Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydıınn
Ben mutfağa marş marşş..
Hazırlık yapacağım bugün
Görüşürüz :*
Belimi incitmişim kızlar ağrı kesici krem sürdüm bakalım. Egzerszlere fazla kaptırdım galiba Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Geçmiş olsun parfümüm
Yemesem olmayacaktı biliyorum kötü oldu

Bende geçen nette gördüm merak ettim. Alsam mı acaba?

çok methediyorlar, tam diyetlik bir ürünmüş

Her gün 1-2 yemek kaşığı Chia tüketmenin sağlıkta mucizeler yarattığı söyleniyor.

Chia’nın faydaları neler?

Somon balığından daha fazla Omega-3, sütten daha fazla kalsiyum, yeşil çaydan daha fazla antioksidan, ıspanaktan daha fazla demir içeren bir besin kaynağının faydaları da saymakla bitmiyor tabii.

Bağışıklık sistemini güçlendiren, metabolizmayı hızlandıran, enerji veren bu mucizevi tohumun bilinen en önemli faydaları şöyle:
  • Kan şekerini düzenler.
  • Kalp ve damar sağlığını korur.
  • Günlük lif ihtiyacını karşılar.
  • Tok tutar, kilo vermeye yardımcı olur.
  • Çok güçlü bir antioksidandır.
  • Kolesterole ve tansiyona iyi gelir.
  • Kas gelişimine yardımcı olur.
  • Bağırsakları temizler, detoks özelliği vardır.
  • Sağladığı yüksek enerjiyle yorgunluk hissini bitirir, eklem ağrılarına iyi gelir.
  • Bilinen en yüksek Omega-3 kaynağıdır.
Chia tohumunu istediğiniz her içeceğin veya yiyeceğin içine katarak tüketebilirsiniz.

Ve tatlinizi 'saglikli' bir hale getirebileceginiz bir kac örnek:

Bunları konuşmanız lazım nisanlinla canım bir ömür geçireceksiniz birlikte inşallah. Neler hissettiğini bilmesi lazım erkekler düz mantık giderler kadınların duygularına pek anam veremezler ama konuşur anlatirsan açıkça sinirlenmeden anlarlar.
Belimi incitmişim kızlar ağrı kesici krem sürdüm bakalım. Egzerszlere fazla kaptırdım galiba Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Geçmiş olsun dikkat et bi süre inşallah hafif biseydir.
Günaydın sabah sabah iyi geldi.
Daha cok hirs yapmami istiyor gaza gelcegimi saniyor Gelmiyorum ama :))
ne guzel oyle olmasi gerekiyor zaten . Ama altan aliyorum bazende inatlasiyorum zaten inadimda fecidir hani . Zayiflasam konu kapancak en cok buna seviniyorum :)
Ne inat nede alttan almak işe yaramaz zayıflamak konusunda kararlı olduğunu ve onun tavirlarinin sözlerinin seni olumsuz etkilediğini anlat konuş.

Hee tamam koymiyim ben ozamann :) gece bol limonlu icdim yine kilomu gördüm .. gecen 3 kilo fark vardi nerdeyse odum koptuu (( cok biseyde yemediydim. Yesil caya yukleniyim ben biraz haha :))
O 3 kilo fark sisliktende olabilir gülüm. Hem birlikte oturdugumuz gün kendin gördün, bir wc ye gitmek bile 700 gr. farkedebiliyor, sen o gün birde kiyafetlerinle tartildin.

Günaydıınn
Ben mutfağa marş marşş..
Hazırlık yapacağım bugün

Geçmiş olsun parfümüm

Kolay gelsin canim...
Böregi bugün telafi edersen, asma yüzünü

Haklisinizz konusmam gerekiyor

Bide galiba uykusuzlukda sislik yapiyor bendee

Canimm gecmis dogum günün kutlu olsun nicee mutlu saglikli yıllaraa insallah
evlilik yıldönümünde kultu olsun :))
bu arada burcumuzda ayniymiss haha :))
Tşk ederim gülüm
Aa öylemii sendemi Boğa burcusun, inatçı :)))

Tşk ederim kızlar, dünkü egzerszler sırasında yanlış kalktım bence Squat yaparken. Sıcak torba krem masaj, denedim. Sıcak bi duşta iyi gelir, ama pek harekett ettıremiyorum şu anda

Aynenn haha benimde bu persembe dogum gunum varr :))

Daha cok hirs yapmami istiyor gaza gelcegimi saniyor Gelmiyorum ama :))
ne guzel oyle olmasi gerekiyor zaten . Ama altan aliyorum bazende inatlasiyorum zaten inadimda fecidir hani . Zayiflasam konu kapancak en cok buna seviniyorum :)

olsun kuzum sen yinede konuş
sadece kilo sorunu için değil karşınıza ne çıkarsa cıksın bu tavrının sana uygun olmadıgını anlat o yaptıgının doğru oldugnnu düşünüyordur ama sen ona neler hissettiğini söyle

Zeynom güldürdün beni sabah sabah

ne mutlu bana

Günaydıınn
Ben mutfağa marş marşş..
Hazırlık yapacağım bugün

Geçmiş olsun parfümüm

kolay gelsin sekerim

cok zorlama üstüne gitme sıcak bir duş al umarım rahatlarsın.
Daaha önce benimde başıma geldi 3 gün sürdü sonra kendiliğinden geçti

Allah şifa versin

_choco_ tatlim senin bebisin nasil oldu ?

@pembe_dizi kuzum seni pek göremiyorum sankim kiz basin baglaninca koptunmu bizden bakimmm

@dilviin hemsomm sac isini tatilden sonraya biraktim karar vermek icin son 2 haftam var :)))
burnu tikaniyor ama onun disinda iyi canim saol. ♥ burnunun akmasi iyi bisey bence. Tikandikca damla yapiyorum

Senin rakibin benim kankim ama gerçekten ortalıkta görünmüyor kankim. Ama ben senin de rakibin olurum
Himmm kulaga hos geliyooorrr
Evet biraz oyle olmus sanirim

Biricik canim bence de bu durum seni kotu etkiliyorsa ciddi bir sekilde konusmalisin. Iyiligimi istiyorsun biliyorum ama.... gibi ;-) benim esim de ne zaman zayifladim mi srnce desem askim sifir beden olmussun diyor kolay yolunu bulmus dalgaya vuruyor

hahah .. bende inadinaa hepp mesela dondurma yigcez ya soruyor hangisini istiyosun diyee hangisiii daha cok daha buyuk diyorum oda bu diyor saniyorku az olani alcam diyorum iyi benn oo cok olanii alicamm hahah :) sonra diyor iste sende irade yok bakislari zaten yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…