Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun kızın inşallah çabucak atlatır gribi. Menün sporun herzamanki gibi harika.

Menü süper, spor da olsa şahane olacakmış ama yürüyüş var en azından.
Biliyosun gülüm malum kramp giriyo belime eğilip doğrulamıyorum dünden beri, yoksaa illaki koşu bandına çıkardım

Bumbar ne ki, Şu dolma gibi doldurulanmı? seninde menün sporun güzelllll.

Aynen öyle, ben çok severim hııımmmm :)

Kibe bumbar ne kızz??
Güzel olmuş
Kızlar bu gece sohbet 'MAŞALLAH' şeytan kulağına kurşun çok güzel gidiyor. Sizi bırakıp gidesim de yok ama uyku gözümden akıyor, 5 de kalkacağım. Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar dileriM
İyi geceler

Yine alıntı yapamadım pembem menün güzel olmuş. Ihlamura attım taze zencefil ama tozmu atak lazım acaba yarında öyle içeyim. Saol canım.
Ben tz attım hep taze almayı unutunca birazcık gıcık yaptı ama faydası da oldu

Ayyy parfym oo beyaza bayildimm ama onu ben biraz zor giyerim nisanlim ona asla izin vermez kina mina umrunda olmaz haha .. bide onu giymek icin gercekten cillop gibi vicudun olmasi gerekiyor bence darr vee beyazz haha tehlikellliiiii
Tam onu değil de bi benzeri olabilir mi? Beyaz olmaz zaten kına nişan için. Kemik rengi bu ama bu her renkte harika durur bence. Dantel ayrıntılı, etek modeli böyle bitane al işte Beyaz ve siyah rengi hiç tavsiye etmem. En yukardaki de gelinlik zaten ama çokk güzelll. Sen bi bak Tarık Edizin sayfasına nette
Benimde önümüzdeki kış kuzenim evlenio. Zayıflamamı hızlandırmalıyımm. İllakiii cillot gibi olup böyle bir elbiseye gircem bak :)) Ay düğün bide canlı yayınlanacak :)

Kibe bumbar ne kızz??
Güzel olmuş

İyi geceler

Ben tz attım hep taze almayı unutunca birazcık gıcık yaptı ama faydası da oldu
Hemşom bu zencefil ıhlamur detox gibi bişeymi? Yoksa grip içinmi önerdin. Evde sallama çay var ıhlamur, nane çayı, beyaz çay neye iyi gelir bilmeden almışım öyle

evet cok güzel bu tarz olabilir kesin zaten dantelli bisey istiyorum :) .. artık gidip bakacamm..
senn olursunn evelallah :) menulerin hep cok guzel sporunda ayni sekil :))

Ooo super kankiii ... :)

Güzel olmus menün cnm :)

ebruu abla azmi olmusss ??:)
Hurma diyetimi var :) değişik bilemedim ama sporun cok guzel olmus cnm:)
Menü guzell spordaa cook guzell canimm:))

Menun guzel olmus. spor yok diyosunda 2 saat yavas yurumüssün kac kalori yakktigini billiyomusun baktım 342 kalori yakmissin:) az degil bence
guzelll:)

Istanbula gitseydik süper olurdu ama iste nisanlim kusadasinda kaliyor o yuzden oraya gitmemiz lazim :)

saglik olsun kuzum nisanlin yol gosterir size.
istersen gitmeden once nettende arastir.
kk forumlarina bak elbet birileri bi konu acmis yada yorum yapmistir

Güzel olmuş pembem

Kuzuya da sana da geçmiş olsun canım..
Ihlamuruna zencefilde ekle hemen hafifletiyor ağrıyı.
Menün güzel

Kaç yıllık evlisin ki merak ettim??

ahahah 2 sene tatlim.(yorumdan daha eski anlasiliyor dimi :))))
ama inan bir sezon bile farkettiriyor.
yenilikler o kadar cokki gun gectikce daha farkli seyler üretiliyor

Hadii yaa hayirlisi insallah:)) biz aslinda 9. 10. Ay istemisdik ama doluydu o tarihler o yüzden 11. Ay yaptik bide tesadüf oldu ebru ablamla ayni gun evleniyoruz haha evlilik yil dönümüz ayni olucak:)
Yaa ne guzel tevafuk resmen :) biz de ablasi hacca gidicek mecburen ertelenecek iste. Kasim falan olur muhtemelen.
Zayıflamaya çalışırken pastaların içinde olmak, zor iş.
Kesinlikle canim. Bide pastane margarini kullaniyoruz. Onunla alinan kilolar cok zor veriliyo ve sivilce yapiyo. O yuzden de yemiyorum. Bizim eve margarin asla girmez.

Olsun kuzum o belle cok iyi yinede. Menun de guzel olmus.

Aksam yemegi biraz gec mi olmus canim? Menun guzel buarada.

Hurma diyetimi var :) değişik bilemedim ama sporun cok guzel olmus cnm:)
Evet canim cok etkili bi diyetmis. Gorcez artik

Hayirlisi canim :))

Istanbula gitseydik süper olurdu ama iste nisanlim kusadasinda kaliyor o yuzden oraya gitmemiz lazim :)
Istanbul bencede daha güzel olurdu ama izmiri de kücümsememek lazim, orda da cok güzel seyler var. Belki leyla bu konuda fikir verebilir.

Mumbar degil mi o canim?

Seninkide hakanmi yoksaa
Yok goncam hakan degil... Serkan ama aile icinde ömer...

Güzel olmus canim

Ilk beyaz cok hos duruyor ama onu giymek icinde ona göre fizik lazim
Tarik Edizin burada bir magazasi var, türkiyede 200 tl ye aldigini burada 200€ dan asagiya alamiyorsun ama elbiseleri gercekten harika.

Ayyy parfym oo beyaza bayildimm ama onu ben biraz zor giyerim nisanlim ona asla izin vermez kina mina umrunda olmaz haha .. bide onu giymek icin gercekten cillop gibi vicudun olmasi gerekiyor bence darr vee beyazz haha tehlikellliiiii
Vücudunu tanimak da cok güzel birsey

Ne güzell tevafuk olmuş
Haklisin Pembem tesadüf degil tevafuk

Sen giyersin, simdiye kadar hep güzel gitti diyetin bundan sonrada degisecegini sanmiyorum. Kisa kadar tas gibi olursun kiz sen Canli yayinlanacak derken dügün TV de mi? Seyrederim bak

ebruu abla azmi olmusss ??:)
Bilmem ablam az mi olmus? Sanki okuyunca bana da öyle geldi gibi ama tarti öyle demiyor

Yaa ne guzel tevafuk resmen :) biz de ablasi hacca gidicek mecburen ertelenecek iste. Kasim falan olur muhtemelen.

Evet canim cok etkili bi diyetmis. Gorcez artik
Gülüm herseyde bir hayir vardir, kasim olsun varsin. Ben evlendigimde heryer günlük güneslikti

Hurma diyetinin sonucunu merak ettim?

Aydinda biyer var tugcular diye orada cok guzell seyler varmiss diye duydum en kotu ihtimal kemer altına gide biliriz . Ama oraya gittik biz bu sene abiyeler guzeldi evet ama bindalli falan boyle begendigim bisey yoktuu ..

Haha vallah beyaz giymek cesaret ister helleki darsa :) gercekten bence hic bi cikintin olmamali . Yani ben biraz zor giyerim oyle uzun lafin kisasi:))) haha

Baya az yemissin vallah iyi dayanmissin ben tuvalet sorunu yasiyorum yine 500 artidayim allah kahretsinnn(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…