Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Böyle peynirli gibi cok lezzetli duruyor, bak ondan olsa ondan da yerim zaten maksat yemek olsun...
Ay ben canimin neler neler cektigini bir anlatsam

Bugün tartiyla aramız iyi çok şükür 66.5 gösterdi umarım artiya doğru değişmez :)
Allah bozmasin

Allah kavustursun mu desem gözün aydin mi desem bilemedim
Durum o kadar vahim mi canim?
Ebrum sorun misafir degil de iste ikramlar kahvaltilar hepsi hazirlaniyo onlar yese ben yemesem olmuyo. İzin ciktigina gore yapabilirm hurma diyetimi. Bugun de kahvaltimi yaptim nornal gunun geri kalaninda sivi detoksu yapmaya karar verdim.
Allah kavustursun inşallah. Ise yariycani dusunuyosan yap canım.
Teşekkür ederim kaptanim :) amin.

Yap bakalim balim ama bence 3 gün hurma diyeti + bugün sivi detoksu cok olabilir. O kadar cozuttugunu sanmiyorum misafirler varken. Tabi yinede sen bilirsin pembem, sagligina birsey olmadigi sürece deneyebilirsin

Yap bakalim balim ama bence 3 gün hurma diyeti + bugün sivi detoksu cok olabilir. O kadar cozuttugunu sanmiyorum misafirler varken. Tabi yinede sen bilirsin pembem, sagligina birsey olmadigi sürece deneyebilirsin
Tamam ebrum eger hurma diyeti zorlarsa 3 gun yapmam. Ya da sabahlara 1dilim ekmek ilave ederim. Duruma gore bakarim insallah :)
Gelen misafirler alman bir cift yasli. Yaklasik 20yil once musluman olmuslar. Bi gorsen bizden daha bilgililer.

Tamam ebrum eger hurma diyeti zorlarsa 3 gun yapmam. Ya da sabahlara 1dilim ekmek ilave ederim. Duruma gore bakarim insallah :)
Gelen misafirler alman bir cift yasli. Yaklasik 20yil once musluman olmuslar. Bi gorsen bizden daha bilgililer.

Anlastik kuzum

Sonradan müslümanligi tercih edenler genelde öyle oluyor canim. Dinimizi tümüyle yasamak istedikleri icin dört dörtlük bilgi ediniyorlar. Konusma tarzlari bile farkli oluyor. Öyle insanlari görünce tüylerim ürperiyor, mutlu oluyorum :)

Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık
Lor ev yapımı mı alıyormusun marketten?
Burdaki hazırların hiç türkiyedekilerle alakası yok. Koyu sulu kıvamlı bişey, ama onunda tadı güzel. Fındık üzüm katıp ara öğün diye satılanıda var.

Rakip eşleşmesi
Choco _ elif
Güneş_pembe dizi
Aura _BiricikS_parfym
AKovser_ dilviin _ LeyL35
Ebrulim_ wemba_ gogo

Kanki eşleşmesi
Choco ve pembe_dizi
Elif ve güneş ve BiricikS
Aura ve dilviin
Parfym ve gogo
LeyL35 ve wemba
Ebru vé akovser

Nasıl olmuş begendinizmi bakiim

Süt aldığım zaman yapıyorum ama tadı pek hoşuma gitmiyo sutsu oluyo biraz. Genelde hazır alıyorum daha lezzetli.

Aynen canim aynen. İnsallah biz de dinimizi hakkiyla yasayanlardan oluruz.
Eline saglik gogom. Dilvinimle yogun zamanlarimiza geldi fazla bisey paylasamadik ama hayirlisi artik. :)

Aynen canim aynen. İnsallah biz de dinimizi hakkiyla yasayanlardan oluruz.

Eline saglik gogom. Dilvinimle yogun zamanlarimiza geldi fazla bisey paylasamadik ama hayirlisi artik. :)
Amin insallah canim, Rabbim bizi kendine layik kullardan eylesin.

Herkese Selamm

Oldukça yogun bir 2 gün daha geçirdim ve inanılmaz yorgunum sanırım tatil öncesi inadına oluyor gibi ...

