- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
ya ama rüyalara girilmeyecek gibi degil ki maşallah valla adamın gözlerine
ben konyadayım bak unutma geliceksin nasipse benim dış çekimlerime
kankacıgımmm nasılsın kardeşimm(bu kız burdada buldu diyip kaçmaz inşallah kaç gündür kafasını şişirdim )
yaaa bugun konya nasıldı öyle valla ben acayip korktum
ben kolay kolay korkmam ama korkuncada beni sadece babam sakinleştirir babamı aradım babaaaaa cabuk gell diye bagırıyorum ben babam telaş etti noldu diye korkuyorum ya sen beni hiç düşünmüyo musun dedim
süpersinn
ayvayı yedik denmez mi ona
ayy teşekkür ederim hemşom valla alıştım buraya fena halde
Diyetlkolik gibi bir siteden bakıyorsun o zaman. Aman boşver gülüm sıkılıyorsan hiç uğraşmaay benim de canım kısır istiyor, çok severim kimisi bulguru naneyle kavurup yapıyormuş, çok methediliyor bende merak ediyorum nasıl oluyor acaba
Alınabilirsin kuzum, o cümleleri yazarken aklımdan geçenlerden biriydin zaten
Taze yaprak neyseki :)
Güzel beğendim
Akşam fazla olmuş sanki dimi 50 ser sguat ve yan mekik gelsinmi gelsin gelsin
Didim didim oooo didiler bana neyseki alistilar ısrar etmiyolar artık.
Demek magnum yedin ama sporunda iyi olmuş bir 50 jj dahabyap bari.
Oyy geçmiş olsun kuzuya. Menün güzel bi isirikla kalmissin iyi olmuş.
Güzel ben beğendim.
Pirinç tabiki
Film güzel eglenceliydi klasik ata demirer baya güldük ama abartili sahneleride var. Yinede atayi seviyoruz biz kizimda izledi küfür falan yok.
Toplam 80 jj 20 mekik oldu ama devamida var.
Sinemada 3 avuç mısır yedim vee çıkışta corbaciya gittik yarım kase mercimek çorbası içtim limonlu.
Normal avuc kadardi ama ise giderken ekmek arasi yaptim kendimeAz olmuş sanki kuzum, tavuk ne kadardı?
Kaymak cezasız kalmaz, kalmamalı :))) 50 mekik şekercim
Beyaz ekmeğe de 50 jj :)
tammamm tsk eederimm bi kankeytoya ihtiyacım varr
ebrumm sözlerini üzerime alındım bilesin teşekkür ederim tatlım
hemsom benim mezun olalı kaaac ay oldu hatta yıl olaacak halaa burdayım bakk
gitmek istemessen burda olmaman için bir neden yok sekerim
tebrikler tatlım
paylaşım yetersizliğinden dolayı eklememiştim tatlım
bu haftaki eşleşmelere dahil ederim senide
film hakkında bilgi verirsen sevinirim tatlım
iyi eğlenceler
ohh bu simdi ne yenirdii yaaaEki Görüntüle 1521765 Esimin sanat eseri dondurma uzerine antep fistigi
Vay demek ki benim prensesimin sesi de güzel kendi gibizaten müzik öğretmenimle aynı sitedeyiz benimle konusmadı 1 yıl ben konservatuara gitmedim diye
4 yılı aşkın süredir acemice kendimce resimler cekiyorum kah profesyonel makineyle (şirketin) kah kendi makinemle kah babamın satmadan önceki profesyonel makinesiyle basladım zaten ama halada istedigim efektleri yakalayamıyorum ders almam gerek sanırım
kızlarrrrrr ben naptın biliyonuz mu bilmiyosunuz tabi hemen yazayım
iftarımı saat 20.00 sularında yapmıştım gayet saglıklı ve hafif bir menüm vardı bakınız ;
1 tabak tutmac corbası
bol yeşillikli salata
1 tane el kadar anne böreği (yeşillikli az yaglı ve tuzsuz)
sonra cay saati geldi kruvasanlar kurabiyeler eşliğinde hemde vişneli kruvasann dedim nayırrrr yapamam ben bunu ne güzel 51 oldum elimin tersiyle itip 8 bardak cay içtim mutfagı topladım bu arada güzel güzel hareketler yapıyorum sarkılar söylüyorum bagırarak
babam toplantıdan gelirken benim en sevdiğim markadan gidip güzel bir tane çiğ köfte dürüm almışşşş hemde etli boll acılııı tabi benim haberim yok
mutfak işleri bitince kendime limonlu mis gibi yeşil cay yaptım ben hafif yedim ya onun havası var tabi evdekilere kiloda verdim yaaaaa yarında büyük alışverişe cıkıcam yaaaaaa....
