benüm bugün de kötü oldu bişeyi baştan bozunca tam motive olamadım heralde iyice boşluyorum cezamı çekicem bugün ve yarına hatasız tam motive başlayacağım öyle yapınca hatasız gidiyorum değişiyor ama 6-7 gibi yiyorum bazen 8Ben cezaya razi olanlari pek severimo zaman sana 50 mekik diyelim
Ben öglen yemegini begendim canim, sabah ki pogaca hosuma gitmedi, aksamda tavuk dürümdü yanlis hatirlamiyorsam. Aksam yemegini kacta yiyorsun?
bndan sonra akşamdan hazırayacağım zaten bana da iyi bir ders oldu sabahları acele oluyor çünküPohaca yiyerek gittikce kilo alirsin degil zayiflamak. Sadece yag yesen ondan daha iyi. Neden gece yatmadan hazirlik yapmiosun. Kahvaltilik saklama kaplari kullanabilirsin. Veya tam bugday ekmekli bi sandwic
yemekhanede yemedim yemekler çok uygunsuz yani pilav yanına tatlı meyve veya baklagil oluyr mesela pilavla ayrıntılı baktığın zaman hepsi nerdeyse karbonhidrat oluyor çoğu zamanhahaha teşekkür ederim
Hay maşallah marifetli kızz. Menü güzell
Sağol canımm.. Hepimize hayırlı cumalar
Midem bir kötü oldu dün, ilkbaşta bianda çok su içince sanırım. Sonra midemin ağrısından duramadım suda içrmedim
Bidaha öyle yapmıcamm :|
Öğle yemeğinde ne var? Ölçülü yiyebilirsin çıkanlardan tatlı hariç.
Gözün aydın canım
Bize de baktirirsan yorum yapariz
Evet leylam cok sevdim, cok kalori yaktirdigini düsünüyorum
Aynen öyle Fatmiss unuttu bizi
Kiz eniste duymasin Kahraman beyi rüyanda gördügünü
bndan sonra akşamdan hazırayacağım zaten bana da iyi bir ders oldu sabahları acele oluyor çünkü
Canim o zaman bugün icinde 50 jumping jack veriyorum :) yaparken kolay gelsin :)benüm bugün de kötü oldu bişeyi baştan bozunca tam motive olamadım heralde iyice boşluyorum cezamı çekicem bugün ve yarına hatasız tam motive başlayacağım öyle yapınca hatasız gidiyorum değişiyor ama 6-7 gibi yiyorum bazen 8
Kiskanmis beyimizaman duymasın amannnzaten sabahtan çıkıp gece 10 da dönmem sorun oldu tavır yaptı beyefendi aman bu erkeklerin hepsi böyle galiba
doğru diyonKiskanmis beyimizama leylam simdi Kahraman beyde ki göz var mi eniste de? Eger yoksa kiskanmasi gayet normal Sen istedigin kadar benim gözüm senden baskasini görmüyor diye dil dök, bir kulagindan girer digerinden cikar
Bende yanaklarından öptümBende gözlerinden öptüm
Paylaş tabiki canım illa yarar birimizin işineHaftalik saglikli beslenme listeleri var su atici hizlandirici vs. Sirayla uygulanmasi gerekiyor ama isterseniz paylasiyim guzeller
Evet canımcım bende konyadayımsende mi konyadasınnn
kusura bakma unutuyorum ya
evet son 1 kilo ama veremiyorum ki
canımsınız sizzz
Bende öyle yapmayı düşünüyorum aslında kankim ama şu 70i bi göreydim hayırlısıylahedef kiloma ulaşınca yeni hedef koymayı düşünüyorum
kankitooomm ben de seni tebrik ederimm haftaya biraz daha vermeliyiz ama bu hafta az olmuş deil mii
İşte tatlım sen kendin bakıp karar vereceksin neyi yiyip yiyemeyeceğineyemekhanede yemedim yemekler çok uygunsuz yani pilav yanına tatlı meyve veya baklagil oluyr mesela pilavla ayrıntılı baktığın zaman hepsi nerdeyse karbonhidrat oluyor çoğu zaman
aynen vallah hafta sonundan sonra tartildim 2 kilo fazla ciktim sok olduydum vallah :)Karşıyakaya gitmiştik annemle çokta acıkmıştım ve saatte gecikecekti eve gidene kadar ben de en uygun kır pidesi diye düşündüm.. döner falan hep yağlı oluyor dışarıda.. simit sarayına girsen olmaz.. en iyisi kır pidesi paklar bizi anne dedim :) evet ben de özlemişim :)
canım dışarda satılan tavuk dürümler çok yağlı oluyor kuyruk yağı karıştırıyorlar lezzet katsın diye.. canım tavuk döner istedimi evde kendim yapıyorum kepekli lavaşlabidaha poğaçada yeme!
