Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ellerine sağlık olur mu öyle sey gayet ii

Menün güzel olmuş kankim
Kazandibi olmamış sanki birazz..
Tibet nasıl birşey? Hep duyuyorum ama bir türlü google amcaya soramadım
Bencede güzell fikir aklıma bir ödül geldi bileeeee :))
Tabiki ceza daa
Menü güzel olmuş
Hmm.. Bugün kek günü olmuş. Güzel

Evet orasi öyle ama hala tartisiyoruz .. ben onunla tanistigimda 84 85 86 kiloydum o bana bastan demisti kilon vermen lazim diye bende hani cabaliyordum bi kac gun sonra yine birakiyordum hani devami gelmiyordu ve bu sefer gercekten çabalıyorum tabi kacamaklat oluyor ama hani yerken yine kendimden gecmiyorum azar azar oluyor. Buna ragmeN her hafta 100 gram olsa bile zayifliyomm Hani gidiyor suan 73.6 kilodayım ve nisanlima sorarsan zayiflamamisim gibi tavirlar yapiyor mesela diyorumm boyle boyle zayifladim sukadar kiloyum daha var diyor 10 kilo diyor daha hic boyle zayiflamissin demedi bana ve
hala bana iraden yok senin diyor . Ve bu beni cok sinirlendiriyor. Agladigimda oldu hani. okadar baski varki uzerimde onun yüzünden hani insan sinirlenir herseyi yemek ister ya ben hep oyleyim sinirden yiyen bi insanim ve herzaman bi baski var uzerimde yapamicaksin diyor buraya yazıyom diyor . ve bu baski yüzünden gram gram ilerliyorum . DuymAmazlIkdan gelemiyorum malesef. Iyligimi istedigini billiyorum halbuki sonucda kilolu gelin olmak kendim istemiyorum ama biraz boyle rahat biraksa kendi halimde biraksa daha iyi olacak konsantre olacam .

Menün başarılıı
Bugünkü menüm
sabah 5.30
iki kepek ekmek
2 tane tavuk salam

13.30
bitane mini dondurma pas parmak büyüklüğünde

17.00
bitane seftali
18.00
iki kepek ekmek
balık sogan

0.5 litre su daha icicem
Spor yok
Güzel olmuşş
Bende geçen nette gördüm merak ettim. Alsam mı acaba?
Güzel olmuş menün. 17:30 daki öğüne yulaf ezmeside ekliyorum daha tok tutuyor, birde öyle dene istersen kankim
Bu kadar mı ayran çökeleği? Başka bir işlemi yokmu?
Menünde sporda güzel canım

30 dk hizli tempo yuruyus
30 mekik cezam
30 yan mekik
30ar bacak daireleri
Ebrunun video cezasi 30 squat
Yaptim
Jj de yapmak istiyorum ama kv evde o yuzden yapamiyorum
Maşallah kankime :*
cok hafif olmus canim begendim

5 uzerinden 2.5 veriyorum
okulu özledin galiba, not vermeye başladığına göre

yarın gece kısmetse yola cıkıcam canım

sabiha gökçen havalimanı oldugu için ve ucak saatimde erken oldugundan epey erkenci olcam
İyi yolculuklar
Arkadaşlarda yazmış tatlım az olmuş.
Hem metabolizman yavaşlar
hem de ( yanlış hatırlamıyorsam 18 yaşındaydın) gelişimin olumsuz etkilenir..
Bence bi diyetisyene git boyuna kilona ve en önemlisi yaşına göre bir diyet listesi edin.

yahu gecmise döndüm bi alinti yapicam diye pat pc kapandi

2. kez alintilarim gitti sansima tukureyum benn.

@Parfymcum canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim

Allahim huzurunuzu mutlulugunuzu sayginizi anlayisinizi daim etsinn
Tatlım çok sağol, aminn.
benimdi evlilik yıldönümü
Parfümün doğum günüydü
Parfümüm seninde doğum günün kutlu olsun canım, biraz geç oldu kusura bakma:|

Bilemedim önce gözüme az gibi geldi ama 4 dilim ekmek var. Gerçekten bilemedim tek bildiğim su az

Aşkem burda aile gibi olduk, birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz
aynen fafataram
O zaman bi denemek lazim pembem. Zaten yapamazsam ben de burakirim. Hic sıkıya gelemem

Menun guzel kankim ama sabah kahvaltı yok nedenki

Evet kuzum gonlumun kankisi sensin :*
canımmm benimde gönlümün kankisi sensinn

istanbulsultani inanma sakın, banada aynısını söylüyordu
P pembe_dizi banaa banaaa bihterine nasıl yaparsın bunu behlülll....
ahahahah bugun baya bi aşkı memnu konustuk arkadasımla belli olumuyordur umarımm
ebrum yaa deme oyle senin yerin ayni hala sadece yanina dilvinim de eklendi
canlarım hepimiz birbirimize yeteriz evelallah
sagol hemsom dostlar sagolsun
güzel dileklerin için cok teşekkür ederim
ben bunu defalarca yaşadım o yüzden sadece sevdigim insanları savunuyorum gerekirse oda yada mecbura kalırsam o zaman araya giriyorum cünkü insanları anlamak cok zor...
19 yasındayım belki ama cok sey gördüm yaşadım o yüzden cok iyi anlıyorum
birkez daha samimiyetinizden emin oldum çünkü bunlar gercekten yürekten gelen sözler, uyarışlar iyiki varsınız

cok cok Özür dileyerek yineliyorumm

canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim

Allahim huzurunuzu mutlulugunuzu sayginizi anlayisinizi daim etsinn

dogum günün kutlu olsun kuzumm sevdiklerinle nice mutlu yillara parfymcüm
Teşekkürler canım

Menün güzel

Ödül
1 kase profiterol

Ceza
15dk zumba.

