Senin cezan ile birlikte toplam 500 jjTaze yaprak neyseki :)
Güzel beğendim
Akşam fazla olmuş sanki dimi 50 ser sguat ve yan mekik gelsinmi gelsin gelsin
Didim didim oooo didiler bana neyseki alistilar ısrar etmiyolar artık.
Demek magnum yedin ama sporunda iyi olmuş bir 50 jj dahabyap bari.
Oyy geçmiş olsun kuzuya. Menün güzel bi isirikla kalmissin iyi olmuş.
Güzel ben beğendim.
Pirinç tabiki
Film güzel eglenceliydi klasik ata demirer baya güldük ama abartili sahneleride var. Yinede atayi seviyoruz biz kizimda izledi küfür falan yok.
haaaa anladımKız Leyla öyle oraya buraya gidiyorsa almanyaya da davet edelim
Baba'nın ödü kopacak, yazık gülüm
Yavrum ayva denir normalde ama menü paylaşım listesinde ki armut ya ondan öyle uyarladım
öyle bir gök gürültüsü şimşekler bir dolu yagdı bir yagmur yagdı bizde yüksek katta oturunca ev resmen titriyodu zangır zangırNe olduki bugün Konyada?
Evet canım diyetkolik. Başka sitenin adını yazmak istemedim:)) Haftada bir illaki yerim ben kısırı. Çocukken hiç sevmezdim. Naneli salçalı soğanlı kavruluyor. Sevmiyorum ben öyle. Pilav gibi oluyor tadı:)) Ben klasik yöntemden şaşmıyorum. Kaynar su bulgur , şişincede soğan yeşillik nar ekşisi limon biber salçası vs ekliyorumMor lahanayıda dene oda güzel yakışıyor.
jj'i 100 e tamamla goncam, mısırın cezası olsunToplam 80 jj 20 mekik oldu ama devamida var.
Sinemada 3 avuç mısır yedim vee çıkışta corbaciya gittik yarım kase mercimek çorbası içtim limonlu.
Ne olduki bugün Konyada?
Evet canım diyetkolik. Başka sitenin adını yazmak istemedim:)) Haftada bir illaki yerim ben kısırı. Çocukken hiç sevmezdim. Naneli salçalı soğanlı kavruluyor. Sevmiyorum ben öyle. Pilav gibi oluyor tadı:)) Ben klasik yöntemden şaşmıyorum. Kaynar su bulgur , şişincede soğan yeşillik nar ekşisi limon biber salçası vs ekliyorumMor lahanayıda dene oda güzel yakışıyor.
canim ceza verebilirsin yarin yaparim no matter!İyi akşamlar kızlar
Tebrikler chococum
Tebrikler Parfümcüm
Geçmiş olsun chocomelimo zaman bugünlük sana ceza yok.
haaaa anladım
ya alışkın babam bu hallerime mesela ben matkaptan cok korkarım babamda benim cıglıgımdan korkar adam akıllı calıstıramaz hatta bi ara matkabı kırdı
öyle bir gök gürültüsü şimşekler bir dolu yagdı bir yagmur yagdı bizde yüksek katta oturunca ev resmen titriyodu zangır zangır
ben penceereyi actım şimşek resmi yakalamaya calısıyıroum annem bagırıyo kızıımmmm cekil pencerenin önünden cok tehlikeli diyo tamam diyorum ama hala resim derdindeyim sonra bi şimşek cakıyo ben cıglıklar eşliğinde resimler cekiyorum
Eh alışmıştır elbette onca sene içindehaaaa anladım
ya alışkın babam bu hallerime mesela ben matkaptan cok korkarım babamda benim cıglıgımdan korkar adam akıllı calıstıramaz hatta bi ara matkabı kırdı
öyle bir gök gürültüsü şimşekler bir dolu yagdı bir yagmur yagdı bizde yüksek katta oturunca ev resmen titriyodu zangır zangır
ben penceereyi actım şimşek resmi yakalamaya calısıyıroum annem bagırıyo kızıımmmm cekil pencerenin önünden cok tehlikeli diyo tamam diyorum ama hala resim derdindeyim sonra bi şimşek cakıyo ben cıglıklar eşliğinde resimler cekiyorum
Yok kuzum kıyamam, oğluşun iyileşsin sen zaten telafisini en güzel şekilde yaparsınSaol tatlim
canim ceza verebilirsin yarin yaparim no matter!
