ALLAH kabul etsin, suya dikkat et canım.2 gündür menü yazamadım..
Dünkü menüm
Sahurda hatırlamıyorum bile su içebildim mi diye
2 gündür koşa koşa kalkıyorum sahura tabi geç uyuduğum ve yorgun olduğum için ezan vakti ancak kalkabiliyorum..
Akşam
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 kıymalı patatesli köfte
6-7 çatal salata (mayonezli)
Bugünkü menüm
Sahurda
1.5 bardak su
Akşam
1 küçük kase yoğurt çorbası
1 parça tavuk (yağsız)
1 dilim ekmek
yarım bişi
3 bardak su, 1 fincan çay
Oh oh oh beyti yemiş güneşcan :) 50 jj gelsin o zaman.Menüm;
10:00 2 dilim peynir, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, biber , marul, 2 dilim buğ. ekmeği
15:00 6 tane kepekli bisküvi, 200 ml süt
18:30 beyti kebap, salata
Kahve, 2.5 su
Paylaş tabi resimlerini, biz çok beğeniyoruz :)canım eğer istersen ben sana ezan sesini kayıt edip atıyım bilirim ezan okunmayan yerin hüznünü buruklugunu zordur
ya aksiyon degil ama resim cekmeyi seviyorum
yok güzelim nerdeeeeee şimşeği yakalamayı gec zor gördüm yüksek olunca mı acaba göremedim pek fazla yoksa pencereye dogru mu cakmadı acaba
şimşek caktıgı zamanda resim cektim ama simsek görülmüyo sadeece güzel pastel tonlarda hava görünüyo istersen atıyım
bak amcam yapsın baska biri yapsın korkmam ama babam yapınca korkuğ bagırıyorum sanırım fazla babasının kızıyım ben oysa ben korkmam bu evin tadilatında ben durdum tesisatcıların yanında o kadar büyük matkaplar calıstı gıkım cıkmadı ama babam bi duvar delsin matkapla basıyorum cıglıgı bende anlamıyorum
Ben 500'ü 3 saatte yaptım, 50şer den dinlene dinlene, başka türlü benimde nefesim yetmiyor :)Ayy Maşallah çok iyi bir rakam, ben 70+70 yaptım nefes nefese kaldım. Ama çok sevdiğim bir egzersz.
Benimde yarın çamaşır temizlik var. İnşallah hava güzel olur, kapalı havada sevmiyorum temizlik yapmayı.
ben pek begenmiyorum resmlerimiPaylaş tabi resimlerini, biz çok beğeniyoruz :)
Belki de baban için korkuyorsundur, psikolojik olabilir belki kuzum?
dert ortagım kardesim nereye uykun geliyo ben yatmadan
Allah iyilikler versin kuzum yorma kendinş fazlaaa
yok hayırDaha seninle saçmalamadık dimi bü günnn
ALLAH kabul etsin, suya dikkat et canım.
Oh oh oh beyti yemiş güneşcan :) 50 jj gelsin o zaman.
Paylaş tabi resimlerini, biz çok beğeniyoruz :)
Belki de baban için korkuyorsundur, psikolojik olabilir belki kuzum?
Ben 500'ü 3 saatte yaptım, 50şer den dinlene dinlene, başka türlü benimde nefesim yetmiyor :)
İnşallah hava bizden yana olur kuzucum :)
yok hayır
tava yicek birileri var kanka
ben özele geçiyorum laptopun sarjı bitti kalkıp baglayamamhadi gel sen de müsaitsen
Sende öyle öyle kendini geliştireceksin, resim çekmek başlı başına bir zanaat ve herkesin harcı değilben pek begenmiyorum resmlerimi
@LeyL35 ve P pembe_dizi nin yanında ne biçim kalıyo benimkiler
büyük ihtimalle evet babam için canım cıglıklarım evi operaya döndürsem mi acep
En azından 1 lt yi tamamla, oruç tutarken su daha da önemli. Beyti harika birşey de yufkası ve salçalı sosu diyetlikten çıkartıyor :)Çok sağol canım, tamamdır diyorum hep ama içemiyorum, o kadar şişiyorum ki akşam 2-3 bardak içtim mi tamam artık kımıldayamıyorum bile
Ben de iyi diyorum Güneşin menüsüne, kebap deyince aklım bizimkilere gitti, ızgara gibi bişey hafifi oluyor o yüzden..
