Şimdiden hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller kuzum. Tadını çıkar :-*
Ah yavrum ya, olsun sen oturduğun yerde de olsa bir şekilde hareket et, onun bile faydası olur.
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.
Evveeeet rakibelerim görelim bakalım el mi yaman bey mi :)))
Sıkma canını, yine de faydası olmuştur onun :-*
Hiç birşey yemezsen acıkırsın tabi. Acıkmayı geçtim kilo da vermezsin böyle.
Çok tşk ederim canımm ama benim doğum günümdü, pempe ptuantelinin yıldönümüydü olsun.. Düşünmen bile yeterliyahu gecmise döndüm bi alinti yapicam diye pat pc kapandi
2. kez alintilarim gitti sansima tukureyum benn.
@Parfymcum canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim
Allahim huzurunuzu mutlulugunuzu sayginizi anlayisinizi daim etsinn
Su 2 lt geçmişse güzel, yavaş yavaş çoğaltırsın sonradan. Grissini öğle için güzel bir alternatif.ne eksik mesela
Canim acikman cok normal cunku cok az yemişsin. Boyle gidersen eger metabolizman oldukva yavaslar ve kilo vermen durur.menüm
sabah
peynir
1 tane galeta
çay
ara sütlü kahve
öğle
2 salatalık
ayran
1 tane galeta
ara neskafe
akşam
ayran
2 yumurtalı omlet
çok acıktım şu saatte ya
bol sıvı aldım bugün
1 saat yürüyüş
ne eklemeliyim peki bu menünün yanınaCanim acikman cok normal cunku cok az yemişsin. Boyle gidersen eger metabolizman oldukva yavaslar ve kilo vermen durur.
Mesela akşamdan sandwiç yap peynirli yeşillikli yanında götürmen için.ne eksik mesela
teşekkür ederim cnm 2 dilim kepek ekmeği arasına diiyorsun heralde doğru mu ?Mesela akşamdan sandwiç yap peynirli yeşillikli yanında götürmen için.
Öğle için önceki gün ne yaptıysan bir porsiyon götürebilirsin yanında. Sabah sandwiç yemezsen öğlene yap köfteli fln. Ama siyah ekmekle tabii.
Akşam sulu yemek 3-4 yk, salata, yoğurt, bi parça et fln.
aralarda kuru kayısı ceviz badem çiğ yemiş lerden atıştır.
su için 1 şişe al yanına böylece ne kadar içtiğin belli olur.
inşallah yardımcı olabilmişimdir canım
Magnumu ben yiyecemmmm ha ha ha :)Harika olur bencede. Spora biseyler daha ekleyebiliriz gogom
Ben de odul olarak magnum isterim. Sporda 50jj + 30squat seklinde olabilir.
Tam bi odem sokturucu guzel bi menu olmus ebrum.
Canim sabaha 1haslanmis yumurta ve bitkisel yag alman icin zeytin yada badem. Oglene 5-6 kasik sebze yemegi, aksama da salata eklesen daha doyurucu olurdu gibine eklemeliyim peki bu menünün yanına
Bu hafta belki ama haftaya benim olacakMagnumu ben yiyecemmmm ha ha ha :)
haşlanmış yumurta sevmiyorumCanim sabaha 1haslanmis yumurta ve bitkisel yag alman icin zeytin yada badem. Oglene 5-6 kasik sebze yemegi, aksama da salata eklesen daha doyurucu olurdu gibi
Günde 3-4 dilimi geçmemek suretiyle evet. Pilav, makarna gibi bişey yoksa ogün menünde. Yoksa fazla olur. Karbonhidrat yediğin gün ekmeği 1-2 dilim ye sadece. Ben wasa çawdarlı kraker, müsli, 1-2 dilim ekmek dönüşümlü yiyorum sabahları. Sabah yemişsem sonra yemiyorum daha.teşekkür ederim cnm 2 dilim kepek ekmeği arasına diiyorsun heralde doğru mu ?
Canım kankim olmuşsun hayatta bırakmam böyle bak :) kahvaltıda peynir zeytin domates falan olsaydı keşke, birde 1 yumurta. Bide dondurma olmamış hem doyurmaz hem kalori fazla. akşam güzel olmuş. Ama su çok çok az. Nedennn ?Bugünkü menüm
sabah 5.30
iki kepek ekmek
2 tane tavuk salam
13.30
bitane mini dondurma pas parmak büyüklüğünde
17.00
bitane seftali
18.00
iki kepek ekmek
balık sogan
0.5 litre su daha icicem
Spor yok
Hep benim olacak canım.:) Şaka şaka bu hafta çok kötüyüm, kendimi şişmiş hissediyorum ama ucunda pasta tatlı olunca her an her şey olabilirBu hafta belki ama haftaya benim olacak
Haha nasılda gaza getiriyooo. Cuma günü göreceğiz balımMagnumu ben yiyecemmmm ha ha ha :)
Herkesr merhaba
Gelemedim bir türlü, nasılsınız?
Bugün benim evlilik yıldönümüm
Yani birascık kaçamak olabilir
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, birlikte nice güzel, huzurlu seneler geçirmenizi dilerim
Çok güzel düşünmüşsün Ebrucan, (kendime yer açıyorum çaktırmadan) Yarında benim doğum günüm
cok cok Özür dileyerek yineliyorumm
canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim
Allahim huzurunuzu mutlulugunuzu sayginizi anlayisinizi daim etsinn
dogum günün kutlu olsun kuzumm sevdiklerinle nice mutlu yillara parfymcüm
İnş. hepimiz yeriz diyecem ama mümkün değil malesef. :)Haha nasılda gaza getiriyooo. Cuma günü göreceğiz balım
Ay inşallah bende veririm canım çok pis cheesecake çekioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?