Yap canım sende. Kornişonu denerim bir günjj'i 100 e tamamla goncam, mısırın cezası olsun
Sitenin reklamını yapmış oldum, birgün banlanırsam bilki reklamdan
Denemedim hiç kavrulmuş ama güzel değil diyorsan denememde. Bende en iyisi bildiğimden şaşmayayımkısıra kornişon da güzel oluyor, ay yarın bende mi yapsam
Bu arada avatarın ne güzel olmuş kız senin
ebrumm sözlerini üzerime alındım bilesin teşekkür ederim tatlım
hemsom benim mezun olalı kaaac ay oldu hatta yıl olaacak halaa burdayım bakk
gitmek istemessen burda olmaman için bir neden yok sekerim
tebrikler tatlım
paylaşım yetersizliğinden dolayı eklememiştim tatlım
bu haftaki eşleşmelere dahil ederim senide
film hakkında bilgi verirsen sevinirim tatlım
iyi eğlenceler
Ayy 500 e cikabilsem bende süper olacak aslında birde tek defada 100 yapabilsem ayak bilekleŕim fena acıyo ziplarken. Bravo kuzum.Senin cezan ile birlikte toplam 500 jj
yapıldı kaptanım
2 tanede küçük domates yedim kızlar, tansiyonum düştü.
Teşekkürler paylaşım için. Iyi uykular kuzumILK HAFTANIN LISTESI BU haftaya ikinci listeyi vericem. Yarin biraz uymaya calisicam bakalim.
Alışverişe gitmem lazım taze soğan yok, gidebilirsem temizliğimi bitirip yaparım mutlakaYap canım sende. Kornişonu denerim bir günEvde yok çünki. Pizza nın yanında güzel gidiyodu bir zamanlar Bulguru az yeşilliği bol olsun yalnız kısırının
Goncam sende yaparsın, 50 şer tane ara ara dinlenerek bütün güne dağıtırsan 500'ü bile geçersin. Benimde bileklerim bitirdikten sonra ağrıyor birazAyy 500 e cikabilsem bende süper olacak aslında birde tek defada 100 yapabilsem ayak bilekleŕim fena acıyo ziplarken. Bravo kuzum.
Ben yağ yakıcı olanı bekliycem :)UYARI: Bu listeyi metabolik bir rahatsızlığınız yoksa, hamile değilseniz ya da emzirme süreciniz sorunluysa, tahlillerinizde normal dışı bir bulgu görünüyorsa yapmayınız. Bu liste normal verilere sahip kişilerin yalnızca 1 hafta boyunca uygulayabilecekleri bir beslenme mönüsüdür. Tedavi edici ve tıbbi bir yönü yoktur.
Her yemek sonrası 1 bardak yeşil çay
İşte ilk liste: Bu liste su atıcıdır…
SABAH –
NEKTARİN MEVSİMİ DEĞİL İSE ELMA, ARMUT, KİVİ, ANANAS YA DA CENNET MEYVESİ GİBİ MEYVELERLE KARIŞIMINIZI HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.
MUZDAN İNCİRDEN KAVUNDAN VE ÜZÜMDEN UZAK DURMALISINIZ.
1 su bardağı kefir
1 ob yumuşak şeftali
1 çk toz tarçın
Blenderdan geçiriniz
ARA ÖĞÜN
3 adet mısır pirinç patlağı
ÖĞLEN
Sabah kahvaltısının aynısı
ARA ÖĞÜN
ARA ÖĞÜN
1’er tk labne light peynir
AKŞAM
2 adet probiotik sade yoğurt
3 yk haşlanmış kepekli pirinç
1 yk haşlanmış nohut
Nane ,dereotu,1 tutam semizotu,1 çk karabiber
2 SAAT SONRA
2 adet nektarin + 1 çb diyet kefir
Eğer, nektarin bulamıyorsanız armut, onu da bulamıyorsanız elma tüketebilirsiniz. Bu diyetin su atıcı olduğunu söylemeliyim. Bu diyetin ardından yağ yakıcı diyetler gelir.
