PembeeeeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525120 Eki Görüntüle 1525122 Eki Görüntüle 1525123 Eki Görüntüle 1525124
Sizce hangilerii guzel ve kinaya uygun ..
aklimda hic istedigim bisey hayal ettigim bisey yok bunlarin hepsini beğendim tabi renkler farkli tam aynisida bulamam ama yakin olarak yasima uygun olan hangisi sizce
Aynen bendee en cok ona bayildim ebru ablaa ama kinada pembe giyilirmi bilemedim ama bbaska renkte olabilorPembeeeeeeeeeeeeee
Ablam kinada artik herkes istedigi rengi giyiyor. Pembe yerine baska bir renkte olabilir. Yesil olabilir (ekledigin resimlerde ki yesil elbisenin tonundan) yada mürdüm.Aynen bendee en cok ona bayildim ebru ablaa ama kinada pembe giyilirmi bilemedim ama bbaska renkte olabilor
Haklisin ozaman bu tarz elbiselere bakcaz türkiyede kararimi verdim haha:))Ablam kinada artik herkes istedigi rengi giyiyor. Pembe yerine baska bir renkte olabilir. Yesil olabilir (ekledigin resimlerde ki yesil elbisenin tonundan) yada mürdüm.
Olmamisssss
ne listesiBenimki tam profosyonel liste olmadı canım biraz uydurmaya çalıştım.
Sen bu şekilde kesinlikle zayiflayamazsin canım kuş kadar yemişsin. Metabolizman durma noktasına gelir. Sanırım daha öncede yazmistik ayni seyleri hatta liste edinmeni onermistim.
Katılımın yeterli değil canım o yüzden kankin ve rakibin yok.
Güzel olmuş menü ve spor.
Menü düzenli regl olman iyi olmuş cumaya kadar hafiflersin.
21 yaşındayım okul olunca evden ancak böyle şeyler getirebiliyorumnMaşallah kankime :*
okulu özledin galiba, not vermeye başladığına göre
İyi yolculuklar
Arkadaşlarda yazmış tatlım az olmuş.
Hem metabolizman yavaşlar
hem de ( yanlış hatırlamıyorsam 18 yaşındaydın) gelişimin olumsuz etkilenir..
Bence bi diyetisyene git boyuna kilona ve en önemlisi yaşına göre bir diyet listesi edin.
Tatlım çok sağol, aminn.
benimdi evlilik yıldönümü
Parfümün doğum günüydü
Parfümüm seninde doğum günün kutlu olsun canım, biraz geç oldu kusura bakma:|
Pembeee bence pembe giyilebilir bend lila gitmiştim yillaaaarrrr önceEki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525120 Eki Görüntüle 1525122 Eki Görüntüle 1525123 Eki Görüntüle 1525124
aklimda hic istedigim bisey hayal ettigim bisey yok bunlarin hepsini beğendim tabi renkler farkli tam aynisida bulamam ama yakin olarak yasima uygun olan hangisi sizce
Diyet listesine listesi
haklısın parfymcim haksızlık karsısında insan üzülüyor işte..Tşk ederim canım
Bu arada peynir çökeleği öyle kolay bir işlem. Püf noktası çokça süzülmesi. Hatta iyice akması için üstüne ağırlıkta konabilir torba kullanılacaksa. Ne kadar süzersen okadar olumlu sonuç elde edilir. Varmı seninde değişik bir tarifin?
Öğretmenin için üzüldüm canım. Haksızlık karşısında bende dayanamam. Üzülüyor insan.
evet bende cok severim o sözü cünkü o zaman herseyi dhaa iyi idrak ediyor insan
kuzum bu uyarışların kırıcı olmaması lazım işte.
Bence al karşına konus bu düşüncelerini onunla paylaş bence kendisini düzeltecektir.
