Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben cezaya razi olanlari pek severim o zaman sana 50 mekik diyelim
Ben öglen yemegini begendim canim, sabah ki pogaca hosuma gitmedi, aksamda tavuk dürümdü yanlis hatirlamiyorsam. Aksam yemegini kacta yiyorsun?
benüm bugün de kötü oldu bişeyi baştan bozunca tam motive olamadım heralde iyice boşluyorum cezamı çekicem bugün ve yarına hatasız tam motive başlayacağım öyle yapınca hatasız gidiyorum değişiyor ama 6-7 gibi yiyorum bazen 8

Pohaca yiyerek gittikce kilo alirsin degil zayiflamak. Sadece yag yesen ondan daha iyi. Neden gece yatmadan hazirlik yapmiosun. Kahvaltilik saklama kaplari kullanabilirsin. Veya tam bugday ekmekli bi sandwic
bndan sonra akşamdan hazırayacağım zaten bana da iyi bir ders oldu sabahları acele oluyor çünkü

yemekhanede yemedim yemekler çok uygunsuz yani pilav yanına tatlı meyve veya baklagil oluyr mesela pilavla ayrıntılı baktığın zaman hepsi nerdeyse karbonhidrat oluyor çoğu zaman

Bize de baktirirsan yorum yapariz

Evet leylam cok sevdim, cok kalori yaktirdigini düsünüyorum

Aynen öyle Fatmiss unuttu bizi

Kiz eniste duymasin Kahraman beyi rüyanda gördügünü

aman duymasın amannn zaten sabahtan çıkıp gece 10 da dönmem sorun oldu tavır yaptı beyefendi aman bu erkeklerin hepsi böyle galiba

bndan sonra akşamdan hazırayacağım zaten bana da iyi bir ders oldu sabahları acele oluyor çünkü

en iyisini yaparsın canım evde yaptığın poğaçadan yiyebilirsin belki ama dışarıdan hazır aldığın sırf yağ...

Canim o zaman bugün icinde 50 jumping jack veriyorum :) yaparken kolay gelsin :)
Aksam yemegi yatmadan 4 saat önce yenilmesi gerekiyor, onu kendine göre ayarlarsin.
Ne kadar dogru bilemiyorum, bir yerde okumustum vücudumuz 12 saat sonra yag yakmaya basliyormus, o yüzden erken aksam yemegi ve biraz gec bir kahvalti daha idealmis.

aman duymasın amannn zaten sabahtan çıkıp gece 10 da dönmem sorun oldu tavır yaptı beyefendi aman bu erkeklerin hepsi böyle galiba
Kiskanmis beyimiz ama leylam simdi Kahraman beyde ki göz var mi eniste de? Eger yoksa kiskanmasi gayet normal Sen istedigin kadar benim gözüm senden baskasini görmüyor diye dil dök, bir kulagindan girer digerinden cikar

Kiskanmis beyimiz ama leylam simdi Kahraman beyde ki göz var mi eniste de? Eger yoksa kiskanmasi gayet normal Sen istedigin kadar benim gözüm senden baskasini görmüyor diye dil dök, bir kulagindan girer digerinden cikar
doğru diyon çocuk ruhlu bu erkek milleti

Direnç Kiloları İle başınız derte mi?

Direnç Kiloları için hızlandırıcı liste
Taylan Kümeli’den

UYARI:
– BU LİSTE SADECE 1 GÜNLÜKTÜR.

– DÜZENLİ OLARAK BESLENME LİSTELERİNİ UYGULAMANIZA RAĞMEN,3 HAFTADIR KİLO VEREMİYORSANIZ BU LİSTEYİ UYGULAYINIZ.

– TAMAMLADIĞINIZDA KALDIĞINIZ LİSTEDEN DEVAM EDEBİLİRİSİNİZ.