Amaaaa
1) Yukarıdaki kriterlere uyuyorsanız bu listeyi uygulayınız, kaş yapalım derken göz çıkartmayalım değil mi? İyi bir şey yapmak isteyip soruna mahal vermekten korkarım, baştan söyleyim…
2) Eğer ki tamam ben uygunum diyorsanız, bu listeyle birlikte günde 4 lt su için,
3) Her yemekten sonra yeşil çay içip, bir kuru kayısı yiyin,
4) yavaş çiğneyin, küçük lokmalar halinde yiyin…
5) Her fırsatta hareket edin, fırsatınız olursa 40 dk tempolu yürüyüş yapın .)
6) Kefir olarak bahsedilen ibareler, “light kefir”e işaret etmektedir. Eğer light kefir bulamıyorsanız, yarım ölçek kefir yarım ölçek su kullanarak kefirinizi hafifletebilirsiniz.
Sevgiler.
canım eğer istersen ben sana ezan sesini kayıt edip atıyım bilirim ezan okunmayan yerin hüznünü buruklugunu zordurAksiyon istiyodun yanii, hakikatende çok tehlikeli pencerede durmak, hele birde ev yüksekte olunca. Çekimlerin güzelse paylaş bizimle Şimşeği , ezan sesini herşeyi özlemişimn
yok güzelim nerdeeeeee şimşeği yakalamayı gec zor gördüm yüksek olunca mı acaba göremedim pek fazla yoksa pencereye dogru mu cakmadı acabaEh alışmıştır elbette onca sene içinde
Hey allahım fantazilere bak, çok güldüm
Yok kuzum kıyamam, oğluşun iyileşsin sen zaten telafisini en güzel şekilde yaparsın
Ayy Maşallah çok iyi bir rakam, ben 70+70 yaptım nefes nefese kaldım. Ama çok sevdiğim bir egzersz.Teşekkürler paylaşım için. Iyi uykular kuzum
Alışverişe gitmem lazım taze soğan yok, gidebilirsem temizliğimi bitirip yaparım mutlakaaz bulgur bol yeşillik, anlaşılmıştır
Goncam sende yaparsın, 50 şer tane ara ara dinlenerek bütün güne dağıtırsan 500'ü bile geçersin. Benimde bileklerim bitirdikten sonra ağrıyor biraz
ya ama rüyalara girilmeyecek gibi degil ki maşallah valla adamın gözlerine
ben konyadayım bak unutma geliceksin nasipse benim dış çekimlerime
kankacıgımmm nasılsın kardeşimm(bu kız burdada buldu diyip kaçmaz inşallah kaç gündür kafasını şişirdim )
yaaa bugun konya nasıldı öyle valla ben acayip korktum
ben kolay kolay korkmam ama korkuncada beni sadece babam sakinleştirir babamı aradım babaaaaa cabuk gell diye bagırıyorum ben babam telaş etti noldu diye korkuyorum ya sen beni hiç düşünmüyo musun dedim
süpersinn
ayvayı yedik denmez mi ona
ayy teşekkür ederim hemşom valla alıştım buraya fena halde
Menüm;
10:00 2 dilim peynir, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, biber , marul, 2 dilim buğ. ekmeği
15:00 6 tane kepekli bisküvi, 200 ml süt
18:30 beyti kebap, salata
Kahve, 2.5 su
dert ortagım kardesim nereye uykun geliyo ben yatmadanYok be kuzummm ne kaçmasııı :))
ben de maillerine bakıcaktım şimdii :))
daha yeni fırsat buldum bilgisayar başında oturmaya, fırsat bulmamla uykumun gelmesi bir yanii
iyiym işte kuzum, yuvarlanıp gidiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?