Tşk ederim canım
Bu arada peynir çökeleği öyle kolay bir işlem. Püf noktası çokça süzülmesi. Hatta iyice akması için üstüne ağırlıkta konabilir torba kullanılacaksa. Ne kadar süzersen okadar olumlu sonuç elde edilir. Varmı seninde değişik bir tarifin?

Öğretmenin için üzüldüm canım. Haksızlık karşısında bende dayanamam. Üzülüyor insan.

İlk fırsatta deneyim inşallah.
Ben bi lor yapmayı biliyorum.
Ama geçenlerde 2 tarif okumuştum. Biri mascarpon peyniriydiii

Belimi incitmişim kızlar ağrı kesici krem sürdüm bakalım. Egzerszlere fazla kaptırdım galiba Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.

Canimm gecmis dogum günün kutlu olsun nicee mutlu saglikli yıllaraa insallah
evlilik yıldönümünde kultu olsun :))
bu arada burcumuzda ayniymiss haha :))

GÜÜÜÜNNNAAAYYYYDDDIIIINNNN
şekerler

Ucunda yemek olunca hiç bir şey yemem :)
O zaman gazamız mübarek olsun

Kuzum o börek ne öyle akşam akşam? Onun haricinde güzel olmuş. Geçmiş olsun, döverim ben o adet sancısını hııııı

çok methediyorlar, tam diyetlik bir ürünmüş

Belimi incitmişim kızlar ağrı kesici krem sürdüm bakalım. Egzerszlere fazla kaptırdım galiba Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Geçmiş olsun balım, bir kaç gün belin tamamen geçene kadar birşey yapma. İnşallah biran önce atlatırsın

kuzum bu uyarışların kırıcı olmaması lazım işte.
Bence al karşına konus bu düşüncelerini onunla paylaş bence kendisini düzeltecektir.
O senin hayat arkadasın olacak bu tarz seyler yasamımızda küçük görünüyor ama önemlidir. Bastan konuski ilerleyen zamanlarda başka bir konuda kırıcı olmasın tatlım

Biz eşimle bu sekilde yapıyoruz O benim en yakın arkadaşım yanlışlarımı söyler bende düzeltmeye calısırım ancak beni uyarıs sekli ve nasıl söylediği çok önemli. Hoşuma gitmeyen bir tavır sergileyerek söylerse inatlaşırım
Aynı sekilde bende ona karsı aynı sekilde davranıyorum
HErşey gönlünce olsun kuzum

Maşallah kankime :*

İyi yolculuklar

:|

tesekkür ederim tatlımm

canım benim iyi ki varsın.
Aslında bizler ne söylersek söyleyelim yaşadıktan sonra anlayacaksın ancak.
Bir müsübet bin nasiyattan iidir lafını da ayrıca severim tabiki

Teşekkürler canım
Menün güzel

acaba ters bir hareketten dolayı falan mı ?
istersen sıcak bir duşa gir masaj yap cnm

Daha cok hirs yapmami istiyor gaza gelcegimi saniyor Gelmiyorum ama :))
ne guzel oyle olmasi gerekiyor zaten . Ama altan aliyorum bazende inatlasiyorum zaten inadimda fecidir hani . Zayiflasam konu kapancak en cok buna seviniyorum :)

Günaydın kizlar

Yesil caya bal koyunca ne faydasi oluyor acep koysammi koymasammi bilemedim biseye yariyorsa koyacam yaramiyorsa koymicam sevmiyorum çünkü:)))

Günaydın kizlar

Yesil caya bal koyunca ne faydasi oluyor acep koysammi koymasammi bilemedim biseye yariyorsa koyacam yaramiyorsa koymicam sevmiyorum çünkü:)))
Bir faydasi yok canim, sabah bal yemek sadece günlük tatli ihtiyacini giderir. Yesil caya tadini degistirmesi icin koyuyorlar diye biliyorum :)

Bir faydasi yok canim, sabah bal yemek sadece günlük tatli ihtiyacini giderir. Yesil caya tadini degistirmesi icin koyuyorlar diye biliyorum :)
Hee tamam koymiyim ben ozamann :) gece bol limonlu icdim yine kilomu gördüm .. gecen 3 kilo fark vardi nerdeyse odum koptuu (( cok biseyde yemediydim. Yesil caya yukleniyim ben biraz haha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…