Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam 4.takım
bu haftaki bireysel derecelerde takımınızdan gunes-86 adlı üyeniz 2.olmuştur tebrik ediyorum
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri

dn:derecelerdeki hata düzeltilince 3.lükten 2.liğe yükseldi

teşekkürler monicim

Kizlar dunku yarim yamalak detoxum sayesinde 400gr gitmis buarada. Yarin sabah ne cikicam tartida cok merak ediyorum :)

tebrikler pembemm

güneçcim moninin yazdıklarını okudunmu tatlım
3. degil 2. olmussun tekrar tebrikler

Vallah hic sormadim olmadi kollu alirim dantelli oylede cok hosuma gidiyor ..

dantel detaylıları bende seviyorum zarif duruyor.
Senin kına gecesi yaza denk gelmiyor değilmi ?
öyle hatırlıyorum

Begendim nabzi da hizlandiriyor araliksiz yapinca simdi nefes nefese kaldim mesela.
Beğenmene sevindim. Ben bir aralar sabahları işe başlamadan yapıyordum bunu ne yorgunluk kalıyordu ne uyku :)

aslında siyah aklımda hiç yoktu kısmet öyle oldu kuzum
Siyah asaletin rengi :)

Yarın süper sonuç alırsın bu menüyle :)

Kizlar dunku yarim yamalak detoxum sayesinde 400gr gitmis buarada. Yarin sabah ne cikicam tartida cok merak ediyorum :)
Tebrik ederim pembelim :)

Vallah hic sormadim olmadi kollu alirim dantelli oylede cok hosuma gidiyor ..
Aaa bu siyah çok şık, çok beğendim :) ama abim sırtına biraz açık diyebilir. En iyisi onu sorman :)

Geçmiş olsun goncam, şükür iyimiş meleğin. Inşallah yarına da hiç bir şeyi kalmaz.

Sanada geçmiş olsun, boğaz ağrısına ılık ballı süt iyi gelir diyorlar.

Menünü beğendim.

öyle tabi eprum ama şimdi olsa şimdiki kıyafetler olsa püff diyorum siyah seçmezdim

öyle tabi eprum ama şimdi olsa şimdiki kıyafetler olsa püff diyorum siyah seçmezdim
Çok güzel çok canlı renkler var şimdi. Bende şimdiden düşünüyorum abiyemi ne renk alsam diye :) aslında hiç siyah uzun abiyem olmadı :)

Okumadım valla ama çok sevindim hemen okuyorum :)

Maşallahh maşallah
Rica ederim canım
Bel çok zor oluyor. Dikkat et canım :*
yeşil supermiş.
Ama senin yaşına pembe daha güzel olur sanki
21 yaşındayım okul olunca evden ancak böyle şeyler getirebiliyorumn
Diyet listeleri bölümne baksana canım. Biraz fikir edinirsin

Havalardandır havalardan..

Yok yaz degil Kasımda olucak zeynep :)

Saolasın canım sütü icemem ılık sevmiyorum ıhlamur baya içtim ama iyi gibi tam simdi alerji mevsimi ya benimki o yüzden sanırım. Kuzum iyi şimdilik sabah bakalım nasıl olur bu ara yazililarida var yarın okula gitmesi lazım. Inşallah tekrarlamaz.

amin inşallah canım

Oyle demisti zaten haha :) ama kinaya mesela böyle giysem bisey digceni sanmiyorum ama tabi diyebilirde belli olmaz billiyosun haha :) ama sansimi deniyecem

Ummuyordum :) Tamam o zaman dikleştim, nefes aldım, ııııııımmmmmm kilolar gidecekkk :) Konsantreeee...
Heee şöyle

Oyle demisti zaten haha :) ama kinaya mesela böyle giysem bisey digceni sanmiyorum ama tabi diyebilirde belli olmaz billiyosun haha :) ama sansimi deniyecem
Sormakla birşey kaybetmezsin, fikrini al ona göre kararını verirsin gülüm
Bitti mi kız yürüyüş?

Çok güzel çok canlı renkler var şimdi. Bende şimdiden düşünüyorum abiyemi ne renk alsam diye :) aslında hiç siyah uzun abiyem olmadı :)

evet yaa çok güzel renkler modeller var
benimde pek abiyem yokki zatenn

Yok yaz degil Kasımda olucak zeynep :)

tamam kuzum bende öyle hatırlamıştım
o zaman dantelli elbiseler boğmaz çokda zarif olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…