Kankimmm Tebrikler ikinci olmussunnn :)))Yok Elif
selam 4.takım
bu haftaki bireysel derecelerde takımınızdan gunes-86 adlı üyeniz 2.olmuştur tebrik ediyorum
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
dn:derecelerdeki hata düzeltilince 3.lükten 2.liğe yükseldi
Kizlar dunku yarim yamalak detoxum sayesinde 400gr gitmis buarada. Yarin sabah ne cikicam tartida cok merak ediyorum :)
Yok Elif
Vallah hic sormadim olmadi kollu alirim dantelli oylede cok hosuma gidiyor ..
Beğenmene sevindim. Ben bir aralar sabahları işe başlamadan yapıyordum bunu ne yorgunluk kalıyordu ne uyku :)Begendim nabzi da hizlandiriyor araliksiz yapinca simdi nefes nefese kaldim mesela.
Siyah asaletin rengi :)
aslında siyah aklımda hiç yoktu kısmet öyle oldu kuzum
Yarın süper sonuç alırsın bu menüyle :)Bugun pasta kursunda oldugum icin mecburen tadina bakiyoruz normalde cunku daha sonrasinda yapip yapmicagmza karar vermemiz gerekiyor. Ama bgun pogacanin,boregin,tartin tadina hic bakmadim. Sadece kurabiye ve kek. Onda da kurabiyeden cok kucuk bir parca aldim yani tirnagimizin ustu kadar. Kucuk bir catal da kek. Yaziyorum hemen menumu.
Bugun hurma diyeti yaptim:
Sabah 09:00
5hurma, 1bardak kefir.
Oglen 12:30
7hurma, 1bardak sut icine yarim cay kasigi nescafe attim. Cok kucuk isirik kurabiye.
Ara ogun 15:00
Yesil cay, 1kucuk catal kek.
Aksam 18:30
5hurma, 1bardak kefir.
2,5lt su
Butun gun aktiftim.
Simdi de yarim saat eliptik bisiklet + 100jj yapcam. 50tanesi ebrumun dunku cezasiydi.
Tebrik ederim pembelim :)Kizlar dunku yarim yamalak detoxum sayesinde 400gr gitmis buarada. Yarin sabah ne cikicam tartida cok merak ediyorum :)
Aaa bu siyah çok şık, çok beğendim :) ama abim sırtına biraz açık diyebilir. En iyisi onu sorman :)Vallah hic sormadim olmadi kollu alirim dantelli oylede cok hosuma gidiyor ..
Geçmiş olsun goncam, şükür iyimiş meleğin. Inşallah yarına da hiç bir şeyi kalmaz.Menümü yazayım bende. Bugün evdeydim nöbetten çıkmıştım kızımda evdeydi biraz rahatsizdi gondermedik okula öğlene doğru ateslendi dusurmeye çalıştım neyseki şimdi iyi inşallah kotulemez tekrar.
Sabah 11.00 1 dilim lorlu ekmegimden domates salatalık ıhlamur benimde bogazim kötü biraz 5 kupa falan içtim ıhlamur bütün gün
Öğlen 15.00 1 büyük kase çorba pirinçli sehriyeli bol limonlu karabiberli 3 kepçe vardır
Ara 17.00 az yer fıstığı
Akşam 19.00 4 kaşık lorlu makarna
Ara 21.00 yarım avuç kabak çekirdeği
Su 2.5 lt mate yeşilçay da içtim hergün içiyorum ama unutuyorum yazmayı
spor 30 dk yürüyüş 350 jj 50 squat 60 karışık mekik
Beğenmene sevindim. Ben bir aralar sabahları işe başlamadan yapıyordum bunu ne yorgunluk kalıyordu ne uyku :)
Yarın süper sonuç alırsın bu menüyle :)
Tebrik ederim pembelim :)
Aaa bu siyah çok şık, çok beğendim :) ama abim sırtına biraz açık diyebilir. En iyisi onu sorman :)
Geçmiş olsun goncam, şükür iyimiş meleğin. Inşallah yarına da hiç bir şeyi kalmaz.
