Geçmiş olsun kızın inşallah çabucak atlatır gribi. Menün sporun herzamanki gibi harika.Menümü yazayım bende. Bugün evdeydim nöbetten çıkmıştım kızımda evdeydi biraz rahatsizdi gondermedik okula öğlene doğru ateslendi dusurmeye çalıştım neyseki şimdi iyi inşallah kotulemez tekrar.
Sabah 11.00 1 dilim lorlu ekmegimden domates salatalık ıhlamur benimde bogazim kötü biraz 5 kupa falan içtim ıhlamur bütün gün
Öğlen 15.00 1 büyük kase çorba pirinçli sehriyeli bol limonlu karabiberli 3 kepçe vardır
Ara 17.00 az yer fıstığı
Akşam 19.00 4 kaşık lorlu makarna
Ara 21.00 yarım avuç kabak çekirdeği
Su 2.5 lt mate yeşilçay da içtim hergün içiyorum ama unutuyorum yazmayı
spor 30 dk yürüyüş 350 jj 50 squat 60 karışık mekik
Biliyosun gülüm malum kramp giriyo belime eğilip doğrulamıyorum dünden beri, yoksaa illaki koşu bandına çıkardımMenü süper, spor da olsa şahane olacakmış ama yürüyüş var en azından.
Bumbar ne ki, Şu dolma gibi doldurulanmı? seninde menün sporun güzelllll.menüm;
11:00 2 dilim peynir, 10 zeytin, 1 haş.yumurta, 2 dilim buğday ekmeği
14:00 salata
17:00 Kibe bumbar yemeğinden 1 parça bumbar ve biraz suyu, 2 dilim buğday ekmeği
1 nescafe, 1 yeşil çay
3 litre su
20 dk eliptik bisiklet
ve 1 saat zumba ba :)
Aynen öyle, ben çok severim hııımmmm :)Geçmiş olsun kızın inşallah çabucak atlatır gribi. Menün sporun herzamanki gibi harika.
Biliyosun gülüm malum kramp giriyo belime eğilip doğrulamıyorum dünden beri, yoksaa illaki koşu bandına çıkardım
Bumbar ne ki, Şu dolma gibi doldurulanmı? seninde menün sporun güzelllll.
Kibe bumbar ne kızz??menüm;
17:00 Kibe bumbar yemeğinden 1 parça bumbar ve biraz suyu, 2 dilim buğday ekmeği
1 nescafe, 1 yeşil çay
3 litre su
20 dk eliptik bisiklet
İyi gecelerKızlar bu gece sohbet 'MAŞALLAH' şeytan kulağına kurşun çok güzel gidiyor.Sizi bırakıp gidesim de yok ama uyku gözümden akıyor, 5 de kalkacağım. Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar dileriM
Ben tz attım hep taze almayı unutunca birazcık gıcık yaptı ama faydası da olduYine alıntı yapamadım pembem menün güzel olmuş. Ihlamura attım taze zencefil ama tozmu atak lazım acaba yarında öyle içeyim. Saol canım.
Tam onu değil de bi benzeri olabilir mi? Beyaz olmaz zaten kına nişan için. Kemik rengi bu ama bu her renkte harika durur bence. Dantel ayrıntılı, etek modeli böyle bitane al işteAyyy parfym oo beyaza bayildimm ama onu ben biraz zor giyerim nisanlim ona asla izin vermez kina mina umrunda olmaz haha .. bide onu giymek icin gercekten cillop gibi vicudun olmasi gerekiyor bence darr vee beyazz haha tehlikellliiiii
Hemşom bu zencefil ıhlamur detox gibi bişeymi? Yoksa grip içinmi önerdin. Evde sallama çay var ıhlamur, nane çayı, beyaz çay neye iyi gelir bilmeden almışım öyleKibe bumbar ne kızz??
