Insallah hosuna giderTamam canim videoyu indirdim simdi her gun yapicam
Su cogalmaya baslamis, cok güzel... ama o olala nedir öyle?Dünkü menüm
Sahurda
su
Akşam
1 kase çorba (spaghettili)
1 dilim ekmek
biraz pilav
küçük bir parça, 2 parmak kadar yaklaşık balık
3 bardak su
Bugünkü menüm
Sahurda
su
Akşam
küçük kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
5-6 kaşık pilav
3 dilim salam, küçük olanından
1 litre su
3 fincan çay
1 ülker olala
Türkiyede trafik kurallarini ihlal etmeyen yoktur herhaldeİyi akşamlar kızlar. Herkesin Anneler gününü kutluyorum.
Parfym canım iyiki doğdun nice senelere
Bugün sabahtan akşama kadar direksiyon uygulama sınavım vardı. O yüzden pek dikkatli yiyemedim. Yediklerimi yarın yazsam?
Çok stresli bir gündü 14 adaydan sadece ikisi geçebildi. 2 kere kaza tehlikesi atlattık. Allah korudu. Canımız Allaha Emanet. Adaylar kaldıklarını kabul etmek istemiyorlar, yok böyle bir şey ya, Kurallar kesin ve net belli yapılacak bir şey yok. Hatalı davranışı yaparsan kalırsın. Ama bizde şey var " aman ne olcak 2 kere çalışsam geçerim" düşüncesi var. Arabayı biraz götürebilen dört dörtlük araba kullandığını sanıyor ama ben stresten kırk takla atıyorum yanında haberi yok.
Ehliyeti almayı düşünen varsa iyice ders almadan sınava girmesin arkadaşlar yoksa kalırsınız.
Dogum günü deyip kendini salmamakla iyi yapmissin canimHaha ayyy alemsinnn birde arapçaa
Oynarım zaten yer arıyorum öyle birşeye, içim rahat etmedi gülüm ya kalktım bir 30 squat ta yaptımTşk ederim ayrıca
Bu aksam ki aclik krizlerine karsi birsey yapmak lazim, bir gün gelecek dayanamayip saldiracaksin diye korkuyorumMenü
10:30 2 dilim peynir 7 zeytin 1 zeytin yağında yumurta domates salatalık 2 dilim ekmek buğday
16:00 1 küçük kase kuru fasulye 2 kaşık güveç salata 2 dilim buğday ekmeği
17:30 1 küçük kurabiye
3 litre su
Nasıl bir gündü anlamadım bende ama şu an acayip açım onu biliyorum
Yataga kahvalti da ayri bir güzel oluyorBende yazayım menümü pek iyi değil amâ bugünlük böyle geçsin napiim.
Sabah 11.00 2 küçük krep az peynir domates salatalık 2 zeytin
Kahvaltı yataga geldi aslında kızımla eşim hazirlamislar saolsunlar krepte yapmışlar ama yatakta yemeye içim elvermedi :)
Ara 16.00 az yer fıstığı az çekirdek
Akşam 18.30 1 kase tavuklu çorba unlu yapılıyor o yüzden başka bişey yemedim
Âra 21.00 çok ince dilim çavdar tambugday kepekli un karışımı ve tatlandırıcılı nerdeyse yağsız kek bubu kendim yaptım yarım bardak tatlandırıcı yarım çay bardağı yağ 3 yumurta k.tozu 1.5 bardak süt 1.5 bardak karışım unla yaptım.
Su 2 lt
spor yok dışarı çıktık ama yürüyüş sayılmaz
Birde ekmek yaptım kendime bakalım nasıl olacak tadı. Sabah yiycem ondan güzel olmuşsa yazarım tarifini.
Canim kusura bakma dün uykusuzdum aklima yerinde degildi unutmusumGünaydınn kızçelerr..
Bu hafta çok yoğunum..
Bugün mutfak dolaplarını yapacağım inşallah.
Dün giremedim tekrar anneler gününüz kutlu olsun. İnşallah dileyen herkes tadar bu duyguyu..
Ebrum alıntı yapamadım ama cezaların yarısı jj olarak yapıldı Ama evlilik yıldönümü diye ceza yok sanıyodum
Gelebilirsem görüşürüz seviyom sizii
Güzel olmuş canım akşam da yememişsin.
Ooo fatura kabarık olacak. 50 jj 20 mekik 20 squat olsun benden.
Çok üzücü gerçekten künefe guzelmiydii ama aslında az yemişsin künefe bozmuş 30 ar mekik ve squat
Ben sana su içme cezası vermismiydim hep biliyorum diyosun teori var pratik 0 ne diyim şeni ebruyla başbaşa bırakıyorum. Hee cezada bu hafta iftardan sahura her akşam 2 litre su içilecek.
