Tabiki gelsin canım :)Goncam kuzenimde bize katılmak istiyor, 6 kilo fazlası var. Gelmesine müsade var mı?
Evet tatlım aynen öyle yapıyor. Ben bu ilaçlar yüzünden 68den 87 ye çıkmış insanımO hormon ilaçları şişkinlik yapıo kilonun gitmesini zorlaştırıyo bildiğim kadarıyla. Ben o sebepten doğum kontrol hapı kullanmıyorum.
20 minik sarmaya benden 30 jj gogom, bu arada pirinçmiydi bulgurmu pilav?
Dondurma yimişşinn gııı :))) 30 jj :))) Kaç top tu ?
Canım çekti kıssYok canim kullanmiyorum cok cabuk bikiyorum. Onun yerine bir sayfadan bakiyorum yiyeceklerimin kalorisine. Hem porsiyon hem adet olarak bilgi veriyor. Zaten adimlari Stepz den takip ediyorum. Su icin sisem var öyle ölcuyorum gunluk suyumuda. Mercimek köftesi yapicaktim yarina vazgectim kisirr yapicam. 2 buyuk porsiyon kisirla 8 adet mercimek köfte basabas gidiyor
Evet yaa.. Kızımda ilk defa gördü şimşek gökgürültüsü, oda tedirgin oldu. Gökyüzü hastalanmış öksürüyor dedim Allah tan inandı :))ya ama rüyalara girilmeyecek gibi degil ki maşallah valla adamın gözlerine
ben konyadayım bak unutma geliceksin nasipse benim dış çekimlerime
kankacıgımmm nasılsın kardeşimm(bu kız burdada buldu diyip kaçmaz inşallah kaç gündür kafasını şişirdim )
yaaa bugun konya nasıldı öyle valla ben acayip korktum
ben kolay kolay korkmam ama korkuncada beni sadece babam sakinleştirir babamı aradım babaaaaa cabuk gell diye bagırıyorum ben babam telaş etti noldu diye korkuyorum ya sen beni hiç düşünmüyo musun dedim
süpersinn
ayvayı yedik denmez mi ona
ayy teşekkür ederim hemşom valla alıştım buraya fena halde
Ben video ekleyecektim kısacık ama hata verdi tlf olunca sanırımNe olduki bugün Konyada?
Evet canım diyetkolik. Başka sitenin adını yazmak istemedim:)) Haftada bir illaki yerim ben kısırı. Çocukken hiç sevmezdim. Naneli salçalı soğanlı kavruluyor. Sevmiyorum ben öyle. Pilav gibi oluyor tadı:)) Ben klasik yöntemden şaşmıyorum. Kaynar su bulgur , şişincede soğan yeşillik nar ekşisi limon biber salçası vs ekliyorumMor lahanayıda dene oda güzel yakışıyor.
Nazın babana demekkicanım eğer istersen ben sana ezan sesini kayıt edip atıyım bilirim ezan okunmayan yerin hüznünü buruklugunu zordur
ya aksiyon degil ama resim cekmeyi seviyorum
yok güzelim nerdeeeeee şimşeği yakalamayı gec zor gördüm yüksek olunca mı acaba göremedim pek fazla yoksa pencereye dogru mu cakmadı acaba
şimşek caktıgı zamanda resim cektim ama simsek görülmüyo sadeece güzel pastel tonlarda hava görünüyo istersen atıyım
bak amcam yapsın baska biri yapsın korkmam ama babam yapınca korkuğ bagırıyorum sanırım fazla babasının kızıyım ben oysa ben korkmam bu evin tadilatında ben durdum tesisatcıların yanında o kadar büyük matkaplar calıstı gıkım cıkmadı ama babam bi duvar delsin matkapla basıyorum cıglıgı bende anlamıyorum
Aklıma başka şeyler geliyorSelam kizlar uykudan gelemiyorum bir türlü ne oluyorsa bana...yine uyuyorum kaç gündür simdi uyandım...geçmişe bakamadim bi selam yazayım dedim..keyifler yerindedir umarım optum hepinizi..
Canım dolu 1 çay kaşığı kimyonu yarım bardk kaynar suda demle sonra suyunu iç. Bi süre sonra rahatlarsınDun yaptigim sebze corbasi icimde atom bombasi etkisi yaratti resmen ☆☆☆
Sanki karnimda havai fisekler patliyor. O kadar gaz yapti ki canim yaniyor iki gecedir
Evlilik yıldönümünüz kulu olsun balım, nice aşk dolu senelere inşallah. Rabbim ellerinizi birbirinden ayırmasın. Kaçamak serbest sana bugünHerkesr merhaba
Gelemedim bir türlü, nasılsınız?
