Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Senin cezan ile birlikte toplam 500 jj
yapıldı kaptanım

2 tanede küçük domates yedim kızlar, tansiyonum düştü.

Kız Leyla öyle oraya buraya gidiyorsa almanyaya da davet edelim

Baba'nın ödü kopacak, yazık gülüm

Yavrum ayva denir normalde ama menü paylaşım listesinde ki armut ya ondan öyle uyarladım
haaaa anladım
ya alışkın babam bu hallerime mesela ben matkaptan cok korkarım babamda benim cıglıgımdan korkar adam akıllı calıstıramaz hatta bi ara matkabı kırdı
öyle bir gök gürültüsü şimşekler bir dolu yagdı bir yagmur yagdı bizde yüksek katta oturunca ev resmen titriyodu zangır zangır
ben penceereyi actım şimşek resmi yakalamaya calısıyıroum annem bagırıyo kızıımmmm cekil pencerenin önünden cok tehlikeli diyo tamam diyorum ama hala resim derdindeyim sonra bi şimşek cakıyo ben cıglıklar eşliğinde resimler cekiyorum

Toplam 80 jj 20 mekik oldu ama devamida var.
Sinemada 3 avuç mısır yedim vee çıkışta corbaciya gittik yarım kase mercimek çorbası içtim limonlu.
jj'i 100 e tamamla goncam, mısırın cezası olsun

Sitenin reklamını yapmış oldum, birgün banlanırsam bilki reklamdan

Denemedim hiç kavrulmuş ama güzel değil diyorsan denememde. Bende en iyisi bildiğimden şaşmayayım kısıra kornişon da güzel oluyor, ay yarın bende mi yapsam

Bu arada avatarın ne güzel olmuş kız senin

Aksiyon istiyodun yanii, hakikatende çok tehlikeli pencerede durmak, hele birde ev yüksekte olunca. Çekimlerin güzelse paylaş bizimle Şimşeği , ezan sesini herşeyi özlemişimn

UYARI: Bu listeyi metabolik bir rahatsızlığınız yoksa, hamile değilseniz ya da emzirme süreciniz sorunluysa, tahlillerinizde normal dışı bir bulgu görünüyorsa yapmayınız. Bu liste normal verilere sahip kişilerin yalnızca 1 hafta boyunca uygulayabilecekleri bir beslenme mönüsüdür. Tedavi edici ve tıbbi bir yönü yoktur.

Her yemek sonrası 1 bardak yeşil çay

İşte ilk liste: Bu liste su atıcıdır…

SABAH –

NEKTARİN MEVSİMİ DEĞİL İSE ELMA, ARMUT, KİVİ, ANANAS YA DA CENNET MEYVESİ GİBİ MEYVELERLE KARIŞIMINIZI HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.

MUZDAN İNCİRDEN KAVUNDAN VE ÜZÜMDEN UZAK DURMALISINIZ.

1 su bardağı kefir
1 ob yumuşak şeftali
1 çk toz tarçın
Blenderdan geçiriniz

ARA ÖĞÜN
3 adet mısır pirinç patlağı

ÖĞLEN
Sabah kahvaltısının aynısı

ARA ÖĞÜN

ARA ÖĞÜN
1’er tk labne light peynir

AKŞAM
2 adet probiotik sade yoğurt
3 yk haşlanmış kepekli pirinç
1 yk haşlanmış nohut
Nane ,dereotu,1 tutam semizotu,1 çk karabiber

2 SAAT SONRA
2 adet nektarin + 1 çb diyet kefir

Eğer, nektarin bulamıyorsanız armut, onu da bulamıyorsanız elma tüketebilirsiniz. Bu diyetin su atıcı olduğunu söylemeliyim. Bu diyetin ardından yağ yakıcı diyetler gelir.

Amaaaa

1) Yukarıdaki kriterlere uyuyorsanız bu listeyi uygulayınız, kaş yapalım derken göz çıkartmayalım değil mi? İyi bir şey yapmak isteyip soruna mahal vermekten korkarım, baştan söyleyim…

2) Eğer ki tamam ben uygunum diyorsanız, bu listeyle birlikte günde 4 lt su için,

3) Her yemekten sonra yeşil çay içip, bir kuru kayısı yiyin,

4) yavaş çiğneyin, küçük lokmalar halinde yiyin…

5) Her fırsatta hareket edin, fırsatınız olursa 40 dk tempolu yürüyüş yapın .)

6) Kefir olarak bahsedilen ibareler, “light kefir”e işaret etmektedir. Eğer light kefir bulamıyorsanız, yarım ölçek kefir yarım ölçek su kullanarak kefirinizi hafifletebilirsiniz.

Sevgiler.

