ohoo gec kalmissin sen ben yaeidm bile ne yedim sabah 1 bardak hazir 100 yüz meyve suyu ictim sonra bir dilim kizarmis tost ekmek beyaz peynir salatalik ve domates yedim
imm kem küm sey sonrada 1 adet loli :kedi:
bende şimdi gidip kepek ekmek araaı gzel bir tost yapıp yanınada bir bardak tek şekerli çay içeceğim ... bu arada sporada başlayalım yasemin günlük mekik çekelim yürüyüşler platesler allah ne vrediyse gücümüzün yettiği kadar kendimizi yormadan fazla sıklaşalım bir yandanda olurmu şekerim uyarmı sana
canim uyar uymazmi benim panim söyle ben spor salonuna gidcem haftada 3 gün pazartesi carsamba cuma olmak üzere , u hasta ptesi carsamba gittim bugün islerim vardi aksama da davetliolunca gidememdim bu gün lerin disindda evde yürüyüs bandinda 1 saaat yürümeyi planliyorum he olurda spor salonuna gidemssem yinie evde yürüyüs yapcam yürüyüsün yaninda da eger gücüm kalirsa nive bodydedi karin hareketlerini yapmak istiyorum cünkü ebru salllinin platesinis evmedim ben sikiyo beni benim planim bu bu ölcüde takip et beni anacim sen ne yapmayi palnliyorsun
ayrica o ruh halinide degistiriyosun hemn bakim kim demis streslisin diye sen mutlusun umutlusuun cesaretlisin aa o neymis öylelmaz:
yasemin platesi bi türlü beceremedim ya o nefesleri haraketlere uydurmak çok zor
ve bunu yapamazsan da bi anlamı olmuyor
aslında sıkılaşmak için süper bi yöntem
kızlar banu kimdi ya.ben hep nik kullandığım için bocaladım.
ben bişeler yemeye gidiyorum kızlar sonrada evi temizleyeceğim görüşürüz 2 saate inşallah
yasemin bu arada suu iççç tamammı suyu hiç ihmal etme şekerim :))
şimdilik hoşçakalın
değiştirdim şekerim senimi kıracam :))
evet canim ya bide ebru salli gicik ediyo beni :)
uaydin canim
eevt canim su su su az önce ictim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?