1 GÜNLÜK HIZLANDIRICI DİYETİNİZ
SABAH
1 su bardağı diyet yoğurt
Veya

2 adet sade probiotik yoğurt
Veya
1 su bardağı diyet kefir veya diyet süt
2 dilim taze ananas
1 kiwi
1 adet limon lifli diyet büsküvi
1 çk toz tarçın
1 çk toz zencefil
Tüm malzemeleri blenderdan geçiriniz2 SAAT SONRA
3 adet mısır pirinç patlağı

ÖĞLEN
Doyana kadar çorba

Çorba malzemeleri
8 bardak su
2 adet derisiz tavuk baget
1 demet maydanoz
½ limon suyu
5-6 tane karabiber
2 ob kereviz ve sapları
3 yk haşlanmış kepekli pirinç

2 SAAT SONRA
3 adet mısır pirinç patlağı

2 SAAT SONRA
3 adet mısır pirinç patlağı + 1’er tk labne light peynir

AKŞAM
Sabah kahvaltısının aynısı

2 SAAT SONRA
1 avuç altın çilek
1 çb diyet kefir veya diyet süt

Haftalik saglikli beslenme listeleri var su atici hizlandirici vs. Sirayla uygulanmasi gerekiyor ama isterseniz paylasiyim guzeller

sende mi konyadasınnn
kusura bakma unutuyorum ya
evet son 1 kilo ama veremiyorum ki

canımsınız sizzz
Evet canımcım bende konyadayım
hedef kiloma ulaşınca yeni hedef koymayı düşünüyorum

kankitooomm ben de seni tebrik ederimm haftaya biraz daha vermeliyiz ama bu hafta az olmuş deil mii
Bende öyle yapmayı düşünüyorum aslında kankim ama şu 70i bi göreydim hayırlısıyla

Evet bencede az oldu canım, ama bu hafta ben yeni bir ilaca(hormon) başladım. Mübarek davul etti beni

Amaa yılmak yokk 200 200 de olsa gitsinde
yemekhanede yemedim yemekler çok uygunsuz yani pilav yanına tatlı meyve veya baklagil oluyr mesela pilavla ayrıntılı baktığın zaman hepsi nerdeyse karbonhidrat oluyor çoğu zaman
İşte tatlım sen kendin bakıp karar vereceksin neyi yiyip yiyemeyeceğine
Ayrıca birkaç gün geçsin listelerini görelim ona göre yorumlarızz tatlım

aynen vallah hafta sonundan sonra tartildim 2 kilo fazla ciktim sok olduydum vallah :)

kiloo verenleriii tebrikkk ederimm vermeyenler artik haftayaaa :)))
bugun kuzenin kinasi var oraya gidicemm ama once kendime yemek yapicam orda yememek için :)) .. haaa bu arada herkesin kankisiiiiii var AMAAA BENIMMM YOKKKKKK kiskaniyorummm . nezaman kankim olucak benim??

Ben menümü yazayım birazdan kızım gelecek sinemaya gitcez arkadaşlar ve biz ailecek niyazigul 4 nala varmış bugün. Artık gelince görüşürüz.
Sabah 8.30 2 wasa domates salatalık 4 zeytin 1 dilim peynir ıhlamur (sabah eğitim günü cumaları kızlar anlasip branc hazirlamislar mükellef bi sofraydi dün nöbetten çıktığım için haberim yoktu ama sizin için diyetimi bozamam didim )

Ara 11.00 3 diyet bisküvi

Öğlen 13 00 4 kaşık pilav fırında tavuk salata

Ara 15.00 2 diyet bisküvi

Akşam 17.30 20 tane kadar küçük yaprak sarma yoğurt (hakkatten yedim cezam neyse razıyım )

Su 2.5 olur yatana kadar
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş

ebru ablaa sende niye armutlar var anlamadim

Haftalik saglikli beslenme listeleri var su atici hizlandirici vs. Sirayla uygulanmasi gerekiyor ama isterseniz paylasiyim guzeller

paylaş canım iyi olur güzele benziyor

vay vay vay 20 tane sarma :))yapraklar tuzlu değilse 30 jj benden.. tuzluysa 1 lt su+40 jj :)) hayır yani öğlen zaten pilav yemişin gogom.. akşamda sarma... iyi seyirler :*

Bugünkü menüm
sabah 8.30
iki yumurta
bitane domates
iki tane boncuk sosis (tavuk)
1 bucuk tam buğdaylı ekmek

17.30
firinda tavuk ( derisiz )
4 catal makarna
iki yemek kaşık tavuk sosu

2 litre su
isyerinde 520 kalori yaktim
ayriyetten 10 dakka eliptik bisiklet 300 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…