Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın güzeller... Ebrum bu hafta zaten doktor a gidecektim kan şekerine falan da baktiricam başka birşey olduğunu zannetmiyorum.. Ama tek çalışan da ben değilim bu nasıl bi yorgunluk anlamadim.. Günde 12 - 13 saat uyuyorum..

bizde sqna alistik valla hemsomm

ne zamana sikistiririz bilemiyorum ama gitmeyi istiyorum bende bakalim

Toplam 80 jj 20 mekik oldu ama devamida var.
Sinemada 3 avuç mısır yedim vee çıkışta corbaciya gittik yarım kase mercimek çorbası içtim limonlu.

ohhh afiyetler olsunn goncam

Günaydınnn Kizlarrr

Mis gibi havadan herkese musmutlu bir gün diliyorum.

Bugun malum haftasonu yarin mevlüdümüz var hem kendi islerime kosturcam hemde görumcem icin su 2 gün cok fazla yogunum.Zaten 4 gun sonra ben izninizle izne kacar. (kismetse)

Sevgiyle ve saglikla kalin
Öpüldünüzz

tammamm tsk eederimm bi kankeytoya ihtiyacım varr

Günaydın kızlar

Vay demek ki benim prensesimin sesi de güzel kendi gibi

Yani o gece yenilen çiğköfteye ne diyeyim bilemedim ki

Ne ki bu? Mail adresi, mesaj ve isim girin diyor.

<- böyle olunca da çok yorgun oluyor insan? :))) Ihmal etme bitanem git doktora yaptır testlerini, bir vitamin eksikliği falanda olabilir ona göre de tedavisi yapılır.

Günaydın kuzucan, kolay gelsin. Kendini çok fazla yorma bebişin mevlüdü de hayırlı olsun, ALLAH kabul etsin

Normal avuc kadardi ama ise giderken ekmek arasi yaptim kendime
Bende acıkırsın diye düşünmüştüm. Akşam işte yakmışsındır onu sen

Günaydın kizlar isden geldim :))
Dünn kinadaydim iste akrabalar vardi hepp girmemleee herkesin bana bakmasii bir olduu en az 8 kisi yanima geldii nolduu sanaa çoook zayiflamissin dediler nasil yaptin falan .. Okadar mutlu oldumki anlatamam size . Çünkü evet zayifladim ama aynaya bakinca Kendimi nedense hala ayni kilolu görüyorum tartiliyorum bakiyorum zayiflamisim aynaya bakiyorum vicuduma degisiklik goremiyorum kendimde cok garipp taki pantolonlari falan giyince anliyorum.. ve hani okadar şaşırıyorlarki demekki gerçekten cok zayiflamisim iki ayda .. hangi ara bukadar zayifladin dediler hatta tuaf olann 73 kiloyum diyorum daha zayif duruyorsun diyorlar tabi bu beni daha cok mutlu ediyor :))
Bu arada nisanlim hepp diyordu sevgiliyken bile zayıflaman gerekiyor falan diye hep tamam diyodum basliyordum sonra birakiyordum.. simdi oda artik farkinda zayifladigimin ama dile getirmiyor fazla ben diyorum hep zayifladim diye oda hep heee diyor ama 10 kilon daha var. ama su 2 haftadir bi kiskanclik var üzerinde heralde zayiflayinca güzellestim haha normalde makyajima giyimime fazla karismazdi sever makyaji güzel giyimi bakimli olmamı .. ama artık onsuz biyere gidince süslenmemi istemiyor bende tabi inadina susleniyorumm zayiflaa diyee ne cektirmisdi bana kirici oldugu zamanlarda oldu. bende hincigimi bu sekilde aliyorumm:)

of of hic sorma ebru ablaaa asiri is vardiii oyle bi yoruldummmki anlatamam sana öyle bi terlemisimki yetisdircem diyee yuzum kip kirmizi kalmis kadin yanima geldi dedi seda iyimisin hava almak istermisin falan okadar yanii