O senin hayat arkadasın olacak bu tarz seyler yasamımızda küçük görünüyor ama önemlidir. Bastan konuski ilerleyen zamanlarda başka bir konuda kırıcı olmasın tatlım
Biz eşimle bu sekilde yapıyoruz O benim en yakın arkadaşım yanlışlarımı söyler bende düzeltmeye calısırım ancak beni uyarıs sekli ve nasıl söylediği çok önemli. Hoşuma gitmeyen bir tavır sergileyerek söylerse inatlaşırım
Aynı sekilde bende ona karsı aynı sekilde davranıyorum
HErşey gönlünce olsun kuzum
tesekkür ederim tatlımm
canım benim iyi ki varsın.
Aslında bizler ne söylersek söyleyelim yaşadıktan sonra anlayacaksın ancak.
Bir müsübet bin nasiyattan iidir lafını da ayrıca severim tabiki
acaba ters bir hareketten dolayı falan mı ?
istersen sıcak bir duşa gir masaj yap cnm
yeşil ve siyah yırtmaçlı güzelmişEki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525120 Eki Görüntüle 1525122 Eki Görüntüle 1525123 Eki Görüntüle 1525124
yaslaniyorsun sende kuzumhaklısın parfymcim haksızlık karsısında insan üzülüyor işte..
sagol canım dostlar sagolsun..
kızlarr aksama mantı yaptım şimdide hashaslı çörek istedi annem onu yapıyorum
işe başladıgımı söylemiştim artık daha hareketliyim dışarı cıkarken korse takıyorum annem korseyi bana alıştırmaya calısıyo daha sıkı olursun ilerde sarkmaz etlerin diyo ve benim selülitimde olmayınca daha fazla üzerime düşüyo
eski enerjime geri döner miyim bilmiyorum üzerimde halsizlik var kızlar ya
eskiden eve gelirdim yemek yedikten snra ev işi yapardım ütü yapardım saatlerce calısırdım birde özel ders verince öğrencimin quizleriyle ugrasırdım 2de 3de yatardım 7de kalkıp 8de staja giderdim nerdeee şimdi o Dilvin diyorum kendime
sanki gelmişim 50 yaşına
Karar senin canim, kendini nasil daha rahat hissedeceksen öyle olsun. Bende seni özledigim icin sitem ediyorum, yoksa karismak ne haddime. Alisinca ayrilmasi da zor oluyormusEbruuuum hic birakmak ister miyim sizi ?sadece gorevimi yerine getirememek bni kotu hissttiriyo,muhabbetten uzak kaliom,menumu paylasamiom,sizi ozluyorum baya..o yuzden aklim hep takilikaliyo buraya..ara mi versem bilemedim yoksa buranin yaptigi katki tartisilmaz.,.
gogocum sagol cnm ,65i bu hafta tahmin etmiom ama haziran basina gorurum boyle gidersem..
iste karaesiz kaldim kizlar..
Kız źaten 66.1 missin cuma günü 66 olman yetiyo mezun olmak için sonra dönmek istersen donersin.Ebruuuum hic birakmak ister miyim sizi ?sadece gorevimi yerine getirememek bni kotu hissttiriyo,muhabbetten uzak kaliom,menumu paylasamiom,sizi ozluyorum baya..o yuzden aklim hep takilikaliyo buraya..ara mi versem bilemedim yoksa buranin yaptigi katki tartisilmaz.,.
gogocum sagol cnm ,65i bu hafta tahmin etmiom ama haziran basina gorurum boyle gidersem..
iste karaesiz kaldim kizlar..
Bugun tarti bana al sana +500 gr dedidaha cok spor yap dedi kunefeyi birak dedi
2 gun once bana 3 kilo arti dedii .. git kendini camdan attt dedii.. yasamayi bırak dediiii ..
burnu tikaniyor ama onun disinda iyi canim saol. ♥ burnunun akmasi iyi bisey bence. Tikandikca damla yapiyorum
Kizlar bu elbisee sizce tarz olarak kinam icin guzelmi?? Rengini koyu yesil istiyorum .. kapali degilim ama uzun kollu istiyorum
kızlar bi kaç gündür giremiyorum üstüste biçok şeyle uğraşıyorum çğünkü ,diyete dewam ediyorum ancak buraya giremiyorum netteki sorunumdan dolayı gece de vakit ayıramıyorum...kaptanlarım karar versin istedim 66.0 oldum suan mezun olabiliyor muyum ?yoksa izne ayrılayım mı?65e düştükten sonra eylül de tekrar başlayıp 60ı görmek istiyorum ama ilk hedefim 65 yazmıştım..ne diyosunuz?