Sanada geçmiş olsun, boğaz ağrısına ılık ballı süt iyi gelir diyorlar.
Menünü beğendim.
Çok güzel çok canlı renkler var şimdi. Bende şimdiden düşünüyorum abiyemi ne renk alsam diye :) aslında hiç siyah uzun abiyem olmadı :)
öyle tabi eprum ama şimdi olsa şimdiki kıyafetler olsa püff diyorum siyah seçmezdim
yok yok rahat ol, ben çok kötüyüm bu hafta. Sen rahat rahat istediğini ye :)Rakibim sıkı başka çarem yok
Teşekkürler canım. Darısı kankilerimle bu hafta için, ama sanki zor gibiKankimmm Tebrikler ikinci olmussunnn :)))
Okumadım valla ama çok sevindim hemen okuyorum :)
teşekkürler monicim
tebrikler pembemm
güneçcim moninin yazdıklarını okudunmu tatlım
3. degil 2. olmussun tekrar tebrikler
dantel detaylıları bende seviyorum zarif duruyor.
Senin kına gecesi yaza denk gelmiyor değilmi ?
öyle hatırlıyorum
Ümitsizlik yok canım, bak sen hiç ikinci olacağını umuyormuydun? :)Teşekkürler canım. Darısı kankilerimle bu hafta için, ama sanki zor gibi
Maşallahh maşallahTamam, bu sefer cezama uyacağım.. ama dün gelemedim geldim de aniden çıkmam gerekti yazını görmemiştim, 2 l değil ama 1 litreyi geçtim dün.. sahura da kalktım bu gün sonunda :)) hem yedim hem de yarım litre su içtim :)
Rica ederim canımKuzum bi hafta sen ye bi hafta ben
Menun cok guzel begendim sevgili rakibem :)
Canim evet oyle gibi oldu ama araya tenizlik ve yatili miaafir olunca biraz uzak kaldim. Tabi diyet de tehlikeye girdi toparlamaya calisiyorum bakalim artik
Ay evet iyi fikir benim aklima gelmemiati pembem cok teşekkür ederim
Gecmis olsun kuzum bugun nasilsin
Nerden alabiliriz ki bunu harika biseymis
Evet biricik sen uykusuz kaliyosun duEnli beslenemiyosun ve odem olmasi cok normal.
Kankim senin dillerin ne der burak birak ocu onlar :)
Bel çok zor oluyor. Dikkat et canım :*Üzerindeki danteli ve kesimi güzel, üstten dar popoya kadar sonrası bol modeller önde 15/16 sezonunda. Bu renk ve kırmızı tonlarıda popüler renkler. Lakin bana çok ağır geldi yaşına göre bu elbise. Çok sevdiysen beline altın sarısı ince düz kemer (metall). İstersen paylaşırım aklımdaki modeli, rengi.
Ha bu arada doğumgünün perşembe ya, başka bi güne al kaçamağınıTartı sana gıcıklık yapabilir.
Daha iyiyim tatlım, halen oturup kalkarken ağrıyo, uzanıp dinlencem biraz daha. Eğilsem çığlık atarım heralde. Sırtıma yastıklarla destek verdim kahve içiyorum.
yeşil supermiş.Eki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525120 Eki Görüntüle 1525122 Eki Görüntüle 1525123 Eki Görüntüle 1525124
Sizce hangilerii guzel ve kinaya uygun ..
aklimda hic istedigim bisey hayal ettigim bisey yok bunlarin hepsini beğendim tabi renkler farkli tam aynisida bulamam ama yakin olarak yasima uygun olan hangisi sizce
Diyet listeleri bölümne baksana canım. Biraz fikir edinirsin21 yaşındayım okul olunca evden ancak böyle şeyler getirebiliyorumn
haklısın parfymcim haksızlık karsısında insan üzülüyor işte..
sagol canım dostlar sagolsun..
