Eee cezalık bir durum yokmuş, boşuna heyecanlandırdın beniMenüm ;
10:30 1 haş. yumurta, 2 dilim peynir, 7 zeytin, domates, salatalık, marul, 2 dilim buğday ekmeği
14:00 1 küçük kurabiye, 2 ceviz, 1 kuru incir
17:30 1 parça fırında tavuk göğsü, 1 ufak patates
1 saat koşu
25 dk eliptik
yarım saat vücut sıkılaştırıcı alet çalışması
su 2 l yi geçti, 3 olur rahat.
Benden bu kadar :*
Hepsi yerli yerince olmuş, yarına kaçamağı hak ettin
Gelmişken menümüde yazayım
9:00 müsli
12:00 3 ceviz 1 zencefil çayı
14:00 1 çorba tabağı kadar kısır (sıvıyağ koymayı unutmuşum) 1 küçük dolma ve tuzu arınmış turşu.
17:30 1 büyük tabak cevizli tarçınlı ballı yoğurt (1 yk bal). 1 siyah ekmek labneli
Su : 3 lt
Spor : 40 dk koşu bandında yürüyüş 4 km/h da, 100 mekik, 20+20 kalça bacak egzersizi. iki kat evi temizledim köşe bucak , ütüyü yarına bıraktım.
Menüm ;
10:30 1 haş. yumurta, 2 dilim peynir, 7 zeytin, domates, salatalık, marul, 2 dilim buğday ekmeği
1 saat koşu
25 dk eliptik
Menüler ve sporlar süper olmuş.
14:00 1 çorba tabağı kadar kısır (sıvıyağ koymayı unutmuşum) 1 küçük dolma ve tuzu arınmış turşu.
17:30 1 büyük tabak cevizli tarçınlı ballı yoğurt (1 yk bal). 1 siyah ekmek labneli
Spor : 40 dk koşu bandında yürüyüş 4 km/h da, 100 mekik, 20+20 kalça bacak egzersizi. iki kat evi temizledim köşe bucak , ütüyü yarına bıraktım.
o zaman benden sana 10 jj. tatlı niyetine:)Eee cezalık bir durum yokmuş, boşuna heyecanlandırdın benigüzel olmuş canım
Hepsi yerli yerince olmuş, yarına kaçamağı hak ettin
Vay be birşey yapmadan ceza yediko zaman benden sana 10 jj. tatlı niyetine:)
Güzel yiyilmiş :)Menümü yazmaya geldim.
Sabah 11.00 çeyrek muz 2 bardak su
12.00 1 dilim kızarmış ekmeğe ince tereyağı az peynir salatalık bol yeşillik 2 zeytin 2 dal patates kızartması
Ara 15.00 8 sarma
Akşam 19.00 ızgara tavuk ve 1 et şiş bol salata 2 kaşık patlıcan salatası közlenmiş yine 1 bardak şekersiz limonata
Ara 21.00 az yer fıstığı mate çayı
Su 2 lt
spor 300 jj 60 mekik 40 squat
kızartma dışında güzel gogom mate cayından memnun musun ben de almayı düşünüyorum. markette bulabilir miyim acabaMenümü yazmaya geldim.
Sabah 11.00 çeyrek muz 2 bardak su
12.00 1 dilim kızarmış ekmeğe ince tereyağı az peynir salatalık bol yeşillik 2 zeytin 2 dal patates kızartması
Ara 15.00 8 sarma
Akşam 19.00 ızgara tavuk ve 1 et şiş bol salata 2 kaşık patlıcan salatası közlenmiş yine 1 bardak şekersiz limonata
Ara 21.00 az yer fıstığı mate çayı
Su 2 lt
spor 300 jj 60 mekik 40 squat
gözleme olmamış canım ama onun dışında iyi.İyi akşamlar kızlar. Bugün oğlumun sınıf pikniğine gittik. Çok yorulduk. ama oğlum çok eğlendi. Akşamda gelince iş güç buraya giremedim.
Bugünkü menüm,
Sabah
Domats salatalık yeşillik
10:30 1 adet gözleme , P1 dilim peynir,Çay
Öğlen 14 00 1 dilim tam buğdaylı kek, Salata, 1 adet mercimek köfte
Akşam 3 adet zeytinyağlı dolma
Yoğurt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş Cezalarımdan biri 50 JJ 50 mekik, eksik cezaları ve yeni gelen cezaları yarın yapıcm
Su:2 LT kadar
harika harikaaaaaMenüm ;
1 saat koşu
25 dk eliptik
süperrrrr
walla çok huysuzz mahvedio bizi_choco_ m geçmiş olsun kuzum daha iyidir inşallah..
