TamamdirrTamam aliyorum cuma tartini ama caymak yok ve yalvarsanda vermem ona göre
Anladim canim, beni aydinlattigin icin tesekkür ederim
Bende kendi dügün alisverisimi izmirden yapmistim, kemeralti pek degil ama konakta/alsancakIzmir tam gelinlik nisanlik merkezi. Orda kesin bulunur guzel biseyler.
Düğün tv mi bilmiyorum, öyle dediler canlı dıye..
Beyazı böyle yavaş yavaş verirsem zorrr giyerim biraz.
Ayaklarımda ve bacaklarımda şişkinlik hissediyorum bugün. tartıya çıkmaktan korktum
Ay bu neee! Yuzu guzelmis ama vucuduna yazik etmisBöyle bir özgüven görmedim ben arkadas
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/95143/2369/1/courtney-mina
Tebrikler tatlım.Evet kuzum saka degil. 1gunde hemde mucize gibi :) ama listedeki kiloma dustum simdi 2gun var onumde cok iyi degerlendirirsem daha da verebilirm :)
Ay yok yok beyaz olmaz bitek beyaz giyinen gelin olmalıdır her zaman.Bende kendi dügün alisverisimi izmirden yapmistim, kemeralti pek degil ama konakta/alsancak
oralarda harika seyler var.
Ne kadar vaktin kaldi dügüne? Kiz zaten dügünde beyaz giyme, geline ayip olmasin
Ay ben zayıflamadığım sürece hayatta giymezdim böle bişey.Böyle bir özgüven görmedim ben arkadas
Pembisim bu hafta da sen dereceye gireceksin o zaman ♡Evet kuzum saka degil. 1gunde hemde mucize gibi :) ama listedeki kiloma dustum simdi 2gun var onumde cok iyi degerlendirirsem daha da verebilirm :)
Aslinda hersey kendi elinde... Kendini böyle iyiyim, rahatim diye kandiriyor, yazik!Ay bu neee! Yuzu guzelmis ama vucuduna yazik etmis
Katiliyorum canim, tek beyaz gelin olmali bencede ama bunu maalesef düsünemeyen insanlarimiz da varTebrikler tatlım.
Ay yok yok beyaz olmaz bitek beyaz giyinen gelin olmalıdır her zaman.
Ay ben zayıflamadığım sürece hayatta giymezdim böle bişey.
Pozitif düşünceli kadın, kilosuyla barışıkTartıya çıktım artıdayım. Neden böyle oldu anlamadım
Bu hafta ben de artidayim. Pazar gununun etkisi :-(Tebrikler tatlım.
Pozitif düşünceli kadın, kilosuyla barışıkTartıya çıktım artıdayım. Neden böyle oldu anlamadım
Tamam yap o zaman sana ceza pazartesiye kadar günde 50 jj sonra öbür pazartesiye kadar günde 100 jjEvet öyle ama hic icimden gelmiyor nedense haha ama bana deseniz jj yap diye kalkar yaparim kendiligimden yapmam :))
Hakkatten özgüven tavan ben zayiflasamda giyemem geçen sene tatilde iki gün bikini giydim herkes bana bakiyo gibi huzursuz oldum.Böyle bir özgüven görmedim ben arkadas
haha abooo gonca naptin sen vur dedik öldürdün :)) tamam yapicammTamam yap o zaman sana ceza pazartesiye kadar günde 50 jj sonra öbür pazartesiye kadar günde 100 jj
Hakkatten özgüven tavan ben zayiflasamda giyemem geçen sene tatilde iki gün bikini giydim herkes bana bakiyo gibi huzursuz oldum.
Ay cok kotuu yaaa .. nasil memnun aklim almiyor .Böyle bir özgüven görmedim ben arkadas
Bikiniyi gectim dar gelen tshirtleri bile giymek istemiyorum göbegim cikacak diye, bu kendini nerdeyse ciplak sergiliyor.Hakkatten özgüven tavan ben zayiflasamda giyemem geçen sene tatilde iki gün bikini giydim herkes bana bakiyo gibi huzursuz oldum.
Benimde aklim almiyor canim, acaba sismanlik sana yakisiyor diye pohpohluyorlar mi bunu?Ay cok kotuu yaaa .. nasil memnun aklim almiyor .
Iste ayni soryn bendede var insanin bi sabit kilosu olur demii dakka basi insanin kilosumu degisir ac karnina tartiliyorum 15 dakka sonra yine baska bisey gosteriyor deli oldum iyceTebrikler tatlım.
vallah ne diyorlar billmiyorum ama bazi insanlar kendilerini görmek istedigi gibi görür.. ve cok taniyorum ben oyle insanlar kilolu ortada yani ama ona sorsan mankenBikiniyi gectim dar gelen tshirtleri bile giymek istemiyorum göbegim cikacak diye, bu kendini nerdeyse ciplak sergiliyor.
Benimde aklim almiyor canim, acaba sismanlik sana yakisiyor diye pohpohluyorlar mi bunu?
Bu gidisle tarti sayesinde üsüteceksin akliniIste ayni soryn bendede var insanin bi sabit kilosu olur demii dakka basi insanin kilosumu degisir ac karnina tartiliyorum 15 dakka sonra yine baska bisey gosteriyor deli oldum iyce
Manken oldugunu düsünmese zaten bu resimleri cekip internete koymazvallah ne diyorlar billmiyorum ama bazi insanlar kendilerini görmek istedigi gibi görür.. ve cok taniyorum ben oyle insanlar kilolu ortada yani ama ona sorsan manken
Hahaha al ebru abla gurbanin olayim .. :)Bu gidisle tarti sayesinde üsüteceksin akliniCuma tartini almak sart oldu.
Manken oldugunu düsünmese zaten bu resimleri cekip internete koymaz
Tövbeler olsunHahaha al ebru abla gurbanin olayim .. :)
balik etli degil tam bir balina etlii hahah
Bilmiyorum niye böyle çıktım bugün. Ama şişliği hissediyorum bol bol çay içmeliyim bugün. Kaçamak yapmadan böyleysem yapsam ne olurdu kimbilir.Bu hafta ben de artidayim. Pazar gununun etkisi :-(
Şimdi benim wc sorunum yok, ama dün çok ayakta durdum gezdim. ertesi günü şişlik oluyo bende hep. Yarın sabah bakıcaz artık. Dün o kas, su, yağ tartan tartıyı sordum, adam dediki ucuz tartılar illaki 1 -2 kg eksik fazla gösterir aç karna aralıklı tartılsan. Ama bu ne varsa onu gösteren tipten dedi. Benim eskisi süperdi banyoda buhar tuttu göstergesi, gittim ucuz aldım. Sen sabah wc den sonra aç karna çıplak tartıl ilk gösterdiği neyse ona itibar et.Iste ayni soryn bendede var insanin bi sabit kilosu olur demii dakka basi insanin kilosumu degisir ac karnina tartiliyorum 15 dakka sonra yine baska bisey gosteriyor deli oldum iyce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?