Benimki tam profosyonel liste olmadı canım biraz uydurmaya çalıştım.
Sen bu şekilde kesinlikle zayiflayamazsin canım kuş kadar yemişsin. Metabolizman durma noktasına gelir. Sanırım daha öncede yazmistik ayni seyleri hatta liste edinmeni onermistim.
Katılımın yeterli değil canım o yüzden kankin ve rakibin yok.
Güzel olmuş menü ve spor.
Menü düzenli regl olman iyi olmuş cumaya kadar hafiflersin.
Menün güzel olmuş kankimMenum
07.00-1 elma
11.00- 1 bardak kefir
Ara - 1 kuru kayisi. 4 cig badem
16.30 yarim kase mercimek corbasi- 2 kasik bulgur pilavi 1 kasik tavuk but- 1 kasik etli sebze yemegi firinda. Bol yesillikli cacik (maydonoz semiz otu dereotu salatalik)
Acikirsam vi kase cacik daha yerim
Su- 1.5 lt henuz
Spor 30 squat cezami yaptim misafirler gidince kalan cezalarimi ve sporumu yapicam
Kazandibi olmamış sanki birazz..Dünkü menüm
Sabah kahvaltı etmeye vaktim olmadı
9 00- 10 00 Arası fırsat buldukça tam buğdaylı az şeker ve yağlı kekimde iki dilim, Biraz Ceviz ve 2 adet kuru layısı yedim
Öğlen arası market alışverişi yaptım. yemek yiyecektim ama yiyemedim
1 sütlü kahve ve 1 adet hazır kazandibi yedim
Akşam 18:30 1 kase tavuk haşlama 6 yk bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt yedim
20:00 6 adet yerfıstığı
Su: çok fazla içemedim. habire tuvalete gidemeyeceğim için dışarıda
1,5 lt
Spor :dün dinlenme günümdü sadece 3 tekrarlı tibet yaptım
Bencede güzell fikir aklıma bir ödül geldi bileeeee :))Rakip eslesmesinde birinci olanlara bir ödül olsun istediği bişey. Mesela 1 kase puding yada ceyrek ekmek arasi döner vs yani kişisel bir istek. Kaybedenlerede haftalık ceza olsun mesela günlük sporuna ek fazladan 50 jj yada fazladan 30 dk yürüyüş vs ceza sporunuda herkes kendisi seçsin. Nasıl olur fikirleri bekliyorum.
Menü güzel olmuşBugünkü menüm
Sabah Domates, salatalık
Az peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
şekersiz çay
Ara 2 ceviz 3 4 fıstık
Öğle
14:00 Yeşil Mercimek yoğurt
Ara 4 adet badem 1 kuru kayısı
Akşam 18.00 6 yk türlü 1 kase yoğurt
Su:2 lt
spor 1 saat tempolu yürüyüş
Hmm.. Bugün kek günü olmuş. GüzelMenüm.
Sabah 11.00 2 dilim lorlu kek ıhlamur
Ara 14.00 1 ince dilim tatlı kekimden nescafeyle
Akşam 17.00 4 kaşık tavuk sote 3 kaşık z.yagli barbunya 3 kaşık yoğurt
Ara 20.00 az yer fıstığı getirdim evden
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 350 jj tek seferde 75 yapabiliyorum artık
30 squat 60 karışık mekik yan ,yarım ve dizleri çekerek.
Evet orasi öyle ama hala tartisiyoruz .. ben onunla tanistigimda 84 85 86 kiloydum o bana bastan demisti kilon vermen lazim diye bende hani cabaliyordum bi kac gun sonra yine birakiyordum hani devami gelmiyordu ve bu sefer gercekten çabalıyorum tabi kacamaklat oluyor ama hani yerken yine kendimden gecmiyorum azar azar oluyor. Buna ragmeN her hafta 100 gram olsa bile zayifliyomm Hani gidiyor suan 73.6 kilodayım ve nisanlima sorarsan zayiflamamisim gibi tavirlar yapiyor mesela diyorumm boyle boyle zayifladim sukadar kiloyum daha var diyor 10 kilo diyor daha hic boyle zayiflamissin demedi bana ve
biricikscim tatlim daha onceki mesajindan alinti yapmistim ama silindi.
zayifladigini farketm3lerine sevindim.
bizler zayiflama surecinde doyumsuz oluyoruz ve ne kadar zayiflarsak zayiflayalim cogu zaman biz farkedemiyoruz.ama kiyafetler etraftakilerin soylemleriyle kendimizi tatmin edebiliyoruz kendi psikolojinide yerle bir etme hakkini yeme.
