Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

BiricikS ve @eliflider Hadi gösterelim grubumuzun gücünü. Lütfen dikkat edin tamam mı? Cumartesi Yiyeceğiniz şeyi hayal edin:) motive olun. Yememeye yemekle motive olacağız artık ne yapalım. Tabi sporu da unutmuyoruz.

Vallah bugUn herseyim duzensiz olduu kankiiim uykumdaa oyle uyu kalk uyu kalkk felegim şaştı .. yarin insallah yine normal bi menüm olacak

Menüm
11:30 2 dilim peynir 5 zeytin 1 yumurta domates salatalık marul 2 dilim buğday ekmeği
15:30 5 tane kepekli bisküvi 200 ml süt
17:30 4-5 yemek kaşığı kabak yemeği, yarım dilim buğday ekmeği
1 nescafe
2,5 l su
1 saat koşu

Gunescim insallah cuma gunku basarini bu cumada gostereceksin menun oyle diyor ♡

Magnumu ben yiyecemmmm ha ha ha :)
Ödülü duyunca motivasyon tavan yapmış kuzum

Güzel olmuş beğendim

Benim rakibim hic ortalarda gorunmuyor ama :-/
Yalnız değilsin, benim de kankim ve rakibeleriminden biri kayıp

menun cok iyi canim
[QU="Aurablue, post: 40914213, member: 640143"]Bugünkü menüm
Sabah Domates, salatalık
Az peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
şekersiz çay
Ara 2 ceviz 3 4 fıstık
Öğle
14:00 Yeşil Mercimek yoğurt

Ara 4 adet badem 1 kuru kayısı

Akşam 18.00 6 yk türlü 1 kase yoğurt
Su:2 lt
spor 1 saat tempolu yürüyüş[/QUOTE]
Cok iyii:)

Süper...:))

sporr cokk iyi

Menüm
9:30
1 tatlı kaşığı lor
1 zeytin
Domates
1 dlm ekmek

Ara
Yeşilçay

13:30
1 kase yoğurt
1 köfte
1 küçük patates fırında

Ara
10 Leblebi
8fıstık
5fındık

19:30
1/2 kepçe çorba
1 yk pilav -1 tk et
Bol salata
3 yk patlıcan yemeği
1 dlm börek
Tatlı yemedim.

Su 2 lt
Spor mutfak dolap içleri

Birde adet oldum ağrıdan ölüyorum resmen

biricikscim tatlim daha onceki mesajindan alinti yapmistim ama silindi.
zayifladigini farketm3lerine sevindim.
bizler zayiflama surecinde doyumsuz oluyoruz ve ne kadar zayiflarsak zayiflayalim cogu zaman biz farkedemiyoruz.ama kiyafetler etraftakilerin soylemleriyle kendimizi tatmin edebiliyoruz kendi psikolojinide yerle bir etme hakkini yeme.
ayricaaa nisanlinin seninle acik konusmasi ne güzel elbette sen senin icin senin iyiliğin icin soyledigini farketmen dahada güzel akside olabilirdi alinabilir tamamen küsebilirdin inadina zayiflamak istemeyebilirdin. umarim birbirinize karsi her zaman dürüst davranabilirsiniz. en önemliside kimsenin soyleyemeyecegi seyleri soyleyen biri var yaninda sanslisin kuzum

Benimki tam profosyonel liste olmadı canım biraz uydurmaya çalıştım.
Sen bu şekilde kesinlikle zayiflayamazsin canım kuş kadar yemişsin. Metabolizman durma noktasına gelir. Sanırım daha öncede yazmistik ayni seyleri hatta liste edinmeni onermistim.
benim knkim yok mu
Katılımın yeterli değil canım o yüzden kankin ve rakibin yok.
Güzel olmuş menü ve spor.
Menü düzenli regl olman iyi olmuş cumaya kadar hafiflersin.

_choco_ tatlim senin bebisin nasil oldu ?

P pembe_dizi kuzum seni pek göremiyorum sankim kiz basin baglaninca koptunmu bizden bakimmm

@dilviin hemsomm sac isini tatilden sonraya biraktim karar vermek icin son 2 haftam var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…