Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya hak etmiyo orayı kuzum sıradan bi çalışandı o sekreterlikten calısanlıga terfi etti sonra müdür oldu hepsi torpilli giden müdürle cok samimiydi yani hakkıyla yapamaz eğitimi yok bişeyi yok kindar nefret dolu çirkefin teki birisi sözünü ikilettimi hoppp kendini kapının önünde buluyomuş kimse gık demiyo inanabiliyo musun
ama ben yinede vicdan yaptım sonucta ben izinde olmasaydım bunlar olmazdı

Allah rahmet eylesin canım ogretmenine üzüldüm ama vadesi dolmussa illa bi sebep olacak. Diğer insanla ilgili ne diyim maalesef var böyle insanlar sen elinden geleni yap ama sakin ol öfkeyle kinle nefretle bi yere varamazsin hiç bir zaman. Kalbini güzel duygularla doldur.

Ne kadar uzucu ya vicdansi insanlar bir yerlere gelince ne oldum delisi oluyor malesef:-(

Başın sağolsun canım.
Ömür bitince illaki bir sebep oluyor, sen orada olsanda değişmeyecekti bu
Kendini suçlu hissetme bu konuda.

Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler, sakin ol.
Madem ahlakı bozuk bir insan müdür nasılsa yanında bi olay yaşanır o zamanda sessiz kalma. Ama kin gütme canım haklıyken haksız olursun. Ona zarar veriyim derken Kendine zarar verirsin

Ben yogurt mayalarken hep mis gunluk sut kullaniyorum. Tadi guzel. Uht sutlerin bi yarari yokmus zaten ölü süt.

Gülüm ben seni çok iyi anlıyorum, şuan birde acın üstünde daha da sinirlidir ama öfken sana yanlış şeyler yaptırabilir ve ben senin bir anlık öfkeyle gaflete düşmeni istemem. Ayrıca Rabbim hiç birşeyi cezasız bırakmaz ki bitanem, bu dünyada değilse bile ahirette payına düşeni alacaktır. Çok üzgünsün farkındayım, seni daha fazlada üzmek istemiyorum Sen orada olsaydın belki öğretmeninin işten çıkarılmasına engel olabilirdin ama ölüme Allah'tan başka kimse engel olamaz kuzum.

İyi Akşamlar kızlar
yok canım ya benim ehliyet eskidi çoktan. Ama şimdi olsa bende kalırdım sınavdan. Biz alırken çok iyi öğretmiyorlardı kolayca geçtik ama araba sürerken yeniden ders al et zorlandık. Aslında kalanlara iyilik yapıyoruz, böylece daha iyi öğreniyorlar ama anlayana.

Arkadaşlarında dediği gibi az olmuş canım

Vay yatakta kahvaltı, çok iyi, milletin kocası çalışıyo anacım. Ama benimkinin de hakkını yemiyeyim dün ilk defa kendi kendine yemek yaptı.

Kolay gelsin canım, Herkes pek bir çalışkan. Ev işi yapmaktan hiç hoşlanmam biri gelsede benimkileride yapsa ne iyi olur valla

Canım sana yararsa bizde deneriz belki

yoğurt mayalamayı hiç beceremezdim son bir iki yıldır becerebiliyorum. Sütü nerden alıyorsunuz mayalamak için. Mümkünse bildiğiniz birinden taze inek sütü alın, ben genelde geniş cam kavanozlara ayarlıyorum. Mayayı oda sıcaklığında da ayarlayabilirsiniz. Birde mayalandıktan sonra dolaba kaldırın iyice soğusun hemen kaşıklamayın. bunlar benim tecrübelerim

Menum
07.00-1 elma
11.00- 1 bardak kefir
Ara - 1 kuru kayisi. 4 cig badem
16.30 yarim kase mercimek corbasi- 2 kasik bulgur pilavi 1 kasik tavuk but- 1 kasik etli sebze yemegi firinda. Bol yesillikli cacik (maydonoz semiz otu dereotu salatalik)
Acikirsam vi kase cacik daha yerim
Su- 1.5 lt henuz
Spor 30 squat cezami yaptim misafirler gidince kalan cezalarimi ve sporumu yapicam