ayricaaa nisanlinin seninle acik konusmasi ne güzel elbette sen senin icin senin iyiliğin icin soyledigini farketmen dahada güzel akside olabilirdi alinabilir tamamen küsebilirdin inadina zayiflamak istemeyebilirdin. umarim birbirinize karsi her zaman dürüst davranabilirsiniz. en önemliside kimsenin soyleyemeyecegi seyleri soyleyen biri var yaninda sanslisin kuzum
Menün başarılııBugünkü menüm
06:00
500 ml su
Sabah 09:00
2 dilim ananas + yoğurt + tarçın
Öğle 12:00
Fransız usulü soslu salata
(Domates, marul, roka, havuç)
Akşam 17:00
2 ince dilim kaşarlı yumurta (yağsız)
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak ananas suyu
Ara 19:00
1 fincan yeşil çay içeceğim
Toplam 2,3 lt su (2,5 olur)
Spor: 3 km yürüyüş, 100 jj + ev işi
Güzel olmuşşBugünkü menüm
sabah 5.30
iki kepek ekmek
2 tane tavuk salam
13.30
bitane mini dondurma pas parmak büyüklüğünde
17.00
bitane seftali
18.00
iki kepek ekmek
balık sogan
0.5 litre su daha icicem
Spor yok
Bende geçen nette gördüm merak ettim. Alsam mı acaba?Kızlar şimdi yeşil çayımı hazırlayacağım yanına da biraz yoğurt ve chia tohumu. Ilk yediğimde yarım saat sonra tuvalete koşturmuştum bakalım bu sefer de aynı etkiyi yaratacak mı. Chia kullanan bir arkadaşım çok memnun olduğunu ve her yiyişinde bağırsakların direk harekete geçtiğini söyledi.
Güzel olmuş menün. 17:30 daki öğüne yulaf ezmeside ekliyorum daha tok tutuyor, birde öyle dene istersen kankimMenum
Sabah 11:30
Peynir, 3dilim karpuz(ucgen seklinde), salata, 3dilim kepek ekmegi, 1cay k. Recel
Ara ogun 14:00
Pembe smoothie (karpuz ve cilek) 1su bardagi
Ara ogun 17:00
1muz,1bardak sut, 1ceviz, tarcin. Bunlari blendirdan gecirip ictim.
17:30 aciktim malesef.
2dilim ekmek uzerine aci sos(ev yapimi)
3lt su
600ml yesil cay
30dk eliptik bisilklet, 15dk dans
Bu kadar mı ayran çökeleği? Başka bir işlemi yokmu?Ayran çökeleği için;
Yoğurdu ayran haline getir, kaynamaya başlayınca altını kapat. 30-40 dk beklet öylece, sonrada iyice süz. İyi süzülmezse sulak olur kıvamı. Eğer taze tüketiceksen çörekotu, zeytinyağı vs ile tatlandırman yeterli, tuzsuz.. Yok uzun süre beklete beklete tüketeceksen bol tuzlama şart. Hemen bozulur çünki.
Ben bir peynir canavarı olduğum için hertürlüsünü yerim:) Peynir mayası alıp evde peynir yapıyorum( beyaz kahvaltılık).
Güzel fikir kankiii :) Mesela ben ödül olarak 1 dilim cheesecake seçiyorum, ceza olarak jj ve mekikk
Canımm gülümm ben o bağırsağı anında çalıştıran tohumlardan tüketmiştim ( kapsül halindeydi) ama bu chia mı bilmiyorum. İç hastalıkları dr u bana bağırsakları aşırı hızlandıran bitki veya tohum vs bağırsaklardaki tüycükleri aşındırıp bitiriyormuş. O tüycükler vücuda gerekli olan vitamini emip gerisini atıyor dışarı. Fazla almamak şartıyla ölçülü kullan bence, önce sağlık
Menüler süper kızlarrr hepsine baktım :) yalnız su bol içilmeli.
P pembe_dizi smoothie beni acıktırıyo gülüm ya, enerji verio ve kısa süre sonra açlık hissi.
Menünde sporda güzel canımMenüm
Sabah 9:00
siyah ekmekten sandwiç
(marul,biber,peynirli) ve filtre kahve.
Öğle 13:30
1 büyük tabak yağsz salata yeşillikli, haşlanmış yumurtalı, tonbalıklı (90 gr).
Ara 16:00 6-7 parça ceviz içi
Akşam 17:30 1 bardak yoğurt (ananas ve kivi doğradım içine). 1 nescafe.
Gün içinde 1 fincan yeşil çay, 1 lt zencefil limon karışımı, 1,5 lt su.
