Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum
08.00- 1 bardak tarcinli kefir 1 elma
13.00- 1 yumurta peynir domates salatalik
17.00- yarim karisik pide ince hamurlu, ayran
Kunefe :-( :'(
Cok uzucu:-(
Su 2 lt
2 saat yuruyus yavas tempo

Benim kunefem ikinizin menusunu de yener bence

Ebrucum gerekeni yapmis kankitom ♥

Sırada ki parça size gelsin

Belki bunun eşliğinde iki göbek atarsın ceza niyetine algılanmasın

Ben beğendim. Çünkü sabahkini zaten yakmışsındır sporla. Dondurmada akşamın yerini tutmuş. Başka yemezsen güzel böyle.
Yemedim

Menum
Su 2 lt
Ooo akşam fena olmuş
1 hafta boyunca aşağıda ki video sabah sporu niyetine uygulanmasından yanayım

Tamam canim videoyu indirdim simdi her gun yapicam

Sahur yok su az napcaz biz seni yaa olmaz böyle kiloda veremicen.

Spor yapmadinmi bi 100 jj yapta aklın başına gelsin menü güzel olmuş.
Bireyselde 3 . olmuşsun kuzum tebrik ediyorum ayrıca :)

Biliyorum canım maalesef
gece geç yatıyorum haliyle sabah erken uyanamıyorum sahurda da yiyemiyorum..
işin iyi tarafı hareketsiz geçmiyor günüm hatta benim gibi sakin gün geçiren biri için bayaa hareketli, o yuzden kilo vermemde şu an bir sorun yok aksine tartıya çıkmayı sevmeye başladım :)))
suyu da artırmam lazım biliyorum, bu gün 1 litre yaparım en azından..

Dünkü menüm

Sahurda
su

Akşam
1 kase çorba (spaghettili)
1 dilim ekmek
biraz pilav
küçük bir parça, 2 parmak kadar yaklaşık balık

3 bardak su

Bugünkü menüm

Sahurda
su

Akşam
küçük kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
5-6 kaşık pilav
3 dilim salam, küçük olanından

1 litre su
3 fincan çay
1 ülker olala

İyi akşamlar kızlar. Herkesin Anneler gününü kutluyorum.
Parfym canım iyiki doğdun nice senelere
Bugün sabahtan akşama kadar direksiyon uygulama sınavım vardı. O yüzden pek dikkatli yiyemedim. Yediklerimi yarın yazsam?
Çok stresli bir gündü 14 adaydan sadece ikisi geçebildi. 2 kere kaza tehlikesi atlattık. Allah korudu. Canımız Allaha Emanet. Adaylar kaldıklarını kabul etmek istemiyorlar, yok böyle bir şey ya, Kurallar kesin ve net belli yapılacak bir şey yok. Hatalı davranışı yaparsan kalırsın. Ama bizde şey var " aman ne olcak 2 kere çalışsam geçerim" düşüncesi var. Arabayı biraz götürebilen dört dörtlük araba kullandığını sanıyor ama ben stresten kırk takla atıyorum yanında haberi yok.
Ehliyeti almayı düşünen varsa iyice ders almadan sınava girmesin arkadaşlar yoksa kalırsınız.

Benim kunefem ikinizin menusunu de yener bence
Aynen de öyle olmuşş Doğum günü çocuğu bendim tatlıları sen götürmüşsün Sıkma canını yakarsın yarın Yarın hafif beslenirsen eşitlersin.

Haha ayyy alemsinnn birde arapçaa
Oynarım zaten yer arıyorum öyle birşeye, içim rahat etmedi gülüm ya kalktım bir 30 squat ta yaptım Tşk ederim ayrıca

Normalde pilav/ekmek birlikte çok olur diye düşünüyorum. Sen oruçlusun ancak tok tutar. Günler uzun Allah kabul etsin.

Çok teşekkür ederim canım
Ehliyet kursuna gelince, ben ilk zamanlar nasıl korkardım, tır gelince karşıdan beni hızıyla uçuracak gibi korkular kaplıyordu beni. Yada freni dek getiremeyip gaza basıcam of of. 6 sene önce ehliyet aldım, türkçe sınavında kaybettim yabancı dilde aldım. Bazen babam bazen eşim sürdürdü ekstradan o yüzden kolay geçti Kolay gelsin. Ayy ben düzelttim şimdi sen ehliyet alıyorsn sandım

Menü
10:30 2 dilim peynir 7 zeytin 1 zeytin yağında yumurta domates salatalık 2 dilim ekmek buğday
16:00 1 küçük kase kuru fasulye 2 kaşık güveç salata 2 dilim buğday ekmeği
17:30 1 küçük kurabiye
3 litre su
Nasıl bir gündü anlamadım bende ama şu an acayip açım onu biliyorum

2-3 kaşık yoğurt ye limonlu, yada 1 b süt canım, spor yapmadınmı?

Bende yazayım menümü pek iyi değil amâ bugünlük böyle geçsin napiim.
Sabah 11.00 2 küçük krep az peynir domates salatalık 2 zeytin
Kahvaltı yataga geldi aslında kızımla eşim hazirlamislar saolsunlar krepte yapmışlar ama yatakta yemeye içim elvermedi :)

Ara 16.00 az yer fıstığı az çekirdek

Akşam 18.30 1 kase tavuklu çorba unlu yapılıyor o yüzden başka bişey yemedim

Âra 21.00 çok ince dilim çavdar tambugday kepekli un karışımı ve tatlandırıcılı nerdeyse yağsız kek bubu kendim yaptım yarım bardak tatlandırıcı yarım çay bardağı yağ 3 yumurta k.tozu 1.5 bardak süt 1.5 bardak karışım unla yaptım.

Su 2 lt
spor yok dışarı çıktık ama yürüyüş sayılmaz

Birde ekmek yaptım kendime bakalım nasıl olacak tadı. Sabah yiycem ondan güzel olmuşsa yazarım tarifini.

Güzel olmuş canım akşam da yememişsin.
Ooo fatura kabarık olacak. 50 jj 20 mekik 20 squat olsun benden.
Menum
Su 2 lt
Çok üzücü gerçekten künefe guzelmiydii ama aslında az yemişsin künefe bozmuş 30 ar mekik ve squat
Ben sana su içme cezası vermismiydim hep biliyorum diyosun teori var pratik 0 ne diyim şeni ebruyla başbaşa bırakıyorum. Hee cezada bu hafta iftardan sahura her akşam 2 litre su içilecek.
Spor yapmadiysan benim gibi pek iyi bi gün değilmiş.

Afiyet şifa olsun
Ay bende dayanamam çiğ köfteye yaa
Bugün Pasta yerine çiğköfte alsa bari eşim

Çok sevindim canım senin adına
Çok güzel bir duygu :)
ne aldı eşinn pasta mı çiğ köfte mii
kızını öp yerime kocamannnnn
evet ama toplantıdayım kızım erken cıkmaya calısırım dedi 1 saat erken geldi anca

kızlar giremedim özel nedenlerden dolayı yarın acıklarım nasipse şuan uykusuzluktan ölecek gibiiyim ama yarına bir ton rapor yazmalıyım
sabah baya gec kalkarım kalkınca girerim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…