- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
Geçmiş olsun parfümümBelimi incitmişim kızlar ağrı kesici krem sürdüm bakalım. Egzerszlere fazla kaptırdım galibaHerkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Yemesem olmayacaktı biliyorum kötü olduGÜÜÜÜNNNAAAYYYYDDDIIIINNNN
şekerler
O zaman gazamız mübarek olsun
Kuzum o börek ne öyle akşam akşam? Onun haricinde güzel olmuş. Geçmiş olsun, döverim ben o adet sancısını hııııı
çok methediyorlar, tam diyetlik bir ürünmüş
Geçmiş olsun balım, bir kaç gün belin tamamen geçene kadar birşey yapma. İnşallah biran önce atlatırsın
Bende geçen nette gördüm merak ettim. Alsam mı acaba?
Bunları konuşmanız lazım nisanlinla canım bir ömür geçireceksiniz birlikte inşallah. Neler hissettiğini bilmesi lazım erkekler düz mantık giderler kadınların duygularına pek anam veremezler ama konuşur anlatirsan açıkça sinirlenmeden anlarlar.Evet orasi öyle ama hala tartisiyoruz .. ben onunla tanistigimda 84 85 86 kiloydum o bana bastan demisti kilon vermen lazim diye bende hani cabaliyordum bi kac gun sonra yine birakiyordum hani devami gelmiyordu ve bu sefer gercekten çabalıyorum tabi kacamaklat oluyor ama hani yerken yine kendimden gecmiyorum azar azar oluyor. Buna ragmeN her hafta 100 gram olsa bile zayifliyomm Hani gidiyor suan 73.6 kilodayım ve nisanlima sorarsan zayiflamamisim gibi tavirlar yapiyor mesela diyorumm boyle boyle zayifladim sukadar kiloyum daha var diyor 10 kilo diyor daha hic boyle zayiflamissin demedi bana ve
hala bana iraden yok senin diyor . Ve bu beni cok sinirlendiriyor. Agladigimda oldu hani. okadar baski varki uzerimde onun yüzünden hani insan sinirlenir herseyi yemek ister ya ben hep oyleyim sinirden yiyen bi insanim ve herzaman bi baski var uzerimde yapamicaksin diyor buraya yazıyom diyor . ve bu baski yüzünden gram gram ilerliyorum . DuymAmazlIkdan gelemiyorum malesef. Iyligimi istedigini billiyorum halbuki sonucda kilolu gelin olmak kendim istemiyorum ama biraz boyle rahat biraksa kendi halimde biraksa daha iyi olacak konsantre olacam .
Geçmiş olsun dikkat et bi süre inşallah hafif biseydir.Belimi incitmişim kızlar ağrı kesici krem sürdüm bakalım. Egzerszlere fazla kaptırdım galibaHerkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Günaydın sabah sabah iyi geldi.
Ne inat nede alttan almak işe yaramaz zayıflamak konusunda kararlı olduğunu ve onun tavirlarinin sözlerinin seni olumsuz etkilediğini anlat konuş.Daha cok hirs yapmami istiyor gaza gelcegimi saniyor Gelmiyorum ama :))
ne guzel oyle olmasi gerekiyor zaten . Ama altan aliyorum bazende inatlasiyorum zaten inadimda fecidir hani . Zayiflasam konu kapancak en cok buna seviniyorum :)
O 3 kilo fark sisliktende olabilir gülüm. Hem birlikte oturdugumuz gün kendin gördün, bir wc ye gitmek bile 700 gr. farkedebiliyor, sen o gün birde kiyafetlerinle tartildin.Hee tamam koymiyim ben ozamann :) gece bol limonlu icdim yine kilomu gördüm .. gecen 3 kilo fark vardi nerdeyse odum koptuu(( cok biseyde yemediydim. Yesil caya yukleniyim ben biraz haha :))
Kolay gelsin canim...Günaydıınn
Ben mutfağa marş marşş..
