Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bi de 2 defa yazdım ama kimse cvp vermedi görmediniz sanırım benim eşim olmayacak mı ???

tatlım deneme sürecinde oldugun için eşleşmeye dahil edilmemişssindir listeye girdikten sonra eşleşmedede adın olur.
Takıma katıldıgın günden itibaren her cuma bildirim yapıyorsun tatlım

Ayy zeyneppim ebru ablamda yanimdaydii beraber tartildik sok oldum sabah 6a ladar uyumamistik oturmustuk hadi tartilalim dedik tartildik bide hani o gunu dikkat ederek yedim aksam yemegimizi salatayla kapattik hatta ben cok az yedim ama asiri uykusuzdum ve wcyede cikamadiydim . Ama simdi yine normal kilomu ggordum şükür.
Patlıcan rengi giymek istiyorum benn:))

kuzum benim anlık değişimleri takma kafana bazen olur öyle seyler

ben bu aralar su belden oturtmalı elbiseleri çok beğeniyorum

Du bulabilirsem bir kaç tane atım

Kız źaten 66.1 missin cuma günü 66 olman yetiyo mezun olmak için sonra dönmek istersen donersin.
Goncam benim kaç olmam lazım mezun olmak için. 74,5 ile başladım, 100 kere hesaplamaya çalıştım, malum matematikte sıfırım :)

Vay be dilvinime bakın 20 olacakmış :)))))) sen o negatif insanlarla fazla takılmamaya çalış eğer aileden değilse :)

kuzum ancak bunu bulabildim.

Bu ve bu tarz elbiseler su aralar hosuma gidiyor.

Eki Görüntüle 1525315
Güzelmiş, rengide hoş ama pek açık kuzum ya.

Kız sen gerçekten siyah mı giydin?

Ebrum senin 61.3 olman lazım hedef kilon 58 miş.

Teşekkürler :*
inşallah bebeiim
Teşekkür ederim ;(
2 gun once bana 3 kilo arti dedii .. git kendini camdan attt dedii.. yasamayi bırak dediiii ..

O nasıl tartı öylee?? :0

Sen o tartıyı at biran önce

Menum
10.00- 1 yumurta biraz peynir 3 zeytin domates-2 lokma balli tam bugday ekm.
Ara- 3 badem
14.00- 2 kasik semizotu yemegi- yogurt-2 kasik makarna
Ara - 3 yulafli biskuvi eti burcak
17.30- 1 kase semizotu yemegi 1 dilim ekmek- yogurt
Su - 3 lt
Spor 30 duz 60 yan mekik 50 jj
Belki daha yaparim bebis uyursa.
Yalniz karnim sisti baya sudan mi acaba yogurttan mi bilemedim gunduz hic yoktu yeni oldu

Bugünkü menüm ..
sabah 7.30
yesil cay yarım limonlu

Sabah 9.00 kahvalti
iki yumurta
iki küçük domates
2 kepek ekmek

18.00
Salata ( misir marul mozarella toplari salatalik domates )

Bi top dondurma

1.5 litre su

Spor : isyerinde 580 kalori yaktim
birazdan 2 km yürüyüş yapicam ..

kuzum benim anlık değişimleri takma kafana bazen olur öyle seyler

ben bu aralar su belden oturtmalı elbiseleri çok beğeniyorum

Du bulabilirsem bir kaç tane atım
Aynenn bakiyim ama acik giyinemiyorum nisanlim izin vermiyor ama belki kinada izin vere bilir :))

Teşekkürler :*

inşallah bebeiim

Teşekkür ederim ;(

O nasıl tartı öylee?? :0

Sen o tartıyı at biran önce
Hahah vallah yeni almıştık . Ebru ablam dogru cikti sorun tartida degill bendeee canim haha nasil bi şişlik varmis uzerimde anlamis degilim

Ebrum senin 61.3 olman lazım hedef kilon 58 miş.
Goncam sağol hesapladığın için :-*

Menüleriniz iyi olmuş kızlar...

PembePuantiyeli 'm internette gördügünü söylemis ama sanirim barahat ve cesitli tohumlar satan aktarlardanda temin edilebilir.

Aman pembem nefsine sahip cik
Tamam kuzum yarin bi sorym. Nefsime sahip ciktigimi düşünüyorum hatta kurstakiler bile takdir etti

Daha iyiyim tatlım, halen oturup kalkarken ağrıyo, uzanıp dinlencem biraz daha. Eğilsem çığlık atarım heralde. Sırtıma yastıklarla destek verdim kahve içiyorum.
Cok gecmis olsun canim dikkat et bakalim
Guzel olmis menun kankim bebisin ne kadarlik :)

Ici
Acikacakmissin gibi bi his dogdu icime :-D

kına oldugu için istisna kullanır diye düşündüm kuzum zira bende sırtı açık giymiştim.

ayrıca siyah giydim kız omzunda taşlar vardı sırtı belimin biraz üstüne kadar açık

Aynenn bakiyim ama acik giyinemiyorum nisanlim izin vermiyor ama belki kinada izin vere bilir :))

sen bir konuş kuzum ona göre hareket et istersen bir nabzını ölç

Menüler güzel olmuş kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…