Spor : 250 jj ve 200 mekik 30 squat.
@gogo2405 dünkü cezalar bunlara dahil.
Akşam uyumadan bacak egzerszlerimi yapıcam.
Maşallah kankime :*30 dk hizli tempo yuruyus
30 mekik cezam
30 yan mekik
30ar bacak daireleri
Ebrunun video cezasi 30 squat
Yaptim
Jj de yapmak istiyorum ama kv evde o yuzden yapamiyorum
okulu özledin galiba, not vermeye başladığına görecok hafif olmus canim begendim
5 uzerinden 2.5 veriyorum
İyi yolculuklar
yarın gece kısmetse yola cıkıcam canım
sabiha gökçen havalimanı oldugu için ve ucak saatimde erken oldugundan epey erkenci olcam
Arkadaşlarda yazmış tatlım az olmuş.menüm
sabah
peynir
1 tane galeta
çay
ara sütlü kahve
öğle
2 salatalık
ayran
1 tane galeta
ara neskafe
akşam
ayran
2 yumurtalı omlet
çok acıktım şu saatte ya
bol sıvı aldım bugün
1 saat yürüyüş
Tatlım çok sağol, aminn.yahu gecmise döndüm bi alinti yapicam diye pat pc kapandi
2. kez alintilarim gitti sansima tukureyum benn.
@Parfymcum canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim
Allahim huzurunuzu mutlulugunuzu sayginizi anlayisinizi daim etsinn
Parfümüm seninde doğum günün kutlu olsun canım, biraz geç oldu kusura bakma:|Çok tşk ederim canımm ama benim doğum günümdü, pempe ptuantelinin yıldönümüydü olsun.. Düşünmen bile yeterliSeninde yolun açık olsun, iyi uçuşlar
Su 2 lt geçmişse güzel, yavaş yavaş çoğaltırsın sonradan. Grissini öğle için güzel bir alternatif.
@gogo2405 kankim benim mekikler senin jj lerin yanında hiç kalırBen 250 yaptım nefes nefese kaldım 50 yapıyorum anca tek seferde.
aynen fafataramBilemedimönce gözüme az gibi geldi ama 4 dilim ekmek var. Gerçekten bilemedim tek bildiğim su az
Aşkem burda aile gibi olduk, birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz
canımmm benimde gönlümün kankisi sensinnO zaman bi denemek lazim pembem. Zaten yapamazsam ben de burakirim. Hic sıkıya gelemem
Menun guzel kankim ama sabah kahvaltı yok nedenki
Evet kuzum gonlumun kankisi sensin :*
P pembe_dizi banaa banaaa bihterine nasıl yaparsın bunu behlülll....
canlarım hepimiz birbirimize yeteriz evelallahebrum yaa deme oyle senin yerin ayni hala sadece yanina dilvinim de eklendi
sagol hemsom dostlar sagolsun
ellerine sağlık cnm
bende gündüz hazırlamıstım ama yemek vs buraya ekleyemedim.
ama ben katılımı yetersiz olanları eklemiyordum bilgin olsun
çünkü karşılarına koydugumuz kişi sürekli soruyor benim kankim yada rakibim nerde diye.
hemsom hem geçmiş olsun hemde basın sağolsun
benden sana abla tavsiyesi tatlım herseye ilk sen kosma sen kaybedersin.
evet belli bir zaman sen haklı oldugunu bildiğin için için rahat gidiyorsun bu sekilde ama bir bakıyorsun ki sanki haklı olan sen değilmişsin gibi oluyor ve kaybediyorsun
başkalarının hakkını savunan biri olarak aklım basıma geç geldi ama geldi
elbetteki haksızlıga susmuyorum ama herkesin hakkını savunmak almaya çalışmak bana düşmedi
bu dediklerimi zamanla anlayacaksın kuzum
kendine dikkat et canım benim
Teşekkürler canımcok cok Özür dileyerek yineliyorumm
canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim
Allahim huzurunuzu mutlulugunuzu sayginizi anlayisinizi daim etsinn
dogum günün kutlu olsun kuzumm sevdiklerinle nice mutlu yillara parfymcüm
Menüm
11:30 2 dilim peynir 5 zeytin 1 yumurta domates salatalık marul 2 dilim buğday ekmeği
15:30 5 tane kepekli bisküvi 200 ml süt
17:30 4-5 yemek kaşığı kabak yemeği, yarım dilim buğday ekmeği
1 nescafe
2,5 l su
1 saat koşu
Ödüller cuma 1. Olan istediği bir öğünde yiycek
1 . magnum
2.1 kase puding
3.1 dilim cheesecake
4.1 dilim pasta
5 . 1 kase meyve salatası
6. Enerji içeceği
7. 2 dilim baklava yada yarım künefe
8. 1 dilim kek yada ıslak kek
9. 2 kurabiye
10. Çikolata
Cezalar 1.olamayanlar cezalardan birini sonraki cumaya kadar kendi sporuna ek olarak yapacak
1. 30 squat
2. 30 mekik
3. 50 jamping jack
4. 30 dk yürüyüş
5. 50 dizleri çekerek koşma
6. 15 dk eliptik bisiklet
7. 100 ip atlama
8. 15 dk koşu
9. 15 dk mezdeke
10. 30 dizleri karna çekerek mekik
Tşk ederim canımMaşallah kankime :*
okulu özledin galiba, not vermeye başladığına göre
İyi yolculuklar
Arkadaşlarda yazmış tatlım az olmuş.