Güzel olmuş
İyi geceler
Ben tz attım hep taze almayı unutunca birazcık gıcık yaptı ama faydası da oldu
Ben hiç yemedim, tarifini fln görüyorum bazen nette. Afiyet olsun canımAynen öyle, ben çok severim hııımmmm :)
Hemşom bu zencefil ıhlamur detox gibi bişeymi? Yoksa grip içinmi önerdin. Evde sallama çay var ıhlamur, nane çayı, beyaz çay neye iyi gelir bilmeden almışım öyle
evet cok güzel bu tarz olabilir kesin zaten dantelli bisey istiyorum :) .. artık gidip bakacamm..Tam onu değil de bi benzeri olabilir mi? Beyaz olmaz zaten kına nişan için. Kemik rengi bu ama bu her renkte harika durur bence. Dantel ayrıntılı, etek modeli böyle bitane al işteBeyaz ve siyah rengi hiç tavsiye etmem. En yukardaki de gelinlik zaten ama çokk güzelll. Sen bi bak Tarık Edizin sayfasına nette
Benimde önümüzdeki kış kuzenim evlenio. Zayıflamamı hızlandırmalıyımm. İllakiii cillot gibi olup böyle bir elbiseye gircem bak :)) Ay düğün bide canlı yayınlanacak :)
Ooo super kankiii ... :)menüm;
1 nescafe, 1 yeşil çay
3 litre su
20 dk eliptik bisiklet
Güzel olmus menün cnm :)Menum
10.00- 1 yumurta biraz peynir 3 zeytin domates-2 lokma balli tam bugday ekm.
Ara- 3 badem
14.00- 2 kasik semizotu yemegi- yogurt-2 kasik makarna
Ara - 3 yulafli biskuvi eti burcak
17.30- 1 kase semizotu yemegi 1 dilim ekmek- yogurt
Su - 3 lt
Spor 30 duz 60 yan mekik 50 jj
Belki daha yaparim bebis uyursa.
Yalniz karnim sisti baya sudan mi acaba yogurttan mi bilemedim gunduz hic yoktu yeni oldu
ebruu abla azmi olmusss ??:)Seninle gurur duyuyorum pembem :)
Vuuu çok iddialı :)))
Siyah elbise herzaman güzel aslında da işte gelin adayı giyince insan canlandıramıyor :)
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
Badem aromalı yoğurt
2 havuç
1 muz
1 elma
Öğlen 11:30
Peynirli, marullu Sandviç
Akşam 18:30
2 yk mantar yemeği
2 yk Menemen
1 dilim çavdar ekmeği
Yoğurt
2,3 lt su, 1 fincan limonlu yeşil çay, 1 fincan limonlu zencefilli çay.
Spor: 5,6 km yürüyüş, belki 100 jj yaparım çok yorulmuşum.
Hurma diyetimi var :) değişik bilemedim ama sporun cok guzel olmus cnm:)Bugun pasta kursunda oldugum icin mecburen tadina bakiyoruz normalde cunku daha sonrasinda yapip yapmicagmza karar vermemiz gerekiyor. Ama bgun pogacanin,boregin,tartin tadina hic bakmadim. Sadece kurabiye ve kek. Onda da kurabiyeden cok kucuk bir parca aldim yani tirnagimizin ustu kadar. Kucuk bir catal da kek. Yaziyorum hemen menumu.
Bugun hurma diyeti yaptim:
Sabah 09:00
5hurma, 1bardak kefir.
Oglen 12:30
7hurma, 1bardak sut icine yarim cay kasigi nescafe attim. Cok kucuk isirik kurabiye.
Ara ogun 15:00
Yesil cay, 1kucuk catal kek.
Aksam 18:30
5hurma, 1bardak kefir.
2,5lt su
Butun gun aktiftim.
Simdi de yarim saat eliptik bisiklet + 100jj yapcam. 50tanesi ebrumun dunku cezasiydi.
Menü guzell spordaa cook guzell canimm:))Menümü yazayım bende. Bugün evdeydim nöbetten çıkmıştım kızımda evdeydi biraz rahatsizdi gondermedik okula öğlene doğru ateslendi dusurmeye çalıştım neyseki şimdi iyi inşallah kotulemez tekrar.
Sabah 11.00 1 dilim lorlu ekmegimden domates salatalık ıhlamur benimde bogazim kötü biraz 5 kupa falan içtim ıhlamur bütün gün
Öğlen 15.00 1 büyük kase çorba pirinçli sehriyeli bol limonlu karabiberli 3 kepçe vardır
Ara 17.00 az yer fıstığı
Akşam 19.00 4 kaşık lorlu makarna
Ara 21.00 yarım avuç kabak çekirdeği
Su 2.5 lt mate yeşilçay da içtim hergün içiyorum ama unutuyorum yazmayı
spor 30 dk yürüyüş 350 jj 50 squat 60 karışık mekik
Menun guzel olmus. spor yok diyosunda 2 saat yavas yurumüssün kac kalori yakktigini billiyomusun baktım 342 kalori yakmissin:) az degil benceMenüm
8:30 2 dilim kepek ekmek, peynir marul domates.
