Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Düzenli olmuş canım

Senin de başın sağolsun canım, babacığının toprağı bol, mekanı cennet olsun.

Kazandibi mi
Tibet nasıl birşey oluyor canım?

Çok iyi fikir, ben beğendim goncam.

Bugün daha güzel olmuş

Yakında 100'e çıkar o :) çok güzel

Dışarıda olduğun için biraz kacamakli olmuş ama kek tatlı bunların yerine yanına daha sağlıklı bişeyler alsan iyi olurmuş markettende tatlı yerine etimek falan mesela.
Bugün daha iyi düzenli ve kacamaksiz Tebrikler.

Mademki begendiniz liste yapalım mı. Herkes sevdiği kaçamak ve yapmaktan zevk aldığı sporu yazsın liste yapalım. Cuma günü herkes durumuna göre ödül yada cezasını seçsin yapsın.
Ben jamping jack , squat seviyorum en çok.
Kaçamak olarak ne istiycem bilemedim şimdi sizler yazinca secerim artık.

Bugünkü menüm

06:00
500 ml su

Sabah 09:00
2 dilim ananas + yoğurt + tarçın

Öğle 12:00
Fransız usulü soslu salata
(Domates, marul, roka, havuç)

Akşam 17:00
2 ince dilim kaşarlı yumurta (yağsız)
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak ananas suyu

Ara 19:00
1 fincan yeşil çay içeceğim

Toplam 2,3 lt su (2,5 olur)
Spor: 3 km yürüyüş, 100 jj + ev işi

Bende spor olarak jj yada mekik isterim, ödülüm deee ıslak kek olsun mu yada muhallebi

Bugünkü menüm
sabah 5.30
iki kepek ekmek
2 tane tavuk salam

13.30
bitane mini dondurma pas parmak büyüklüğünde

17.00
bitane seftali
18.00
iki kepek ekmek
balık sogan

0.5 litre su daha icicem
Spor yok

Ne kadar uzucu ya vicdansi insanlar bir yerlere gelince ne oldum delisi oluyor malesef:-(

kızlar cok tesekkür ederim inanın daha iyiyim sayenizde sakinleştim haklısınız zaten elimde onun kozları yaptıkları yasal olmayan işleri biliyorum teftişe gelinmiycek mi elbet gelincek dediğiniz gibi tek yapmam gereken suan acımı yaşayıp sakin olmak
evet bu adil değil belki onun orda olması ama gün gelir öder bedelini
gercekten cok haklısınız ben hiç düşünmemiştim vadesi gelmiş ve Allah yanına almış demekki.
hepinize sonsuz teşekkür ederim iyiki varsınız ve iyiki kötü gün dostlarım diyebilcegim dostlarımsızınız

Bugünkü menüm
sabah 5.30
iki kepek ekmek
2 tane tavuk salam

13.30
bitane mini dondurma pas parmak büyüklüğünde

17.00
bitane seftali
18.00
iki kepek ekmek
balık sogan

0.5 litre su daha icicem
Spor yok
Bilemedim önce gözüme az gibi geldi ama 4 dilim ekmek var. Gerçekten bilemedim tek bildiğim su az

Aşkem burda aile gibi olduk, birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz

Allah kavuştursun.
Bende hurma diyetine 3 gün diye başladım,ilk gün yaptım 2. Gün sabahta yaptım ama öğleye bıraktım çünkü içim kıyıldı tatlıdan.
Ama işe yarıyor
O zaman bi denemek lazim pembem. Zaten yapamazsam ben de burakirim. Hic sıkıya gelemem

Menun guzel kankim ama sabah kahvaltı yok nedenki
aynen pembem hep bi yogunluk vardı hele senin
neyse hayırlısı
Evet kuzum gonlumun kankisi sensin :*

Kızlar şimdi yeşil çayımı hazırlayacağım yanına da biraz yoğurt ve chia tohumu. Ilk yediğimde yarım saat sonra tuvalete koşturmuştum bakalım bu sefer de aynı etkiyi yaratacak mı. Chia kullanan bir arkadaşım çok memnun olduğunu ve her yiyişinde bağırsakların direk harekete geçtiğini söyledi.

Harika olur bencede. Spora biseyler daha ekleyebiliriz gogom
Ben de odul olarak magnum isterim. Sporda 50jj + 30squat seklinde olabilir.

Tam bi odem sokturucu guzel bi menu olmus ebrum.

Menum
Sabah 11:30
Peynir, 3dilim karpuz(ucgen seklinde), salata, 3dilim kepek ekmegi, 1cay k. Recel
Ara ogun 14:00
Pembe smoothie (karpuz ve cilek) 1su bardagi
Ara ogun 17:00
1muz,1bardak sut, 1ceviz, tarcin. Bunlari blendirdan gecirip ictim.
17:30 aciktim malesef.
2dilim ekmek uzerine aci sos(ev yapimi)
3lt su
600ml yesil cay
30dk eliptik bisilklet, 15dk dans

Meyve bahçesi gibi olmuş
Ekmeği biraz fazla tüketmişsin kuzum, sabah tartıl bakalım ne çıkacak. Hee birde 50 jj içimden geldi

Ayran çökeleği için;
Yoğurdu ayran haline getir, kaynamaya başlayınca altını kapat. 30-40 dk beklet öylece, sonrada iyice süz. İyi süzülmezse sulak olur kıvamı. Eğer taze tüketiceksen çörekotu, zeytinyağı vs ile tatlandırman yeterli, tuzsuz.. Yok uzun süre beklete beklete tüketeceksen bol tuzlama şart. Hemen bozulur çünki.
Ben bir peynir canavarı olduğum için hertürlüsünü yerim:) Peynir mayası alıp evde peynir yapıyorum( beyaz kahvaltılık).

Güzel fikir kankiii :) Mesela ben ödül olarak 1 dilim cheesecake seçiyorum, ceza olarak jj ve mekikk

Canımm gülümm ben o bağırsağı anında çalıştıran tohumlardan tüketmiştim ( kapsül halindeydi) ama bu chia mı bilmiyorum. İç hastalıkları dr u bana bağırsakları aşırı hızlandıran bitki veya tohum vs bağırsaklardaki tüycükleri aşındırıp bitiriyormuş. O tüycükler vücuda gerekli olan vitamini emip gerisini atıyor dışarı. Fazla almamak şartıyla ölçülü kullan bence, önce sağlık

Menüler süper kızlarrr hepsine baktım :) yalnız su bol içilmeli.

P pembe_dizi smoothie beni acıktırıyo gülüm ya, enerji verio ve kısa süre sonra açlık hissi.

Bunu hiç bilmiyordum, sağol gülüm söylediğin için. Kapsül değil, keten tohumu gibi. Suyla ısladığında şişiyor hatta.

Elbette önce sağlık çok haklısın, bu ikinci kullanışım oldu ve madem zararlı olma ihtimali var haftada den fazlasına kaçmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…