Eh alışmıştır elbette onca sene içinde
Hey allahım fantazilere bak, çok güldüm

Saol tatlim
canim ceza verebilirsin yarin yaparim no matter!
Yok kuzum kıyamam, oğluşun iyileşsin sen zaten telafisini en güzel şekilde yaparsın

Yap canım sende. Kornişonu denerim bir gün Evde yok çünki. Pizza nın yanında güzel gidiyodu bir zamanlar Bulguru az yeşilliği bol olsun yalnız kısırının

Teşekkürler :)

ILK HAFTANIN LISTESI BU haftaya ikinci listeyi vericem. Yarin biraz uymaya calisicam bakalim.
Teşekkürler paylaşım için. Iyi uykular kuzum

Yap canım sende. Kornişonu denerim bir gün Evde yok çünki. Pizza nın yanında güzel gidiyodu bir zamanlar Bulguru az yeşilliği bol olsun yalnız kısırının
Alışverişe gitmem lazım taze soğan yok, gidebilirsem temizliğimi bitirip yaparım mutlaka az bulgur bol yeşillik, anlaşılmıştır

Ayy 500 e cikabilsem bende süper olacak aslında birde tek defada 100 yapabilsem ayak bilekleŕim fena acıyo ziplarken. Bravo kuzum.
Goncam sende yaparsın, 50 şer tane ara ara dinlenerek bütün güne dağıtırsan 500'ü bile geçersin. Benimde bileklerim bitirdikten sonra ağrıyor biraz

2 gündür menü yazamadım..

Dünkü menüm

Sahurda hatırlamıyorum bile su içebildim mi diye
2 gündür koşa koşa kalkıyorum sahura tabi geç uyuduğum ve yorgun olduğum için ezan vakti ancak kalkabiliyorum..

Akşam

1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 kıymalı patatesli köfte
6-7 çatal salata (mayonezli )

Bugünkü menüm

Sahurda
1.5 bardak su

Akşam
1 küçük kase yoğurt çorbası
1 parça tavuk (yağsız)
1 dilim ekmek
yarım bişi

3 bardak su, 1 fincan çay

Ben yağ yakıcı olanı bekliycem :)

Menüm;
10:00 2 dilim peynir, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, biber , marul, 2 dilim buğ. ekmeği
15:00 6 tane kepekli bisküvi, 200 ml süt
18:30 beyti kebap, salata
Kahve, 2.5 su

Aksiyon istiyodun yanii, hakikatende çok tehlikeli pencerede durmak, hele birde ev yüksekte olunca. Çekimlerin güzelse paylaş bizimle Şimşeği , ezan sesini herşeyi özlemişimn
canım eğer istersen ben sana ezan sesini kayıt edip atıyım bilirim ezan okunmayan yerin hüznünü buruklugunu zordur
ya aksiyon degil ama resim cekmeyi seviyorum
Eh alışmıştır elbette onca sene içinde
Hey allahım fantazilere bak, çok güldüm

Yok kuzum kıyamam, oğluşun iyileşsin sen zaten telafisini en güzel şekilde yaparsın
yok güzelim nerdeeeeee şimşeği yakalamayı gec zor gördüm yüksek olunca mı acaba göremedim pek fazla yoksa pencereye dogru mu cakmadı acaba
şimşek caktıgı zamanda resim cektim ama simsek görülmüyo sadeece güzel pastel tonlarda hava görünüyo istersen atıyım
bak amcam yapsın baska biri yapsın korkmam ama babam yapınca korkuğ bagırıyorum sanırım fazla babasının kızıyım ben oysa ben korkmam bu evin tadilatında ben durdum tesisatcıların yanında o kadar büyük matkaplar calıstı gıkım cıkmadı ama babam bi duvar delsin matkapla basıyorum cıglıgı bende anlamıyorum

Ayy Maşallah çok iyi bir rakam, ben 70+70 yaptım nefes nefese kaldım. Ama çok sevdiğim bir egzersz.
Benimde yarın çamaşır temizlik var. İnşallah hava güzel olur, kapalı havada sevmiyorum temizlik yapmayı.

Yok be kuzummm ne kaçmasııı :))
ben de maillerine bakıcaktım şimdii :))
daha yeni fırsat buldum bilgisayar başında oturmaya, fırsat bulmamla uykumun gelmesi bir yanii
iyiym işte kuzum, yuvarlanıp gidiyoruzz

Menüm;
10:00 2 dilim peynir, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, biber , marul, 2 dilim buğ. ekmeği
15:00 6 tane kepekli bisküvi, 200 ml süt
18:30 beyti kebap, salata
Kahve, 2.5 su

Spor yok, onun dışında iyi görünüyor, 6 bisküvi biraz çok olmuş gibi..
ben böyle menüleri seviyorum aslında çünkü bisküviyi çık, böyle yersem kilo veriyorum :))

Yok be kuzummm ne kaçmasııı :))
ben de maillerine bakıcaktım şimdii :))
daha yeni fırsat buldum bilgisayar başında oturmaya, fırsat bulmamla uykumun gelmesi bir yanii
iyiym işte kuzum, yuvarlanıp gidiyoruzz
dert ortagım kardesim nereye uykun geliyo ben yatmadan
Allah iyilikler versin kuzum yorma kendinş fazlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…