Ayyyyhh yavas yavass heycan basti boyle düşündükçe yeni yeni düşünmeye basladimm vallah 7. Ayda turkiyeye gidicez bi hafta ebru ablamla alicaz gelinligi abiyelerimizi :))
evet yaa çok güzel renkler modeller var
benimde pek abiyem yokki zatenn
tamam kuzum bende öyle hatırlamıştım
o zaman dantelli elbiseler boğmaz çokda zarif olursun
Oyle yaptim zatende simsek cakmaya başladii firtina gelecekk hazirliklii oll:)))Selam söyle, havada mis gibi. En güzelini yapıyorsunuz :) yanınada bir güzel yeşil çay yap :)
Spor güzel, menüde güzel ama eksik biraz sanki ya. Öğlen bir şeyler yeseydin keşke, et olsaydı mesela. Umarım acıkmamışsındır.Bugünkü menüm ..
sabah 7.30
yesil cay yarım limonlu
Sabah 9.00 kahvalti
iki yumurta
iki küçük domates
2 kepek ekmek
18.00
Salata ( misir marul mozarella toplari salatalik domates )
Bi top dondurma
1.5 litre su
Spor : isyerinde 580 kalori yaktim
birazdan 2 km yürüyüş yapicam ..
Geçmiş olsun, asla vücudumuzu zorlamamalıyız,Belimi incitmişim kızlar ağrı kesici krem sürdüm bakalım. Egzerszlere fazla kaptırdım galibaHerkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Ama ben su çok seviyorum :)Bizim Türklerinn meşhur lafı.
SU ICSEM YARIYOR... haha :))
Kuzum benim de dugun Kasım ayında olacak büyük ihtimalle.Yok yaz degil Kasımda olucak zeynep :)
Kırarım onun kafasını, kankime yanlış yapmış. Bu hafta kendine gelsin, almayayım ayağımın altına2 gun once bana 3 kilo arti dedii .. git kendini camdan attt dedii.. yasamayi bırak dediiii ..
Kankim yok ortalıkta, kork bendenHimmm kulaga hos geliyooorrr
Evet biraz oyle olmus sanirim
Bende kasımda evlenmistim :) kasımda aşk başkadır misaliKuzum benim de dugun Kasım ayında olacak büyük ihtimalle.Daha tam tarih belirlenmedi :)
Pasta kursu mu? Çok güzel yaaa bende istiyorum ama bulamadım güzel bir kursPasta kusundayim kizlar ama iyi geciyo simdilik. Sabah 5hurma ve 1bardak kefirle yaptim kahvaltimi. Oglen de yine hurma ve yogurt menumu yicem bakalim. :)
Renkler çok güzel ama ben yeşil olanı beğendimEki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525114 Eki Görüntüle 1525115 Eki Görüntüle 1525120 Eki Görüntüle 1525122 Eki Görüntüle 1525123 Eki Görüntüle 1525124
Sizce hangilerii guzel ve kinaya uygun ..
aklimda hic istedigim bisey hayal ettigim bisey yok bunlarin hepsini beğendim tabi renkler farkli tam aynisida bulamam ama yakin olarak yasima uygun olan hangisi sizce
Bizimki hala belli değilAyyyyhh yavas yavass heycan basti boyle düşündükçe yeni yeni düşünmeye basladimm vallah 7. Ayda turkiyeye gidicez bi hafta ebru ablamla alicaz gelinligi abiyelerimizi :))
Şom ağzımı açmış gibi oldumO
Oyle yaptim zatende simsek cakmaya başladii firtina gelecekk hazirliklii oll:)))
Hakkınızda hayırlısı balımKuzum benim de dugun Kasım ayında olacak büyük ihtimalle.Daha tam tarih belirlenmedi :)
Tartının ödü kopmuştur kesinKırarım onun kafasını, kankime yanlış yapmış. Bu hafta kendine gelsin, almayayım ayağımın altına
Bende aşkın başka olduğu kasım ayında evlenenlerdenimBende kasımda evlenmistim :) kasımda aşk başkadır misali
Ayyyyhh yavas yavass heycan basti boyle düşündükçe yeni yeni düşünmeye basladimm vallah 7. Ayda turkiyeye gidicez bi hafta ebru ablamla alicaz gelinligi abiyelerimizi :))
Kuzum benim de dugun Kasım ayında olacak büyük ihtimalle.Daha tam tarih belirlenmedi :)
GüzeeeellllSeninle gurur duyuyorum pembem :)
Vuuu çok iddialı :)))
Siyah elbise herzaman güzel aslında da işte gelin adayı giyince insan canlandıramıyor :)
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
Badem aromalı yoğurt
2 havuç
1 muz
1 elma
Öğlen 11:30
Peynirli, marullu Sandviç
Akşam 18:30
2 yk mantar yemeği
2 yk Menemen
1 dilim çavdar ekmeği
Yoğurt
2,3 lt su, 1 fincan limonlu yeşil çay, 1 fincan limonlu zencefilli çay.
Spor: 5,6 km yürüyüş, belki 100 jj yaparım çok yorulmuşum.
Yuppppiiiii :)selam 4.takım
bu haftaki bireysel derecelerde takımınızdan gunes-86 adlı üyeniz 2.olmuştur tebrik ediyorum
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
dn:derecelerdeki hata düzeltilince 3.lükten 2.liğe yükseldi
Kiz senden korkmamak mumkun mu baksana ikinci olmussunKankim yok ortalıkta, kork benden_choco_ :)
Çok geçmiş olsun.Menümü yazayım bende. Bugün evdeydim nöbetten çıkmıştım kızımda evdeydi biraz rahatsizdi gondermedik okula öğlene doğru ateslendi dusurmeye çalıştım neyseki şimdi iyi inşallah kotulemez tekrar.
Sabah 11.00 1 dilim lorlu ekmegimden domates salatalık ıhlamur benimde bogazim kötü biraz 5 kupa falan içtim ıhlamur bütün gün
Öğlen 15.00 1 büyük kase çorba pirinçli sehriyeli bol limonlu karabiberli 3 kepçe vardır
Ara 17.00 az yer fıstığı
Akşam 19.00 4 kaşık lorlu makarna
Ara 21.00 yarım avuç kabak çekirdeği
Su 2.5 lt mate yeşilçay da içtim hergün içiyorum ama unutuyorum yazmayı
spor 30 dk yürüyüş 350 jj 50 squat 60 karışık mekik
Hadi hayırlısı :)Yok yaz degil Kasımda olucak zeynep :)
Yaaa sonbaharin ayri bi havasi var yaa :)Bende kasımda evlenmistim :) kasımda aşk başkadır misali
Tam bi nefis terbiyesi oluyoPasta kursu mu? Çok güzel yaaa bende istiyorum ama bulamadım güzel bir kurs
Teşekkür ederim zeynebim. :*aa hadi hayırlısı olsun kuzum
canim ben gece çalışıyorum ya sabah geliyorum kahvaltimi yapiyorum aksam 5 kadar uyuyorum o yzuden okadar aralık var demin bi avuc cekirdek citlattim :)) birazda findik yedim simdi ac degilim uyurum birazdan zaten yesil cayimi icicem daha oda migdemi dolduruyorSpor güzel, menüde güzel ama eksik biraz sanki ya. Öğlen bir şeyler yeseydin keşke, et olsaydı mesela. Umarım acıkmamışsındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?