Ben seni (eger bizde gidersek) kendi gelinligimi aldigim yere götürecegimAydinda biyer var tugcular diye orada cok guzell seyler varmiss diye duydum en kotu ihtimal kemer altına gide biliriz . Ama oraya gittik biz bu sene abiyeler guzeldi evet ama bindalli falan boyle begendigim bisey yoktuu ..
Haha vallah beyaz giymek cesaret ister helleki darsa :) gercekten bence hic bi cikintin olmamali . Yani ben biraz zor giyerim oyle uzun lafin kisasi:))) haha
Baya az yemissin vallah iyi dayanmissin ben tuvalet sorunu yasiyorum yine 500 artidayim allah kahretsinnn(
Gezerizz sen yeterki gellBen seni (eger bizde gidersek) kendi gelinligimi aldigim yere götürecegim
Aydin, izmir, söke, kusadasi her yeri gezeriz... Gönlüne göre birsey bulursun illaki
Burda ayni amacla toplandik, mezun olmayanlarin beyaz giyme gibi bir lüksü yok. Kilolarimizi güzelce verelim sonra giyeriz
Ben sana bugün chia tohumu yedireyim bagirsaklarin calissin... kalorisiz bir tatli yapmaya niyetlendim
Yalniz ablam hemen öyle moral bozmak yok, güzel sonuc alacaksin cuma günü
Tamam sana söyle bol meyveli bir tatli yapayimGezerizz sen yeterki gell(
Yiyimm ondann deniyim baktim iyi geliyor bende alayim
Insallah ya sinir oldum gitmiyor takili kaldimmdakka basi tartiliyorum deli gibiii
Alsana sen benim tartıyı bi haftaligina haha:))Tamam sana söyle bol meyveli bir tatli yapayim
Gülüm sen kendini cok strese sokuyorsun, psikolojini biraz rahatlatsan kendiliginden gidecek belki. Saat basi tartilmakla bu baski daha da artiyor... Bence bir hafta tartilmadan dene.
Saol canım.Geçmiş olsun kızın inşallah çabucak atlatır gribi. Menün sporun herzamanki gibi harika.
Biliyosun gülüm malum kramp giriyo belime eğilip doğrulamıyorum dünden beri, yoksaa illaki koşu bandına çıkardım
Bumbar ne ki, Şu dolma gibi doldurulanmı? seninde menün sporun güzelllll.
Yurdum İnsanı genelde hakan gökhan koyar ya isimleri bizimkiler de öyle benim ki gökhan abisi hakanIstanbul bencede daha güzel olurdu ama izmiri de kücümsememek lazim, orda da cok güzel seyler var. Belki leyla bu konuda fikir verebilir.
Mumbar degil mi o canim?
Yok goncam hakan degil... Serkanama aile icinde ömer...
Güzel olmus canim
Ilk beyaz cok hos duruyor ama onu giymek icinde ona göre fizik lazim
Tarik Edizin burada bir magazasi var, türkiyede 200 tl ye aldigini burada 200€ dan asagiya alamiyorsun ama elbiseleri gercekten harika.
Vücudunu tanimak da cok güzel birsey
Haklisin Pembem tesadüf degil tevafuk
Sen giyersin, simdiye kadar hep güzel gitti diyetin bundan sonrada degisecegini sanmiyorum. Kisa kadar tas gibi olursun kiz senCanli yayinlanacak derken dügün TV de mi? Seyrederim bak
Bilmem ablam az mi olmus? Sanki okuyunca bana da öyle geldi gibi ama tarti öyle demiyor
Gülüm herseyde bir hayir vardir, kasim olsun varsin. Ben evlendigimde heryer günlük güneslikti
Hurma diyetinin sonucunu merak ettim?
Tekrar uyumisum kuzum hemen tartiliyorum :)Gülüm herseyde bir hayir vardir, kasim olsun varsin. Ben evlendigimde heryer günlük güneslikti
Vallaha düsünmedim degilAlsana sen benim tartıyı bi haftaligina haha:))
Haklisin standart isimler bunlar, her evde vardir bunlardan bir taneYurdum İnsanı genelde hakan gökhan koyar ya isimleri bizimkiler de öyle benim ki gökhan abisi hakan
Sabah sporumuda yapmis oldum..