babam geldi sarıldık ettik neysemmm bana buyur kızım dedi saat olmuş 12
babacım ben yemiyorum bu saatte yarın iftarda yerim dolaba koyayım bari diyip carı carı koydum Allahallaaaa bizim kıza nolmuş dayanamazdı dedi kardeşimde ablam dayanamaz dedi efeeee diye bakış attım annemle babam böyleee
en son dayanamadım saat tam 01.25 ben güzelce yedim mi valla ben çiğköfteye dayanamam dondurma var dolapta hatta en sevdiklerimden 1 haftayı geçti ama ben dedim 50 olayım öyle yicem ama işte çiğ köfteyi kim icat etti getirin bogazlıycam onu benn
ama yarın sabah kalkar kalkmaz bugün verilen menü cezalarını yapıcam bitiricem zaten 3 tane armutum var ek olarak 200 jj 500 ip atlama yazdım kendime ve yarın yogun bir gün ölsemde gebersemd e yapıcam inşallah
son olarak 2 litre su içtim bugun
Ne ki bu? Mail adresi, mesaj ve isim girin diyor.http://www.annekaz.com/kilo-veren-kadinin-oncesi-ve-sonrasi-cilgin-pozlari.html/oncesi-2 bakın kızlarrr süper bişeymiş bu amaa yaaa
Günaydın güzeller... Ebrum bu hafta zaten doktor a gidecektim kan şekerine falan da baktiricam başka birşey olduğunu zannetmiyorum.. Ama tek çalışan da ben değilim bu nasıl bi yorgunluk anlamadim.. Günde 12 - 13 saat uyuyorum..
Günaydın kuzucan, kolay gelsin. Kendini çok fazla yormaGünaydınnn Kizlarrr
Mis gibi havadan herkese musmutlu bir gün diliyorum.
Bugun malum haftasonu yarin mevlüdümüz var hem kendi islerime kosturcam hemde görumcem icin su 2 gün cok fazla yogunum.Zaten 4 gun sonra ben izninizle izne kacar. (kismetse)
Sevgiyle ve saglikla kalin
Öpüldünüzz
Bende acıkırsın diye düşünmüştüm. Akşam işte yakmışsındır onu senNormal avuc kadardi ama ise giderken ekmek arasi yaptim kendime
of of hic sorma ebru ablaaa asiri is vardiii oyle bi yoruldummmki anlatamam sana öyle bi terlemisimki yetisdircem diyee yuzum kip kirmizi kalmis kadin yanima geldi dedi seda iyimisin hava almak istermisin falan okadar yaniiGünaydın kızlar
Vay demek ki benim prensesimin sesi de güzel kendi gibi
Yani o gece yenilen çiğköfteye ne diyeyim bilemedim ki
Ne ki bu? Mail adresi, mesaj ve isim girin diyor.
<- böyle olunca da çok yorgun oluyor insan? :))) Ihmal etme bitanem git doktora yaptır testlerini, bir vitamin eksikliği falanda olabilir ona göre de tedavisi yapılır.
