Düzenli olmuş canımMenum
07.00-1 elma
11.00- 1 bardak kefir
Ara - 1 kuru kayisi. 4 cig badem
16.30 yarim kase mercimek corbasi- 2 kasik bulgur pilavi 1 kasik tavuk but- 1 kasik etli sebze yemegi firinda. Bol yesillikli cacik (maydonoz semiz otu dereotu salatalik)
Acikirsam vi kase cacik daha yerim
Su- 1.5 lt henuz
Spor 30 squat cezami yaptim misafirler gidince kalan cezalarimi ve sporumu yapicam
Senin de başın sağolsun canım, babacığının toprağı bol, mekanı cennet olsun.Başın sağolsun canım, Acın şimdi çok taze, sevdiklerimizi kaybetmek kolay değil, ama arkadaşlarda demişler, Vadesi gelmiş ölmüş. Sapasağlam adamlar bir anda hastalanıp gidiyo ne olduğunu anlamadan kimseye veda edemeden Ben babamı öyle kaybetmiştim. Duygulandım şimdi. Sen şimdi bol bol ağla acını yaşa.
Bu ülkede her hakeden hakettiği yerde olsaydı. Bu durumda olmazdık zaten. Refah seviyesi en yüksek ülkelerden biri olurduk. Yukarıda Allah var allaha havale et. Rabbim herkesin cezasını er yada geç verir.
Allah Rahmet etsin mekanı cennet olsun.
Kazandibi miDünkü menüm
Sabah kahvaltı etmeye vaktim olmadı
9 00- 10 00 Arası fırsat buldukça tam buğdaylı az şeker ve yağlı kekimde iki dilim, Biraz Ceviz ve 2 adet kuru layısı yedim
Öğlen arası market alışverişi yaptım. yemek yiyecektim ama yiyemedim
1 sütlü kahve ve 1 adet hazır kazandibi yedim
Akşam 18:30 1 kase tavuk haşlama 6 yk bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt yedim
20:00 6 adet yerfıstığı
Su: çok fazla içemedim. habire tuvalete gidemeyeceğim için dışarıda
1,5 lt
Spor :dün dinlenme günümdü sadece 3 tekrarlı tibet yaptım
Çok iyi fikir, ben beğendim goncam.Rakip eslesmesinde birinci olanlara bir ödül olsun istediği bişey. Mesela 1 kase puding yada ceyrek ekmek arasi döner vs yani kişisel bir istek. Kaybedenlerede haftalık ceza olsun mesela günlük sporuna ek fazladan 50 jj yada fazladan 30 dk yürüyüş vs ceza sporunuda herkes kendisi seçsin. Nasıl olur fikirleri bekliyorum.
Bugünkü menüm
Sabah Domates, salatalık
Az peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
şekersiz çay
Ara 2 ceviz 3 4 fıstık
Öğle
14:00 Yeşil Mercimek yoğurt
Ara 4 adet badem 1 kuru kayısı
Akşam 18.00 6 yk türlü 1 kase yoğurt
Su:2 lt
spor 1 saat tempolu yürüyüş
Yakında 100'e çıkar o :) çok güzelMenüm.
Sabah 11.00 2 dilim lorlu kek ıhlamur
Ara 14.00 1 ince dilim tatlı kekimden nescafeyle
Akşam 17.00 4 kaşık tavuk sote 3 kaşık z.yagli barbunya 3 kaşık yoğurt
Ara 20.00 az yer fıstığı getirdim evden
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 350 jj tek seferde 75 yapabiliyorum artık
30 squat 60 karışık mekik yan ,yarım ve dizleri çekerek.
