Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

_choco_ m geçmiş olsun kuzum daha iyidir inşallah..

Evet tatlım aynen öyle yapıyor. Ben bu ilaçlar yüzünden 68den 87 ye çıkmış insanım
Canım çekti kıss
Evet yaa.. Kızımda ilk defa gördü şimşek gökgürültüsü, oda tedirgin oldu. Gökyüzü hastalanmış öksürüyor dedim Allah tan inandı :))
Ben video ekleyecektim kısacık ama hata verdi tlf olunca sanırım

Nazın babana demekki
Selam kizlar uykudan gelemiyorum bir türlü ne oluyorsa bana...yine uyuyorum kaç gündür simdi uyandım...geçmişe bakamadim bi selam yazayım dedim..keyifler yerindedir umarım optum hepinizi..
Aklıma başka şeyler geliyor
Dun yaptigim sebze corbasi icimde atom bombasi etkisi yaratti resmen ☆☆☆
Sanki karnimda havai fisekler patliyor. O kadar gaz yapti ki canim yaniyor iki gecedir
Canım dolu 1 çay kaşığı kimyonu yarım bardk kaynar suda demle sonra suyunu iç. Bi süre sonra rahatlarsın

Ben gaz yapan yiyeceklerden sonra hala içiririm sıpama

Herkesr merhaba
Gelemedim bir türlü, nasılsınız?
Bugün benim evlilik yıldönümüm

Yani birascık kaçamak olabilir
Evlilik yıldönümünüz kulu olsun balım, nice aşk dolu senelere inşallah. Rabbim ellerinizi birbirinden ayırmasın. Kaçamak serbest sana bugün abartmamak şartıyla...

Ay ne tatlı anlatmışsın öyle kızına gök gürültüsünü :)))

Afiyet şifa olsun
Ay bende dayanamam çiğ köfteye yaa
Bugün Pasta yerine çiğköfte alsa bari eşim

Çok sevindim canım senin adına
Çok güzel bir duygu :)

Teşekkür ederim canıımm aminn :)

Mutluluklar dilerim canım. Yinede fazla abartma kaçamakları Ebrunun elinden kurtaramayabiliriz seni

Tamamdır kaptan inşallah

Herkesr merhaba
Gelemedim bir türlü, nasılsınız?
Bugün benim evlilik yıldönümüm

Yani birascık kaçamak olabilir
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, birlikte nice güzel, huzurlu seneler geçirmenizi dilerim

Bugün serbest karışmıyorum :)))
Çok güzel düşünmüşsün Ebrucan, (kendime yer açıyorum çaktırmadan) Yarında benim doğum günüm

Canım unutmadım seni, aklımdasın sende yarın serbestsin, abartmadan yiyebilirsin ne istiyorsan. Cezalardan muafsınız özel gün nedeniyle :)))

3
Sahur yok su az napcaz biz seni yaa olmaz böyle kiloda veremicen.

Spor yapmadinmi bi 100 jj yapta aklın başına gelsin menü güzel olmuş.
Bireyselde 3 . olmuşsun kuzum tebrik ediyorum ayrıca :)
yok canım :)

Sahur yok su az napcaz biz seni yaa olmaz böyle kiloda veremicen.

Spor yapmadinmi bi 100 jj yapta aklın başına gelsin menü güzel olmuş.
Bireyselde 3 . olmuşsun kuzum tebrik ediyorum ayrıca :)
3.müüüü çok sevindim, spor yapamadığım içinben de üzgünüm ama okulda anneler günü etkinliği vardı, sonrasında yemek falan, bir an boş durmadım hep koşturma. Tabi jj ler baş üstüne

Anneler günü yemeği veliler ile. Özel günler kötü oluyor :)

3.müüüü çok sevindim, spor yapamadığım içinben de üzgünüm ama okulda anneler günü etkinliği vardı, sonrasında yemek falan, bir an boş durmadım hep koşturma. Tabi jj ler baş üstüne
Ben yanlış kişiyi tebrik etmişim tebrik ederim güneşcan nice birinciliklere

Anneler günü yemeği veliler ile. Özel günler kötü oluyor :)
Kız yarın ki özel gün sana geçerli değil, sadece doğum günü olanlara ve anne olanlara. Menünde yamuk görürsem yapıştırırım cezayı uyuyan yılanı uyandırmayın

Tebrik için teşekkürler. Özel gün bana değildi ama velilerimiz için böyle bir gün düzenleyince şimdi onlar yerken yememek olmazdı. Demezlermiydi hocam bizde yemeyiz diye :)

Tebrik için teşekkürler. Özel gün bana değildi ama velilerimiz için böyle bir gün düzenleyince şimdi onlar yerken yememek olmazdı. Demezlermiydi hocam bizde yemeyiz diye :)
Bir nevi haklı sayılırsın ama yemek var yemek var. Bakalım akşam menünü paylaştığında ne derece yediğini göreceğiz fazla yediysen jj'lere başla cezan hafiflesin

Menüm ;
10:30 1 haş. yumurta, 2 dilim peynir, 7 zeytin, domates, salatalık, marul, 2 dilim buğday ekmeği
14:00 1 küçük kurabiye, 2 ceviz, 1 kuru incir
17:30 1 parça fırında tavuk göğsü, 1 ufak patates
1 saat koşu
25 dk eliptik
yarım saat vücut sıkılaştırıcı alet çalışması
su 2 l yi geçti, 3 olur rahat.
Benden bu kadar :*

Canım unutmadım seni, aklımdasın sende yarın serbestsin, abartmadan yiyebilirsin ne istiyorsan. Cezalardan muafsınız özel gün nedeniyle :)))

Gelmişken menümüde yazayım
9:00 müsli
12:00 3 ceviz 1 zencefil çayı
14:00 1 çorba tabağı kadar kısır (sıvıyağ koymayı unutmuşum ) 1 küçük dolma ve tuzu arınmış turşu.
17:30 1 büyük tabak cevizli tarçınlı ballı yoğurt (1 yk bal). 1 siyah ekmek labneli
Su : 3 lt
Spor : 40 dk koşu bandında yürüyüş 4 km/h da, 100 mekik, 20+20 kalça bacak egzersizi. iki kat evi temizledim köşe bucak , ütüyü yarına bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…