Bugün benim evlilik yıldönümüm
Yani birascık kaçamak olabilir
Ay ne tatlı anlatmışsın öyle kızına gök gürültüsünü :)))_choco_ m geçmiş olsun kuzum daha iyidir inşallah..
Evet tatlım aynen öyle yapıyor. Ben bu ilaçlar yüzünden 68den 87 ye çıkmış insanım
Canım çekti kıss
Evet yaa.. Kızımda ilk defa gördü şimşek gökgürültüsü, oda tedirgin oldu. Gökyüzü hastalanmış öksürüyor dedim Allah tan inandı :))
Ben video ekleyecektim kısacık ama hata verdi tlf olunca sanırım
Mutluluklar dilerim canım. Yinede fazla abartma kaçamakları Ebrunun elinden kurtaramayabiliriz seniHerkesr merhaba
Afiyet şifa olsunzaten müzik öğretmenimle aynı sitedeyiz benimle konusmadı 1 yıl ben konservatuara gitmedim diye
4 yılı aşkın süredir acemice kendimce resimler cekiyorum kah profesyonel makineyle (şirketin) kah kendi makinemle kah babamın satmadan önceki profesyonel makinesiyle basladım zaten ama halada istedigim efektleri yakalayamıyorum ders almam gerek sanırım
kızlarrrrrr ben naptın biliyonuz mu bilmiyosunuz tabi hemen yazayım
iftarımı saat 20.00 sularında yapmıştım gayet saglıklı ve hafif bir menüm vardı bakınız ;
1 tabak tutmac corbası
bol yeşillikli salata
1 tane el kadar anne böreği (yeşillikli az yaglı ve tuzsuz)
sonra cay saati geldi kruvasanlar kurabiyeler eşliğinde hemde vişneli kruvasann dedim nayırrrr yapamam ben bunu ne güzel 51 oldum elimin tersiyle itip 8 bardak cay içtim mutfagı topladım bu arada güzel güzel hareketler yapıyorum sarkılar söylüyorum bagırarak
babam toplantıdan gelirken benim en sevdiğim markadan gidip güzel bir tane çiğ köfte dürüm almışşşş hemde etli boll acılııı tabi benim haberim yok
mutfak işleri bitince kendime limonlu mis gibi yeşil cay yaptım ben hafif yedim ya onun havası var tabi evdekilere kiloda verdim yaaaaa yarında büyük alışverişe cıkıcam yaaaaaa....
babam geldi sarıldık ettik neysemmm bana buyur kızım dedi saat olmuş 12
babacım ben yemiyorum bu saatte yarın iftarda yerim dolaba koyayım bari diyip carı carı koydum Allahallaaaa bizim kıza nolmuş dayanamazdı dedi kardeşimde ablam dayanamaz dedi efeeee diye bakış attım annemle babam böyleee
en son dayanamadım saat tam 01.25 ben güzelce yedim mi valla ben çiğköfteye dayanamam dondurma var dolapta hatta en sevdiklerimden 1 haftayı geçti ama ben dedim 50 olayım öyle yicem ama işte çiğ köfteyi kim icat etti getirin bogazlıycam onu benn
ama yarın sabah kalkar kalkmaz bugün verilen menü cezalarını yapıcam bitiricem zaten 3 tane armutum var ek olarak 200 jj 500 ip atlama yazdım kendime ve yarın yogun bir gün ölsemde gebersemd e yapıcam inşallah
son olarak 2 litre su içtim bugun
Günaydın kizlar isden geldim :))
Dünn kinadaydim iste akrabalar vardi hepp girmemleee herkesin bana bakmasii bir olduu en az 8 kisi yanima geldii nolduu sanaa çoook zayiflamissin dediler nasil yaptin falan .. Okadar mutlu oldumki anlatamam size . Çünkü evet zayifladim ama aynaya bakinca Kendimi nedense hala ayni kilolu görüyorum tartiliyorum bakiyorum zayiflamisim aynaya bakiyorum vicuduma degisiklik goremiyorum kendimde cok garipp taki pantolonlari falan giyince anliyorum.. ve hani okadar şaşırıyorlarki demekki gerçekten cok zayiflamisim iki ayda .. hangi ara bukadar zayifladin dediler hatta tuaf olann 73 kiloyum diyorum daha zayif duruyorsun diyorlar tabi bu beni daha cok mutlu ediyor :))
Bu arada nisanlim hepp diyordu sevgiliyken bile zayıflaman gerekiyor falan diye hep tamam diyodum basliyordum sonra birakiyordum.. simdi oda artik farkinda zayifladigimin ama dile getirmiyor fazla ben diyorum hep zayifladim diye oda hep heee diyor ama 10 kilon daha var. ama su 2 haftadir bi kiskanclik var üzerinde heralde zayiflayinca güzellestim haha normalde makyajima giyimime fazla karismazdi sever makyaji güzel giyimi bakimli olmamı .. ama artık onsuz biyere gidince süslenmemi istemiyor bende tabi inadina susleniyorumm zayiflaa diyee ne cektirmisdi bana kirici oldugu zamanlarda oldu. bende hincigimi bu sekilde aliyorumm:)
Teşekkür ederim canıımm aminn :)Evlilik yıldönümünüz kulu olsun balım, nice aşk dolu senelere inşallah. Rabbim ellerinizi birbirinden ayırmasın. Kaçamak serbest sana bugünabartmamak şartıyla...
