Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet yaa çok güzel renkler modeller var
benimde pek abiyem yokki zatenn

tamam kuzum bende öyle hatırlamıştım
o zaman dantelli elbiseler boğmaz çokda zarif olursun
Ayyyyhh yavas yavass heycan basti boyle düşündükçe yeni yeni düşünmeye basladimm vallah 7. Ayda turkiyeye gidicez bi hafta ebru ablamla alicaz gelinligi abiyelerimizi :))

Spor güzel, menüde güzel ama eksik biraz sanki ya. Öğlen bir şeyler yeseydin keşke, et olsaydı mesela. Umarım acıkmamışsındır.

Renkler çok güzel ama ben yeşil olanı beğendim

Ayyyyhh yavas yavass heycan basti boyle düşündükçe yeni yeni düşünmeye basladimm vallah 7. Ayda turkiyeye gidicez bi hafta ebru ablamla alicaz gelinligi abiyelerimizi :))
Bizimki hala belli değil

O

Oyle yaptim zatende simsek cakmaya başladii firtina gelecekk hazirliklii oll:)))
Şom ağzımı açmış gibi oldum

Kuzum benim de dugun Kasım ayında olacak büyük ihtimalle. Daha tam tarih belirlenmedi :)
Hakkınızda hayırlısı balım

Kırarım onun kafasını, kankime yanlış yapmış. Bu hafta kendine gelsin, almayayım ayağımın altına
Tartının ödü kopmuştur kesin

Bende kasımda evlenmistim :) kasımda aşk başkadır misali
Bende aşkın başka olduğu kasım ayında evlenenlerdenim
Sedanın düğününde bende evlilik yıldönümümü kutlayacağım ikiz kardeşlerin tesadüf eseri aynı tarihte evleniyor olması çok değişik güzel birşey

ay yerim seni

türkiyeye nereye geleceksiniz bakım hangi il

Kuzum benim de dugun Kasım ayında olacak büyük ihtimalle. Daha tam tarih belirlenmedi :)

aa hadi hayırlısı olsun kuzum

Güzeeeellll

Çok geçmiş olsun.

Spor güzel, menüde güzel ama eksik biraz sanki ya. Öğlen bir şeyler yeseydin keşke, et olsaydı mesela. Umarım acıkmamışsındır.
canim ben gece çalışıyorum ya sabah geliyorum kahvaltimi yapiyorum aksam 5 kadar uyuyorum o yzuden okadar aralık var demin bi avuc cekirdek citlattim :)) birazda findik yedim simdi ac degilim uyurum birazdan zaten yesil cayimi icicem daha oda migdemi dolduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…