Geçmişi okuyordum ama yanlışlıkla sayfadan cıktım alıntılarımda gitti şimdi döncem yine

Kuzum ne zaman gidiyorsun kısmetse?

Rakip eşleşmesi
Choco _ elif
Güneş_pembe dizi
Aura _BiricikS_parfym_pembepuantiyeli
AKovser_ dilviin _ LeyL35
Ebrulim_ wemba_ gogo

Kanki eşleşmesi
Choco ve pembe_dizi_ PembePuantiyeli
Elif ve güneş ve BiricikS
Aura ve dilviin
Parfym ve gogo
LeyL35 ve wemba
Ebru vé akovser

Nasıl olmuş begendinizmi bakiim
PembePuantiyeli yi unutmuşum ekledim.

kızlar 2-3 gündür giremiyorum özür diliyorum ilk basta ama cok sarsıldım yeni kendime geliyorum
tam işe döndüm işime basladım derslerime sınavlarıma döndüm eski sınıf arkadasımla karsılaştık benim ayrıldıgım ofisin müdürü değişmiş kanser olan öğretmenim vardı onu kovmus kimsede ögretmenimi savunmamış ki kadın sıkıntıdan kendini işine vuruyordu ben olsam yerle bir ederdim orayı ama izin zamanıma gelmiş ve öğretmenim üzüntüsünden hakkın rahmetine kavusmus hala kin ve nefret doluyum o müdüre karsı tanıyorum bide o yüzden eski yerime dönmeye calısıp onu işinden etmeye calısıcam o müdür oldukca herkesin canı cok yanıcak kimse gık diyemiyo ya inanamıyorum herkes nasıl göz yumuyo anlamıyorum diğer bir sorunumda arkadasımın eşinin beline 1 tonluk demir düşmüş omuriliği ciddi sekilde hasarlıymıs yürüyememe durumu varmıs böyle işte kaç gündür aksilikler sorunlar bitmedi yaz yaz bitmez ama öğretmenimin yokluguna nasıl alısıcam bilmiyorum beni her görünce cıglık atıp öyle bi sarılırdı ki tekrar tekrar derdi bizim buraya gel tekrar diye bende izinden dönünce bakarım hocam derdim ben izinde olmasaydım bunların olmasına izin vermezdim kovmasına göz yummazdım ve şimdi hocam hayatta olurdu...

Öğle kek yiyince akşamda yemek ikisini de almadık bende daha fazla batmadım böylece

Ama çiğ köfte aklımda :))

Canim kusura bakma dün uykusuzdum aklima yerinde degildi unutmusum
Bir daha ki kacamakli menüne ceza yok ama lütfen hatirlat ben unutkan biriyim
Kolay gelsin
Sanırım bu akşam yerine geçecek o cezalar
Allah kavuştursun.
Bende hurma diyetine 3 gün diye başladım,ilk gün yaptım 2. Gün sabahta yaptım ama öğleye bıraktım çünkü içim kıyıldı tatlıdan.
Ama işe yarıyor
Normal yoğurt yapmışlığım var ama bunu hiç denememiştim. Süt günlük mü olacak, açık mı acaba?
Normalde ben de yarisini yiyebiliyorum. Hep esimle paylasiyorduk. Dun de hepsini yiyemedim zaten. Cok cani istemis iki tane almis. Yaridan sonra zar zor vi kac lokma aldim neyseki kucuk bi kunefeydi ahh ahh evliyken diyet yapmak extra zor

Evet kankam. Nefsine söz geçirsen eşine geçireme-me ihtimali var

Immm.. Nefis görünüyor ellerine sağlık
Bugün tartiyla aramız iyi çok şükür 66.5 gösterdi umarım artiya doğru değişmez :)

Maşallahh

Canım başın sağolsun. Öğretmeninin vadesi dolmuş, ölüm kendine sadece bahane arıyor, vaktimiz geldiğinde sırasıyla göçeceğiz. Bana sorarsan müdürünü Allah'a havale et, kimsenin ekmek parasıyla oynama, ne kadar kötü olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…