Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben seni (eger bizde gidersek) kendi gelinligimi aldigim yere götürecegim

Aydin, izmir, söke, kusadasi her yeri gezeriz... Gönlüne göre birsey bulursun illaki

Burda ayni amacla toplandik, mezun olmayanlarin beyaz giyme gibi bir lüksü yok. Kilolarimizi güzelce verelim sonra giyeriz

Ben sana bugün chia tohumu yedireyim bagirsaklarin calissin... kalorisiz bir tatli yapmaya niyetlendim
Yalniz ablam hemen öyle moral bozmak yok, güzel sonuc alacaksin cuma günü

Gezerizz sen yeterki gell(
Yiyimm ondann deniyim baktim iyi geliyor bende alayim

Insallah ya sinir oldum gitmiyor takili kaldimm dakka basi tartiliyorum deli gibiii

Gezerizz sen yeterki gell(
Yiyimm ondann deniyim baktim iyi geliyor bende alayim

Insallah ya sinir oldum gitmiyor takili kaldimm dakka basi tartiliyorum deli gibiii
Tamam sana söyle bol meyveli bir tatli yapayim
Gülüm sen kendini cok strese sokuyorsun, psikolojini biraz rahatlatsan kendiliginden gidecek belki. Saat basi tartilmakla bu baski daha da artiyor... Bence bir hafta tartilmadan dene.

Tamam sana söyle bol meyveli bir tatli yapayim
Gülüm sen kendini cok strese sokuyorsun, psikolojini biraz rahatlatsan kendiliginden gidecek belki. Saat basi tartilmakla bu baski daha da artiyor... Bence bir hafta tartilmadan dene.
Alsana sen benim tartıyı bi haftaligina haha:))

Saol canım.
Yurdum İnsanı genelde hakan gökhan koyar ya isimleri bizimkiler de öyle benim ki gökhan abisi hakan

Alsana sen benim tartıyı bi haftaligina haha:))
Vallaha düsünmedim degil izin verirsen alirim bak

Yurdum İnsanı genelde hakan gökhan koyar ya isimleri bizimkiler de öyle benim ki gökhan abisi hakan
Haklisin standart isimler bunlar, her evde vardir bunlardan bir tane
Bizimkilerin olayi söyle, kayinvalidem her cocugunun ismini farkli istemis ama koydurmamislar.
Her buldugu isime birsey bulup degistirmisler. Esimin dedesi ikizler icin gökhan iyi ama serkan hic güzel degil benim köpegimin adi öyleydi deyince ismi ömer olmus, cocuga 1 yasina kadar serkan demisler 1 yasindan sonra degismis Cift isimli o yüzden, ayni babam gibi... Hani derler ya damat kayinpederine benzer diye

Sabah sporumuda yapmis oldum..
Bide 50 jj yaptim haha hic benlik bisey degil ama yaptim
harikasin canim

Kizlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr 1kg gitmis :))))))
Süper haber bu
simdi korumak icin dikkat etme zamani

ebru abla cuma gunu al vallah piskopat gibiyim ayni haha :) hem bi seninkiyle kiyaslayalim :))

Aman o zaman uzak dur

Mumbar da diyorlar, bumbar da. Bugün bumbar dedim, yarın mumbar diyebilirim :)

Izmir tam gelinlik nisanlik merkezi. Orda kesin bulunur guzel biseyler.
Düğün tv mi bilmiyorum, öyle dediler canlı dıye..
Beyazı böyle yavaş yavaş verirsem zorrr giyerim biraz.
Ayaklarımda ve bacaklarımda şişkinlik hissediyorum bugün. tartıya çıkmaktan korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…