Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizimkilerde tek yumurta ikizi :) sokakta bazen biri selamlaşıyor eşimle, kimdi o diyorum bilmiyorum kesin Gökhan'ın tanıdığıdır diyor ayıp olmasın diye çaktırmıyorlar

Ay ne harika 11.11.2011 11 sene maşallah

Menün güzel olmuş parfymüm, spor yüzündende canını sıkma, belin geçsin telafi edersin. Bu durumda 2 saat yürümüş olman bile çok iyi

Menü süper, spor da olsa şahane olacakmış ama yürüyüş var en azından.

Oralara gidelim biz ozaman cok secim olan yere .. 14.11 dügünümüz :)) ikiz bizimkiler ayni yumurta bizimkilerde ayrica ebru ablamla komsuyuzz bide benim nisanlim nikahida ikiziyle ayni yapmak istiyor :))

kuzum ben istanbuldayım malesef izmir için yardımcı olamam

istanbulda abiye dedin mi ilk akla gelen eminönüdür zaten =))
Istanbula gitseydik süper olurdu ama iste nisanlim kusadasinda kaliyor o yuzden oraya gitmemiz lazim :)

menüm;
11:00 2 dilim peynir, 10 zeytin, 1 haş.yumurta, 2 dilim buğday ekmeği
14:00 salata
17:00 Kibe bumbar yemeğinden 1 parça bumbar ve biraz suyu, 2 dilim buğday ekmeği
1 nescafe, 1 yeşil çay
3 litre su
20 dk eliptik bisiklet
ve 1 saat zumba ba :)

Kızlar bu gece sohbet 'MAŞALLAH' şeytan kulağına kurşun çok güzel gidiyor. Sizi bırakıp gidesim de yok ama uyku gözümden akıyor, 5 de kalkacağım. Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar dileriM

Menün güzel olmuş kankim
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım

Menünü beğendim güzel olmuş yürüyüş te iyi bence.
Seninkide hakanmi yoksaa
Güzel beğendim.

Güzel olmuş pembem
Kuzuya da sana da geçmiş olsun canım..
Ihlamuruna zencefilde ekle hemen hafifletiyor ağrıyı.
Menün güzel

öyle tabi eprum ama şimdi olsa şimdiki kıyafetler olsa püff diyorum siyah seçmezdim
Kaç yıllık evlisin ki merak ettim??

Menüm
9:00
Müsli

13:30
2dilim ekmek
Garnitürlü tavuk 2 kaşık
2 kaşık yoğurt

Ara yeşilçay
10 tane erik

20:00
1 kepçe çorba
4 kaşık tavuk
Salata
1,5dilim ekmek

Ara sade kahve
4 kaju
7 leblebi

Su:2,5lt
Spor- tüm gün ayaktaydım yine

Tarık Ediz'in 2015'16 koleksiyonu süper. Zaten senin paylaştıklarında orda gördüm. Beyazı o kadar çok beğeniyorumkiii kaç defa paylaştım

Yine alıntı yapamadım pembem menün güzel olmuş. Ihlamura attım taze zencefil ama tozmu atak lazım acaba yarında öyle içeyim. Saol canım.

Bi de ben çok severim çerez falan kankim ya. Hemen zayıflamak istiyorum, yemek yemek için :)
Aynen ama kilo yapanda cogu zaman onlar mesela cecekirdege basladigin an duramiyosun ve cekirdek kilo yapiyor hem yagli hemde kalorisi cok yüksek yememek lazim:))

Ayyy parfym oo beyaza bayildimm ama onu ben biraz zor giyerim nisanlim ona asla izin vermez kina mina umrunda olmaz haha .. bide onu giymek icin gercekten cillop gibi vicudun olmasi gerekiyor bence darr vee beyazz haha tehlikellliiiii

Ne güzell tevafuk olmuş
Güzel olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…