İkiside harika görünüyor ellerine sağlık
Bugün tartiyla aramız iyi çok şükür 66.5 gösterdi umarım artiya doğru değişmez :)
Tebrikler
Ben hazır aldıklarımı pek beğenmiyorum ya memlekette pazardan aldıklarımızın tadını arıyorum. hazır aldıklarımın tadı bana yavan geliyor çünkü yağı alınmış sütten yapılıyor. Normal sütten yapılsa daha lezzetli olur tadı.
Süt aldığım zaman yapıyorum ama tadı pek hoşuma gitmiyo sutsu oluyo biraz. Genelde hazır alıyorum daha lezzetli.
Ben aldığım sütten yapmayı denemedim hiç acaba nasıl olur. Ayran çökeleği nasıl yapılıyor bilen var mı
Beğendik canım şimdi biz rakibelerimizle mi yarışcaz

Ben yogurt mayalarken hep mis gunluk sut kullaniyorum. Tadi guzel. Uht sutlerin bi yarari yokmus zaten ölü süt.
Evet UHT süt içmeyin bile pasta börek yapın o kadar

Ayyy ev isi yapmaktan ben de nefret ederim ama temiz olmasina da bayilrimmm. buyuk sehirde taze sut bulmak imkansiz guvrnemiyorum acikcasi soktan mis gunluk sut aliyorum . Ben de cam kasede yapiyorum ama comlek de daha guzel oluyormus ♥zaten mayalafiktan sonra 4-6 saat sarili bekletip bir gece de dolapta bekletmek gerekiyor. Anne yogurdu tarifi

Başın sağolsun canım, Acın şimdi çok taze, sevdiklerimizi kaybetmek kolay değil, ama arkadaşlarda demişler, Vadesi gelmiş ölmüş. Sapasağlam adamlar bir anda hastalanıp gidiyo ne olduğunu anlamadan kimseye veda edemeden Ben babamı öyle kaybetmiştim. Duygulandım şimdi. Sen şimdi bol bol ağla acını yaşa.
Bu ülkede her hakeden hakettiği yerde olsaydı. Bu durumda olmazdık zaten. Refah seviyesi en yüksek ülkelerden biri olurduk. Yukarıda Allah var allaha havale et. Rabbim herkesin cezasını er yada geç verir.
Allah Rahmet etsin mekanı cennet olsun.

Menün güzel olmuş

Menünü beğendim güzel olmuş canım.
Cuma günü bakicaz rakibelere kim daha çok kilo vermiş diye. Kankilerde birbirinin menüsüne daha dikkatli bakıp yorum yapacak destek olacak.

Dünkü menüm
Sabah kahvaltı etmeye vaktim olmadı
9 00- 10 00 Arası fırsat buldukça tam buğdaylı az şeker ve yağlı kekimde iki dilim, Biraz Ceviz ve 2 adet kuru layısı yedim
Öğlen arası market alışverişi yaptım. yemek yiyecektim ama yiyemedim
1 sütlü kahve ve 1 adet hazır kazandibi yedim
Akşam 18:30 1 kase tavuk haşlama 6 yk bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt yedim
20:00 6 adet yerfıstığı
Su: çok fazla içemedim. habire tuvalete gidemeyeceğim için dışarıda
1,5 lt
Spor :dün dinlenme günümdü sadece 3 tekrarlı tibet yaptım

Rakip eslesmesinde birinci olanlara bir ödül olsun istediği bişey. Mesela 1 kase puding yada ceyrek ekmek arasi döner vs yani kişisel bir istek. Kaybedenlerede haftalık ceza olsun mesela günlük sporuna ek fazladan 50 jj yada fazladan 30 dk yürüyüş vs ceza sporunuda herkes kendisi seçsin. Nasıl olur fikirleri bekliyorum.

Bugünkü menüm
Sabah Domates, salatalık
Az peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
şekersiz çay
Ara 2 ceviz 3 4 fıstık
Öğle
14:00 Yeşil Mercimek yoğurt

Ara 4 adet badem 1 kuru kayısı

Akşam 18.00 6 yk türlü 1 kase yoğurt
Su:2 lt
spor 1 saat tempolu yürüyüş

İyi fikir Sporları çeşitlendirebiliriz

Guzel olmus hic kacamak yok

Menüm.
Sabah 11.00 2 dilim lorlu kek ıhlamur

Ara 14.00 1 ince dilim tatlı kekimden nescafeyle

Akşam 17.00 4 kaşık tavuk sote 3 kaşık z.yagli barbunya 3 kaşık yoğurt

Ara 20.00 az yer fıstığı getirdim evden

Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 350 jj tek seferde 75 yapabiliyorum artık
30 squat 60 karışık mekik yan ,yarım ve dizleri çekerek.

Sporun harikaaaa★★★

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…