Ay ne tatlı anlatmışsın öyle kızına gök gürültüsünü :)))
Mutluluklar dilerim canım. Yinede fazla abartma kaçamakları Ebrunun elinden kurtaramayabiliriz seni
Bugün serbest karışmıyorum :)))Mutluluklar dilerim canım. Yinede fazla abartma kaçamakları Ebrunun elinden kurtaramayabiliriz seni
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, birlikte nice güzel, huzurlu seneler geçirmenizi dilerimHerkesr merhaba
Çok güzel düşünmüşsün Ebrucan, (kendime yer açıyorum çaktırmadanBugün serbest karışmıyorum :)))
Canım unutmadım seni, aklımdasınEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, birlikte nice güzel, huzurlu seneler geçirmenizi dilerim
Çok güzel düşünmüşsün Ebrucan, (kendime yer açıyorum çaktırmadan) Yarında benim doğum günüm
Sahur yok su az napcaz biz seni yaa olmaz böyle kiloda veremicen.
Spor yapmadinmi bi 100 jj yapta aklın başına gelsin menü güzel olmuş.
Bireyselde 3 . olmuşsun kuzum tebrik ediyorum ayrıca :)
yok canım :)Çok sağol canım, tamamdır diyorum hep ama içemiyorum, o kadar şişiyorum ki akşam 2-3 bardak içtim mi tamam artık kımıldayamıyorum bile
Ben de iyi diyorum Güneşin menüsüne, kebap deyince aklım bizimkilere gitti, ızgara gibi bişey hafifi oluyor o yüzden..
şimdi senden sonra beytiye baktım yufkalı mı ne oo
3.müüüü çok sevindim, spor yapamadığım içinben de üzgünüm ama okulda anneler günü etkinliği vardı, sonrasında yemek falan, bir an boş durmadım hep koşturma. Tabi jj ler baş üstüneSahur yok su az napcaz biz seni yaa olmaz böyle kiloda veremicen.
Spor yapmadinmi bi 100 jj yapta aklın başına gelsin menü güzel olmuş.
Bireyselde 3 . olmuşsun kuzum tebrik ediyorum ayrıca :)
Anneler günü yemeği veliler ile. Özel günler kötü oluyor :)Sende öyle öyle kendini geliştireceksin, resim çekmek başlı başına bir zanaat ve herkesin harcı değil
Opera sanatçısı da olacak bizim kız :)))
En azından 1 lt yi tamamla, oruç tutarken su daha da önemli. Beyti harika birşey de yufkası ve salçalı sosu diyetlikten çıkartıyor :)
Ben yanlış kişiyi tebrik etmişim3.müüüü çok sevindim, spor yapamadığım içinben de üzgünüm ama okulda anneler günü etkinliği vardı, sonrasında yemek falan, bir an boş durmadım hep koşturma. Tabi jj ler baş üstüne
Kız yarın ki özel gün sana geçerli değil, sadece doğum günü olanlara ve anne olanlara. Menünde yamuk görürsem yapıştırırım cezayıAnneler günü yemeği veliler ile. Özel günler kötü oluyor :)
Nice mutlu yıllaraHerkesr merhaba
Tebrik için teşekkürler. Özel gün bana değildi ama velilerimiz için böyle bir gün düzenleyince şimdi onlar yerken yememek olmazdı. Demezlermiydi hocam bizde yemeyiz diye :)Ben yanlış kişiyi tebrik etmişimtebrik ederim güneşcan nice birinciliklere
Kız yarın ki özel gün sana geçerli değil, sadece doğum günü olanlara ve anne olanlara. Menünde yamuk görürsem yapıştırırım cezayıuyuyan yılanı uyandırmayın
Bir nevi haklı sayılırsın ama yemek var yemek var. Bakalım akşam menünü paylaştığında ne derece yediğini göreceğizTebrik için teşekkürler. Özel gün bana değildi ama velilerimiz için böyle bir gün düzenleyince şimdi onlar yerken yememek olmazdı. Demezlermiydi hocam bizde yemeyiz diye :)
Canım unutmadım seni, aklımdasınsende yarın serbestsin, abartmadan yiyebilirsin ne istiyorsan. Cezalardan muafsınız özel gün nedeniyle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?