Dışarıda olduğun için biraz kacamakli olmuş ama kek tatlı bunların yerine yanına daha sağlıklı bişeyler alsan iyi olurmuş markettende tatlı yerine etimek falan mesela.Dünkü menüm
Sabah kahvaltı etmeye vaktim olmadı
9 00- 10 00 Arası fırsat buldukça tam buğdaylı az şeker ve yağlı kekimde iki dilim, Biraz Ceviz ve 2 adet kuru layısı yedim
Öğlen arası market alışverişi yaptım. yemek yiyecektim ama yiyemedim
1 sütlü kahve ve 1 adet hazır kazandibi yedim
Akşam 18:30 1 kase tavuk haşlama 6 yk bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt yedim
20:00 6 adet yerfıstığı
Su: çok fazla içemedim. habire tuvalete gidemeyeceğim için dışarıda
1,5 lt
Spor :dün dinlenme günümdü sadece 3 tekrarlı tibet yaptım
Bugün daha iyi düzenli ve kacamaksiz Tebrikler.Bugünkü menüm
Sabah Domates, salatalık
Az peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
şekersiz çay
Ara 2 ceviz 3 4 fıstık
Öğle
14:00 Yeşil Mercimek yoğurt
Ara 4 adet badem 1 kuru kayısı
Akşam 18.00 6 yk türlü 1 kase yoğurt
Su:2 lt
spor 1 saat tempolu yürüyüş
Bende spor olarak jj yada mekik isterim, ödülüm deeeMademki begendiniz liste yapalım mı. Herkes sevdiği kaçamak ve yapmaktan zevk aldığı sporu yazsın liste yapalım. Cuma günü herkes durumuna göre ödül yada cezasını seçsin yapsın.
Ben jamping jack , squat seviyorum en çok.
Kaçamak olarak ne istiycem bilemedim şimdi sizler yazinca secerim artık.
Allah rahmet eylesin canım ogretmenine üzüldüm ama vadesi dolmussa illa bi sebep olacak. Diğer insanla ilgili ne diyim maalesef var böyle insanlar sen elinden geleni yap ama sakin ol öfkeyle kinle nefretle bi yere varamazsin hiç bir zaman. Kalbini güzel duygularla doldur.
Ne kadar uzucu ya vicdansi insanlar bir yerlere gelince ne oldum delisi oluyor malesef:-(
Başın sağolsun canım.
Ömür bitince illaki bir sebep oluyor, sen orada olsanda değişmeyecekti bu
Kendini suçlu hissetme bu konuda.
Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler, sakin ol.
Madem ahlakı bozuk bir insan müdür nasılsa yanında bi olay yaşanır o zamanda sessiz kalma. Ama kin gütme canım haklıyken haksız olursun. Ona zarar veriyim derken Kendine zarar verirsin
Gülüm ben seni çok iyi anlıyorum, şuan birde acın üstünde daha da sinirlidir ama öfken sana yanlış şeyler yaptırabilir ve ben senin bir anlık öfkeyle gaflete düşmeni istemem. Ayrıca Rabbim hiç birşeyi cezasız bırakmaz ki bitanem, bu dünyada değilse bile ahirette payına düşeni alacaktır. Çok üzgünsün farkındayım, seni daha fazlada üzmek istemiyorumSen orada olsaydın belki öğretmeninin işten çıkarılmasına engel olabilirdin ama ölüme Allah'tan başka kimse engel olamaz kuzum.
kızlar cok tesekkür ederim inanın daha iyiyim sayenizde sakinleştim haklısınız zaten elimde onun kozları yaptıkları yasal olmayan işleri biliyorum teftişe gelinmiycek mi elbet gelincek dediğiniz gibi tek yapmam gereken suan acımı yaşayıp sakin olmakBaşın sağolsun canım, Acın şimdi çok taze, sevdiklerimizi kaybetmek kolay değil, ama arkadaşlarda demişler, Vadesi gelmiş ölmüş. Sapasağlam adamlar bir anda hastalanıp gidiyo ne olduğunu anlamadan kimseye veda edemeden Ben babamı öyle kaybetmiştim. Duygulandım şimdi. Sen şimdi bol bol ağla acını yaşa.
Bu ülkede her hakeden hakettiği yerde olsaydı. Bu durumda olmazdık zaten. Refah seviyesi en yüksek ülkelerden biri olurduk. Yukarıda Allah var allaha havale et. Rabbim herkesin cezasını er yada geç verir.
Allah Rahmet etsin mekanı cennet olsun.
