Haha suyla baslayan seyler olmasin oo kankisimm:))Ama ben su çok seviyorum :)
O halde motive edici olsun diye Rakipliğimiz hayırlı olsun canım :)Kiz senden korkmamak mumkun mu baksana ikinci olmussun
Hadii yaa hayirlisi insallah:)) biz aslinda 9. 10. Ay istemisdik ama doluydu o tarihler o yüzden 11. Ay yaptik bide tesadüf oldu ebru ablamla ayni gun evleniyoruz haha evlilik yil dönümüz ayni olucak:)Kuzum benim de dugun Kasım ayında olacak büyük ihtimalle.Daha tam tarih belirlenmedi :)
Fair play çerçevesi içinde güzel olmuşO halde motive edici olsun diye Rakipliğimiz hayırlı olsun canım :)
Biraz ordannn Biraz burdan hi hi hi :)Haha suyla baslayan seyler olmasin oo kankisimm:))
kirrrr kankimm beni delii ediyor bu tartiii manyakmidir nedir kafasina goree takiliyorr hahaha :)Kırarım onun kafasını, kankime yanlış yapmış. Bu hafta kendine gelsin, almayayım ayağımın altına
Tabi canım her zaman fair play, el sıkışalım :)Fair play çerçevesi içinde güzel olmuş
Ebruu abla emin ol gelceksinizz abimm kesin gelicekk eminimmm :))Bizimki hala belli değil
Şom ağzımı açmış gibi oldum
Hakkınızda hayırlısı balım
Tartının ödü kopmuştur kesin
Bende aşkın başka olduğu kasım ayında evlenenlerdenim
Sedanın düğününde bende evlilik yıldönümümü kutlayacağımikiz kardeşlerin tesadüf eseri aynı tarihte evleniyor olması çok değişik güzel birşey
Kusadasina gelicez izmirdende heralde alisveris yapicaz bildiğin guzel biyer varsaa soyleye bilirsin biz billmiyoruz pek yani daha dogrusu ben annem falan:))
ay yerim seni
türkiyeye nereye geleceksiniz bakım hangi il
aa hadi hayırlısı olsun kuzum
O zaman normal o aralık canım. Bizimkiler de akşam akşam çerez kahve lokum getirdiler, hemen dişllerimi fırçalayıp arkamı döndüm her şeye, ahhh ahhhcanim ben gece çalışıyorum ya sabah geliyorum kahvaltimi yapiyorum aksam 5 kadar uyuyorum o yzuden okadar aralık var demin bi avuc cekirdek citlattim :)) birazda findik yedim simdi ac degilim uyurum birazdan zaten yesil cayimi icicem daha oda migdemi dolduruyor
Ödü kopar tabi :) alırsam ayağımın altına mahfolur ağırlığımın altında :)Bizimki hala belli değil
Sedanın düğününde bende evlilik yıldönümümü kutlayacağımikiz kardeşlerin tesadüf eseri aynı tarihte evleniyor olması çok değişik güzel birşey
Pembesinin modeli süper, yeşilin omuz modeli çok hoş . Pembenin dışındakiler genelde damadın gelinin kız kardeşlerinin giydiği tarz abiyeler. Menümü paylaştıktan sonra atarım benim beğendiğim tarz nişan elbiselerini.Eki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525120 Eki Görüntüle 1525122 Eki Görüntüle 1525123 Eki Görüntüle 1525124
Sizce hangilerii guzel ve kinaya uygun ..
aklimda hic istedigim bisey hayal ettigim bisey yok bunlarin hepsini beğendim tabi renkler farkli tam aynisida bulamam ama yakin olarak yasima uygun olan hangisi sizce
Oo süper ikiz demek bi arkadasinda eşi ikiz kardeş tek yumurta üstelik biz görünce çok sasirmostik bilmiyoduk sonrada çok güldük halimize.Bizimki hala belli değil
Saol canım.Çok geçmiş olsun.
Kasimin kaçı olcak bizimki 11 kasim 2000 de evlenmistik 11.11.2011 de 11. Evlilik yildonumumuzdu çok hoş olmuştu.Hadii yaa hayirlisi insallah:)) biz aslinda 9. 10. Ay istemisdik ama doluydu o tarihler o yüzden 11. Ay yaptik bide tesadüf oldu ebru ablamla ayni gun evleniyoruz haha evlilik yil dönümüz ayni olucak:)
Genelde Kemeraltı nda var o tür yerler çok çeşit var kına nişan düğün malzemeleri gece elbiseleri en sevdiğim sokaklar.Kusadasina gelicez izmirdende heralde alisveris yapicaz bildiğin guzel biyer varsaa soyleye bilirsin biz billmiyoruz pek yani daha dogrusu ben annem falan:))
Zayıflamaya çalışırken pastaların içinde olmak, zor iş.Yaaa sonbaharin ayri bi havasi var yaa :)
Tam bi nefis terbiyesi oluyo
Teşekkür ederim zeynebim. :*
Kusadasina gelicez izmirdende heralde alisveris yapicaz bildiğin guzel biyer varsaa soyleye bilirsin biz billmiyoruz pek yani daha dogrusu ben annem falan:))
Fazla kaçmasın amaBiraz ordannn Biraz burdan hi hi hi :)
kirrrr kankimm beni delii ediyor bu tartiii manyakmidir nedir kafasina goree takiliyorr hahaha :)
Helal sanaTabi canım her zaman fair play, el sıkışalım :)
Inşallah ablam ya bende istiyorum biliyorsunEbruu abla emin ol gelceksinizz abimm kesin gelicekk eminimmm :))
Aferin iradene sahip çık böyleO zaman normal o aralık canım. Bizimkiler de akşam akşam çerez kahve lokum getirdiler, hemen dişllerimi fırçalayıp arkamı döndüm her şeye, ahhh ahhh
Âlemsin güneşimÖdü kopar tabi :) alırsam ayağımın altına mahfolur ağırlığımın altında :)
Zatenn kanki masaya koymican cerez falan koyunca ister istemez yiyosunn .. bi ondan alayim bi bundan alayim derken sohbet aninda baya gidiyor yaniO zaman normal o aralık canım. Bizimkiler de akşam akşam çerez kahve lokum getirdiler, hemen dişllerimi fırçalayıp arkamı döndüm her şeye, ahhh ahhh
Sen dinlen, dinlenmiş, gevşemiş vücutla tartıl. Bir daha böyle bir terbiyesizlik yaparsa hesabını görürüz :)kirrrr kankimm beni delii ediyor bu tartiii manyakmidir nedir kafasina goree takiliyorr hahaha :)
Tamam süper olur herkesden fikir almis olurumm :)))Pembesinin modeli süper, yeşilin omuz modeli çok hoş . Pembenin dışındakiler genelde damadın gelinin kız kardeşlerinin giydiği tarz abiyeler. Menümü paylaştıktan sonra atarım benim beğendiğim tarz nişan elbiselerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?