hiç düşünmüyo musun dedim
süpersinn
ayvayı yedik denmez mi ona
Taze yaprak neyseki :)paylaş canım iyi olur güzele benziyor
vay vay vay 20 tane sarma :))yapraklar tuzlu değilse 30 jj benden.. tuzluysa 1 lt su+40 jj :)) hayır yani öğlen zaten pilav yemişin gogom.. akşamda sarma... iyi seyirler :*
Güzel beğendimBugünkü menüm
sabah 8.30
iki yumurta
bitane domates
iki tane boncuk sosis (tavuk)
1 bucuk tam buğdaylı ekmek
17.30
firinda tavuk ( derisiz )
4 catal makarna
iki yemek kaşık tavuk sosu
2 litre su
isyerinde 520 kalori yaktim
ayriyetten 10 dakka eliptik bisiklet 300 kalori
Akşam fazla olmuş sanki dimi 50 ser sguat ve yan mekik gelsinmi gelsin gelsinZeki Alasyanın öldüğünü sizden duydum. Allah Rahmet Etsin. Dünyadan ne kadar uzakmışım ya arada haber sitelerine bakayım.
Bugünkü Menüm
Sabah 9 00 ,1 kepçe menemen, 3 adet kayısı ,1 dilim peynir, Şekersiz çay, 2 yk kadar kaymak, 3 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 12 00 yarım bardak süt
14 30 4 yk mercimek salatası
16 00 bir dilim portakal
18 30 8 yk mercimek salatası bir dilim beyaz ekmek, yarım portakal, 2 yk menemen
Su:2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Didim didim oooo didiler bana neyseki alistilar ısrar etmiyolar artık.Aferin iyi dimişsin :)))
Bugünkü menüm
1 bardak ılık su
2 kepçe yoğurt çorbası
3 rendelenmiş havuç
Yoğurt
1 elma
2 kepçe yoğurt çorbası
Şimdi spor zamanı
Oyy geçmiş olsun kuzuya. Menün güzel bi isirikla kalmissin iyi olmuş.Menumu paylasayim hemen firsat bulmisken
7.30- 1 kuru kayisu
10.00- kahvalti yaptim bir dilim kepek ekmekle
Ara sira cig badem yedim 3-4 tane
14.00- sebze corbasi ve yogurt
Ara-1 isirik eti karam gofret
18.00- bir porsiyon maras usulu tava firinda yaptim siyah borcamda ve yogurt
Aksam sut icerim
Su 2 lt
Spor yapmadim bugun ev isi yaptim bir de bebisim cok huysuz nezle olmus sanirim hep burnundan su akiyor:-( onunla ilgilenmekten spora halim kalmadi
Güzel ben beğendim.Miss Parfümün Menüsü
Sabah 11:00 1 kepek ekmeği, 3-4 çatal yumurtalı peynirli omlet, 1 salatalık.
Öğle 14:00 2 etli biber dolması, sarımsaklı yoğurtla.
Akşam 18:00 1 dolma daha, yoğurt
gün içinde 1 fican yeşil çay, 1 kahve
Su 2,5 lt
Spor : Toplamda 140 jj , 200 mekik, temiz havada yürüyüş (normal tempoda) 5 325 adım yapmışım. Akşam çocuklar uyuyunca kalça bacak egzerszleri yaparım.
Kızlar yemeğimi diyete uygun pişiriyorum. Az sıvıyağ, az tuz, az pirinç kullandım dolmada.
Pirinç tabikiO hormon ilaçları şişkinlik yapıo kilonun gitmesini zorlaştırıyo bildiğim kadarıyla. Ben o sebepten doğum kontrol hapı kullanmıyorum.
20 minik sarmaya benden 30 jj gogom, bu arada pirinçmiydi bulgurmu pilav?
Dondurma yimişşinn gııı :))) 30 jj :))) Kaç top tu ?
Film güzel eglenceliydi klasik ata demirer baya güldük ama abartili sahneleride var. Yinede atayi seviyoruz biz kizimda izledi küfür falan yok.
tebrikler tatlım
paylaşım yetersizliğinden dolayı eklememiştim tatlım
bu haftaki eşleşmelere dahil ederim senide
film hakkında bilgi verirsen sevinirim tatlım
iyi eğlenceler
Ne olduki bugün Konyada?ya ama rüyalara girilmeyecek gibi degil ki maşallah valla adamın gözlerine
ben konyadayım bak unutma geliceksin nasipse benim dış çekimlerime
kankacıgımmm nasılsın kardeşimm(bu kız burdada buldu diyip kaçmaz inşallah kaç gündür kafasını şişirdim )
yaaa bugun konya nasıldı öyle valla ben acayip korktum
ben kolay kolay korkmam ama korkuncada beni sadece babam sakinleştirir babamı aradım babaaaaa cabuk gell diye bagırıyorum ben babam telaş etti noldu diye korkuyorum ya sen beni hiç düşünmüyo musun dedim
süpersinn
ayvayı yedik denmez mi ona
Evet canım diyetkolik. Başka sitenin adını yazmak istemedim:)) Haftada bir illaki yerim ben kısırı. Çocukken hiç sevmezdim. Naneli salçalı soğanlı kavruluyor. Sevmiyorum ben öyle. Pilav gibi oluyor tadı:)) Ben klasik yöntemden şaşmıyorum. Kaynar su bulgur , şişincede soğan yeşillik nar ekşisi limon biber salçası vs ekliyorumDiyetlkolik gibi bir siteden bakıyorsun o zaman. Aman boşver gülüm sıkılıyorsan hiç uğraşmaay benim de canım kısır istiyor, çok severim kimisi bulguru naneyle kavurup yapıyormuş, çok methediliyor bende merak ediyorum nasıl oluyor acaba
Alınabilirsin kuzum, o cümleleri yazarken aklımdan geçenlerden biriydin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?