Hem metabolizman yavaşlar
hem de ( yanlış hatırlamıyorsam 18 yaşındaydın) gelişimin olumsuz etkilenir..
Bence bi diyetisyene git boyuna kilona ve en önemlisi yaşına göre bir diyet listesi edin.
Tatlım çok sağol, aminn.
benimdi evlilik yıldönümü
Parfümün doğum günüydü
Parfümüm seninde doğum günün kutlu olsun canım, biraz geç oldu kusura bakma:|
Öğretmenin için üzüldüm canım. Haksızlık karşısında bende dayanamam. Üzülüyor insan.aynen fafataram
canımmm benimde gönlümün kankisi sensinn
P pembe_dizi banaa banaaa bihterine nasıl yaparsın bunu behlülll....
ahahahah bugun baya bi aşkı memnu konustuk arkadasımla belli olumuyordur umarımm
canlarım hepimiz birbirimize yeteriz evelallah
güzel dileklerin için cok teşekkür ederim
ben bunu defalarca yaşadım o yüzden sadece sevdigim insanları savunuyorum gerekirse oda yada mecbura kalırsam o zaman araya giriyorum cünkü insanları anlamak cok zor...
19 yasındayım belki ama cok sey gördüm yaşadım o yüzden cok iyi anlıyorum
birkez daha samimiyetinizden emin oldum çünkü bunlar gercekten yürekten gelen sözler, uyarışlar iyiki varsınız
İlk fırsatta deneyim inşallah.Tşk ederim canım
Bu arada peynir çökeleği öyle kolay bir işlem. Püf noktası çokça süzülmesi. Hatta iyice akması için üstüne ağırlıkta konabilir torba kullanılacaksa. Ne kadar süzersen okadar olumlu sonuç elde edilir. Varmı seninde değişik bir tarifin?
Öğretmenin için üzüldüm canım. Haksızlık karşısında bende dayanamam. Üzülüyor insan.
Canimm gecmis dogum günün kutlu olsun nicee mutlu saglikli yıllaraa insallahTşk ederim canım
Bu arada peynir çökeleği öyle kolay bir işlem. Püf noktası çokça süzülmesi. Hatta iyice akması için üstüne ağırlıkta konabilir torba kullanılacaksa. Ne kadar süzersen okadar olumlu sonuç elde edilir. Varmı seninde değişik bir tarifin?
Öğretmenin için üzüldüm canım. Haksızlık karşısında bende dayanamam. Üzülüyor insan.
O zaman gazamız mübarek olsunUcunda yemek olunca hiç bir şey yemem :)
Kuzum o börek ne öyle akşam akşam? Onun haricinde güzel olmuş. Geçmiş olsun, döverim ben o adet sancısını hıııııMenüm
9:30
1 tatlı kaşığı lor
1 zeytin
Domates
1 dlm ekmek
Ara
Yeşilçay
13:30
1 kase yoğurt
1 köfte
1 küçük patates fırında
Ara
10 Leblebi
8fıstık
5fındık
19:30
1/2 kepçe çorba
1 yk pilav -1 tk et
Bol salata
3 yk patlıcan yemeği
1 dlm börek
Tatlı yemedim.
Su 2 lt
Spor mutfak dolap içleri
Birde adet oldum ağrıdan ölüyorum resmen
çok methediyorlar, tam diyetlik bir ürünmüşMenün başarılıı
Güzel olmuşş
Bende geçen nette gördüm merak ettim. Alsam mı acaba?
Güzel olmuş menün. 17:30 daki öğüne yulaf ezmeside ekliyorum daha tok tutuyor, birde öyle dene istersen kankim
Bu kadar mı ayran çökeleği? Başka bir işlemi yokmu?