Hazırlık yapacağım bugün
Görüşürüz :*
Geçmiş olsun parfümüm
Yemesem olmayacaktı biliyorum kötü oldu
Haklisinizz konusmam gerekiyorBunları konuşmanız lazım nisanlinla canım bir ömür geçireceksiniz birlikte inşallah. Neler hissettiğini bilmesi lazım erkekler düz mantık giderler kadınların duygularına pek anam veremezler ama konuşur anlatirsan açıkça sinirlenmeden anlarlar.
Geçmiş olsun dikkat et bi süre inşallah hafif biseydir.
Ne inat nede alttan almak işe yaramaz zayıflamak konusunda kararlı olduğunu ve onun tavirlarinin sözlerinin seni olumsuz etkilediğini anlat konuş.
Bide galiba uykusuzlukda sislik yapiyor bendeeO 3 kilo fark sisliktende olabilir gülüm. Hem birlikte oturdugumuz gün kendin gördün, bir wc ye gitmek bile 700 gr. farkedebiliyor, sen o gün birde kiyafetlerinle tartildin.
Kolay gelsin canim...
Böregi bugün telafi edersen, asma yüzünü
Bu sefer ciddi ciddi konus ama... insallah dinlerHaklisinizz konusmam gerekiyor
Gece calismanin düzensizligi iste...Bide galiba uykusuzlukda sislik yapiyor bendee
Tşk ederim gülümCanimm gecmis dogum günün kutlu olsun nicee mutlu saglikli yıllaraa insallah
evlilik yıldönümünde kultu olsun :))
bu arada burcumuzda ayniymiss haha :))
GÜÜÜÜNNNAAAYYYYDDDIIIINNNN
şekerler
O zaman gazamız mübarek olsun
Kuzum o börek ne öyle akşam akşam? Onun haricinde güzel olmuş. Geçmiş olsun, döverim ben o adet sancısını hııııı
Geçmiş olsun balım, bir kaç gün belin tamamen geçene kadar birşey yapma. İnşallah biran önce atlatırsın
Tşk ederim kızlar, dünkü egzerszler sırasında yanlış kalktım bence Squat yaparken. Sıcak torba krem masaj, denedim. Sıcak bi duşta iyi gelir, ama pek harekett ettıremiyorum şu anda
kuzum bu uyarışların kırıcı olmaması lazım işte.
Bence al karşına konus bu düşüncelerini onunla paylaş bence kendisini düzeltecektir.
O senin hayat arkadasın olacak bu tarz seyler yasamımızda küçük görünüyor ama önemlidir. Bastan konuski ilerleyen zamanlarda başka bir konuda kırıcı olmasın tatlım
Biz eşimle bu sekilde yapıyoruz O benim en yakın arkadaşım yanlışlarımı söyler bende düzeltmeye calısırım ancak beni uyarıs sekli ve nasıl söylediği çok önemli. Hoşuma gitmeyen bir tavır sergileyerek söylerse inatlaşırım
Aynı sekilde bende ona karsı aynı sekilde davranıyorum
HErşey gönlünce olsun kuzum
tesekkür ederim tatlımm
canım benim iyi ki varsın.
Aslında bizler ne söylersek söyleyelim yaşadıktan sonra anlayacaksın ancak.
Bir müsübet bin nasiyattan iidir lafını da ayrıca severim tabiki
acaba ters bir hareketten dolayı falan mı ?
istersen sıcak bir duşa gir masaj yap cnm
Aynenn haha benimde bu persembe dogum gunum varr :))Tşk ederim gülüm
Aa öylemii sendemi Boğa burcusun, inatçı :)))
Tşk ederim kızlar, dünkü egzerszler sırasında yanlış kalktım bence Squat yaparken. Sıcak torba krem masaj, denedim. Sıcak bi duşta iyi gelir, ama pek harekett ettıremiyorum şu anda
Daha cok hirs yapmami istiyor gaza gelcegimi saniyor Gelmiyorum ama :))
ne guzel oyle olmasi gerekiyor zaten . Ama altan aliyorum bazende inatlasiyorum zaten inadimda fecidir hani . Zayiflasam konu kapancak en cok buna seviniyorum :)
Zeynom güldürdün beni sabah sabah
Bunları konuşmanız lazım nisanlinla canım bir ömür geçireceksiniz birlikte inşallah. Neler hissettiğini bilmesi lazım erkekler düz mantık giderler kadınların duygularına pek anam veremezler ama konuşur anlatirsan açıkça sinirlenmeden anlarlar.