Günaydın kuzucan, kolay gelsin. Kendini çok fazla yormabebişin mevlüdü de hayırlı olsun, ALLAH kabul etsin
Bende acıkırsın diye düşünmüştüm. Akşam işte yakmışsındır onu sen
Çok sevindim senin adına. Birinin sana ne kadar zayıflamış olduğunu söylemesi motivasyonunu arttırıyor insanın ama hedefini de unutma gülüm. Yani insanların öyle demesi sana 'aaa bu kadar yeter iyimişim böyle' düşüncesini vermesinGünaydın kizlar isden geldim :))
Dünn kinadaydim iste akrabalar vardi hepp girmemleee herkesin bana bakmasii bir olduu en az 8 kisi yanima geldii nolduu sanaa çoook zayiflamissin dediler nasil yaptin falan .. Okadar mutlu oldumki anlatamam size . Çünkü evet zayifladim ama aynaya bakinca Kendimi nedense hala ayni kilolu görüyorum tartiliyorum bakiyorum zayiflamisim aynaya bakiyorum vicuduma degisiklik goremiyorum kendimde cok garipp taki pantolonlari falan giyince anliyorum.. ve hani okadar şaşırıyorlarki demekki gerçekten cok zayiflamisim iki ayda .. hangi ara bukadar zayifladin dediler hatta tuaf olann 73 kiloyum diyorum daha zayif duruyorsun diyorlar tabi bu beni daha cok mutlu ediyor :))
Bu arada nisanlim hepp diyordu sevgiliyken bile zayıflaman gerekiyor falan diye hep tamam diyodum basliyordum sonra birakiyordum.. simdi oda artik farkinda zayifladigimin ama dile getirmiyor fazla ben diyorum hep zayifladim diye oda hep heee diyor ama 10 kilon daha var. ama su 2 haftadir bi kiskanclik var üzerinde heralde zayiflayinca güzellestim haha normalde makyajima giyimime fazla karismazdi sever makyaji güzel giyimi bakimli olmamı .. ama artık onsuz biyere gidince süslenmemi istemiyor bende tabi inadina susleniyorumm zayiflaa diyee ne cektirmisdi bana kirici oldugu zamanlarda oldu. bende hincigimi bu sekilde aliyorumm:)
Oy kıyamam kuzum ya, yat dinlen hadi bir güzel. Yarın ki açık büfe kahvaltıyı düşünce düşünce uyuof of hic sorma ebru ablaaa asiri is vardiii oyle bi yoruldummmki anlatamam sana öyle bi terlemisimki yetisdircem diyee yuzum kip kirmizi kalmis kadin yanima geldi dedi seda iyimisin hava almak istermisin falan okadar yanii
haha :)) uyucamda hava acik ya uyuyamiyorumm kahvaltiya seviniyorumm:))Çok sevindim senin adına. Birinin sana ne kadar zayıflamış olduğunu söylemesi motivasyonunu arttırıyor insanın ama hedefini de unutma gülüm. Yani insanların öyle demesi sana 'aaa bu kadar yeter iyimişim böyle' düşüncesini vermesin
Ablam nasihat vermek benim haddime değil, tavsiye olarak gör bu yazacaklarımı.
Abim konusunda, hani inadına süslenip püslenip onu kıskançlık krizlerine sokuyorsun ya... Ters tepebilir, dikkat et. Aranız böyle birşey yüzünden bozulmasın
Oy kıyamam kuzum ya, yat dinlen hadi bir güzel. Yarın ki açık büfe kahvaltıyı düşünce düşünce uyu
Ben dün geceden aç olduğum için aklım fikrim yemekte
Bende seviniyorum kahvaltıya :)haha :)) uyucamda hava acik ya uyuyamiyorumm kahvaltiya seviniyorumm:))
vallah ebru abla kendine bakmiyosun saldin kendini derken iyiydi .. ama hani onla çıkıp suslenmezsem ters tepe bilir ama onla cikincada susleniyorum o yuzden bence sorun olmamalii :)
billiyorum ebru abla :) aman tartismak istemiyorum su aralar zaten cok iyi anlasiyoruz allah bozmasin :)Bende seviniyorum kahvaltıya :)
Ablacım bana göre de sorun olmamalı, sonuçta seni o şekilde tanıdı/beğendi/sevdi ve sen o şekilde olmayı seviyorsan bunu yanında olmadığı zamanlarda da kabul etmeli ama erkekler farklı düşünebiliyor işte. Benim demek istediğim sadece iş inada binip tartışma çıkmasın. Ne senin nede onun üzülmesini istemiyorum bitanem :)
Benim kuzenim de fotoğrafımı gördü (aslında saç modelimi göstermek için yollamıştım) ayy nasıl gitmiş göbeğin belin fln dedi durdu:))) Hiç göstermiyorsun, 67 gibi duruyor kilon dediGünaydın kizlar isden geldim :))
Dünn kinadaydim iste akrabalar vardi hepp girmemleee herkesin bana bakmasii bir olduu en az 8 kisi yanima geldii nolduu sanaa çoook zayiflamissin dediler nasil yaptin falan .. Okadar mutlu oldumki anlatamam size . Çünkü evet zayifladim ama aynaya bakinca Kendimi nedense hala ayni kilolu görüyorum tartiliyorum bakiyorum zayiflamisim aynaya bakiyorum vicuduma degisiklik goremiyorum kendimde cok garipp taki pantolonlari falan giyince anliyorum.. ve hani okadar şaşırıyorlarki demekki gerçekten cok zayiflamisim iki ayda .. hangi ara bukadar zayifladin dediler hatta tuaf olann 73 kiloyum diyorum daha zayif duruyorsun diyorlar tabi bu beni daha cok mutlu ediyor :))
Bu arada nisanlim hepp diyordu sevgiliyken bile zayıflaman gerekiyor falan diye hep tamam diyodum basliyordum sonra birakiyordum.. simdi oda artik farkinda zayifladigimin ama dile getirmiyor fazla ben diyorum hep zayifladim diye oda hep heee diyor ama 10 kilon daha var. ama su 2 haftadir bi kiskanclik var üzerinde heralde zayiflayinca güzellestim haha normalde makyajima giyimime fazla karismazdi sever makyaji güzel giyimi bakimli olmamı .. ama artık onsuz biyere gidince süslenmemi istemiyor bende tabi inadina susleniyorumm zayiflaa diyee ne cektirmisdi bana kirici oldugu zamanlarda oldu. bende hincigimi bu sekilde aliyorumm:)
ayyy teşekkür ederim tatlı dillim benimmGünaydın kızlar
Vay demek ki benim prensesimin sesi de güzel kendi gibi
Yani o gece yenilen çiğköfteye ne diyeyim bilemedim ki
Ne ki bu? Mail adresi, mesaj ve isim girin diyor.