BilemedimBugünkü menüm
sabah 5.30
iki kepek ekmek
2 tane tavuk salam
13.30
bitane mini dondurma pas parmak büyüklüğünde
17.00
bitane seftali
18.00
iki kepek ekmek
balık sogan
0.5 litre su daha icicem
Spor yok
Aşkem burda aile gibi olduk, birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruzkızlar cok tesekkür ederim inanın daha iyiyim sayenizde sakinleştim haklısınız zaten elimde onun kozları yaptıkları yasal olmayan işleri biliyorum teftişe gelinmiycek mi elbet gelincek dediğiniz gibi tek yapmam gereken suan acımı yaşayıp sakin olmak
evet bu adil değil belki onun orda olması ama gün gelir öder bedelini
gercekten cok haklısınız ben hiç düşünmemiştim vadesi gelmiş ve Allah yanına almış demekki.
hepinize sonsuz teşekkür ederim iyiki varsınız ve iyiki kötü gün dostlarım diyebilcegim dostlarımsızınız
O zaman bi denemek lazim pembem. Zaten yapamazsam ben de burakirim. Hic sıkıya gelememAllah kavuştursun.
Bende hurma diyetine 3 gün diye başladım,ilk gün yaptım 2. Gün sabahta yaptım ama öğleye bıraktım çünkü içim kıyıldı tatlıdan.
Ama işe yarıyor
Menun guzel kankim ama sabah kahvaltı yok nedenkiMenum
07.00-1 elma
11.00- 1 bardak kefir
Ara - 1 kuru kayisi. 4 cig badem
16.30 yarim kase mercimek corbasi- 2 kasik bulgur pilavi 1 kasik tavuk but- 1 kasik etli sebze yemegi firinda. Bol yesillikli cacik (maydonoz semiz otu dereotu salatalik)
Acikirsam vi kase cacik daha yerim
Su- 1.5 lt henuz
Spor 30 squat cezami yaptim misafirler gidince kalan cezalarimi ve sporumu yapicam
Evet kuzum gonlumun kankisi sensin :*aynen pembem hep bi yogunluk vardı hele senin
neyse hayırlısı
Ekmek fazla yedim :)Bilemedimönce gözüme az gibi geldi ama 4 dilim ekmek var. Gerçekten bilemedim tek bildiğim su az
Aşkem burda aile gibi olduk, birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz
O zaman bi denemek lazim pembem. Zaten yapamazsam ben de burakirim. Hic sıkıya gelemem
Menun guzel kankim ama sabah kahvaltı yok nedenki
Evet kuzum gonlumun kankisi sensin :*
Harika olur bencede. Spora biseyler daha ekleyebiliriz gogomRakip eslesmesinde birinci olanlara bir ödül olsun istediği bişey. Mesela 1 kase puding yada ceyrek ekmek arasi döner vs yani kişisel bir istek. Kaybedenlerede haftalık ceza olsun mesela günlük sporuna ek fazladan 50 jj yada fazladan 30 dk yürüyüş vs ceza sporunuda herkes kendisi seçsin. Nasıl olur fikirleri bekliyorum.
Ben de odul olarak magnum isterim. Sporda 50jj + 30squat seklinde olabilir.Mademki begendiniz liste yapalım mı. Herkes sevdiği kaçamak ve yapmaktan zevk aldığı sporu yazsın liste yapalım. Cuma günü herkes durumuna göre ödül yada cezasını seçsin yapsın.
Ben jamping jack , squat seviyorum en çok.
Kaçamak olarak ne istiycem bilemedim şimdi sizler yazinca secerim artık.
Tam bi odem sokturucu guzel bi menu olmus ebrum.Bugünkü menüm
06:00
500 ml su
Sabah 09:00
2 dilim ananas + yoğurt + tarçın
Öğle 12:00
Fransız usulü soslu salata
(Domates, marul, roka, havuç)
Akşam 17:00
2 ince dilim kaşarlı yumurta (yağsız)
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak ananas suyu
Ara 19:00
1 fincan yeşil çay içeceğim
Toplam 2,3 lt su (2,5 olur)
Spor: 3 km yürüyüş, 100 jj + ev işi
Şaka yapıyorum pembemebrum yaa deme oyle senin yerin ayni hala sadece yanina dilvinim de eklendi
Meyve bahçesi gibi olmuşMenum
Sabah 11:30
Peynir, 3dilim karpuz(ucgen seklinde), salata, 3dilim kepek ekmegi, 1cay k. Recel
Ara ogun 14:00
Pembe smoothie (karpuz ve cilek) 1su bardagi
Ara ogun 17:00
1muz,1bardak sut, 1ceviz, tarcin. Bunlari blendirdan gecirip ictim.
