bi de 2 defa yazdım ama kimse cvp vermedi görmediniz sanırım benim eşim olmayacak mı ???
Evet canım.bende cuma bildirimde bulunuyorum dimi
Geçmiş mesajları okumadigin için yazdığım cevabida gormedin tabiibi de 2 defa yazdım ama kimse cvp vermedi görmediniz sanırım benim eşim olmayacak mı ???
Be murdum ve yesili begendimmEki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525120 Eki Görüntüle 1525122 Eki Görüntüle 1525123 Eki Görüntüle 1525124
Sizce hangilerii guzel ve kinaya uygun ..
aklimda hic istedigim bisey hayal ettigim bisey yok bunlarin hepsini beğendim tabi renkler farkli tam aynisida bulamam ama yakin olarak yasima uygun olan hangisi sizce
Patlicanb rengiii olabilir cok hosuma gidiyorPembeee bence pembe giyilebilir bend lila gitmiştim yillaaaarrrr önce
Diyet listesi
Ayy zeyneppim ebru ablamda yanimdaydii beraber tartildik sok oldum sabah 6a ladar uyumamistik oturmustuk hadi tartilalim dedik tartildik bide hani o gunu dikkat ederek yedim aksam yemegimizi salatayla kapattik hatta ben cok az yedim ama asiri uykusuzdum ve wcyede cikamadiydim . Ama simdi yine normal kilomu ggordum şükür.
olur bazen böyle artılar ama biricikscim seninki biraz fazla olmus gibi. bir yanlışlık olmasın
çok şükür canım Allah iylik versin
bu elbise için vücudunun uygun olması lazım fiziğini bilmediğimden yorum yapamıyorum tatlım
yaşına göre büyük ama
tatlım mezun olmak yerine hedef kilonu 60a çekebilirsin.
aman çok uzaklaşma emii
mor ve yeşili beğendim kuzum
ama yine söylüyorum fiziğine uygun giyin
hangi bölgen sorunlu ise o bölgeni kamufle edecek elbise seç
kız ben siyah giymiştim pembe ne ki tabiki giyilir
ay bu aralar haşhaşlı böreği bende istiyordum ama bir türlü kısmet olmadı afiyetler olsun hemsomm
Ayy zeyneppim ebru ablamda yanimdaydii beraber tartildik sok oldum sabah 6a ladar uyumamistik oturmustuk hadi tartilalim dedik tartildik bide hani o gunu dikkat ederek yedim aksam yemegimizi salatayla kapattik hatta ben cok az yedim ama asiri uykusuzdum ve wcyede cikamadiydim . Ama simdi yine normal kilomu ggordum şükür.
Patlıcan rengi giymek istiyorum benn:))
Goncam benim kaç olmam lazım mezun olmak için. 74,5 ile başladım, 100 kere hesaplamaya çalıştım, malum matematikte sıfırım :)Kız źaten 66.1 missin cuma günü 66 olman yetiyo mezun olmak için sonra dönmek istersen donersin.
Vay be dilvinime bakın 20 olacakmış :)))))) sen o negatif insanlarla fazla takılmamaya çalış eğer aileden değilse :)öyle kuzum yılbasında dile kolay 20 olucam
sanırım cevremde cok fazla negatif enerji tasıyan insan var o yüzden oluyo ve banada bulaşıyo bu pozitif olmak cok önemliii cokkk
http://www.kekevi.com/2011/10/06/hashasli-corek/ ben bu tarifi yaptım bu kadının tarifleri süper oluyo her seferinde tutuyo benim becerikliliğimin sırrı bu kadın yaa
sagol hemsom pişince getiriyim mi 1 tabak
sen kendi kınanda mı siyah giymiştin
Güzelmiş, rengide hoş ama pek açık kuzum ya.kuzum ancak bunu bulabildim.
Bu ve bu tarz elbiseler su aralar hosuma gidiyor.
Eki Görüntüle 1525315
Ebrum senin 61.3 olman lazım hedef kilon 58 miş.Goncam benim kaç olmam lazım mezun olmak için. 74,5 ile başladım, 100 kere hesaplamaya çalıştım, malum matematikte sıfırım :)
Vay be dilvinime bakın 20 olacakmış :)))))) sen o negatif insanlarla fazla takılmamaya çalış eğer aileden değilse :)
Güzelmiş, rengide hoş ama pek açık kuzum ya.
Kız sen gerçekten siyah mı giydin?
Teşekkürler :*Her gün 1-2 yemek kaşığı Chia tüketmenin sağlıkta mucizeler yarattığı söyleniyor.
Chia’nın faydaları neler?
Somon balığından daha fazla Omega-3, sütten daha fazla kalsiyum, yeşil çaydan daha fazla antioksidan, ıspanaktan daha fazla demir içeren bir besin kaynağının faydaları da saymakla bitmiyor tabii.
Bağışıklık sistemini güçlendiren, metabolizmayı hızlandıran, enerji veren bu mucizevi tohumun bilinen en önemli faydaları şöyle:
Chia tohumunu istediğiniz her içeceğin veya yiyeceğin içine katarak tüketebilirsiniz.
- Kan şekerini düzenler.
- Kalp ve damar sağlığını korur.
- Günlük lif ihtiyacını karşılar.
- Tok tutar, kilo vermeye yardımcı olur.
- Çok güçlü bir antioksidandır.
- Kolesterole ve tansiyona iyi gelir.
- Kas gelişimine yardımcı olur.
- Bağırsakları temizler, detoks özelliği vardır.
