Bizimkilerde tek yumurta ikizi :) sokakta bazen biri selamlaşıyor eşimle, kimdi o diyorum bilmiyorum kesin Gökhan'ın tanıdığıdır diyorOo süper ikiz demek bi arkadasinda eşi ikiz kardeş tek yumurta üstelik biz görünce çok sasirmostik bilmiyoduk sonrada çok güldük halimize.
Saol canım.
Kasimin kaçı olcak bizimki 11 kasim 2000 de evlenmistik 11.11.2011 de 11. Evlilik yildonumumuzdu çok hoş olmuştu.
Genelde Kemeraltı nda var o tür yerler çok çeşit var kına nişan düğün malzemeleri gece elbiseleri en sevdiğim sokaklar.
Bi de ben çok severim çerez falan kankim ya. Hemen zayıflamak istiyorum, yemek yemek için :)Zatenn kanki masaya koymican cerez falan koyunca ister istemez yiyosunn .. bi ondan alayim bi bundan alayim derken sohbet aninda baya gidiyor yani
Menün güzel olmuş parfymüm, spor yüzündende canını sıkma, belin geçsin telafi edersin. Bu durumda 2 saat yürümüş olman bile çok iyiMenüm
8:30 2 dilim kepek ekmek, peynir marul domates.
12:00 2 haşlanmış yumurta, yarım bardak ev yapımı meyveli yoğurt
16:00 2 dilim fırında patates, salata
18:00 1 dilim dalyan köfte, yoğurt
Su 2 lt ve 2 fincan yeşil çay
Spor YokDışarda yürüdüm 2 saat ama tempolu değil..
Menü süper, spor da olsa şahane olacakmış ama yürüyüş var en azından.Menüm
Oralara gidelim biz ozaman cok secim olan yere .. 14.11 dügünümüz :)) ikiz bizimkiler ayni yumurta bizimkilerde ayrica ebru ablamla komsuyuzz bide benim nisanlim nikahida ikiziyle ayni yapmak istiyor :))Oo süper ikiz demek bi arkadasinda eşi ikiz kardeş tek yumurta üstelik biz görünce çok sasirmostik bilmiyoduk sonrada çok güldük halimize.
Saol canım.
Kasimin kaçı olcak bizimki 11 kasim 2000 de evlenmistik 11.11.2011 de 11. Evlilik yildonumumuzdu çok hoş olmuştu.
Genelde Kemeraltı nda var o tür yerler çok çeşit var kına nişan düğün malzemeleri gece elbiseleri en sevdiğim sokaklar.
Istanbula gitseydik süper olurdu
kuzum ben istanbuldayım malesef izmir için yardımcı olamam
istanbulda abiye dedin mi ilk akla gelen eminönüdür zaten =))
İyi geceler, tatlı rüyalar :*Kızlar bu gece sohbet 'MAŞALLAH' şeytan kulağına kurşun çok güzel gidiyor.Sizi bırakıp gidesim de yok ama uyku gözümden akıyor, 5 de kalkacağım. Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar dileriM
Menün güzel olmuş kankimMenum
10.00- 1 yumurta biraz peynir 3 zeytin domates-2 lokma balli tam bugday ekm.
Ara- 3 badem
14.00- 2 kasik semizotu yemegi- yogurt-2 kasik makarna
Ara - 3 yulafli biskuvi eti burcak
17.30- 1 kase semizotu yemegi 1 dilim ekmek- yogurt
Su - 3 lt
Spor 30 duz 60 yan mekik 50 jj
Belki daha yaparim bebis uyursa.
Yalniz karnim sisti baya sudan mi acaba yogurttan mi bilemedim gunduz hic yoktu yeni oldu
Güzel olmuş canımBugünkü menüm ..
sabah 7.30
yesil cay yarım limonlu
Sabah 9.00 kahvalti
iki yumurta
iki küçük domates
2 kepek ekmek
18.00
Salata ( misir marul mozarella toplari salatalik domates )
Bi top dondurma
1.5 litre su
Spor : isyerinde 580 kalori yaktim
birazdan 2 km yürüyüş yapicam ..
Güzel olmuş canımSeninle gurur duyuyorum pembem :)
Vuuu çok iddialı :)))
Siyah elbise herzaman güzel aslında da işte gelin adayı giyince insan canlandıramıyor :)
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
Badem aromalı yoğurt
2 havuç
1 muz
1 elma
Öğlen 11:30
Peynirli, marullu Sandviç
Akşam 18:30
2 yk mantar yemeği
2 yk Menemen
1 dilim çavdar ekmeği
Yoğurt
2,3 lt su, 1 fincan limonlu yeşil çay, 1 fincan limonlu zencefilli çay.
Spor: 5,6 km yürüyüş, belki 100 jj yaparım çok yorulmuşum.
