Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen bendee en cok ona bayildim ebru ablaa ama kinada pembe giyilirmi bilemedim ama bbaska renkte olabilor
Ablam kinada artik herkes istedigi rengi giyiyor. Pembe yerine baska bir renkte olabilir. Yesil olabilir (ekledigin resimlerde ki yesil elbisenin tonundan) yada mürdüm.

Ablam kinada artik herkes istedigi rengi giyiyor. Pembe yerine baska bir renkte olabilir. Yesil olabilir (ekledigin resimlerde ki yesil elbisenin tonundan) yada mürdüm.
Haklisin ozaman bu tarz elbiselere bakcaz türkiyede kararimi verdim haha:))

ne listesi

21 yaşındayım okul olunca evden ancak böyle şeyler getirebiliyorumn

Pembeee bence pembe giyilebilir bend lila gitmiştim yillaaaarrrr önce
Diyet listesi

haklısın parfymcim haksızlık karsısında insan üzülüyor işte..
sagol canım dostlar sagolsun..
evet bende cok severim o sözü cünkü o zaman herseyi dhaa iyi idrak ediyor insan

kızlarr aksama mantı yaptım şimdide hashaslı çörek istedi annem onu yapıyorum
işe başladıgımı söylemiştim artık daha hareketliyim dışarı cıkarken korse takıyorum annem korseyi bana alıştırmaya calısıyo daha sıkı olursun ilerde sarkmaz etlerin diyo ve benim selülitimde olmayınca daha fazla üzerime düşüyo
eski enerjime geri döner miyim bilmiyorum üzerimde halsizlik var kızlar ya
eskiden eve gelirdim yemek yedikten snra ev işi yapardım ütü yapardım saatlerce calısırdım birde özel ders verince öğrencimin quizleriyle ugrasırdım 2de 3de yatardım 7de kalkıp 8de staja giderdim nerdeee şimdi o Dilvin diyorum kendime
sanki gelmişim 50 yaşına

yaslaniyorsun sende kuzum

Ebruuuum hic birakmak ister miyim sizi ?sadece gorevimi yerine getirememek bni kotu hissttiriyo,muhabbetten uzak kaliom,menumu paylasamiom,sizi ozluyorum baya..o yuzden aklim hep takilikaliyo buraya..ara mi versem bilemedim yoksa buranin yaptigi katki tartisilmaz.,.
gogocum sagol cnm ,65i bu hafta tahmin etmiom ama haziran basina gorurum boyle gidersem..
iste karaesiz kaldim kizlar..

Karar senin canim, kendini nasil daha rahat hissedeceksen öyle olsun. Bende seni özledigim icin sitem ediyorum, yoksa karismak ne haddime. Alisinca ayrilmasi da zor oluyormus

Kız źaten 66.1 missin cuma günü 66 olman yetiyo mezun olmak için sonra dönmek istersen donersin.

Bugun tarti bana al sana +500 gr dedi daha cok spor yap dedi kunefeyi birak dedi

2 gun once bana 3 kilo arti dedii .. git kendini camdan attt dedii.. yasamayi bırak dediiii ..

olur bazen böyle artılar ama biricikscim seninki biraz fazla olmus gibi. bir yanlışlık olmasın

burnu tikaniyor ama onun disinda iyi canim saol. ♥ burnunun akmasi iyi bisey bence. Tikandikca damla yapiyorum

çok şükür canım Allah iylik versin

Kizlar bu elbisee sizce tarz olarak kinam icin guzelmi?? Rengini koyu yesil istiyorum .. kapali degilim ama uzun kollu istiyorum

bu elbise için vücudunun uygun olması lazım fiziğini bilmediğimden yorum yapamıyorum tatlım
yaşına göre büyük ama

tatlım mezun olmak yerine hedef kilonu 60a çekebilirsin.

aman çok uzaklaşma emii

mor ve yeşili beğendim kuzum

ama yine söylüyorum fiziğine uygun giyin

hangi bölgen sorunlu ise o bölgeni kamufle edecek elbise seç

Aynen bendee en cok ona bayildim ebru ablaa ama kinada pembe giyilirmi bilemedim ama bbaska renkte olabilor

kız ben siyah giymiştim pembe ne ki tabiki giyilir

ay bu aralar haşhaşlı böreği bende istiyordum ama bir türlü kısmet olmadı afiyetler olsun hemsomm

yaslaniyorsun sende kuzum
öyle kuzum yılbasında dile kolay 20 olucam
sanırım cevremde cok fazla negatif enerji tasıyan insan var o yüzden oluyo ve banada bulaşıyo bu pozitif olmak cok önemliii cokkk
http://www.kekevi.com/2011/10/06/hashasli-corek/ ben bu tarifi yaptım bu kadının tarifleri süper oluyo her seferinde tutuyo benim becerikliliğimin sırrı bu kadın yaa
sagol hemsom pişince getiriyim mi 1 tabak
sen kendi kınanda mı siyah giymiştin

ay çok ii olurdu hemsom

aslında san ayaklaşıyorum bak antalyaya gidiyorum konyayla arasında 4 saat var =))

evet kuzum kendi kınamda siyah giydim.

benim dönemimde hiç güzel elbiseler yoktu yaa bi benimkini beenmiştim.

Geçen bir eminönüne gittik inanılmaz elbiseler vardı bayıldımm

artık kardeşimin düğününe giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…