- Sağladığı yüksek enerjiyle yorgunluk hissini bitirir, eklem ağrılarına iyi gelir.
- Bilinen en yüksek Omega-3 kaynağıdır.
Ve tatlinizi 'saglikli' bir hale getirebileceginiz bir kac örnek:
inşallah bebeiimO 3 kilo fark sisliktende olabilir gülüm. Hem birlikte oturdugumuz gün kendin gördün, bir wc ye gitmek bile 700 gr. farkedebiliyor, sen o gün birde kiyafetlerinle tartildin.
Kolay gelsin canim...
Böregi bugün telafi edersen, asma yüzünü
Teşekkür ederim ;(
olsun kuzum sen yinede konuş
sadece kilo sorunu için değil karşınıza ne çıkarsa cıksın bu tavrının sana uygun olmadıgını anlat o yaptıgının doğru oldugnnu düşünüyordur ama sen ona neler hissettiğini söyle
ne mutlu bana
kolay gelsin sekerim
cok zorlama üstüne gitme sıcak bir duş al umarım rahatlarsın.
Daaha önce benimde başıma geldi 3 gün sürdü sonra kendiliğinden geçti
Allah şifa versin
2 gun once bana 3 kilo arti dedii .. git kendini camdan attt dedii.. yasamayi bırak dediiii ..
Aynenn bakiyim ama acik giyinemiyorum nisanlim izin vermiyor ama belki kinada izin vere bilir :))
kuzum benim anlık değişimleri takma kafana bazen olur öyle seyler
ben bu aralar su belden oturtmalı elbiseleri çok beğeniyorum
Du bulabilirsem bir kaç tane atım
Hahah vallah yeni almıştık . Ebru ablam dogru cikti sorun tartida degill bendeee canim haha nasil bi şişlik varmis uzerimde anlamis degilimTeşekkürler :*
inşallah bebeiim
Teşekkür ederim ;(
O nasıl tartı öylee?? :0
Sen o tartıyı at biran önce
Goncam sağol hesapladığın için :-*Ebrum senin 61.3 olman lazım hedef kilon 58 miş.
Menum
10.00- 1 yumurta biraz peynir 3 zeytin domates-2 lokma balli tam bugday ekm.
Ara- 3 badem
14.00- 2 kasik semizotu yemegi- yogurt-2 kasik makarna
Ara - 3 yulafli biskuvi eti burcak
17.30- 1 kase semizotu yemegi 1 dilim ekmek- yogurt
Su - 3 lt
Spor 30 duz 60 yan mekik 50 jj
Belki daha yaparim bebis uyursa.
Yalniz karnim sisti baya sudan mi acaba yogurttan mi bilemedim gunduz hic yoktu yeni oldu
Menüleriniz iyi olmuş kızlar...Bugünkü menüm ..
sabah 7.30
yesil cay yarım limonlu
Sabah 9.00 kahvalti
iki yumurta
iki küçük domates
2 kepek ekmek
18.00
Salata ( misir marul mozarella toplari salatalik domates )
Bi top dondurma
1.5 litre su
Spor : isyerinde 580 kalori yaktim
birazdan 2 km yürüyüş yapicam ..
Tamam kuzum yarin bi sorym. Nefsime sahip ciktigimi düşünüyorum hatta kurstakiler bile takdir ettiPembePuantiyeli 'm internette gördügünü söylemis ama sanirim barahat ve cesitli tohumlar satan aktarlardanda temin edilebilir.
Aman pembem nefsine sahip cik
Cok gecmis olsun canim dikkat et bakalimDaha iyiyim tatlım, halen oturup kalkarken ağrıyo, uzanıp dinlencem biraz daha. Eğilsem çığlık atarım heralde. Sırtıma yastıklarla destek verdim kahve içiyorum.
Guzel olmis menun kankimMenum
Ara- 3 badem
Su - 3 lt
Yalniz karnim sisti baya sudan mi acaba yogurttan mi bilemedim gunduz hic yoktu yeni oldu
Acikacakmissin gibi bi his dogdu icime :-DBugünkü menüm ..
sabah 7.30
yesil cay yarım limonlu
Sabah 9.00 kahvalti
iki yumurta
iki küçük domates
2 kepek ekmek
18.00
Bi top dondurma
1.5 litre su
Goncam benim kaç olmam lazım mezun olmak için. 74,5 ile başladım, 100 kere hesaplamaya çalıştım, malum matematikte sıfırım :)
Vay be dilvinime bakın 20 olacakmış :)))))) sen o negatif insanlarla fazla takılmamaya çalış eğer aileden değilse :)
Güzelmiş, rengide hoş ama pek açık kuzum ya.
Kız sen gerçekten siyah mı giydin?
Aynenn bakiyim ama acik giyinemiyorum nisanlim izin vermiyor ama belki kinada izin vere bilir :))
8 ay dolmak uzere kankitoo♥Tamam kuzum yarin bi sorym. Nefsime sahip ciktigimi düşünüyorum hatta kurstakiler bile takdir etti
Cok gecmis olsun canim dikkat et bakalim
Guzel olmis menun kankimbebisin ne kadarlik :)
Menum
Ara- 3 badem
Su - 3 lt
Menüler güzel olmuş kızlar.Bugünkü menüm ..
sabah 7.30
yesil cay yarım limonlu
Sabah 9.00 kahvalti
iki yumurta
iki küçük domates
2 kepek ekmek
18.00
Bi top dondurma
1.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?