17:30 aciktim malesef.
2dilim ekmek uzerine aci sos(ev yapimi)
3lt su
600ml yesil cay
30dk eliptik bisilklet, 15dk dans
Ayran çökeleği için;İkiside harika görünüyor ellerine sağlık
Tebrikler
Ben hazır aldıklarımı pek beğenmiyorum ya memlekette pazardan aldıklarımızın tadını arıyorum. hazır aldıklarımın tadı bana yavan geliyor çünkü yağı alınmış sütten yapılıyor. Normal sütten yapılsa daha lezzetli olur tadı.
Ben aldığım sütten yapmayı denemedim hiç acaba nasıl olur. Ayran çökeleği nasıl yapılıyor bilen var mı
Beğendik canım şimdi biz rakibelerimizle mi yarışcaz
Evet UHT süt içmeyin bile pasta börek yapın o kadar
Güzel fikir kankiii :) Mesela ben ödül olarak 1 dilim cheesecake seçiyorum, ceza olarak jj ve mekikkRakip eslesmesinde birinci olanlara bir ödül olsun istediği bişey. Mesela 1 kase puding yada ceyrek ekmek arasi döner vs yani kişisel bir istek. Kaybedenlerede haftalık ceza olsun mesela günlük sporuna ek fazladan 50 jj yada fazladan 30 dk yürüyüş vs ceza sporunuda herkes kendisi seçsin. Nasıl olur fikirleri bekliyorum.
Canımm gülümm ben o bağırsağı anında çalıştıran tohumlardan tüketmiştim ( kapsül halindeydi) ama bu chia mı bilmiyorum. İç hastalıkları dr u bana bağırsakları aşırı hızlandıran bitki veya tohum vs bağırsaklardaki tüycükleri aşındırıp bitiriyormuş. O tüycükler vücuda gerekli olan vitamini emip gerisini atıyor dışarı. Fazla almamak şartıyla ölçülü kullan bence, önce sağlıkKızlar şimdi yeşil çayımı hazırlayacağım yanına da biraz yoğurt ve chia tohumu. Ilk yediğimde yarım saat sonra tuvalete koşturmuştum bakalım bu sefer de aynı etkiyi yaratacak mı. Chia kullanan bir arkadaşım çok memnun olduğunu ve her yiyişinde bağırsakların direk harekete geçtiğini söyledi.
Ayran çökeleği için;
Yoğurdu ayran haline getir, kaynamaya başlayınca altını kapat. 30-40 dk beklet öylece, sonrada iyice süz. İyi süzülmezse sulak olur kıvamı. Eğer taze tüketiceksen çörekotu, zeytinyağı vs ile tatlandırman yeterli, tuzsuz.. Yok uzun süre beklete beklete tüketeceksen bol tuzlama şart. Hemen bozulur çünki.
Ben bir peynir canavarı olduğum için hertürlüsünü yerim:) Peynir mayası alıp evde peynir yapıyorum( beyaz kahvaltılık).
Güzel fikir kankiii :) Mesela ben ödül olarak 1 dilim cheesecake seçiyorum, ceza olarak jj ve mekikk
Canımm gülümm ben o bağırsağı anında çalıştıran tohumlardan tüketmiştim ( kapsül halindeydi) ama bu chia mı bilmiyorum. İç hastalıkları dr u bana bağırsakları aşırı hızlandıran bitki veya tohum vs bağırsaklardaki tüycükleri aşındırıp bitiriyormuş. O tüycükler vücuda gerekli olan vitamini emip gerisini atıyor dışarı. Fazla almamak şartıyla ölçülü kullan bence, önce sağlık
Menüler süper kızlarrr hepsine baktım :) yalnız su bol içilmeli.
P pembe_dizi smoothie beni acıktırıyo gülüm ya, enerji verio ve kısa süre sonra açlık hissi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?