Evet tatlım aynen öyle yapıyor. Ben bu ilaçlar yüzünden 68den 87 ye çıkmış insanım
Canım çekti kıss
Evet yaa.. Kızımda ilk defa gördü şimşek gökgürültüsü, oda tedirgin oldu. Gökyüzü hastalanmış öksürüyor dedim Allah tan inandı :))
Ben video ekleyecektim kısacık ama hata verdi tlf olunca sanırım
saol kankitomm aklımda olsunNazın babana demekki
Aklıma başka şeyler geliyor
Canım dolu 1 çay kaşığı kimyonu yarım bardk kaynar suda demle sonra suyunu iç. Bi süre sonra rahatlarsın
Ben gaz yapan yiyeceklerden sonra hala içiririm sıpama
canım çok tatlısın yaaGünaydın kizlar isden geldim :))
Dünn kinadaydim iste akrabalar vardi hepp girmemleee herkesin bana bakmasii bir olduu en az 8 kisi yanima geldii nolduu sanaa çoook zayiflamissin dediler nasil yaptin falan .. Okadar mutlu oldumki anlatamam size . Çünkü evet zayifladim ama aynaya bakinca Kendimi nedense hala ayni kilolu görüyorum tartiliyorum bakiyorum zayiflamisim aynaya bakiyorum vicuduma degisiklik goremiyorum kendimde cok garipp taki pantolonlari falan giyince anliyorum.. ve hani okadar şaşırıyorlarki demekki gerçekten cok zayiflamisim iki ayda .. hangi ara bukadar zayifladin dediler hatta tuaf olann 73 kiloyum diyorum daha zayif duruyorsun diyorlar tabi bu beni daha cok mutlu ediyor :))
Bu arada nisanlim hepp diyordu sevgiliyken bile zayıflaman gerekiyor falan diye hep tamam diyodum basliyordum sonra birakiyordum.. simdi oda artik farkinda zayifladigimin ama dile getirmiyor fazla ben diyorum hep zayifladim diye oda hep heee diyor ama 10 kilon daha var. ama su 2 haftadir bi kiskanclik var üzerinde heralde zayiflayinca güzellestim haha normalde makyajima giyimime fazla karismazdi sever makyaji güzel giyimi bakimli olmamı .. ama artık onsuz biyere gidince süslenmemi istemiyor bende tabi inadina susleniyorumm zayiflaa diyee ne cektirmisdi bana kirici oldugu zamanlarda oldu. bende hincigimi bu sekilde aliyoru
Teşekkürler tatlım :)harika harikaaaaa
süperrrrr
ikinize de tebrikler güzeller
Süpermiş, tebriklerBugünkü menüm
10:00
1 bardak ılık su
Sabah 12:00
2 yumurtadan rokalı domatesli omlet
1 fincan beyaz ve yeşil çay karışımı
Ara 15:00
3-4 küçük domates (bu aralar sürekli domates yiyesim var)
1 fincan limonlu yeşil çay
Akşam 20:00
Salata + 4 parmak uzunluğunda ızgara tavuk
4 dilim fırında patates
Ara 23:00
1,5 lt su (çay fazla olduğu için suyu içemedim)
Spor: 150 jj, 2,5 km yürüyüş.
Piknik olmasına rağmen gayet güzel olmuş bence.İyi akşamlar kızlar. Bugün oğlumun sınıf pikniğine gittik. Çok yorulduk. ama oğlum çok eğlendi. Akşamda gelince iş güç buraya giremedim.
Bugünkü menüm,
Sabah
Yoğurt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş Cezalarımdan biri 50 JJ 50 mekik, eksik cezaları ve yeni gelen cezaları yarın yapıcm
Pikniği hafif atlatmissin Tebrikler.İyi akşamlar kızlar. Bugün oğlumun sınıf pikniğine gittik. Çok yorulduk. ama oğlum çok eğlendi. Akşamda gelince iş güç buraya giremedim.
Bugünkü menüm,
Sabah
Yoğurt
Güzel olmuş canım temizlik arası menü.bugünki menüm
10.00 1 bardak kefir+elma+tarçın (blenderdan gecirdim)
12.00 3 mısır pirinç patlağı
13.30 1 küçük yumurta- yarım kk peynir 2 lokma kepekli ekmek
ara 3 labneli mısır patlağı
18.00 3 köfte-2 kaşık bulgur pilavı salata yogurt
ara 1 ısırık eti karam gurme
3 lt su.
bugün bahar temizliğine başladım bebeğimi uyutabildikçe ev işi yaptım. o yüzden pek bakamadım. bi kaç kere girmeyi denedim telefonumda sorun vardı yazamadım. şimdi laptop actım yazıyorum. bebek de hala uyumadı çooooook yorgunummm
Mateyi içiyorum aslında demleme olanı daha iyi markette sallama bulabildim ama pek etkili değil çarşıya çıktığımda aktardan demleme alıcam.kızartma dışında güzel gogom mate cayından memnun musun ben de almayı düşünüyorum. markette bulabilir miyim acaba
gözleme olmamış canım ama onun dışında iyi.
ikinize de 10 ar tane yan mekik ayakları çekerek
Güzel olmuş menün canım. Jj az kalmış bugün.Bugünkü menüm
10:00
1 bardak ılık su
Sabah 12:00
2 yumurtadan rokalı domatesli omlet
1 fincan beyaz ve yeşil çay karışımı
Ara 15:00
3-4 küçük domates (bu aralar sürekli domates yiyesim var)
Akşam 20:00
Salata + 4 parmak uzunluğunda ızgara tavuk
4 dilim fırında patates
Ara 23:00
1,5 lt su (çay fazla olduğu için suyu içemedim)
Spor: 150 jj, 2,5 km yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?