Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ALLAH kabul etsin, suya dikkat et canım.

Menüm;
10:00 2 dilim peynir, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, biber , marul, 2 dilim buğ. ekmeği
15:00 6 tane kepekli bisküvi, 200 ml süt
18:30 beyti kebap, salata
Kahve, 2.5 su
Oh oh oh beyti yemiş güneşcan :) 50 jj gelsin o zaman.

Paylaş tabi resimlerini, biz çok beğeniyoruz :)

Belki de baban için korkuyorsundur, psikolojik olabilir belki kuzum?

Ayy Maşallah çok iyi bir rakam, ben 70+70 yaptım nefes nefese kaldım. Ama çok sevdiğim bir egzersz.
Benimde yarın çamaşır temizlik var. İnşallah hava güzel olur, kapalı havada sevmiyorum temizlik yapmayı.
Ben 500'ü 3 saatte yaptım, 50şer den dinlene dinlene, başka türlü benimde nefesim yetmiyor :)

İnşallah hava bizden yana olur kuzucum :)

Paylaş tabi resimlerini, biz çok beğeniyoruz :)

Belki de baban için korkuyorsundur, psikolojik olabilir belki kuzum?
ben pek begenmiyorum resmlerimi
@LeyL35 ve P pembe_dizi nin yanında ne biçim kalıyo benimkiler
büyük ihtimalle evet babam için canım cıglıklarım evi operaya döndürsem mi acep

Çok sağol canım, tamamdır diyorum hep ama içemiyorum, o kadar şişiyorum ki akşam 2-3 bardak içtim mi tamam artık kımıldayamıyorum bile

Ben de iyi diyorum Güneşin menüsüne, kebap deyince aklım bizimkilere gitti, ızgara gibi bişey hafifi oluyor o yüzden..
şimdi senden sonra beytiye baktım yufkalı mı ne oo

yok hayır
tava yicek birileri var kanka
ben özele geçiyorum laptopun sarjı bitti kalkıp baglayamam hadi gel sen de müsaitsen

Tava vura vura delirticen sonunda birilerinii
gidiyorum ben de zaten, uzanıcam ama yatmıyorum daha konuşalım bii bakaym kim yiyormuş tavayı

ben pek begenmiyorum resmlerimi
@LeyL35 ve P pembe_dizi nin yanında ne biçim kalıyo benimkiler
büyük ihtimalle evet babam için canım cıglıklarım evi operaya döndürsem mi acep
Sende öyle öyle kendini geliştireceksin, resim çekmek başlı başına bir zanaat ve herkesin harcı değil

Opera sanatçısı da olacak bizim kız :)))

En azından 1 lt yi tamamla, oruç tutarken su daha da önemli. Beyti harika birşey de yufkası ve salçalı sosu diyetlikten çıkartıyor :)

Sahur yok su az napcaz biz seni yaa olmaz böyle kiloda veremicen.
Menüm;
10:00 2 dilim peynir, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, biber , marul, 2 dilim buğ. ekmeği
15:00 6 tane kepekli bisküvi, 200 ml süt
18:30 beyti kebap, salata
Kahve, 2.5 su
Spor yapmadinmi bi 100 jj yapta aklın başına gelsin menü güzel olmuş.
Bireyselde 3 . olmuşsun kuzum tebrik ediyorum ayrıca :)

Selam kizlar uykudan gelemiyorum bir türlü ne oluyorsa bana...yine uyuyorum kaç gündür simdi uyandım...geçmişe bakamadim bi selam yazayım dedim..keyifler yerindedir umarım optum hepinizi..