Menünde sporda güzel canım
Geçmiş olsun balım, bir kaç gün belin tamamen geçene kadar birşey yapma. İnşallah biran önce atlatırsınBelimi incitmişim kızlar ağrı kesici krem sürdüm bakalım. Egzerszlere fazla kaptırdım galibaHerkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Evet orasi öyle ama hala tartisiyoruz .. ben onunla tanistigimda 84 85 86 kiloydum o bana bastan demisti kilon vermen lazim diye bende hani cabaliyordum bi kac gun sonra yine birakiyordum hani devami gelmiyordu ve bu sefer gercekten çabalıyorum tabi kacamaklat oluyor ama hani yerken yine kendimden gecmiyorum azar azar oluyor. Buna ragmeN her hafta 100 gram olsa bile zayifliyomm Hani gidiyor suan 73.6 kilodayım ve nisanlima sorarsan zayiflamamisim gibi tavirlar yapiyor mesela diyorumm boyle boyle zayifladim sukadar kiloyum daha var diyor 10 kilo diyor daha hic boyle zayiflamissin demedi bana ve
hala bana iraden yok senin diyor . Ve bu beni cok sinirlendiriyor. Agladigimda oldu hani. okadar baski varki uzerimde onun yüzünden hani insan sinirlenir herseyi yemek ister ya ben hep oyleyim sinirden yiyen bi insanim ve herzaman bi baski var uzerimde yapamicaksin diyor buraya yazıyom diyor . ve bu baski yüzünden gram gram ilerliyorum . DuymAmazlIkdan gelemiyorum malesef. Iyligimi istedigini billiyorum halbuki sonucda kilolu gelin olmak kendim istemiyorum ama biraz boyle rahat biraksa kendi halimde biraksa daha iyi olacak konsantre olacam .
Maşallah kankime :*
İyi yolculuklar
:|
güzel dileklerin için cok teşekkür ederim
ben bunu defalarca yaşadım o yüzden sadece sevdigim insanları savunuyorum gerekirse oda yada mecbura kalırsam o zaman araya giriyorum cünkü insanları anlamak cok zor...
19 yasındayım belki ama cok sey gördüm yaşadım o yüzden cok iyi anlıyorum
birkez daha samimiyetinizden emin oldum çünkü bunlar gercekten yürekten gelen sözler, uyarışlar iyiki varsınız
Teşekkürler canım
Menün güzel
Belimi incitmişim kızlar ağrı kesici krem sürdüm bakalım. Egzerszlere fazla kaptırdım galibaHerkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Daha cok hirs yapmami istiyor gaza gelcegimi saniyor Gelmiyorum ama :))
kuzum bu uyarışların kırıcı olmaması lazım işte.
Bence al karşına konus bu düşüncelerini onunla paylaş bence kendisini düzeltecektir.
O senin hayat arkadasın olacak bu tarz seyler yasamımızda küçük görünüyor ama önemlidir. Bastan konuski ilerleyen zamanlarda başka bir konuda kırıcı olmasın tatlım
Biz eşimle bu sekilde yapıyoruz O benim en yakın arkadaşım yanlışlarımı söyler bende düzeltmeye calısırım ancak beni uyarıs sekli ve nasıl söylediği çok önemli. Hoşuma gitmeyen bir tavır sergileyerek söylerse inatlaşırım
Aynı sekilde bende ona karsı aynı sekilde davranıyorum
HErşey gönlünce olsun kuzum
tesekkür ederim tatlımm
canım benim iyi ki varsın.
Aslında bizler ne söylersek söyleyelim yaşadıktan sonra anlayacaksın ancak.
Bir müsübet bin nasiyattan iidir lafını da ayrıca severim tabiki
acaba ters bir hareketten dolayı falan mı ?
istersen sıcak bir duşa gir masaj yap cnm
Zeynom güldürdün beni sabah sabah
Bir faydasi yok canim, sabah bal yemek sadece günlük tatli ihtiyacini giderir. Yesil caya tadini degistirmesi icin koyuyorlar diye biliyorum :)Günaydın kizlar
Yesil caya bal koyunca ne faydasi oluyor acep koysammi koymasammi bilemedim biseye yariyorsa koyacam yaramiyorsa koymicam sevmiyorum çünkü:)))
Hee tamam koymiyim ben ozamann :) gece bol limonlu icdim yine kilomu gördüm .. gecen 3 kilo fark vardi nerdeyse odum koptuuBir faydasi yok canim, sabah bal yemek sadece günlük tatli ihtiyacini giderir. Yesil caya tadini degistirmesi icin koyuyorlar diye biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?