fotoğrafta kendini göstermez beyaz o yüzden denemedim ama fikir güzel saf ve temiz aşk... kankim yediklerim bana az gelmedi ama tlfna yazdım hep yediklerimi 945 olmuş toplam.. kır pidesi 250 kcal.. normal bide 470 kcal mi neymiş..
canım bak bu yediğim pide.. küçüktü ama doydum :)
Eki Görüntüle 1520597
Allah kabul etsin pembem :* ben olsam akşam abartırım herhalde
teşekkürler pemben :*
ben de ilk kez hesapladım tlfnda şaşırdım öyle çıkınca o yüzden paylaştım kaloriyi.. halbuki 1400 falan tutar diye düşünüyordum :)
ya sen ne beceriklisin böylex + =41 kere maşallah
çoook sağol becerikli
çekmek her türlü zor vala... hep o gözlere bakıyorumişte bayan fotografcı her zaman daha iyidir
haftasonu kaçırmayasın sakın kanki
regl olmana göre çok iyi bence gogom
tebrikler
iyi kurtardınhaftasonu çok fena olmasına rağmen haftaiçi çok iyi telafi ettin tebrik ederim
tebriklerrr
hahah :)) sen hep gül hemsoommKız sabah sabah güldürdün benii, Allahta seni güldürsün, ne tatlı yazmış öyle bi çeşit otalemsin valla
ebru ablaa sende niye armutlar var anlamadimHaftalik menü paylasim tablosu[TR][/tr]
Elma dersem cik, armut dersem cikma hesabi elma dersem yapma, armut dersem yap
Armutlu arkadaslar, armut basina 100 jj / 100 mekik / 100 squat / 100 ip atlama / 100 diz cekerek kosma - bu saydigim egzersizlerden birini ceza olarak uygulayacaktirElmali arkadasimlarimi kocaman öpüyorum
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Cuma[/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı[/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gogo2405[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyl35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]E-brulim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilviin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembe_dizi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wemba[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BiricikS[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Parfym[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AKovser[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eliflider[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_choco_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunes-86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PembePuantiyeli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aurablue[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][TR][/tr][TR]
[TD]ddanes[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/tr][TR]
[/TR][TR][/TR]
Haftalik saglikli beslenme listeleri var su atici hizlandirici vs. Sirayla uygulanmasi gerekiyor ama isterseniz paylasiyim guzeller
Ben menümü yazayım birazdan kızım gelecek sinemaya gitcez arkadaşlar ve biz ailecek niyazigul 4 nala varmış bugün. Artık gelince görüşürüz.
Sabah 8.30 2 wasa domates salatalık 4 zeytin 1 dilim peynir ıhlamur (sabah eğitim günü cumaları kızlar anlasip branc hazirlamislar mükellef bi sofraydi dün nöbetten çıktığım için haberim yoktu ama sizin için diyetimi bozamam didim)
Ara 11.00 3 diyet bisküvi
Öğlen 13 00 4 kaşık pilav fırında tavuk salata
Ara 15.00 2 diyet bisküvi
Akşam 17.30 20 tane kadar küçük yaprak sarma yoğurt (hakkatten yedim cezam neyse razıyım)
Su 2.5 olur yatana kadar
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?