Spor yapmadiysan benim gibi pek iyi bi gün değilmiş.
Günaydınn KızlarrGünaydin kizlaaar
Insallah hosuna gider
Su cogalmaya baslamis, cok güzel... ama o olala nedir öyle?50 mekik canim
Türkiyede trafik kurallarini ihlal etmeyen yoktur herhalde
Canlarini tehlikeye attiklarinin farkinda bile degiller.
Dogum günü deyip kendini salmamakla iyi yapmissin canim
Attirrrr göbecikleri parfymüm
Bu aksam ki aclik krizlerine karsi birsey yapmak lazim, bir gün gelecek dayanamayip saldiracaksin diye korkuyorumAksam bir ara ögün yapip yogurt yesen?
Yataga kahvalti da ayri bir güzel oluyor
Anneler gününden dolayi ceza yok
aaa inanmam bizim millet kivirmayi ici beceriyorGünaydınn Kızlarr
Tmm gogocum yaparım50 jj 20 şer mekik ve squat
Aynen Ebrucum pek başarılı olamasamda atıyorum arada göbecikvücut süper çalışıyor :))
Allah kavustursun mu desem gözün aydin mi desem bilemedimGünaydın kizlaaarr
Misafirleri dun yolcu ettik. Tabi ben de pek diyet miyet kalmadi. Tarti da suan intikamini aliyo. Ama bugun sivi gunu yaoicam kati hicbisey yemicem bi nevi detoks. Ve 3gun de hurma diyeti yapmak istiyorum arastirdigima gore sok diyet olmuyomus ve vucudun ihtiyaci olan herseyi aliyomusuz. Tabi kaptanlarim da izin verirse. :)
Menü
10:30 2 dilim peynir 7 zeytin 1 zeytin yağında yumurta domates salatalık 2 dilim ekmek buğday
16:00 1 küçük kase kuru fasulye 2 kaşık güveç salata 2 dilim buğday ekmeği
17:30 1 küçük kurabiye
3 litre su
Nasıl bir gündü anlamadım bende ama şu an acayip açım onu biliyorum
Allah kavustursun inşallah. Ise yariycani dusunuyosan yap canım.Günaydın kizlaaarr
Misafirleri dun yolcu ettik. Tabi ben de pek diyet miyet kalmadi. Tarti da suan intikamini aliyo. Ama bugun sivi gunu yaoicam kati hicbisey yemicem bi nevi detoks. Ve 3gun de hurma diyeti yapmak istiyorum arastirdigima gore sok diyet olmuyomus ve vucudun ihtiyaci olan herseyi aliyomusuz. Tabi kaptanlarim da izin verirse. :)
Immmhh künefe güzel olmazmı ama ben diyet yapmıyorum desemde en fazla yarisini yiyebilirim neyseki şerbetli tatlilarla aram fazla yok benim olayım hamur işi ve çikolataKunefe cok iyiydisicak sicak .. ama keske yemeseydimmmm :'( ebrucum videoya biraz baktim guzel leslieye benziyor sanki. Bebis uyusun yaparim♥
Normalde ben de yarisini yiyebiliyorum. Hep esimle paylasiyorduk. Dun de hepsini yiyemedim zaten. Cok cani istemis iki tane almis. Yaridan sonra zar zor vi kac lokma aldim neyseki kucuk bi kunefeydiAllah kavustursun inşallah. Ise yariycani dusunuyosan yap canım.
Immmhh künefe güzel olmazmı ama ben diyet yapmıyorum desemde en fazla yarisini yiyebilirim neyseki şerbetli tatlilarla aram fazla yok benim olayım hamur işi ve çikolata
malesef spor yok. bütün gün misafir vardı.2-3 kaşık yoğurt ye limonlu, yada 1 b süt canım, spor yapmadınmı?
evet malesefGüzel olmuş canım akşam da yememişsin.
Ooo fatura kabarık olacak. 50 jj 20 mekik 20 squat olsun benden.
Çok üzücü gerçekten künefe guzelmiydii ama aslında az yemişsin künefe bozmuş 30 ar mekik ve squat
Ben sana su içme cezası vermismiydim hep biliyorum diyosun teori var pratik 0 ne diyim şeni ebruyla başbaşa bırakıyorum. Hee cezada bu hafta iftardan sahura her akşam 2 litre su içilecek.
