Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin kizlaaar

Tamam canim videoyu indirdim simdi her gun yapicam
Insallah hosuna gider

Su cogalmaya baslamis, cok güzel... ama o olala nedir öyle? 50 mekik canim

Türkiyede trafik kurallarini ihlal etmeyen yoktur herhalde
Canlarini tehlikeye attiklarinin farkinda bile degiller.

Haha ayyy alemsinnn birde arapçaa
Oynarım zaten yer arıyorum öyle birşeye, içim rahat etmedi gülüm ya kalktım bir 30 squat ta yaptım Tşk ederim ayrıca
Dogum günü deyip kendini salmamakla iyi yapmissin canim
Attirrrr göbecikleri parfymüm

Bu aksam ki aclik krizlerine karsi birsey yapmak lazim, bir gün gelecek dayanamayip saldiracaksin diye korkuyorum Aksam bir ara ögün yapip yogurt yesen?

Yataga kahvalti da ayri bir güzel oluyor
Anneler gününden dolayi ceza yok

Günaydınn kızçelerr..
Bu hafta çok yoğunum..
Bugün mutfak dolaplarını yapacağım inşallah.

Dün giremedim tekrar anneler gününüz kutlu olsun. İnşallah dileyen herkes tadar bu duyguyu..

Ebrum alıntı yapamadım ama cezaların yarısı jj olarak yapıldı Ama evlilik yıldönümü diye ceza yok sanıyodum

Gelebilirsem görüşürüz seviyom sizii

Canim kusura bakma dün uykusuzdum aklima yerinde degildi unutmusum
Bir daha ki kacamakli menüne ceza yok ama lütfen hatirlat ben unutkan biriyim
Kolay gelsin

Günaydınn Kızlarr
Tmm gogocum yaparım 50 jj 20 şer mekik ve squat
Aynen Ebrucum pek başarılı olamasamda atıyorum arada göbecik vücut süper çalışıyor :))

Günaydın kizlaaarr
Misafirleri dun yolcu ettik. Tabi ben de pek diyet miyet kalmadi. Tarti da suan intikamini aliyo. Ama bugun sivi gunu yaoicam kati hicbisey yemicem bi nevi detoks. Ve 3gun de hurma diyeti yapmak istiyorum arastirdigima gore sok diyet olmuyomus ve vucudun ihtiyaci olan herseyi aliyomusuz. Tabi kaptanlarim da izin verirse. :)

Günaydınn Kızlarr
Tmm gogocum yaparım 50 jj 20 şer mekik ve squat
Aynen Ebrucum pek başarılı olamasamda atıyorum arada göbecik vücut süper çalışıyor :))
aaa inanmam bizim millet kivirmayi ici beceriyor

Allah kavustursun mu desem gözün aydin mi desem bilemedim
Durum o kadar vahim mi canim?

Kunefe cok iyiydi sicak sicak .. ama keske yemeseydimmmm :'( ebrucum videoya biraz baktim guzel leslieye benziyor sanki. Bebis uyusun yaparim♥

Canim aclik hissetmen iyi bir sey degil bence neden kendine ara ogunler yapmiyorsun. Kuru kayisi erik yaban mersini ya da cig kuruyemislerden belli miktar tukettiginde faydali da olur senin icin. Ya da kendin uygun bir seyler. Bir bardak sut mesela. Vucudunun ihtiyacini da karsilamis olursun. Bir cok saglikli ara ogun var.

