Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayrıca fundacım lısteye gercek kılonu yazdıgından dolayı dürüstlüğünden ötürü senı canı gönulden tebrık edıyorum..

ben 14.takımda mart ayından ıtıbaren basladım fakat yaz tatılı gırınce eksı uyeler geri dönmek uzere ayrılınca ben kendı ıstegımle ayrıldım bunu belırtmek ısterım tek sebebı bu...

dün aksam dıyetısyen son 1 ayın dedı sık kendını bıtır parana yazık dedı...sızınde yardımınızla ınsallah...

ohoo gec kalmissin sen ben yaeidm bile ne yedim sabah 1 bardak hazir 100 yüz meyve suyu ictim sonra bir dilim kizarmis tost ekmek beyaz peynir salatalik ve domates yedim

imm kem küm sey sonrada 1 adet loli :kedi:

bende şimdi gidip kepek ekmek araaı gzel bir tost yapıp yanınada bir bardak tek şekerli çay içeceğim ... bu arada sporada başlayalım yasemin günlük mekik çekelim yürüyüşler platesler allah ne vrediyse gücümüzün yettiği kadar kendimizi yormadan fazla sıklaşalım bir yandanda olurmu şekerim uyarmı sana

canim uyar uymazmi benim panim söyle ben spor salonuna gidcem haftada 3 gün pazartesi carsamba cuma olmak üzere , u hasta ptesi carsamba gittim bugün islerim vardi aksama da davetliolunca gidememdim bu gün lerin disindda evde yürüyüs bandinda 1 saaat yürümeyi planliyorum he olurda spor salonuna gidemssem yinie evde yürüyüs yapcam yürüyüsün yaninda da eger gücüm kalirsa nive bodydedi karin hareketlerini yapmak istiyorum cünkü ebru salllinin platesinis evmedim ben sikiyo beni benim planim bu bu ölcüde takip et beni anacim sen ne yapmayi palnliyorsun

ayrica o ruh halinide degistiriyosun hemn bakim kim demis streslisin diye sen mutlusun umutlusuun cesaretlisin aa o neymis öyle lmaz:

yasemin platesi bi türlü beceremedim ya o nefesleri haraketlere uydurmak çok zor
ve bunu yapamazsan da bi anlamı olmuyor
aslında sıkılaşmak için süper bi yöntem

çok iyi dşünmüşsün canım benim... bende bir kere her sabah kalkınca 20 mekik her akşam yatmadan 20 mekik çekeceğim 3 gün boyunca sonradan bu sayıları arttıracağım

günlük 45 dakika yürüyüş ve sonasında evde de ebru şallının plates için karın haraketlerinden bana en çok uyanları yapıp kollarımın sarkmaması içinde plates lastiğiyle internetten bulduğum güzel haraketler var bi kaç tane onları yapacağım yani günlük 1:30 saatimi ayıracağım spora benim vucut başka türlü toplanmaz şekerim :))

ben bişeler yemeye gidiyorum kızlar sonrada evi temizleyeceğim görüşürüz 2 saate inşallah

yasemin bu arada suu iççç tamammı suyu hiç ihmal etme şekerim :))
şimdilik hoşçakalın

yasemin platesi bi türlü beceremedim ya o nefesleri haraketlere uydurmak çok zor
ve bunu yapamazsan da bi anlamı olmuyor
aslında sıkılaşmak için süper bi yöntem

evet canim ya bide ebru salli gicik ediyo beni :)

kızlar banu kimdi ya.ben hep nik kullandığım için bocaladım.

uaydin canim

ben bişeler yemeye gidiyorum kızlar sonrada evi temizleyeceğim görüşürüz 2 saate inşallah

yasemin bu arada suu iççç tamammı suyu hiç ihmal etme şekerim :))
şimdilik hoşçakalın

eevt canim su su su az önce ictim biraz

şebom derya ile eşleşmişiz ben ptesiden sonra daha rahat olacam daha sık sık gireceğim için iletişim daha rahat olacaktır
deryacım birbirimize dikkat edelim tamam mı sen bayramı iyi geçirmişsin bende bayram sonunda eski halime en kısa sürede gelecem
akrep canım hoş geldinnn destina seni unutmuşum kusra bakma sende hoşgeldin

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar
şebnem benim hedefim ekim sonu 58 ve daha altı olmak inşallah
yeni ortim şahnurmuş hadi ortim canlanalım

Kızlar Şebo gelınce kuralları tekrar hayata geÇırelım aylık ne kadar verecez
spor gÜnlÜk ne kadar yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…