şimdi senden sonra beytiye baktım yufkalı mı ne oo
Sahur yok su az napcaz biz seni yaa olmaz böyle kiloda veremicen.2 gündür menü yazamadım..
Dünkü menüm
Sahurda hatırlamıyorum bile su içebildim mi diye
2 gündür koşa koşa kalkıyorum sahura tabi geç uyuduğum ve yorgun olduğum için ezan vakti ancak kalkabiliyorum..
Akşam
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 kıymalı patatesli köfte
6-7 çatal salata (mayonezli)
Bugünkü menüm
Sahurda
1.5 bardak su
Akşam
1 küçük kase yoğurt çorbası
1 parça tavuk (yağsız)
1 dilim ekmek
yarım bişi
3 bardak su, 1 fincan çay
Spor yapmadinmi bi 100 jj yapta aklın başına gelsin menü güzel olmuş.Menüm;
10:00 2 dilim peynir, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, biber , marul, 2 dilim buğ. ekmeği
15:00 6 tane kepekli bisküvi, 200 ml süt
18:30 beyti kebap, salata
Kahve, 2.5 su
Ben de oyle dusunmustum ama sirayla yapilmasi gerekiomus tatlim. Bu ilk liste ilkokulun 1. Sinifi gibi dusunun temelden baslamalisiniz yaziyor ;-) yine de sen bilirsin. Bu arada diger listelerde daha cok cesit ve daha cok yiyecek var.Ben yağ yakıcı olanı bekliycem :)
jumping jack nedir ? ben 40 dk yürüdüm bugünCanim o zaman bugün icinde 50 jumping jack veriyorum :) yaparken kolay gelsin :)
Aksam yemegi yatmadan 4 saat önce yenilmesi gerekiyor, onu kendine göre ayarlarsin.
Ne kadar dogru bilemiyorum, bir yerde okumustum vücudumuz 12 saat sonra yag yakmaya basliyormus, o yüzden erken aksam yemegi ve biraz gec bir kahvalti daha idealmis.
ben evden getirmeyekarar verdimEvet canımcım bende konyadayım
Bende öyle yapmayı düşünüyorum aslında kankim ama şu 70i bi göreydim hayırlısıyla
Evet bencede az oldu canım, ama bu hafta ben yeni bir ilaca(hormon) başladım. Mübarek davul etti beni
Amaa yılmak yokk 200 200 de olsa gitsinde
İşte tatlım sen kendin bakıp karar vereceksin neyi yiyip yiyemeyeceğine
Ayrıca birkaç gün geçsin listelerini görelim ona göre yorumlarızz tatlım
Kuzum başka bir durum mu var yoksa? :)Selam kizlar uykudan gelemiyorum bir türlü ne oluyorsa bana...yine uyuyorum kaç gündür simdi uyandım...geçmişe bakamadim bi selam yazayım dedim..keyifler yerindedir umarım optum hepinizi..
Sen bunu afiyetle yedin mi? :)Eki Görüntüle 1521765 Esimin sanat eseri dondurma uzerine antep fistigi
Geçmiş olsun canım, kuru fasulye etkisi yarattı desene :)Dun yaptigim sebze corbasi icimde atom bombasi etkisi yaratti resmen ☆☆☆
Sanki karnimda havai fisekler patliyor. O kadar gaz yapti ki canim yaniyor iki gecedir
Öncelikle bireyselde ki üçüncülüğünden dolayı tebrik ederim. Jumping jack çok faydalı bir egzersiz, hoplarken bacaklarını açıp kapatıyorsun ve kollar da aynı zamanda eşlik ediyor. Google dan bak istersen :)jumping jack nedir ? ben 40 dk yürüdüm bugün
Hadi bakalım :)bugün 00.01 itibariyle yeni bir ben geliyorr :) şimdi görün beni :)
sence bu aralar ben kimi öldürebilirimmmm benim güzeller güzelimmTava vura vura delirticen sonunda birilerinii
gidiyorum ben de zaten, uzanıcam ama yatmıyorum daha konuşalım bii bakaym kim yiyormuş tavayı
zaten müzik öğretmenimle aynı sitedeyiz benimle konusmadı 1 yıl ben konservatuara gitmedim diyeSende öyle öyle kendini geliştireceksin, resim çekmek başlı başına bir zanaat ve herkesin harcı değil
Opera sanatçısı da olacak bizim kız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?