Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende kendi dügün alisverisimi izmirden yapmistim, kemeralti pek degil ama konakta/alsancak
oralarda harika seyler var.
Ne kadar vaktin kaldi dügüne? Kiz zaten dügünde beyaz giyme, geline ayip olmasin

Evet kuzum saka degil. 1gunde hemde mucize gibi :) ama listedeki kiloma dustum simdi 2gun var onumde cok iyi degerlendirirsem daha da verebilirm :)
Tebrikler tatlım.

Bende kendi dügün alisverisimi izmirden yapmistim, kemeralti pek degil ama konakta/alsancak
oralarda harika seyler var.
Ne kadar vaktin kaldi dügüne? Kiz zaten dügünde beyaz giyme, geline ayip olmasin
Ay yok yok beyaz olmaz bitek beyaz giyinen gelin olmalıdır her zaman.

Ay ben zayıflamadığım sürece hayatta giymezdim böle bişey.
Pozitif düşünceli kadın, kilosuyla barışık Tartıya çıktım artıdayım. Neden böyle oldu anlamadım

Ay bu neee! Yuzu guzelmis ama vucuduna yazik etmis
Aslinda hersey kendi elinde... Kendini böyle iyiyim, rahatim diye kandiriyor, yazik!

Katiliyorum canim, tek beyaz gelin olmali bencede ama bunu maalesef düsünemeyen insanlarimiz da var

Giymesine giyer insan belkide kendini böyle sergilemez...
Himm neden ki acaba, menün de cok düzgün? Sislik mi var ki?

Bu hafta ben de artidayim. Pazar gununun etkisi :-(

Evet öyle ama hic icimden gelmiyor nedense haha ama bana deseniz jj yap diye kalkar yaparim kendiligimden yapmam :))
Tamam yap o zaman sana ceza pazartesiye kadar günde 50 jj sonra öbür pazartesiye kadar günde 100 jj
Hakkatten özgüven tavan ben zayiflasamda giyemem geçen sene tatilde iki gün bikini giydim herkes bana bakiyo gibi huzursuz oldum.

haha abooo gonca naptin sen vur dedik öldürdün :)) tamam yapicamm

Hakkatten özgüven tavan ben zayiflasamda giyemem geçen sene tatilde iki gün bikini giydim herkes bana bakiyo gibi huzursuz oldum.
Bikiniyi gectim dar gelen tshirtleri bile giymek istemiyorum göbegim cikacak diye, bu kendini nerdeyse ciplak sergiliyor.

Ay cok kotuu yaaa .. nasil memnun aklim almiyor .
Benimde aklim almiyor canim, acaba sismanlik sana yakisiyor diye pohpohluyorlar mi bunu?

Iste ayni soryn bendede var insanin bi sabit kilosu olur demii dakka basi insanin kilosumu degisir ac karnina tartiliyorum 15 dakka sonra yine baska bisey gosteriyor deli oldum iyce

Bikiniyi gectim dar gelen tshirtleri bile giymek istemiyorum göbegim cikacak diye, bu kendini nerdeyse ciplak sergiliyor.

Benimde aklim almiyor canim, acaba sismanlik sana yakisiyor diye pohpohluyorlar mi bunu?
vallah ne diyorlar billmiyorum ama bazi insanlar kendilerini görmek istedigi gibi görür.. ve cok taniyorum ben oyle insanlar kilolu ortada yani ama ona sorsan manken

Iste ayni soryn bendede var insanin bi sabit kilosu olur demii dakka basi insanin kilosumu degisir ac karnina tartiliyorum 15 dakka sonra yine baska bisey gosteriyor deli oldum iyce
Bu gidisle tarti sayesinde üsüteceksin aklini Cuma tartini almak sart oldu.

vallah ne diyorlar billmiyorum ama bazi insanlar kendilerini görmek istedigi gibi görür.. ve cok taniyorum ben oyle insanlar kilolu ortada yani ama ona sorsan manken
Manken oldugunu düsünmese zaten bu resimleri cekip internete koymaz

Bu hafta ben de artidayim. Pazar gununun etkisi :-(
Bilmiyorum niye böyle çıktım bugün. Ama şişliği hissediyorum bol bol çay içmeliyim bugün. Kaçamak yapmadan böyleysem yapsam ne olurdu kimbilir.

Şimdi benim wc sorunum yok, ama dün çok ayakta durdum gezdim. ertesi günü şişlik oluyo bende hep. Yarın sabah bakıcaz artık. Dün o kas, su, yağ tartan tartıyı sordum, adam dediki ucuz tartılar illaki 1 -2 kg eksik fazla gösterir aç karna aralıklı tartılsan. Ama bu ne varsa onu gösteren tipten dedi. Benim eskisi süperdi banyoda buhar tuttu göstergesi, gittim ucuz aldım. Sen sabah wc den sonra aç karna çıplak tartıl ilk gösterdiği neyse ona itibar et.
bugün büyük bir bardak yeşil çay iç. Zencefil limon iç. Farkı göreceksn, wc sorunuda kalmıo.
Bugün belim iyi. Bantta yürüycem birazdan. Böyle olmaz olamazzz

slm kızlar.. biraz can sıkıntısı yaşadım özel sebeplerden dolayı bikaç gün yazamadım kusura bakmayın.. dün kü menümü paylaşmakla başlayayım..

dün
sabah 09:00
1 dilim light ekmek üstüne lor sürdüm ve 1 tane de haşlanmış yumurta yedim
öğlen 13:30
yeşil muz,zencefil,zerdecal,tarcın,süt,1 yk yulaf kepeğini blendırla karıstırıp içtim
akşam 17:30
4 yk yulaf ezmesini süt ve su karışımı ile haşlayıp üzerine yarım muz doğrayıp yedim.

spor
1 saat 40 dk yürüyüş ( 10 km olmuş)

2 lt su içtim

akşam(21:30) 1 kase çilek yedim. bikaç tane de erik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…