Bide 50 jj yaptim haha hic benlik bisey degil ama yaptim
Süper haber buKizlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr 1kg gitmis :))))))
Çok faydalı bi spor canım alışmaya çalış aslında.Sabah sporumuda yapmis oldum..
Bide 50 jj yaptim haha hic benlik bisey degil ama yaptim
Vaaooovvv süper :)Kizlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr 1kg gitmis :))))))
ebru abla cuma gunu al vallah piskopat gibiyim ayni haha :) hem bi seninkiyle kiyaslayalim :))Vallaha düsünmedim degilizin verirsen alirim bak
Haklisin standart isimler bunlar, her evde vardir bunlardan bir tane
Bizimkilerin olayi söyle, kayinvalidem her cocugunun ismini farkli istemis ama koydurmamislar.
Her buldugu isime birsey bulup degistirmisler. Esimin dedesi ikizler icin gökhan iyi ama serkan hic güzel degil benim köpegimin adi öyleydi deyince ismi ömer olmus, cocuga 1 yasina kadar serkan demisler 1 yasindan sonra degismisCift isimli o yüzden, ayni babam gibi... Hani derler ya damat kayinpederine benzer diye
harikasin canim
Süper haber bu
simdi korumak icin dikkat etme zamani
Aman o zaman uzak durYaa ne guzel tevafuk resmen :) biz de ablasi hacca gidicek mecburen ertelenecek iste. Kasim falan olur muhtemelen.
Kesinlikle canim. Bide pastane margarini kullaniyoruz. Onunla alinan kilolar cok zor veriliyo ve sivilce yapiyo. O yuzden de yemiyorum. Bizim eve margarin asla girmez.
Olsun kuzum o belle cok iyi yinede. Menun de guzel olmus.
Aksam yemegi biraz gec mi olmus canim? Menun guzel buarada.
Evet canim cok etkili bi diyetmis. Gorcez artik
Evet öyle ama hic icimden gelmiyor nedense haha ama bana deseniz jj yap diye kalkar yaparim kendiligimden yapmam :))Çok faydalı bi spor canım alışmaya çalış aslında.
Vaaooovvv süper :)
Günaydın evet bugün erkenci oldum, şimdi spora gideceğimGünaydın sen de mi erkencisin :)
Mumbar da diyorlar, bumbar da. Bugün bumbar dedim, yarın mumbar diyebilirim :)Istanbul bencede daha güzel olurdu ama izmiri de kücümsememek lazim, orda da cok güzel seyler var. Belki leyla bu konuda fikir verebilir.
Mumbar degil mi o canim?
Güzel olmus canim
Tarik Edizin burada bir magazasi var, türkiyede 200 tl ye aldigini burada 200€ dan asagiya alamiyorsun ama elbiseleri gercekten harika.
Sen giyersin, simdiye kadar hep güzel gitti diyetin bundan sonrada degisecegini sanmiyorum. Kisa kadar tas gibi olursun kiz senCanli yayinlanacak derken dügün TV de mi? Seyrederim bak
Bilmem ablam az mi olmus? Sanki okuyunca bana da öyle geldi gibi ama tarti öyle demiyor
Gülüm herseyde bir hayir vardir, kasim olsun varsin. Ben evlendigimde heryer günlük güneslikti
Neeee, şaka de :)Kizlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr 1kg gitmis :))))))
Tamam aliyorum cuma tartini ama caymak yok ve yalvarsanda vermem ona göreebru abla cuma gunu al vallah piskopat gibiyim ayni haha :) hem bi seninkiyle kiyaslayalim :))
Anladim canim, beni aydinlattigin icin tesekkür ederimMumbar da diyorlar, bumbar da. Bugün bumbar dedim, yarın mumbar diyebilirim :)
Izmir tam gelinlik nisanlik merkezi. Orda kesin bulunur guzel biseyler.Istanbul bencede daha güzel olurdu ama izmiri de kücümsememek lazim, orda da cok güzel seyler var. Belki leyla bu konuda fikir verebilir.
Mumbar degil mi o canim?
Güzel olmus canim
Evet kuzum saka degil. 1gunde hemde mucize gibi :) ama listedeki kiloma dustum simdi 2gun var onumde cok iyi degerlendirirsem daha da verebilirm :)Neeee, şaka de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?