Çok sevindim senin adına. Birinin sana ne kadar zayıflamış olduğunu söylemesi motivasyonunu arttırıyor insanın ama hedefini de unutma gülüm. Yani insanların öyle demesi sana 'aaa bu kadar yeter iyimişim böyle' düşüncesini vermesin

Ablam nasihat vermek benim haddime değil, tavsiye olarak gör bu yazacaklarımı.
Abim konusunda, hani inadına süslenip püslenip onu kıskançlık krizlerine sokuyorsun ya... Ters tepebilir, dikkat et. Aranız böyle birşey yüzünden bozulmasın

of of hic sorma ebru ablaaa asiri is vardiii oyle bi yoruldummmki anlatamam sana öyle bi terlemisimki yetisdircem diyee yuzum kip kirmizi kalmis kadin yanima geldi dedi seda iyimisin hava almak istermisin falan okadar yanii
Oy kıyamam kuzum ya, yat dinlen hadi bir güzel. Yarın ki açık büfe kahvaltıyı düşünce düşünce uyu

Ben dün geceden aç olduğum için aklım fikrim yemekte

haha :)) uyucamda hava acik ya uyuyamiyorumm kahvaltiya seviniyorumm:))

vallah ebru abla kendine bakmiyosun saldin kendini derken iyiydi .. ama hani onla çıkıp suslenmezsem ters tepe bilir ama onla cikincada susleniyorum o yuzden bence sorun olmamalii :)

Bende seviniyorum kahvaltıya :)

Ablacım bana göre de sorun olmamalı, sonuçta seni o şekilde tanıdı/beğendi/sevdi ve sen o şekilde olmayı seviyorsan bunu yanında olmadığı zamanlarda da kabul etmeli ama erkekler farklı düşünebiliyor işte. Benim demek istediğim sadece iş inada binip tartışma çıkmasın. Ne senin nede onun üzülmesini istemiyorum bitanem :)

billiyorum ebru abla :) aman tartismak istemiyorum su aralar zaten cok iyi anlasiyoruz allah bozmasin :)

Benim kuzenim de fotoğrafımı gördü (aslında saç modelimi göstermek için yollamıştım) ayy nasıl gitmiş göbeğin belin fln dedi durdu:))) Hiç göstermiyorsun, 67 gibi duruyor kilon dedi
Nişanlina gelince geçici tatlı kıskançlık krizleri bunlar:)) Birbirinizi sevin orta noktayı hep birlikte bulun. Sevdiğini paylaşmak istemiyor adam ne yapsın yabancı gözlerle. Bitek ona güzel görünmeni istiyor demekki

Günaydın kızlar

Vay demek ki benim prensesimin sesi de güzel kendi gibi

Yani o gece yenilen çiğköfteye ne diyeyim bilemedim ki

Ne ki bu? Mail adresi, mesaj ve isim girin diyor.
ayyy teşekkür ederim tatlı dillim benimm
anne kaz diye bi site var tekrar tıkla istersen kilo veren kadının önceki sonraki hali komik bir mizacla hazırlanmış

Cigkofteye dayanamam bende ama dışardan olunca ya icinde sarımsak yada şeker varsa diye düşündüğüm için uzak duruyorum yoksa dalacam evin yakininada dükkan açtılar üstelik hergün önünden geçiyorum işe gidip gelirken.
Seninkini sahur yemeği kabul edicem ben zaten ceza vermişsin kendine.

evet hayatım ceza verdim kendime
ama napıyım bende cok seviyorum acı baya ondan şeker katabilcekleri hiç aklıma gelmiyo
maşallah iyi dayanıyorsun bende bu ayın sonunda tkerar calısmaya baslıycam derslerim baslıycak bende önünden geçiçem bakalım ben nasıl bas edicem

Goncam kuzenimde bize katılmak istiyor, 6 kilo fazlası var. Gelmesine müsade var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…