Dun yaptigim sebze corbasi icimde atom bombasi etkisi yaratti resmen ☆☆☆
Sanki karnimda havai fisekler patliyor. O kadar gaz yapti ki canim yaniyor iki gecedir

jumping jack nedir ? ben 40 dk yürüdüm bugün

ben evden getirmeyekarar verdim

Selam kizlar uykudan gelemiyorum bir türlü ne oluyorsa bana...yine uyuyorum kaç gündür simdi uyandım...geçmişe bakamadim bi selam yazayım dedim..keyifler yerindedir umarım optum hepinizi..
Kuzum başka bir durum mu var yoksa? :)

Eki Görüntüle 1521765 Esimin sanat eseri dondurma uzerine antep fistigi
Sen bunu afiyetle yedin mi? :)

Dun yaptigim sebze corbasi icimde atom bombasi etkisi yaratti resmen ☆☆☆
Sanki karnimda havai fisekler patliyor. O kadar gaz yapti ki canim yaniyor iki gecedir
Geçmiş olsun canım, kuru fasulye etkisi yarattı desene :)

jumping jack nedir ? ben 40 dk yürüdüm bugün
Öncelikle bireyselde ki üçüncülüğünden dolayı tebrik ederim. Jumping jack çok faydalı bir egzersiz, hoplarken bacaklarını açıp kapatıyorsun ve kollar da aynı zamanda eşlik ediyor. Google dan bak istersen :)

bugün 00.01 itibariyle yeni bir ben geliyorr :) şimdi görün beni :)
Hadi bakalım :)

Sende öyle öyle kendini geliştireceksin, resim çekmek başlı başına bir zanaat ve herkesin harcı değil

Opera sanatçısı da olacak bizim kız :)))
zaten müzik öğretmenimle aynı sitedeyiz benimle konusmadı 1 yıl ben konservatuara gitmedim diye
4 yılı aşkın süredir acemice kendimce resimler cekiyorum kah profesyonel makineyle (şirketin) kah kendi makinemle kah babamın satmadan önceki profesyonel makinesiyle basladım zaten ama halada istedigim efektleri yakalayamıyorum ders almam gerek sanırım

kızlarrrrrr ben naptın biliyonuz mu bilmiyosunuz tabi hemen yazayım

iftarımı saat 20.00 sularında yapmıştım gayet saglıklı ve hafif bir menüm vardı bakınız ;
1 tabak tutmac corbası
bol yeşillikli salata
1 tane el kadar anne böreği (yeşillikli az yaglı ve tuzsuz)

sonra cay saati geldi kruvasanlar kurabiyeler eşliğinde hemde vişneli kruvasann dedim nayırrrr yapamam ben bunu ne güzel 51 oldum elimin tersiyle itip 8 bardak cay içtim mutfagı topladım bu arada güzel güzel hareketler yapıyorum sarkılar söylüyorum bagırarak
babam toplantıdan gelirken benim en sevdiğim markadan gidip güzel bir tane çiğ köfte dürüm almışşşş hemde etli boll acılııı tabi benim haberim yok
mutfak işleri bitince kendime limonlu mis gibi yeşil cay yaptım ben hafif yedim ya onun havası var tabi evdekilere kiloda verdim yaaaaa yarında büyük alışverişe cıkıcam yaaaaaa....
babam geldi sarıldık ettik neysemmm bana buyur kızım dedi saat olmuş 12
babacım ben yemiyorum bu saatte yarın iftarda yerim dolaba koyayım bari diyip carı carı koydum Allahallaaaa bizim kıza nolmuş dayanamazdı dedi kardeşimde ablam dayanamaz dedi efeeee diye bakış attım annemle babam böyleee
en son dayanamadım saat tam 01.25 ben güzelce yedim mi valla ben çiğköfteye dayanamam dondurma var dolapta hatta en sevdiklerimden 1 haftayı geçti ama ben dedim 50 olayım öyle yicem ama işte çiğ köfteyi kim icat etti getirin bogazlıycam onu benn
ama yarın sabah kalkar kalkmaz bugün verilen menü cezalarını yapıcam bitiricem zaten 3 tane armutum var ek olarak 200 jj 500 ip atlama yazdım kendime ve yarın yogun bir gün ölsemde gebersemd e yapıcam inşallah
son olarak 2 litre su içtim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…