Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eski üyelere tokat gibi olacak ama belki faydası olur bize

10 nisan kilolarımız:)
Şahnur :66,6
Şebnem:69,7
Funda: 84,4
Esra: 70,5
Yasemin: 79,5 a.s. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Derya: 66 a.s. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Banu:77
Beci 82 a.s. alkisalkisalkis

evet kızlar hadi hep beraber canlanalım ne bu böyle ya...ne olacak halimiz 10 yılın sonunda hala cebelleşecez mi acaba ?

4. takımın azimli hatunlarına sıkı yönetim ilan edilmiş gibi gözüküyor.sositososito
Hepinize başarılar kızlar.

uaydın/banu
ben haftada en az 4 saat yürüyüş yapıcam.şu anki kilom 79.60 .hedefim 75
senin hedefin ve yapabileceklerin neler.

canım ben ben şimdi 75 kg yum eğer bu ay ciddiyetimi bozmazsam ekim sonuna kadar 70 kg olurum diye düşünüyorum
ben bu spor olayını nasıl yapacağım bilmiyorum hep diyorumya mesaim geç bitiyor ve evde 7,5 tan önce olamıyorum düşünüyorum bakalım

ben ekim sonuna kadar 72 olucammmmkaydirigubbakcemile2
haftada en az 3 gün koşu bandında koşucam ,yapabilirsem pilates yapmayı düşünüyorum
ama hala emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorumm

orticim ben raporumu vereyim hemen

sabah 15 dakika orta tempo yürüyüş
kahvaltı küçük domates, 1 yumurta, 4 zeytin, köy peyniri, 2 dilim beyaz ekmek,
öğlen sandviç döner yedim ayran içtim....

hafta sonu hareketli geçecek ama düzenli yürüyüş için birşey diyemiyorum
onun yerine akşamları veya sabahları evde egzersiz yapacağım.....
su içmemeye başladım. onu düzene sokmam lazım....
yeşil çay, ısırgan vs. içmiyorum.. içmem lazım...
meyve yemiyorum ara öğünlerde meyve yemem lazım....
şimdilik bu kadar....

Şu son 3 madde lazımları bende serdim, acaba almamızın bir nedenide bunlar mı günde 1 lt. zor içiyorum suyu mesela.

Bende haftaya kuru ve taze meyva getirmeye niyetlendim.

Bu gün fazladan 6 kat inip çıktım.

dilek senin kilo takip çizelgeni şu andan itibaren çalmış bulunmaktayım.... ne zamandır bu roket takmış kaplumbağa da gözüm vardı :roflol:

ANTALYA (ıHA) - Antalya'da Meksika biberi çekirdeği esanslı zayıflama hapı kullanan bir kişi evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesine bağlı Bayındır Mahallesi 340 Sokak Kuzucu Apartmanı'nın 5'inci katında yalnız yaşayan ve internet kafe işletmeciliği yapan 110 kilo ağırlığındaki Ferhan Yılmaz (28), polis tarafından evinde ölü bulundu. Yatağının başucunda 3 kutu zayıflama hapı bulunan gencin ölümü şüpheli bulunması üzerine Olay Yeri ınceleme ekipleri çağrıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektiflerinin de geldiği evden polis ekipleri, 'La Jiao Shou Shen' adlı zayıflama haplarını alarak ayrıldı.

Yakınları ve komşuları Ferhan Yılmaz'ın birkaç aydır zayıflamak için alternatif zayıflama metotları üzerinde araştırma yaptığını söyledi. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'de üretim izni vermediği zayıflama hapını kullanan Ferhan Yılmaz'ın kesin ölüm nedeninin Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporla belirleneceği ifade edildi.

Piyasada kutusu 40 TL'den başlayan fiyatlarla satışı kaçak yollarla yapılan 'Meksika Biberi' hapının kullanımıyla ilgili olarak internet sitelerinde de uyarılar bulunuyor. Dünyada sadece Rusya ve Çin'de resmi olarak satışı yapılan hapın Türkiye'de sahtelerinin de üretildiği iddia ediliyor.

Url[:]/detay/yasam/suc-zayiflama-hapinda-mi/471817[|]CategoryId[:]yasam[|]Title[:]Suç zayıflama hapında mı?[|]Summary[:]Zayıflama hapı Uzakdoğu'dan ölüm getirdi. Antalya'da fazla kilolarından kurtulmak için meksika biberi çekirdeği esanslı zayıflama hapı kullanan internet kafe işletmecisi, evinde ölü bulundu[|]CommentCount[:]16[|]ClosedToComment[:]0[|]Keyword[:]Zayıflama, hapı, Uzakdoğu'dan, ölüm, getirdi., Antalya'da, fazla, kilolarından, kurtulmak, için, meksika, biberi, çekirdeği, esanslı, zayıflama, hapı, kullanan, internet, kafe, işletmecisi,, evinde, ölü, bulundu

mynetten alıntıdır

yani yerimizde saymışız((

haftalık 2,5 saat yuruyus ne ya?

ya ne olacaktı tatlım ben ayrıca çıkamıyorum ki yürüyüşe koşu bandım da yok
artı stepper yapıcam dedim ya:umursamaz:

biraz önce arkadaşın doğum günü vardı pasta kestiler alt katta raporu bahane edip gitmedim gözden ırak olan gönüldende ırak olur görsem pastayı kesin yerdim

fundacım en azından aksamları 45 dk yuru kış gelene dek...ben stepper yapamıyorum valla tebrık ederım

bızım burda bugun 3 kısı cıkardılar daha dogrusu dun...ınsan gördukce uzuluyor...

bende kesın pastaya dayanamam yerdım...tebrıkler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…