Spor yapmadiysan benim gibi pek iyi bi gün değilmiş.
sanırım en iyisi bu olacak. yoğurtttttGünaydin kizlaaar
Insallah hosuna gider
Su cogalmaya baslamis, cok güzel... ama o olala nedir öyle?50 mekik canim
Türkiyede trafik kurallarini ihlal etmeyen yoktur herhalde
Canlarini tehlikeye attiklarinin farkinda bile degiller.
Dogum günü deyip kendini salmamakla iyi yapmissin canim
Attirrrr göbecikleri parfymüm
Bu aksam ki aclik krizlerine karsi birsey yapmak lazim, bir gün gelecek dayanamayip saldiracaksin diye korkuyorumAksam bir ara ögün yapip yogurt yesen?
Yataga kahvalti da ayri bir güzel oluyor
Anneler gününden dolayi ceza yok
YapacağımCanim aclik hissetmen iyi bir sey degil bence neden kendine ara ogunler yapmiyorsun. Kuru kayisi erik yaban mersini ya da cig kuruyemislerden belli miktar tukettiginde faydali da olur senin icin. Ya da kendin uygun bir seyler. Bir bardak sut mesela. Vucudunun ihtiyacini da karsilamis olursun. Bir cok saglikli ara ogun var.
Bu tatlı kekim
3 yumurta
Yarım su bardağı tatlandırıcı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1.5 su bardağı süt
1.5 su bardağı karışık un bunu kendim yapmıştım kepek çavdar tambugday unu
1 k.tozu 180 derece fırında pişti
Tadı az şekerli benim zevkim öyle siz zevkinize göre artırabilirsiniz.
Yanlız hergün yemelik değil ben dilimleyip buzluga kaldırdım haftada 1 yada 2 defa 1 dilim.
Ellerine saglik canim, afiyet olsun da söyle bir islak kek tarifi yokmu diyete göre? Canim cektiiiEki Görüntüle 1523555 Vee mayasız ekmek niyetine lorlu kek
3 yumurta
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Bi cimdik tuz olmasada olurmuş
1.5 bardak süt ve karışık un
1 kabartma tozu
1 er çay kaşığı zerdecal zencefil tarçın
1 yemek kaşığı çekirdek içi 2 kaşık lor peyniri
Keten tohumu olsa onuda koycaktim kalmamış.
Bi dahakine yağ koymiycam bu denemeydi bence başarılı olmuş.
Sütün sıcaklığı için bi tüyo da ben vereyim serçe parmagini degdir el dayanır dayanmaz sıcaklık. Okulde genel beslenme dersinde ogrenmistik.mikrodalga kullanmadım hiç ama ayar oluyosa 45 derece olmalı diye hatırlıyorum.Probiyotik Yoğurt Mayalamaca :))
probiyotik yoğurt mayalama sürec
“Sütü mikrodalgada ısıttım, parmağını değdirdiğinde yakmayacak ama sıcak gelecek eline, (dikkat ılık değil)
Sonra kasedeki yarım paket probiyotik yoğurdu ılıyan sütle ılıştırdım, sanki yoğurt çorbasının terbiyesini ılıştırır gibi kaşık kaşık süt ekleyip ayni anda diğer elimle sürekli karıştırdım.
Sonra probiyotik yoğurdum da sütle ılınınca hepsini sütün içine yavaş yavaş döküp karıştırdım…
6 saat kadar sardım havlu ve battaniyeyle
3 püf noktasi:
1. Sütün sıcaklığı, çok ılık olursa sulu, çok sıcak olursa maya kesilir
2. Sürekli karıştır mayayı ılıtırken, tek bir bölge ekstra ısınmasın, tamamı homojen ılınsın…
3. Toprak kapta daha kati oluyor toprak kap nefes aldığı için…
Gece mayaladım sabah dolaba kaldırdım”
Daha önce siz de benim gibi deneyip başarısız olanlardansanız, anlaşılan bu işin sırrı ısıyı doğru ayarlamakta… Probiyotik yoğurt mayası olarak elinizde hali hazırda mayanız yoksa, markette satılan yovita ya da aktivia gibi markaların sade probiyotik yoğurtlarından faydalanabilirsiniz.
Yapilabilir ama yağ fazla oluyodu onda denemek lazimmi acabaa. Aslında şekerli şart değildi banada bu ara canım çok istiyodu is yerindede seker hastası bi abim var kekin birazini ona goturcem. Tuzlu olan iyi oldu ekmkte maya ve şeker varsa diye tuketmeeye çalışıyorum ya alternatif oldu.Ellerine saglik canim, afiyet olsun da söyle bir islak kek tarifi yokmu diyete göre? Canim cektiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?