Geçmiş olsun dikkat et bi süre inşallah hafif biseydir.
Ne inat nede alttan almak işe yaramaz zayıflamak konusunda kararlı olduğunu ve onun tavirlarinin sözlerinin seni olumsuz etkilediğini anlat konuş.
Günaydıınn
Ben mutfağa marş marşş..
Hazırlık yapacağım bugün
Görüşürüz :*
Geçmiş olsun parfümüm
Yemesem olmayacaktı biliyorum kötü oldu
Tşk ederim gülüm
Aa öylemii sendemi Boğa burcusun, inatçı :)))
Tarti sporu fazladan yapiyorsun aferim, kaslarin gücleniyor yakinda bodyciler gibi olacaksin diyor olmasin teacherimBugun tarti bana al sana +500 gr dedidaha cok spor yap dedi kunefeyi birak dedi
2 gun once bana 3 kilo arti dedii .. git kendini camdan attt dedii.. yasamayi bırak dediiii ..Bugun tarti bana al sana +500 gr dedidaha cok spor yap dedi kunefeyi birak dedi
Ahahahaha2 gun once bana 3 kilo arti dedii .. git kendini camdan attt dedii.. yasamayi bırak dediiii ..
Yok yok bence kesin kunefeTarti sporu fazladan yapiyorsun aferim, kaslarin gücleniyor yakinda bodyciler gibi olacaksin diyor olmasin teacherim
burnu tikaniyor ama onun disinda iyi canim saol. ♥ burnunun akmasi iyi bisey bence. Tikandikca damla yapiyorum_choco_ tatlim senin bebisin nasil oldu ?
@pembe_dizi kuzum seni pek göremiyorum sankim kiz basin baglaninca koptunmu bizden bakimmm
@dilviin hemsomm sac isini tatilden sonraya biraktim karar vermek icin son 2 haftam var :)))
Himmm kulaga hos geliyooorrrSenin rakibin benim kankim ama gerçekten ortalıkta görünmüyor kankim. Ama ben senin de rakibin olurum
Evet biraz oyle olmus sanirimMaşallah kankime :*
okulu özledin galiba, not vermeye başladığına göre
İyi yolculuklar
Arkadaşlarda yazmış tatlım az olmuş.
Hem metabolizman yavaşlar
hem de ( yanlış hatırlamıyorsam 18 yaşındaydın) gelişimin olumsuz etkilenir..
Bence bi diyetisyene git boyuna kilona ve en önemlisi yaşına göre bir diyet listesi edin.
Tatlım çok sağol, aminn.
benimdi evlilik yıldönümü
Parfümün doğum günüydü
Parfümüm seninde doğum günün kutlu olsun canım, biraz geç oldu kusura bakma:|
hahah .. bende inadinaa hepp mesela dondurma yigcez ya soruyor hangisini istiyosun diyee hangisiii daha cok daha buyuk diyorum oda bu diyor saniyorku az olani alcam diyorum iyi benn oo cok olanii alicamm hahah :) sonra diyor iste sende irade yok bakislari zaten yetiyorBiricik canim bence de bu durum seni kotu etkiliyorsa ciddi bir sekilde konusmalisin. Iyiligimi istiyorsun biliyorum ama.... gibi ;-) benim esim de ne zaman zayifladim mi srnce desem askim sifir beden olmussun diyorkolay yolunu bulmus dalgaya vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?