Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bu elbisee sizce tarz olarak kinam icin guzelmi?? Rengini koyu yesil istiyorum .. kapali degilim ama uzun kollu istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-12-00-30-29.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar bu elbisee sizce tarz olarak kinam icin guzelmi?? Rengini koyu yesil istiyorum .. kapali degilim ama uzun kollu istiyorum
Elbise güzelde bence agir durabilir ablam, hani yasina uygun mu bilemedim Rengi de ayri konu

kızlar bi kaç gündür giremiyorum üstüste biçok şeyle uğraşıyorum çğünkü ,diyete dewam ediyorum ancak buraya giremiyorum netteki sorunumdan dolayı gece de vakit ayıramıyorum...kaptanlarım karar versin istedim 66.0 oldum suan mezun olabiliyor muyum ?yoksa izne ayrılayım mı?65e düştükten sonra eylül de tekrar başlayıp 60ı görmek istiyorum ama ilk hedefim 65 yazmıştım..ne diyosunuz?

Tamam, bu sefer cezama uyacağım.. ama dün gelemedim geldim de aniden çıkmam gerekti yazını görmemiştim, 2 l değil ama 1 litreyi geçtim dün.. sahura da kalktım bu gün sonunda :)) hem yedim hem de yarım litre su içtim :)

Choconunki yine 500 gram amaa benimkii tamii taminaaaa 3 KILOOO gelde depressiona girmee haha :))

Rengi hosuma gitmedi zaten yesil istiyorum model olarak yani kesim.. zaten aynisini biraz zor buluruum
Iste yesil nasil durur hayal edemiyorum canim. Aynisini bulmak zor haklisin, model olarak güzel. Balik tarzi sana yakisiyor...

Bizi birakacaksin yani

Iste yesil nasil durur hayal edemiyorum canim. Aynisini bulmak zor haklisin, model olarak güzel. Balik tarzi sana yakisiyor...

Bizi birakacaksin yani
Bakalim zaten hayal ettigin sey hic olmuyor :) gidiyorsun bambaska bisey oluyor :)

Hep benim olacak canım.:) Şaka şaka bu hafta çok kötüyüm, kendimi şişmiş hissediyorum ama ucunda pasta tatlı olunca her an her şey olabilir
Kuzum bi hafta sen ye bi hafta ben

Menun cok guzel begendim sevgili rakibem :)
Canim evet oyle gibi oldu ama araya tenizlik ve yatili miaafir olunca biraz uzak kaldim. Tabi diyet de tehlikeye girdi toparlamaya calisiyorum bakalim artik
Güzel olmuş menün. 17:30 daki öğüne yulaf ezmeside ekliyorum daha tok tutuyor, birde öyle dene istersen kankim
Ay evet iyi fikir benim aklima gelmemiati pembem cok teşekkür ederim

Belimi incitmişim kızlar ağrı kesici krem sürdüm bakalım. Egzerszlere fazla kaptırdım galiba Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Gecmis olsun kuzum bugun nasilsin
Nerden alabiliriz ki bunu harika biseymis
Bide galiba uykusuzlukda sislik yapiyor bendee
Evet biricik sen uykusuz kaliyosun duEnli beslenemiyosun ve odem olmasi cok normal.

Bugun tarti bana al sana +500 gr dedi daha cok spor yap dedi kunefeyi birak dedi
Kankim senin dillerin ne der burak birak ocu onlar :)

Üzerindeki danteli ve kesimi güzel, üstten dar popoya kadar sonrası bol modeller önde 15/16 sezonunda. Bu renk ve kırmızı tonlarıda popüler renkler. Lakin bana çok ağır geldi yaşına göre bu elbise. Çok sevdiysen beline altın sarısı ince düz kemer (metall). İstersen paylaşırım aklımdaki modeli, rengi.
Ha bu arada doğumgünün perşembe ya, başka bi güne al kaçamağını Tartı sana gıcıklık yapabilir.

Daha iyiyim tatlım, halen oturup kalkarken ağrıyo, uzanıp dinlencem biraz daha. Eğilsem çığlık atarım heralde. Sırtıma yastıklarla destek verdim kahve içiyorum.

Bugun tarti bana al sana +500 gr dedi daha cok spor yap dedi kunefeyi birak dedi

2 gun once bana 3 kilo arti dedii .. git kendini camdan attt dedii.. yasamayi bırak dediiii ..
Sizin tartilar nasıl öyle konusuyo :))

Baya abartılı senin yaşına göre.

[QUOTE="wemba, post: 40922564, member: 352361"]kızlar bi kaç gündür giremiyorum üstüste biçok şeyle uğraşıyorum çğünkü ,diyete dewam ediyorum ancak buraya giremiyorum netteki sorunumdan dolayı gece de vakit ayıramıyorum...kaptanlarım karar versin istedim 66.0 oldum suan mezun olabiliyor muyum ?yoksa izne ayrılayım mı?65e düştükten sonra eylül de tekrar başlayıp 60ı görmek istiyorum ama ilk hedefim 65 yazmıştım..ne diyosunuz?[/QUOTE]

Mezun olmak için vermen gereken kilonun yüzde 80 ini vermen yeterli yani sen 71.4 le baslamissin hedefin 65 66 isen mezun olabilirsin. Cumaya kadar 65 bile görürsün belkide tebrik ediyorum canım.

Vallah bundan vazgectim bile hepiniz ayni yorum yaptiniz:)) paylasirsann sevinirimm canım perşembe kacamak yapmam ama pazar yapa bilirim pazar hep berabrr biseyler yapicaz çünkü :))

Mezun olmak için vermen gereken kilonun yüzde 80 ini vermen yeterli yani sen 71.4 le baslamissin hedefin 65 66 isen mezun olabilirsin. Cumaya kadar 65 bile görürsün belkide tebrik ediyorum canım.
[/QUOTE]

Sizce hangilerii guzel ve kinaya uygun ..
aklimda hic istedigim bisey hayal ettigim bisey yok bunlarin hepsini beğendim tabi renkler farkli tam aynisida bulamam ama yakin olarak yasima uygun olan hangisi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…