Kuzum bi hafta sen ye bi hafta ben
Menun cok guzel begendim sevgili rakibem :)
Canim evet oyle gibi oldu ama araya tenizlik ve yatili miaafir olunca biraz uzak kaldim. Tabi diyet de tehlikeye girdi toparlamaya calisiyorum bakalim artik
Ay evet iyi fikir benim aklima gelmemiati pembem cok teşekkür ederim
Gecmis olsun kuzum bugun nasilsin
Nerden alabiliriz ki bunu harika biseymis
Evet biricik sen uykusuz kaliyosun duEnli beslenemiyosun ve odem olmasi cok normal.
Kankim senin dillerin ne der burak birak ocu onlar :)
Eki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525120 Eki Görüntüle 1525122 Eki Görüntüle 1525123 Eki Görüntüle 1525124
Aynen bendee en cok ona bayildim ebru ablaa ama kinada pembe giyilirmi bilemedim ama bbaska renkte olabilor
haklısın parfymcim haksızlık karsısında insan üzülüyor işte..
sagol canım dostlar sagolsun..
kızlarr aksama mantı yaptım şimdide hashaslı çörek istedi annem onu yapıyorum
işe başladıgımı söylemiştim artık daha hareketliyim dışarı cıkarken korse takıyorum annem korseyi bana alıştırmaya calısıyo daha sıkı olursun ilerde sarkmaz etlerin diyo ve benim selülitimde olmayınca daha fazla üzerime düşüyo
eski enerjime geri döner miyim bilmiyorum üzerimde halsizlik var kızlar ya
eskiden eve gelirdim yemek yedikten snra ev işi yapardım ütü yapardım saatlerce calısırdım birde özel ders verince öğrencimin quizleriyle ugrasırdım 2de 3de yatardım 7de kalkıp 8de staja giderdim nerdeee şimdi o Dilvin diyorum kendime
sanki gelmişim 50 yaşına
öyle kuzum yılbasında dile kolay 20 olucamyaslaniyorsun sende kuzum
http://www.kekevi.com/2011/10/06/hashasli-corek/ ben bu tarifi yaptım bu kadının tarifleri süper oluyo her seferinde tutuyo benim becerikliliğimin sırrı bu kadın yaa
olur bazen böyle artılar ama biricikscim seninki biraz fazla olmus gibi. bir yanlışlık olmasın
çok şükür canım Allah iylik versin
bu elbise için vücudunun uygun olması lazım fiziğini bilmediğimden yorum yapamıyorum tatlım
yaşına göre büyük ama
tatlım mezun olmak yerine hedef kilonu 60a çekebilirsin.
aman çok uzaklaşma emii
mor ve yeşili beğendim kuzum
ama yine söylüyorum fiziğine uygun giyin
hangi bölgen sorunlu ise o bölgeni kamufle edecek elbise seç
kız ben siyah giymiştim pembe ne ki tabiki giyilir
ay bu aralar haşhaşlı böreği bende istiyordum ama bir türlü kısmet olmadı afiyetler olsun hemsomm
öyle kuzum yılbasında dile kolay 20 olucam
sanırım cevremde cok fazla negatif enerji tasıyan insan var o yüzden oluyo ve banada bulaşıyo bu pozitif olmak cok önemliii cokkk
http://www.kekevi.com/2011/10/06/hashasli-corek/ ben bu tarifi yaptım bu kadının tarifleri süper oluyo her seferinde tutuyo benim becerikliliğimin sırrı bu kadın yaa
sagol hemsom pişince getiriyim mi 1 tabak
sen kendi kınanda mı siyah giymiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?