Menünü beğendim güzel olmuş yürüyüş te iyi bence.Menüm
Seninkide hakanmi yoksaaBizimkilerde tek yumurta ikizi :) sokakta bazen biri selamlaşıyor eşimle, kimdi o diyorum bilmiyorum kesin Gökhan'ın tanıdığıdır diyorayıp olmasın diye çaktırmıyorlar
Ay ne harika 11.11.2011 11 senemaşallah
Güzel beğendim.menüm;
11:00 2 dilim peynir, 10 zeytin, 1 haş.yumurta, 2 dilim buğday ekmeği
14:00 salata
17:00 Kibe bumbar yemeğinden 1 parça bumbar ve biraz suyu, 2 dilim buğday ekmeği
1 nescafe, 1 yeşil çay
3 litre su
20 dk eliptik bisiklet
ve 1 saat zumba ba :)
Güzel olmuş pembemBugun pasta kursunda oldugum icin mecburen tadina bakiyoruz normalde cunku daha sonrasinda yapip yapmicagmza karar vermemiz gerekiyor. Ama bgun pogacanin,boregin,tartin tadina hic bakmadim. Sadece kurabiye ve kek. Onda da kurabiyeden cok kucuk bir parca aldim yani tirnagimizin ustu kadar. Kucuk bir catal da kek. Yaziyorum hemen menumu.
Bugun hurma diyeti yaptim:
Sabah 09:00
5hurma, 1bardak kefir.
Oglen 12:30
7hurma, 1bardak sut icine yarim cay kasigi nescafe attim. Cok kucuk isirik kurabiye.
Ara ogun 15:00
Yesil cay, 1kucuk catal kek.
Aksam 18:30
5hurma, 1bardak kefir.
2,5lt su
Butun gun aktiftim.
Simdi de yarim saat eliptik bisiklet + 100jj yapcam. 50tanesi ebrumun dunku cezasiydi.
Kuzuya da sana da geçmiş olsun canım..Menümü yazayım bende. Bugün evdeydim nöbetten çıkmıştım kızımda evdeydi biraz rahatsizdi gondermedik okula öğlene doğru ateslendi dusurmeye çalıştım neyseki şimdi iyi inşallah kotulemez tekrar.
Sabah 11.00 1 dilim lorlu ekmegimden domates salatalık ıhlamur benimde bogazim kötü biraz 5 kupa falan içtim ıhlamur bütün gün
Öğlen 15.00 1 büyük kase çorba pirinçli sehriyeli bol limonlu karabiberli 3 kepçe vardır
Ara 17.00 az yer fıstığı
Akşam 19.00 4 kaşık lorlu makarna
Ara 21.00 yarım avuç kabak çekirdeği
Su 2.5 lt mate yeşilçay da içtim hergün içiyorum ama unutuyorum yazmayı
spor 30 dk yürüyüş 350 jj 50 squat 60 karışık mekik
Kaç yıllık evlisin ki merak ettim??
öyle tabi eprum ama şimdi olsa şimdiki kıyafetler olsa püff diyorum siyah seçmezdim
Aynen ama kilo yapanda cogu zaman onlar mesela cecekirdege basladigin an duramiyosun ve cekirdek kilo yapiyor hem yagli hemde kalorisi cok yüksek yememek lazim:))Bi de ben çok severim çerez falan kankim ya. Hemen zayıflamak istiyorum, yemek yemek için :)
Ayyy parfym oo beyaza bayildimm ama onu ben biraz zor giyerim nisanlim ona asla izin vermez kina mina umrunda olmaz haha .. bide onu giymek icin gercekten cillop gibi vicudun olmasi gerekiyor bence darr vee beyazz haha tehlikellliiiiiEki Görüntüle 1525586 Eki Görüntüle 1525567 Eki Görüntüle 1525566 Eki Görüntüle 1525563 Eki Görüntüle 1525564 Eki Görüntüle 1525565 Eki Görüntüle 1525563 Eki Görüntüle 1525564 Eki Görüntüle 1525563
Tarık Ediz'in 2015'16 koleksiyonu süper. Zaten senin paylaştıklarında orda gördüm. Beyazı o kadar çok beğeniyorumkiii kaç defa paylaştım
Aynen öyle, başlayınca duramıyor insan, o yüzden yememek değil de hiç görmemek lazım sanırım :)Aynen ama kilo yapanda cogu zaman onlar mesela cecekirdege basladigin an duramiyosun ve cekirdek kilo yapiyor hem yagli hemde kalorisi cok yüksek yememek lazim:))
Ne güzell tevafuk olmuşBizimki hala belli değil
Şom ağzımı açmış gibi oldum
Hakkınızda hayırlısı balım
Tartının ödü kopmuştur kesin
Bende aşkın başka olduğu kasım ayında evlenenlerdenim
Sedanın düğününde bende evlilik yıldönümümü kutlayacağımikiz kardeşlerin tesadüf eseri aynı tarihte evleniyor olması çok değişik güzel birşey
Güzel olmuş canımMenüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?