Allah kavustursun inşallah. Ise yariycani dusunuyosan yap canım.
Kunefe cok iyiydi sicak sicak .. ama keske yemeseydimmmm :'( ebrucum videoya biraz baktim guzel leslieye benziyor sanki. Bebis uyusun yaparim♥
Immmhh künefe güzel olmazmı ama ben diyet yapmıyorum desemde en fazla yarisini yiyebilirim neyseki şerbetli tatlilarla aram fazla yok benim olayım hamur işi ve çikolata

Probiyotik Yoğurt Mayalamaca :))
probiyotik yoğurt mayalama sürec
“Sütü mikrodalgada ısıttım, parmağını değdirdiğinde yakmayacak ama sıcak gelecek eline, (dikkat ılık değil)
Sonra kasedeki yarım paket probiyotik yoğurdu ılıyan sütle ılıştırdım, sanki yoğurt çorbasının terbiyesini ılıştırır gibi kaşık kaşık süt ekleyip ayni anda diğer elimle sürekli karıştırdım.
Sonra probiyotik yoğurdum da sütle ılınınca hepsini sütün içine yavaş yavaş döküp karıştırdım…
6 saat kadar sardım havlu ve battaniyeyle
3 püf noktasi:
1. Sütün sıcaklığı, çok ılık olursa sulu, çok sıcak olursa maya kesilir
2. Sürekli karıştır mayayı ılıtırken, tek bir bölge ekstra ısınmasın, tamamı homojen ılınsın…
3. Toprak kapta daha kati oluyor toprak kap nefes aldığı için…
Gece mayaladım sabah dolaba kaldırdım”

Daha önce siz de benim gibi deneyip başarısız olanlardansanız, anlaşılan bu işin sırrı ısıyı doğru ayarlamakta… Probiyotik yoğurt mayası olarak elinizde hali hazırda mayanız yoksa, markette satılan yovita ya da aktivia gibi markaların sade probiyotik yoğurtlarından faydalanabilirsiniz.

Normalde ben de yarisini yiyebiliyorum. Hep esimle paylasiyorduk. Dun de hepsini yiyemedim zaten. Cok cani istemis iki tane almis. Yaridan sonra zar zor vi kac lokma aldim neyseki kucuk bi kunefeydi ahh ahh evliyken diyet yapmak extra zor

evet malesef

sanırım en iyisi bu olacak. yoğurttttt

Yapacağım

Bu tatlı kekim
3 yumurta
Yarım su bardağı tatlandırıcı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1.5 su bardağı süt
1.5 su bardağı karışık un bunu kendim yapmıştım kepek çavdar tambugday unu
1 k.tozu 180 derece fırında pişti
Tadı az şekerli benim zevkim öyle siz zevkinize göre artırabilirsiniz.
Yanlız hergün yemelik değil ben dilimleyip buzluga kaldırdım haftada 1 yada 2 defa 1 dilim.

Eklentiler

• 20150510_234439.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 62
Vee mayasız ekmek niyetine lorlu kek
3 yumurta
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Bi cimdik tuz olmasada olurmuş
1.5 bardak süt ve karışık un
1 kabartma tozu
1 er çay kaşığı zerdecal zencefil tarçın
1 yemek kaşığı çekirdek içi 2 kaşık lor peyniri
Keten tohumu olsa onuda koycaktim kalmamış.
Bi dahakine yağ koymiycam bu denemeydi bence başarılı olmuş.

Ellerine saglik canim, afiyet olsun da söyle bir islak kek tarifi yokmu diyete göre? Canim cektiii

Sütün sıcaklığı için bi tüyo da ben vereyim serçe parmagini degdir el dayanır dayanmaz sıcaklık. Okulde genel beslenme dersinde ogrenmistik.mikrodalga kullanmadım hiç ama ayar oluyosa 45 derece olmalı diye hatırlıyorum.
Ellerine saglik canim, afiyet olsun da söyle bir islak kek tarifi yokmu diyete göre? Canim cektiii
Yapilabilir ama yağ fazla oluyodu onda denemek lazimmi acabaa. Aslında şekerli şart değildi banada bu ara canım çok istiyodu is yerindede seker hastası bi abim var kekin birazini ona goturcem. Tuzlu olan iyi oldu ekmkte maya ve şeker varsa diye tuketmeeye çalışıyorum ya alternatif oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…