12:00 2 haşlanmış yumurta, yarım bardak ev yapımı meyveli yoğurt
16:00 2 dilim fırında patates, salata
18:00 1 dilim dalyan köfte, yoğurt
Su 2 lt ve 2 fincan yeşil çay
Spor YokDışarda yürüdüm 2 saat ama tempolu değil..
guzelll:)Menüm
9:00
Müsli
13:30
2dilim ekmek
Garnitürlü tavuk 2 kaşık
2 kaşık yoğurt
Ara yeşilçay
10 tane erik
20:00
1 kepçe çorba
4 kaşık tavuk
Salata
1,5dilim ekmek
Ara sade kahve
4 kaju
7 leblebi
Su:2,5lt
Spor- tüm gün ayaktaydım yine
Istanbula gitseydik süper olurduama iste nisanlim kusadasinda kaliyor o yuzden oraya gitmemiz lazim :)
Güzel olmuş pembem
Kuzuya da sana da geçmiş olsun canım..
Ihlamuruna zencefilde ekle hemen hafifletiyor ağrıyı.
Menün güzel
Kaç yıllık evlisin ki merak ettim??
Aaaa kibe bumbarı bilmiyor musunuz, yani hiç yemediniz. Büyük eksiklik:)Kibe bumbar ne kızz??
Güzel olmuş
İyi geceler
Ben tz attım hep taze almayı unutunca birazcık gıcık yaptı ama faydası da oldu
Yaa ne guzel tevafuk resmen :) biz de ablasi hacca gidicek mecburen ertelenecek iste. Kasim falan olur muhtemelen.Hadii yaa hayirlisi insallah:)) biz aslinda 9. 10. Ay istemisdik ama doluydu o tarihler o yüzden 11. Ay yaptik bide tesadüf oldu ebru ablamla ayni gun evleniyoruz haha evlilik yil dönümüz ayni olucak:)
Kesinlikle canim. Bide pastane margarini kullaniyoruz. Onunla alinan kilolar cok zor veriliyo ve sivilce yapiyo. O yuzden de yemiyorum. Bizim eve margarin asla girmez.Zayıflamaya çalışırken pastaların içinde olmak, zor iş.
Olsun kuzum o belle cok iyi yinede. Menun de guzel olmus.Menüm
8:30 2 dilim kepek ekmek, peynir marul domates.
12:00 2 haşlanmış yumurta, yarım bardak ev yapımı meyveli yoğurt
16:00 2 dilim fırında patates, salata
18:00 1 dilim dalyan köfte, yoğurt
Su 2 lt ve 2 fincan yeşil çay
Spor YokDışarda yürüdüm 2 saat ama tempolu değil..
Aksam yemegi biraz gec mi olmus canim? Menun guzel buarada.Menüm
Müsli
2dilim ekmek
Garnitürlü tavuk 2 kaşık
2 kaşık yoğurt
Ara yeşilçay
10 tane erik
1 kepçe çorba
4 kaşık tavuk
Salata
1,5dilim ekmek
Ara sade kahve
4 kaju
7 leblebi
Evet canim cok etkili bi diyetmis. Gorcez artikHurma diyetimi var :) değişik bilemedim ama sporun cok guzel olmus cnm:)
Günaydın sen de mi erkencisin :)Aaaa kibe bumbarı bilmiyor musunuz, yani hiç yemediniz. Büyük eksiklik:)
Hayirlisi canim :))Yaa ne guzel tevafuk resmen :) biz de ablasi hacca gidicek mecburen ertelenecek iste. Kasim falan olur muhtemelen.
Kesinlikle canim. Bide pastane margarini kullaniyoruz. Onunla alinan kilolar cok zor veriliyo ve sivilce yapiyo. O yuzden de yemiyorum. Bizim eve margarin asla girmez.
Olsun kuzum o belle cok iyi yinede. Menun de guzel olmus.
Aksam yemegi biraz gec mi olmus canim? Menun guzel buarada.