evet bende cok severim o sözü cünkü o zaman herseyi dhaa iyi idrak ediyor insan
kızlarr aksama mantı yaptım şimdide hashaslı çörek istedi annem onu yapıyorum
işe başladıgımı söylemiştim artık daha hareketliyim dışarı cıkarken korse takıyorum annem korseyi bana alıştırmaya calısıyo daha sıkı olursun ilerde sarkmaz etlerin diyo ve benim selülitimde olmayınca daha fazla üzerime düşüyo
eski enerjime geri döner miyim bilmiyorum üzerimde halsizlik var kızlar ya
eskiden eve gelirdim yemek yedikten snra ev işi yapardım ütü yapardım saatlerce calısırdım birde özel ders verince öğrencimin quizleriyle ugrasırdım 2de 3de yatardım 7de kalkıp 8de staja giderdim nerdeee şimdi o Dilvin diyorum kendime
sanki gelmişim 50 yaşına
Yok yaz degil Kasımda olucak zeynep :)
teşekkürler monicim
tebrikler pembemm
güneçcim moninin yazdıklarını okudunmu tatlım
3. degil 2. olmussun tekrar tebrikler
dantel detaylıları bende seviyorum zarif duruyor.
Senin kına gecesi yaza denk gelmiyor değilmi ?
öyle hatırlıyorum
Saolasın canım sütü icemem ılık sevmiyorum ıhlamur baya içtim ama iyi gibi tam simdi alerji mevsimi ya benimki o yüzden sanırım. Kuzum iyi şimdilik sabah bakalım nasıl olur bu ara yazililarida var yarın okula gitmesi lazım. Inşallah tekrarlamaz.Beğenmene sevindim. Ben bir aralar sabahları işe başlamadan yapıyordum bunu ne yorgunluk kalıyordu ne uyku :)
Aaa bu siyah çok şık, çok beğendim :) ama abim sırtına biraz açık diyebilir. En iyisi onu sorman :)
Geçmiş olsun goncam, şükür iyimiş meleğin. Inşallah yarına da hiç bir şeyi kalmaz.
Menünü beğendim.
Ummuyordum :) Tamam o zaman dikleştim, nefes aldım, ııııııımmmmmm kilolar gidecekkk :) Konsantreeee...Ümitsizlik yok canım, bak sen hiç ikinci olacağını umuyormuydun? :)
amin inşallah canımSaolasın canım sütü icemem ılık sevmiyorum ıhlamur baya içtim ama iyi gibi tam simdi alerji mevsimi ya benimki o yüzden sanırım. Kuzum iyi şimdilik sabah bakalım nasıl olur bu ara yazililarida var yarın okula gitmesi lazım. Inşallah tekrarlamaz.
Oyle demisti zaten haha :) ama kinaya mesela böyle giysem bisey digceni sanmiyorum ama tabi diyebilirde belli olmaz billiyosun haha :) ama sansimi deniyecemBeğenmene sevindim. Ben bir aralar sabahları işe başlamadan yapıyordum bunu ne yorgunluk kalıyordu ne uyku :)
Menünü beğendim.
Heee şöyleUmmuyordum :) Tamam o zaman dikleştim, nefes aldım, ııııııımmmmmm kilolar gidecekkk :) Konsantreeee...
Sormakla birşey kaybetmezsin, fikrini al ona göre kararını verirsin gülümOyle demisti zaten haha :) ama kinaya mesela böyle giysem bisey digceni sanmiyorum ama tabi diyebilirde belli olmaz billiyosun haha :) ama sansimi deniyecem
Bakalimm kankisim hic bellii olmazzTeşekkürler canım. Darısı kankilerimle bu hafta için, ama sanki zor gibi
Çok güzel çok canlı renkler var şimdi. Bende şimdiden düşünüyorum abiyemi ne renk alsam diye :) aslında hiç siyah uzun abiyem olmadı :)
Yok yaz degil Kasımda olucak zeynep :)
Bitti yavas yavas yürüdük ama :)Heee şöyle
Sormakla birşey kaybetmezsin, fikrini al ona göre kararını verirsin gülüm
Bitti mi kız yürüyüş?
Selam söyle, havada mis gibi. En güzelini yapıyorsunuz :) yanınada bir güzel yeşil çay yap :)Bitti yavas yavas yürüdük ama :)
Balkonda oturuyoruz simdi teyzemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?