Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çarşıya gittik alışverişe o nedenle jj'i yapamadım ama bol temizlik vardı bugün orda da kalori yakmışımdır :)
Senin jj'ler süper olmuş goncam

güaydın millet akşamları erken yatınca sabah 6 da uyanıyoruz ailece böyle bu arada bebek yok kızlar regl dönemimi zaten o yüzden o ihtimal yok demiştim kafa karıştırmış olmıyayım.. pembe evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..kaç yıl oldu bakalım?parfym seninde doğumgünün kutlu olsun yaş kaç oldu bakayım?
hem kuylama hem soru ilginç oldu benim bu yazı...

bu arada tüm annelerimizin anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun.. hediyemi aldılar bakalım ne sürprizler var bugün banaoptüm güzeller gelirim fırsat olursa..

Inanki çok duygulandım bitanem ya Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, amin.

Dünkü menüm
11:00
2-3dilim peynir
2 minik sosis
2zeytin
Domates, salatalık
2 yk Yoğurtlu közlenmiş biber patlıcan salatası
2 yk domates kurusu
1 ısırık ev poğaçası
1 dlm ekmek

15:00
1/2 cheese cake( limonlu)
3 truf (ceviz büyüklüğünde)
Yeşil çay

20:00
1 kase salata
3 kornişon turşu
4 köfte
1/2brdk ayran
Sade kahve

Ara
1 parça afyon kaymağı
Yeşilçay tarçınlı

Su 2 lt
Spor 30' yürüyüş

Ebruyla aranıza girmiycem st 15.00 dışında iyi olmuş canım.

Gülşen bir şarkısında der ki:

[Gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın
Garanti bildin beni havalandın
Yürek yemiş sanki mübarek
Neyine güvendin evladım?]

- neyine güvendin kuzum o cheesecake'i yerken?

[Yavrum kaldır kolları
Teslim ol etrafın sarılı
Sabret af çıksın sana
Ben öptürcem bu evin yollarını]

- sefasını süren ceremesini de çeker cezalar hazır ol

1. Cheesecake: 100 diz çek
2. Truf: 30'ar yan mekik
3. Memleketimin kaymağı: 50 jj

Kolay gelsin canım

Ne güzel şarkı :)
Afyon kaymagini görünce bi ağzım sulandi eski günleri hatırladım bol bol tuketirdik te sonra aklıma geldi acaba manda sütünden kaymakmi yoksa kaymak sekerimi diyeee

Ne güzel şarkı :)
Afyon kaymagini görünce bi ağzım sulandi eski günleri hatırladım bol bol tuketirdik te sonra aklıma geldi acaba manda sütünden kaymakmi yoksa kaymak sekerimi diyeee
Değil mi :)

Öyle marketlerde satılanların ne olduğu belli değil goncam. Hep iyi diye kakalıyorlar insanlara halbuki içinde kim bilir neler var.

Değil mi :)

Öyle marketlerde satılanların ne olduğu belli değil goncam. Hep iyi diye kakalıyorlar insanlara halbuki içinde kim bilir neler var.
Evet çok doğru Afyondayken hep tanidiklardan alırdık buralarda hiç yok öyle kaymak falan, herşey farklı. Ben burda ilk pazara gittigimizde hiçbişey almadan çıkmıştım sonra tekrar dolasmistik pazarı.

Evet çok doğru Afyondayken hep tanidiklardan alırdık buralarda hiç yok öyle kaymak falan, herşey farklı. Ben burda ilk pazara gittigimizde hiçbişey almadan çıkmıştım sonra tekrar dolasmistik pazarı.
Artık kimseye güvenemiyor maalesef insan kolay kolay.

Bugünkü menüm

Sabah 11:00
Domates, salatalık, 2 dilim mozarella
KK beyaz peynir, 1 dilim kaşar
5 minik dilim fırın patates
1 yk menemen
3 dilim sucuk
1 küçük parça peynirli, 1 küçük parça kıymalı, 1 küçük parça ıspanaklı pide
1 tk reçel
1 tk nutella
Yarım bardak portakal suyu

Sabah kahvaltısını sağlam yaptığım için hiç acıkmadım, dolayısıyla akşam öğününü es geçtim, zaten yeseydim çok olacaktı.

Ara 18:00
Dondurma bounty (116 kalori)
1 fincan zencefilli portakallı çay

1,5 lt su
Spor: 100 jj, 3 km yürüyüş

Bugünkü Menüm
Sabah 9:00 2 meleğimin öpücükleri
10:00 yarım kaşarlı tost bol bol çay
Doğum günüm dolayısıyla
14:00 1 dilim frambuazlı kek, 4 tuzlu kraker 1 kahve
16:00 yarım ızgara tavuk göğsü, 2 yk beşamel sos, 1 kepçe haşlanmış sebze, 1 kepçe fırında peynirli makarna 1 bardak maden suyu
Spor: 45 dk koşu bandında tempolu yürüyüş 4.2 ile/ 80 jj / 100 yarım mekik.
Su : 2,5 daha içerim
450 ml yeşil çay
Faturamı kesin kızlar

Ben beğendim. Çünkü sabahkini zaten yakmışsındır sporla. Dondurmada akşamın yerini tutmuş. Başka yemezsen güzel böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…