Evet canim cok etkili bi diyetmis. Gorcez artik
Istanbul bencede daha güzel olurdu ama izmiri de kücümsememek lazim, orda da cok güzel seyler var. Belki leyla bu konuda fikir verebilir.Istanbula gitseydik süper olurduama iste nisanlim kusadasinda kaliyor o yuzden oraya gitmemiz lazim :)
Mumbar degil mi o canim?menüm;
1 nescafe, 1 yeşil çay
3 litre su
20 dk eliptik bisiklet
Yok goncam hakan degil... SerkanSeninkide hakanmi yoksaa
Güzel olmus canimMenüm
Müsli
2dilim ekmek
Garnitürlü tavuk 2 kaşık
2 kaşık yoğurt
Ara yeşilçay
10 tane erik
1 kepçe çorba
4 kaşık tavuk
Salata
1,5dilim ekmek
Ara sade kahve
4 kaju
7 leblebi
Ilk beyaz cok hos duruyor ama onu giymek icinde ona göre fizik lazimEki Görüntüle 1525586 Eki Görüntüle 1525567 Eki Görüntüle 1525566 Eki Görüntüle 1525563 Eki Görüntüle 1525564 Eki Görüntüle 1525565 Eki Görüntüle 1525563 Eki Görüntüle 1525564 Eki Görüntüle 1525563
Tarık Ediz'in 2015'16 koleksiyonu süper. Zaten senin paylaştıklarında orda gördüm. Beyazı o kadar çok beğeniyorumkiii kaç defa paylaştım
Vücudunu tanimak da cok güzel birseyAyyy parfym oo beyaza bayildimm ama onu ben biraz zor giyerim nisanlim ona asla izin vermez kina mina umrunda olmaz haha .. bide onu giymek icin gercekten cillop gibi vicudun olmasi gerekiyor bence darr vee beyazz haha tehlikellliiiii
Haklisin Pembem tesadüf degil tevafukNe güzell tevafuk olmuş
Sen giyersin, simdiye kadar hep güzel gitti diyetin bundan sonrada degisecegini sanmiyorum. Kisa kadar tas gibi olursun kiz senTam onu değil de bi benzeri olabilir mi? Beyaz olmaz zaten kına nişan için. Kemik rengi bu ama bu her renkte harika durur bence. Dantel ayrıntılı, etek modeli böyle bitane al işteBeyaz ve siyah rengi hiç tavsiye etmem. En yukardaki de gelinlik zaten ama çokk güzelll. Sen bi bak Tarık Edizin sayfasına nette
Benimde önümüzdeki kış kuzenim evlenio. Zayıflamamı hızlandırmalıyımm. İllakiii cillot gibi olup böyle bir elbiseye gircem bak :)) Ay düğün bide canlı yayınlanacak :)
Bilmem ablam az mi olmus? Sanki okuyunca bana da öyle geldi gibi ama tarti öyle demiyorebruu abla azmi olmusss ??:)
Gülüm herseyde bir hayir vardir, kasim olsun varsin. Ben evlendigimde heryer günlük günesliktiYaa ne guzel tevafuk resmen :) biz de ablasi hacca gidicek mecburen ertelenecek iste. Kasim falan olur muhtemelen.
Evet canim cok etkili bi diyetmis. Gorcez artik
Aydinda biyer var tugcular diye orada cok guzell seyler varmiss diye duydum en kotu ihtimal kemer altına gide biliriz . Ama oraya gittik biz bu sene abiyeler guzeldi evet ama bindalli falan boyle begendigim bisey yoktuu ..Istanbul bencede daha güzel olurdu ama izmiri de kücümsememek lazim, orda da cok güzel seyler var. Belki leyla bu konuda fikir verebilir.
Mumbar degil mi o canim?
Yok goncam hakan degil... Serkanama aile icinde ömer...
Güzel olmus canim
Ilk beyaz cok hos duruyor ama onu giymek icinde ona göre fizik lazim
Tarik Edizin burada bir magazasi var, türkiyede 200 tl ye aldigini burada 200€ dan asagiya alamiyorsun ama elbiseleri gercekten harika.
Vücudunu tanimak da cok güzel birsey
Haklisin Pembem tesadüf degil tevafuk
Sen giyersin, simdiye kadar hep güzel gitti diyetin bundan sonrada degisecegini sanmiyorum. Kisa kadar tas gibi olursun kiz senCanli yayinlanacak derken dügün TV de mi? Seyrederim bak
Bilmem ablam az mi olmus? Sanki okuyunca bana da öyle geldi gibi ama tarti öyle demiyor
Gülüm herseyde bir hayir vardir, kasim olsun varsin. Ben evlendigimde heryer günlük güneslikti
Hurma diyetinin sonucunu merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?