Cigkofteye dayanamam bende ama dışardan olunca ya icinde sarımsak yada şeker varsa diye düşündüğüm için uzak duruyorum yoksa dalacam evin yakininada dükkan açtılar üstelik hergün önünden geçiyorum işe gidip gelirken.zaten müzik öğretmenimle aynı sitedeyiz benimle konusmadı 1 yıl ben konservatuara gitmedim diye
4 yılı aşkın süredir acemice kendimce resimler cekiyorum kah profesyonel makineyle (şirketin) kah kendi makinemle kah babamın satmadan önceki profesyonel makinesiyle basladım zaten ama halada istedigim efektleri yakalayamıyorum ders almam gerek sanırım
kızlarrrrrr ben naptın biliyonuz mu bilmiyosunuz tabi hemen yazayım
iftarımı saat 20.00 sularında yapmıştım gayet saglıklı ve hafif bir menüm vardı bakınız ;
1 tabak tutmac corbası
bol yeşillikli salata
1 tane el kadar anne böreği (yeşillikli az yaglı ve tuzsuz)
sonra cay saati geldi kruvasanlar kurabiyeler eşliğinde hemde vişneli kruvasann dedim nayırrrr yapamam ben bunu ne güzel 51 oldum elimin tersiyle itip 8 bardak cay içtim mutfagı topladım bu arada güzel güzel hareketler yapıyorum sarkılar söylüyorum bagırarak
babam toplantıdan gelirken benim en sevdiğim markadan gidip güzel bir tane çiğ köfte dürüm almışşşş hemde etli boll acılııı tabi benim haberim yok
mutfak işleri bitince kendime limonlu mis gibi yeşil cay yaptım ben hafif yedim ya onun havası var tabi evdekilere kiloda verdim yaaaaa yarında büyük alışverişe cıkıcam yaaaaaa....
babam geldi sarıldık ettik neysemmm bana buyur kızım dedi saat olmuş 12
babacım ben yemiyorum bu saatte yarın iftarda yerim dolaba koyayım bari diyip carı carı koydum Allahallaaaa bizim kıza nolmuş dayanamazdı dedi kardeşimde ablam dayanamaz dedi efeeee diye bakış attım annemle babam böyleee
en son dayanamadım saat tam 01.25 ben güzelce yedim mi valla ben çiğköfteye dayanamam dondurma var dolapta hatta en sevdiklerimden 1 haftayı geçti ama ben dedim 50 olayım öyle yicem ama işte çiğ köfteyi kim icat etti getirin bogazlıycam onu benn
ama yarın sabah kalkar kalkmaz bugün verilen menü cezalarını yapıcam bitiricem zaten 3 tane armutum var ek olarak 200 jj 500 ip atlama yazdım kendime ve yarın yogun bir gün ölsemde gebersemd e yapıcam inşallah
son olarak 2 litre su içtim bugun
evet hayatım ceza verdim kendimeCigkofteye dayanamam bende ama dışardan olunca ya icinde sarımsak yada şeker varsa diye düşündüğüm için uzak duruyorum yoksa dalacam evin yakininada dükkan açtılar üstelik hergün önünden geçiyorum işe gidip gelirken.
Seninkini sahur yemeği kabul edicem ben zaten ceza vermişsin kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?